|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2
3.12.2008 7:31:00   
lucalu
Dobro jutro mamice! Kaj bo dobrega?
Naša noč prespana, vsi spočiti, pripravljeni na nove izzive!
Evo, po parih dneh imam spet možnost spiti jutranjo kavico z vami (je ati na dopustu) in bom končno lahko prebrala vse za nazaj...

IZVIRNO SPOROČILO: Lona76

Najprej en živjo od naše Taje

user posted image  

Živjo Taja!!! Kakšna krasotička si, pa kako lepo pozdraviš!!! user posted image user posted image user posted image

Imam eno vprašanje a ve jim že dajete navadne testenine ali kupujete za user posted image  tiste brez jajc?

Jaz mu zaenkrat dajem še tiste brez jajc, ampak kolikor sem vas uspela prebrat, ni potrebe...

Aja morm pa še neki pohvalt Tajo. Od kar sva prišli iz bolnice dnevnih spancev nima več v najini postelji ampak spi v svoji posteljiciuser posted image . Je pridna, mami pa brez skrbi lahko kaj naredi ker se ne bojim da bi mi škratek iz postelje padu.

Bravo Taja, pridna punčka!!! user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tina50
danes je bila pa noč katastrofa! zgleda, da Lana izpuščaji srbijo in ni mogel spat! pol semga pa skoz nosila, hvala bogu se je moj  spomnil na trak in sem ga potem nosila v trku! če ne bi mi roke odpadle! zdajle pa spi! ne vem a mu je bepante pomagal, ker drugač se skoz cmiri in se s čelom drgne ob mene!
jaz sem zaspala ob enih pol petih, pa do sedmih! sem šle zdalje zraven Lana v postlo, pa mi ne potegne, da bi zaspala! upam, da bo popoldan tud šel spat, verjetno bo me takrat potegnil spanec!

Bošček Lan, naj ga hitro neha srbeti!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lucalu user posted image user posted image user posted image , za zobek

Hvala! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

IZVIRNO SPOROČILO: lucalu

Pa punce, jaz pogrešam Dinki!!!!!!

Ah Lucalu, user posted image user posted image  ti si pa res eno user posted image .

Ah, hvala!!! user posted image  V nedeljo se nisi nič oglasila in ker to ni pri tebi v navadi, sem takoj opazila, da "manjkaš"! user posted image

Moj Tit pa zna narediti adijo oz. pa pa. Prav lepo pomaha user posted image .

Bravo Tit!!! user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: marita
Ema in Maks sta pridna. Maks je vse kar mi jemo za koslilo, se pravi tisto kar je dovoljeno do sedaj.

Morm pohvalit mojga fanta, da je danes prespal celo noč.user posted image  Sploh nisem mogla verjet, sem vstala ene 3x pa ga kar šla gledat, pa preverjat če diha, k mi je blo tko čudn, da nobene galame ne navija. ha, ha,ha. Sem pa pogruntala, da je mali pravi jedec, no in smo ga včeraj res fajt nafutral, tko da je očitno zaleglo za celo noč.

Uspavanje: vedno ga odložim v posteljico in mu dam ta malo flaško AM. Položim ga na bok, flaško podprem z majhnim povštrom ali dekco. Vrata sobe imam odprta do konca, da slišim, če bi se kaj dogajalo, po 5 minutah grem k njemu, ponavadi že spi, se s flaško sam mal pocrklja in mu fkaško vzamem. tako da pri nas uspavanje traja 5 minut.user posted image  Aja, prej mu dam pa konkretno večerjo na žlico.

Bravo Maks, priden fant!!! In Ema, pridna punčka!!! Kar tako naprej!!! user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Vilma
Imam manijo pospravljanja, pride enkrat na leto, pa jo moram izkoristit. user posted image
Danes sem spucala kuhinjo (od zunaj, kar se vidiuser posted image ), pa naročila milijon slik prek neta!
Moram izkoristit tole moje čistilno razpoloženje, jutri me čaka še dnevna, pa še en komplet fotk za naročit, jih nisem od aprila. user posted image
V petek ima pa moj sine dve leti in sem čist vzhičena. user posted image  Moram mal pospravit, bomo velik praznoval, pa balone je treba zrihtat, pa jeklo do petka. V petek pridejo stari starši, v soboto pa žur za Dominikove prijateljčke. user posted image  Sem ugotovila, da je ravno Miklavž in seveda moram še vsakemu otroku vsaj malenkost nabavit. user posted image  
Danes ko sem naročala slike... jaz sem tako podoživljala vse te trenutke...Dominikov prvi rojstni dan, polno ljudi in jaz že noseča user posted image , potem rojstvo Julije, te male princeske, ki je tako podobna Dominiku. user posted image  Potem jo gledam frajlo, kako je bla mičkena in fejst v mišelinke oblečena in jo gledam zdaj na fotkah, šlang damico, ki že zelo pametno gleda. user posted image  Pa vsi dopusti....Pa skupne fotke z Dominikom... Tako lepo je bilo gledat te fotke za nazaj user posted image  Moja dva sončka rasteta. Dominik je že cel fant, Julija pa skoraj ne več dojenčica. user posted image  Ob vsem tem dobim spet dojenčkov sindrom. Pa še sestrična je v petek rodila. user posted image  Tisto malo štručko, ki tako lepo diši, ki te tako lepo gleda, tako zaupljivo, nepokvarjeno, samo tebe user posted image  Sem se spomnila vseh popadkov, poti v porodno, poroda samega....Punce, ki boste še noseče....
JAZ SEM VAM TAKO FOVŠ!!!! To so tako lepi trenutki....Neponovljivi....Eh, sem zašla....Grem raj pospravljat user posted image

Bravo mami za manijo pospravljanja!!! user posted image user posted image user posted image
Ostali del posta je pa res tako napisan, da me je kar stisnilo... kako leeepooooo!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa še zdravnica Taja za lepšo noč vsem in naj se vsi bolančki pozdravijo

user posted image

Oh, kako lepa in mlada zdravnička!!! user posted image user posted image user posted image

danes smo pa že spali kot ponavadi 2-3x dojenje in potem spanje naprej!user posted image , naju je poštar ob 9 zbudil! se ful pozna ko imamo rolete dol in potem Lan dalj časa spi! sam zdajle pa tud že spi svoje prvo spanje!user posted image user posted image

Bravo Lan za dobro noč!!! user posted image user posted image user posted image

kolk jim pa sedaj dajate rumenjaka? že celega?

Jaz mu dam še vedno polovičko.

Srečanje v Celju - Planet Tuš, 5. december (petek) ob 10h

Pridejo:

Dinki
Zala
Terida (s prijateljico marčevko)
Ursi2
lucalu
Tina50
...

kaj je sedaj s srečanje? nisem vse na tekočem, zato pa sprašujem! v petek je napovedano bolj slabo vreme? a bo vseeno? v četrtek je še lepše vreme? povejte! zasledila sem samo še to, da je san nekaj omenjala, da bi prišla?
povejte!

Jaz se tudi sprašujem KAJ JE S SREČANJEM? Ste še zainteresirane??? Drugače je pa meni vseeno kateri dan...

IZVIRNO SPOROČILO: aleži
Mi smo v redu, noč je bila takšna, da sem vsake 2 uri vstajala, se cartala,.... prehlajena je. Zdaj je po dolgi muki zaspala.

Pikapokice za Saro... da prehlad čimprej mine!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: san

zdravo, mi smo od zdravnika. urban je ok, mu res zobki tik nagajajo, izidor ima pa streptokoko angino, tko da smo dobil ospen. sicer je izredno živahen in brez vročine, tko da bom še nadaljevala s kroglico in če bo ok, potem mi ne bo treba dat ospena, drugač pa. no, toliko od nas. aja, na srečanje me pa žal ne o, ker bo izidor ves teden doma

Gora pikapokic tudi za Urbančka (naj končno zraste ta zobek) in Izidorja (da bo ok in ne bo treba Ospena)!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Za srečanje pa ŠKODA!!! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Zofy
So me danes klicali, da je bil operiran, samo da je bila mišica zaradi starosti poškodbe že zakrčena in da so jo raztegnili in le uspeli poštimat.
Julija pa še kar smrka, drugače je OK. Ji vlečem ven drekec iz noseka n je prav fuj. In ven priteče v ogromnih količinah. Ma po moje bi mogla bit v 3 dneh ok, ker ne kaže več drugih znakov prehlada.

Super za Odija, da so ga operirali... user posted image user posted image user posted image  zdaj se pa naj čimprej pozdravi!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa za Julijo, da ta prehlad čimprej izgine!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lucalu user posted image user posted image user posted image  za nov zobek in za cviljenje.

Hvala!!! user posted image

Danes je imela Taja take dobrote za jest da ni nič zame ostalo, pa tako sem čakalauser posted image . Za kosilo je imela pire in pa omakico iz bučk in korenčka ma mi je res tako dobra ratala da sem se še jaz oblizovalauser posted image  za malico pa skuto z borovnicami in banano in je tako jedla da je pojedla celo šalčko in ko je bilo konec je revček še kar govorila amamuser posted image . In ji rečem a bi ti še in ona meni jauser posted image . Sem se skor polulala od smeha kako ji je to dobro ratalo.

Ko sem pa tole brala, pa nisem vedela a se hecaš, ali misliš resno... user posted image  Tai je tudi včeraj imel za kosilo krompir in omakico iz bučk (le da brez korenčka), za malico pa skutico z banano in borovnicami!!! user posted image
Pa čestitke Taji za JA!!! user posted image

lucalu user posted image user posted image user posted image  za zobek in cviljenje

Hvala!!! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: jagoga
Pri pregledu smo imeli tudi odvzem krvi in kot kaže je uredu, ker me niso nič klicali, da naj pridem še enkrat. Opravljali smo tudi razvojni test (pobiranje rozine - DA, prelaganje koce iz roke v roko - DA, opazovanje rdeče volne - DA, če uporablja razne zloge - DA, tleskanje z jezkom - DA, oponašanje kašljanja - NE, vprašala nas je če že ploskamo - NE, če damo pa pa - DA, plazimo po trebuhu - DA, plazimo po kolenih - NE, stojimo ob opori - NE) no in rezultat tega je - pristali smo na razvojni ambulanti. Češ, saj ni nič narobe če še ne stoji ob opori, ampak naj o tem ocenijo strokovnjaki na tem področju in če bo potebno bodo predpisali vaje.

So pa res neverjetni, da te dajo zaradi tega na razvojno!!! user posted image  Drugače pa čestitke Tomažu za toliko osvojenih veščin!!! user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: TIMOTY
Noč je bila kr ok, je sicer ful kašljal ampak mu je ratalo spat. Jst sm pa druga zgodba, nism mogla spat ker sm se sekirala kako je moj malček in sm ga skoz hodila opazovat in štet dihanje ( 3 krat je blo čez 40, drugač pa pod 40), se zdej boljš skašlja in se mi zdi da mu je lažje dihat, ko se skašlja ( tako da mu dajem še slezov sirup za izkašljevanje- po priporočilu P ). Smo bli pa dopoldne pr P na pregledu in je še enkrat dobil inhalacije z ventolinom, pa je blo pol lažje dihat. Upam, da bo šlo na bolje in ne na slabše.

Tudi jaz upam, da bo šlo na bolje... in to čimprej!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lucalu: user posted image user posted image user posted image za četrti zobek in vsi štirje v 14 dneh, to pa je brzina user posted image user posted image

Pa hvala za čestitke!!! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Zala.
Mi smo zaenkrat še zdravi  moram hitro potrkat, zobka še nimamo, mahamo z rokico papa in točno pokažemo kaj želimo pogledat ali imet.

Bravo Zala!!! user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2
Lucalu, čestitke za zobeka! user posted image user posted image Vaš pob pa ni kr tk, najprej nič, potem pa 4 v 14 dneh! Adijo. ta pa nardi na veliko, kaj!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image  Super res!!!!!!!user posted image user posted image user posted image  Ja super za cviljenje vašega miškota!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala lepa!!! user posted image

TAI, VSE NAJBOLJŠE ZA OBMESEČNICO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
user posted image

Še enkrat... najlepša hvala!!! user posted image

Pa še Rok, z enodnevno zamudo, vse najboljše za tvojo obmesečnico!!! user posted image

Tako, dohitela sem vas, moja šalčka od kavice je prazna, zdaj bo treba pa bejbiju zajtrk pripravit! user posted image

Pa še DOBRO JUTRO od mojega bejbija!
user posted image

< Sporočilo je popravil lucalu -- 3.12.2008 7:32:07 >

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
3.12.2008 7:34:43   
jagoga
Dobro jutro,
danes sem pa tudi jaz potrebna ene dvojne doze kave, smo tudi pri nas vstajali ene miljavženkrat na račun obeh, ampak bo že bolje.
Tai in Rok, čestitke za obmesečniceuser posted image

Timoty, Aleži in San želim vam, da se zdravstveno stanje vaših otročičkov čim prej izboljša, nobenih antibiotikov in nobenih bolnic.

user posted image user posted image user posted image vsem otročičkom ki pridno spijo celo noč in
user posted image user posted image user posted image vsem mamicam, katerih otročički ponoči še preveč nagajajo.

Vsem ki njim rastejo zobjeuser posted image in vsem ki njim izpadajouser posted image user posted image (ja mogoče je že kakšna taka med vamiuser posted image )

Vsi otročički (na fotkah) so luškani, da bi jih kar cele preljubčkala in mogoče bi kakšnega tudi pojedlauser posted image user posted image user posted image
Ne vem kaj bi muc Odi od Zofi rekel na pikapoke (kaj misliš da bi jih pojedel), ampak vseeno mu eno pošljemuser posted image user posted image

To o razvoju, je pa res, da vsak po svojih zmožnosti ob svojem času, no razen od Ursi2 ta pa  zna tudi že kavico in vročo čokolado pripravit, če bo pa še nekaj časa mamico gledal, bo pa tudi za novo leto kakšno potico spekel ali pa kakšno torticouser posted image .

Ja Ursi2, pri nas se kar držijo teh datumov o pregledu, originalno bi mogla imeti naslednji teden ko bi že imel 9 mesecev, pa me je v ponedeljek poklicala, če ga lahko pripeljem včeraj, ker naslednji teden je dežurna.

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
3.12.2008 7:56:26   
Ursi2
Lucalu, kak srček je Tai. Ne vem, če se ne bom premislila, da bi mi delali na eni punčki in ne na še enem fantu, da bi lahko vašega lepotca zapecala (osvajala)user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
3.12.2008 8:12:44   
mumu
TAI

user posted image

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
3.12.2008 8:38:30   
Dinki
Dobro jutro punce!
Zdejle hitro malo izkoristim ker moj mišek še spančka. Jaz pa čakam serviserja, da pride za hladilnik, ker nama vsake toliko začne zgornji del hladilnika kar zmrzovati. Zoprna zadeva, ampak je nasrečo še v garanciji.

Kje začeti.....
ja seveda pri Tai-u, našemu današnjemu slavljencu user posted image user posted image . TAI vse NAJ, NAJ ti želiva s Titkom, da boš zdrav, vesel in priden še naprej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naša noč je bila tokrat OK, se ni nič za pritoževati. Včeraj zvečer sem ga drugič do sedaj dala zvečer ko sem ga podojila kar v njegovo posteljico, še ne spečega in je zaspal tudi tokrat sam user posted image . Lona76, ti si tista pobudnica, ki me je spravila k temu, le da smo mi začeli z večernimi spanci. Mu prižgem vrtiljak in priprem vrata. Seveda se gospodič še nekaj časa vrti, ampak kar zaspi. Sem prav ponosna nanj user posted image .
Pa še to je novo, da zdej se ne več samo kotali, ampak tudi puza in je hiter kot strela user posted image . Očitno si je zadnjič ogledal Roka od Katj in pogruntal kako to gre. Ko je na mestu, se tudi postavi že na vse 4, torej na kolenčka, ampak potem ne ve več kako bi šlo kaj naprej. Ve pa da se mamici to zelo dopade, ker se čist stopim in mu ploskam in vsakič ko je v tem položaju me gleda in se smehlja.
Evo ga "našu zmiju" user posted image
user posted image

user posted image

pa še en nasmeh, da vam polepša dan, ker meni ga zmeraj user posted image
user posted image

zdej vas grem pa še malo prebrati.....

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
3.12.2008 8:57:11   
Dinki

danes sem mu pa za zajtrk naredila: v toplo riževo mleko sem mu namočila kosmiče, marelice sem malo skuhala, da so se zmehčale in potem vse skupaj zmiksala in je celo jedel! pojedel je ene 70-80 ml! ni nevem kolk veliko sam jaz sem vesela, da je sploh jedel, ker ponavadi nič noče, še ene žlice ne!

bravo Lan user posted image ...no vidiš Tina50 pa se tudi tvoj sinko počasi včlanjuje v klub jedotov user posted image .

perem, pa jaz tud samo ob vikendih! redkokdaj se zgodi, da med tednom! sam pol pa laufa stroj cel vikend!

Pa saj ponoči imate tudi poceni tok, pa ponoči uklopte stroj, da ne bo take gužve za vikend

me ponavadi moti, ker je kopalnica nasproti spalnice! pa sej ni problm, sej če je nuja seveda operem tudi čez teden, sam ponavadi ni! imamo dovolj cunjuser posted image

tudi pri nas je tako, da je prostor s sušilcem in pralnim strojem poleg spalnice in imam rada popoln mir ko grem spat.

kaj je sedaj s srečanje? nisem vse na tekočem, zato pa sprašujem! v petek je napovedano bolj slabo vreme? a bo vseeno? v četrtek je še lepše vreme? povejte! zasledila sem samo še to, da je san nekaj omenjala, da bi prišla?
povejte!

če bo vas dovolj, prideva tudi midva s Titkom.

Včeraj si je Žiga zaželel škampe na buzari in jih ravno delam. Poleg tega še rezance in juho.user posted image

aleži, a tkole si nas prišla zrajcat s škampi???? jaz bi tudi!!!!!! pa ful se gode tvojemu Žigcu user posted image . Sem kotela vprašat... a vas je kaj naplavilo? madonca je morje čisto znorelo?

san, super, da ste bolje user posted image

Ooooo, bravo Tai za četrti zobek user posted image user posted image user posted image  in pa za miško user posted image user posted image

Zofy, super za Odija user posted image . Držim pesti, da bo račun čim manjši.

a veste, da če se včlaniš v babybonus, dobiš plenice zastonj in neke kupone, ki lahko kupuješ določen artikel ceneje! jaz sem na spletni strani to zasledila! saj verjetno že večina vas to ve! ali neuser posted image  sam sem dobila, pa premajhne plenice 3, sam jih bom pa dala kolegici ko bo rodila! bom pa tam prišparala, ko mi jih ne bo treba kupit!user posted image

jaz sem včlanjena v ta baby bonus že od moje nosečnosti dalje in sem dobila že 3 njihove knjižice z izdelki. se mi zdi fajn stvar. Sem že dobila tudi njihovo brisačko, majico I user posted image  mamica in knjižico receptov od Alnature.

Zdravo,
danes sva pa imela pregled pri 9 mesecih in sem pediatrinjo vprašala, kako je s jajci v testeninah in pecivu
jajca verjetno je drugače, če mu daš testenine z jajci ali pa sanmo jajce! po moje je mišljeno da do enega lete jajc ne, kot samih jajc! v testenini ne pride potem takšna količina jajc na osebo!  po moje je tako
kolk jim pa sedaj dajate rumenjaka? že celega?

IZVIRNO SPOROČILO: san
testenine z jajcem... sem brala v eni od knjižic, da jih naši malčki komot jejo, se pravi testenine z jaci, ni nobene panike, ker je v tako majhnih količinah pšrisotno. samega beljaki jim pa ne smemo dat do enga leta

dala mi je enak odgovor, kot sta ga zapisali tina in san, ampak če je otrok alergičen na jajce se bo pokazalo tudi pri tako majhni količini kot se nahaja v testeninah.  Beljak posebej NE, jajce prisotno v drugih izdelkih pa lahko.

aha, hvala Jagoga. sej ubistvu je čist logično. Tole za razvojno me je pa kar malo presenetilo user posted image user posted image user posted image  zaradi tega ker še ne stoji???? ja spet sto ljudi, sto čudi. Moja dr. v razvojni sploh noče slišati nič o tem, da dojenček stoji pri tej starosti user posted image . Skratka kr neki. Sicer je pa razvojna luštna zadeva, tko da nič bat.

Timoty, super da gre malce na bolje user posted image user posted image user posted image . Zdaj pa še ti revčka user posted image ....upam, da bosta oba kmalu zdrava!

In še na koncu Tai - hvala za tako lep jutranji nasmešek user posted image .

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
3.12.2008 9:12:49   
lucalu
Tai in Rok, čestitke za obmesečniceuser posted image

Hvala lepa!!! user posted image

Lucalu, kak srček je Tai. Ne vem, če se ne bom premislila, da bi mi delali na eni punčki in ne na še enem fantu, da bi lahko vašega lepotca zapecala (osvajala)user posted image user posted image user posted image

Hvala!!! user posted image  Za punčko pa... kar kar!!! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mumu

TAI

user posted image

Hvala mumu!!! user posted image

ja seveda pri Tai-u, našemu današnjemu slavljencu user posted image user posted image . TAI vse NAJ, NAJ ti želiva s Titkom, da boš zdrav, vesel in priden še naprej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala Dinki in Tit!!! user posted image user posted image

Naša noč je bila tokrat OK, se ni nič za pritoževati. Včeraj zvečer sem ga drugič do sedaj dala zvečer ko sem ga podojila kar v njegovo posteljico, še ne spečega in je zaspal tudi tokrat sam user posted image .

Bravo Tit, za super noč in ker si že tako velik fant, da zaspiš sam!!! user posted image user posted image user posted image

Pa še to je novo, da zdej se ne več samo kotali, ampak tudi puza in je hiter kot strela user posted image . Očitno si je zadnjič ogledal Roka od Katj in pogruntal kako to gre. Ko je na mestu, se tudi postavi že na vse 4, torej na kolenčka, ampak potem ne ve več kako bi šlo kaj naprej. Ve pa da se mamici to zelo dopade, ker se čist stopim in mu ploskam in vsakič ko je v tem položaju me gleda in se smehlja.

Pa bravo za nov način premikanja!!! user posted image user posted image user posted image
Pa cukrček si na slikicah in krasen nasmešek imaš!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

povejte!

če bo vas dovolj, prideva tudi midva s Titkom.

To je beseda!!! user posted image
Evo, bom še enkrat prilepila seznamček, pa se dopišite tiste, ki še pridete... pa vabljene v ČIMVEČJEM številu!!!

Srečanje v Celju - Planet Tuš, 5. december (petek) ob 10h

Pridejo:

Dinki
Zala
Terida (s prijateljico marčevko)
Ursi2
lucalu
Tina50
...

Ooooo, bravo Tai za četrti zobek user posted image user posted image user posted image  in pa za miško user posted image user posted image

Hvala za čestitke!!! user posted image

In še na koncu Tai - hvala za tako lep jutranji nasmešek user posted image .

user posted image

Pa še to, že dva dni pogrešam NČK!!!

< Sporočilo je popravil lucalu -- 3.12.2008 9:14:21 >

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
3.12.2008 9:53:25   
Lona76
Dobro jutro!

Najprej Tai vse naj naj za obmesečnico, bodi še naprej tako priden fantek in razveseljuj vse okrog sebe. Hvala za jutranje pozdrave. Si tok user posted image .

Naša noč kot ponavadi, enkrat zbujanje, potem pa spanje naprej. Pa sej je pridna nimam kaj rečt.

Ja tale naša zdravnica bi vse pozdravila. Mogoče bolančkom že slika pomagauser posted image .

Timoty super da je Timotej bolje, pa še ti se pozdravi, upam, da te ne napade preveč. Ma so zoperne tele viroze. Seturacijo je mel pa res majhno. Čisto na meji. No hvala bogu se mu je dvignila.

Tina50 super za shoping. A ne kok paše it mal ven? Jst sem tut učer uživala čeprav drugače ne maram preveč po trgovinah hodit. Ampak sem šla med odrasle ljudiuser posted image .

Jagoga super za vredu napredek, ni pa mi jasno zakaj na razvojno? Tut moja na razvojni ne pusti da bi otroci že stali. Meni je rekla da hoče da se januraja plazi nič ni o kakšnem stanju govorilauser posted image . Sicer pa ni nič narobe tam če se malo pokažeš. Ma te pediatri so kr mal tečni s temi testi se mi zdi. Od prijateljice je na koncesijo in nimajo nobenih testov. In jo je prijateljica vprašala kako in kaj s testi in ji je rekla da ji gre na živce ocenjevanje otrok. Vsak se razvije ob svojem času. Nekateri nekaj prej drugi pa kaj drugega. Da se itak vidi če se otrok normalno razvija. Ja vsak dela po svoje kot smo že ugotovile.

Dinki user posted image  za večerno uspavanje. Me veseli da sem dala tako fino pobudo. Pri nas pa zvečer jo dajemo že od rojstva v posteljico in sama zaspi samo čez dan sem komplicirala. Sicer pa sedaj mlada dama ko ima ta dolg počitek se pravi ob pol enih v posteljici lepo zaspi, potem pa se po pol ure zbudi in joka in jo vzamem k sebi in mi v moji postelji zaspi še za eno uro. Jst pa z njouser posted image .

Prav tako user posted image  Ursi2 da je sam zaspal v posteljici.

Ja pa user posted image  Titu za premikanje. Pa tok je luškan na slikah user posted image .Naša žaba pa noče na kolena, gre edino ko na ležalnik lezeuser posted image . Pa če jo dam jaz na kolena hitro nogice stegne in naprej po trebuhuuser posted image . Ma bo že.

Srečanje mene seveda ne bo. Ma mi je tko hudo. Sam kaj čmo, je Tajino zdraje bolj pomembno. In še revčka bo zamudila svojega prvega božičkauser posted image . Bojo imeli pri možu v službi letos prvič obisk božička in Taje ne upam peljat. Ker bo kar nekaj otrok in ko bog bo kakšen smrkav. Pa najprej sem še neki razmišljala pol sem si pa rekla, pa kaj ti je ženska? Tam bo pa ja full otrok in posledično full bacilčkov. Mi je prav hudo ker ne morva nikamor tko it. Bi rada vidla njen obrazek ko bi božička zagledala. No upam, da ga bo drugo leto. Bo mogoče ji bolj zanimivo. Tilen pa seveda bo šel. On pa ne sme manjkatiuser posted image .

Zdej so pa neke vonjave tuki okrog mene. Očitno mamo polno pleničko.user posted image

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
   RE: zakladi marevk 2
3.12.2008 10:49:19   
Naša črtica koraka
Dober dan gospe.

Jaz sem user posted image user posted image user posted image .

Danes imam toliko volje, da vam pisem. Sem pa ze od sobote taka. zal ne  morem rect, da je kriva tasca, je pa prav gotovo njen sin ta, ki mi tako imenitno pije zivce in voljo. ah, bo ze.

Anja lepo raste. kar naprej se ji plese. dobila je za miklavza pametnega kuzka in zdaj tolce po njem in plese.

Vas grem se na hitro prebrat ... ah, nic ne bo, alarm!

< Sporočilo je popravil Naša črtica koraka -- 3.12.2008 10:52:18 >

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
3.12.2008 10:59:43   
aleži
hello,

naa no katastrofa: zbujanje, cartanje, spanje v naroju zaradi kalja in noska,... da sem zjutraj e okrog 8h bile v Kp pri P in je rekla, da ima psevdokrup. Taka revica je.user posted image user posted image user posted image

Dinki: je bilo kar pestro po slikah sode, sem ti jih prilimala in za druge, da si jih ogledate kako ez nekaj let ne bo ve Kopra, Benetk,...user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
tale je pa ko je padala toa in je bilo tako belo kot sneguser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil aleži -- 3.12.2008 11:00:20 >

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
3.12.2008 11:01:34   
aleži
mi user posted image  c, s z stresicouser posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
3.12.2008 11:06:05   
mumu
Dober dan,kako smo kaj?

Mi e spimo prvo spanje, je bla tolk tena, da ni za povedat. No je bla pa kar ok, e bodo take e naprej bom ist zadovolna.

NK user posted image user posted image  pa ne bit slabe volje, sej n ne pomaga, mene so uili, da imam dva ueesa zato da gre ez enga not ez druzga pa vn. Sicer pa sej to sao ipak moki,... Pridna Anja user posted image user posted image user posted image , naa bi tut sam plesla (tako da je pri meni v naroju).

Timoty: drim pesti in fige e naprej da se bo zdravstveno stanje v vai hii popravilo user posted image user posted image user posted image .

TIT (estitke za nove podvige) in TAI (estitke za vse zobke) pa sta armerja na kvadrat, take nasmeke in poglede e manekeni ne premorejo user posted image user posted image user posted image .

Zofy: upam da raun za Odija ne bo previsok, pa seveda Odiju e user posted image user posted image .

Pa vsem ostalim bolankom poiljam pikapoke.

No moram e it.

< Sporočilo je popravil mumu -- 3.12.2008 11:10:12 >

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
3.12.2008 11:07:13   
aleži
Tai vse naj naj in bodi e naprej priden in zdravuser posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
3.12.2008 11:09:50   
tina50

user posted image

user posted image user posted image , komaj akam, da ga vidim v ivo! res je pravi car!

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
3.12.2008 11:11:32   
mumu
No neki nagaja tale forum manjkajo crke.

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
3.12.2008 11:33:24   
tina50
jagoga user posted image user posted image  za pregled! tudi Lan e ne stoji ob upori in sem skoraj 100%, da mi pa ne bomo li v RA! bom naslednji teden povedala, ko gremo k P!

TIMOTY user posted image user posted image user posted image za vaju oba! user posted image user posted image user posted image za posteljico!

SREANJE ajde, pridite, pridite, pridite v CELJE! da se e kaj vidimo, sej veste, poasi se nam izteka! ta december bo tako ali tako minil, samo da se okol zasuemo in bo e januar! pol se lah pa e januarja kje drugje sreamo, potem bo pa konec!user posted image
povejte tiste, ki ste od dalj, kdaj vam bolj pae! DINKI; TERIDA;...........MUMU, in e........pridite pogledat mal celje....

Ursi2 glede posteljice, sem pa jaz sliala, da ni dobro, da spijo v njej, da ni to postelja za ez no in za skoz! razen jaz sem e tudirala, e gre noter jogi, potem pa mogoe, ja!
user posted image user posted image user posted image  za spanje za Lukata!
Rizevo mleko je res dobra varianta! vsec mi je! danes je Lan spet jedel isto kot veraj samo da sem mu se dodala suhe slive in laneno seme! in je mali pojedel enkrat ve kot veraj!user posted image user posted image user posted image  
ja, ja shoping je pa pasal, eprav nisem sebi ni kupila, sam sej je ponavadi tako, da vedno na druge tudiram! no, razen kremo v dm sem si pakupila!user posted image
ful rada kupujem sedaj Lanu! bi mu kr kupovala, pa kupovala! pa je hvala bogu moj priseben, da mi kaj ubrani, da ne kupim, ker res ne potrebuje!user posted image

joj, dinki res je zoprno, ko se ti kaj pokvari! midva sva mislila, da nama je pomivalni stoj crknil, pa seveda nisem prala ez vikend, ko sem imela najve obiskov in je bilo posledino najve za pomivat! bilo je pa mokro po tleh in sva mislila, da je zael puati! potem je pa v ponedeljek tast priel gor in zael gledat in ugotavljat, da to ni to, da se nama za elementih napravlje kondenz! pa sej sem jaz e tudi prej ugotavljala, da nekaj ne time, ker je e vedno mokro, peprav ne perem v strojuuser posted image user posted image  ja, in sedaj smo ugotovili, da so vasih pod oknom imeli radiator je steno(zunanjo) suilo, midva pa imava sedaj tam elemente in ker je tako mrzlo zunaj, pa znotraj stene naredi voda-kondenz!user posted image
zdej mi bodo pa neko cev namontirali!mislim, da bo e to ena tala! ker pri nama ni tako enostavno, ker midva imava najprej postavljene elemente, nato so nama polagali ploscice in nato fugirali in se elementi ne dajo odmaknit kr tako!!!!!!! groza! sam v stroju pa lahko sedaj peremuser posted image user posted image user posted image

Dinki super za no in za to, da je Tit ponovno zaspal sam!user posted image user posted image
in lepe se slikice, user posted image user posted image user posted image user posted image  za puzanje!

NCK user posted image user posted image user posted image  ti dedi so res vasih za puser posted image

aleziuser posted image user posted image user posted image  , da cimprej mine prehlad! in pa katastrofa kakno je bilo v kopruuser posted image

TAI vse naj, naj za obmesenico, bodi zdrav, vesel in se naprej tako lep kot si sedaj!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sedaj grem pa po avto sedez, ko mi ga je botrca iz nemcije pripeljala, pa sej konc koncev sploh ni bil tolk cenej kot pri nam! ma dobro 30 eur je tud nekaj! aaaaaaaaaaaaaa(pa se pozdrav od Lana)user posted image

< Sporočilo je popravil tina50 -- 3.12.2008 11:35:23 >

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
3.12.2008 11:35:54   
tina50

No neki nagaja tale forum manjkajo crke.

ja sumniki

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 2792
3.12.2008 11:42:05   
TIMOTY
Pozdravljene!

Noč je bla bolj slabo. Mišek je še bogi, jst pa tud, tako da sva obadva bolj slabo spala user posted image . Pa sej bo bolje sam da se pocajtava. Glavno, da se moj bebi bolje počuti, kašlja še veliko- zdej se lahko vsaj izkašlja, hrope pa manj kot dan nazaj. Mislim da bo! user posted image
Vreme je pa tako grozno, da se mi zdi da smo že zato vsi bolni. Pogledam čez okno in se slabš počutim, le kdaj bo spet sonček posijaluser posted image
Vsem bolančkom pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za boljše počutje, da bodo čimprej ozdraveli.
user posted image user posted image user posted image za vse napredke, ki so jih dosegli vaši user posted image .
Vas grem še mal prebrat in pokomentirat.

Kaj pa mislite ve o prenosnih posteljcah? jZ NE VEM, ČE JE RAVNO REŠITEV, SAM MI JE ENA PREDLAGALA, PA ME ZANIMA ŠE VAŠE MNENJE IN IIZKUŠNJE. Ups

Mi smo kupili prenosno posteljo za na morje, pa potovanja. Trenutno je pr mojih starših (trenutno je ne rabim, da mi doma stoji in tako jo vsaj uporabljamo ) da lahko normalno spi, ko smo pr njih. Jst sm zadovoljna, vedno ko kam gremo jo s sabo vzamemo. Iz nje sigurno ne more past, pa še za potovanja jo boste lahko imeli, dva v enem. Meni je všeč. Malo se pa še pozanimaj. Mislim da je bila naša okrog 60 eur.

Timoty, kako lepo je brati, da ste boiljši!!!!!!!!!!! Ti verjamem, da ti je težko in da nisi mogla spat. Ampak boš vidla, še čist malo pa bo zdrav ko riba!!!Se pa kr crkljajte, sej je to najboljši zdravilo za tebe in za tvojga sončka!!!!!!!!!!!!
Da pa bota kmalu oba zdrava, vama pa pošiljama cel kup

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , zelo sta prijazna.

user posted image

Kakšna lepa slikca za dobro jutro, smeško lepi. Mi je kr user posted image ogrel. Pogled, da dol padeš.

Timoty, Aleži in San želim vam, da se zdravstveno stanje vaših otročičkov čim prej izboljša, nobenih antibiotikov in nobenih bolnic.

HVALA! user posted image user posted image

Naša noč je bila tokrat OK, se ni nič za pritoževati. Včeraj zvečer sem ga drugič do sedaj dala zvečer ko sem ga podojila kar v njegovo posteljico, še ne spečega in je zaspal tudi tokrat sam . Sem prav ponosna nanj .
Pa še to je novo, da zdej se ne več samo kotali, ampak tudi puza in je hiter kot strela . Očitno si je zadnjič ogledal Roka od Katj in pogruntal kako to gre. Ko je na mestu, se tudi postavi že na vse 4, torej na kolenčka, ampak potem ne ve več kako bi šlo kaj naprej. Ve pa da se mamici to zelo dopade, ker se čist stopim in mu ploskam in vsakič ko je v tem položaju me gleda in se smehlja.
Evo ga "našu zmiju"
user posted image

user posted image

pa še en nasmeh, da vam polepša dan, ker meni ga zmeraj
user posted image

Kako je luškan, hvala za tak lep nasmeh, bo zdej dan lepši. Cukrček mali user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Titu za prespano noč in da sam zaspi- velik fant. Ti pa verjamem, da si ponosna nanj, le kako nebi bila.
user posted image user posted image user posted image tudi za puzanje, ja ko enkrat začnejo so hitri k strela.user posted image

Timoty, super da gre malce na bolje . Zdaj pa še ti revčka ....upam, da bosta oba kmalu zdrava!

Hvala za lepe želje. user posted image user posted image

Timoty super da je Timotej bolje, pa še ti se pozdravi, upam, da te ne napade preveč. Ma so zoperne tele viroze. Seturacijo je mel pa res majhno. Čisto na meji. No hvala bogu se mu je dvignila.

HVALA  user posted image user posted image user posted image .
Ja, še dobro da so mu inhalacije nucale in da je bolje. Je rekla P, še dobro da je tako krepak fant, da kr dobro prenaša, se vidi da je pr sebi ( naš bebi ma že 11 kg, no ja sej skor ni več bebi user posted image user posted image user posted image )- se vidi, da rad papca.

Dinki  za večerno uspavanje. Me veseli da sem dala tako fino pobudo. Pri nas pa zvečer jo dajemo že od rojstva v posteljico in sama zaspi samo čez dan sem komplicirala. Sicer pa sedaj mlada dama ko ima ta dolg počitek se pravi ob pol enih v posteljici lepo zaspi, potem pa se po pol ure zbudi in joka in jo vzamem k sebi in mi v moji postelji zaspi še za eno uro. Jst pa z njo .

Mi ga dajemo v posteljico od 2 meseca naprej, ko je dobil svojo sobico in se je tako navadil in vedno sam zaspi. Enako pa delamo čez dan in vedno sam zaspi user posted image user posted image , včasih se prej malo pogovarja s tistim pajackom k spita skup user posted image . Ful so posrečeni ti naši otroci, imamo pa srečo da jih imamo.

hello,

naa no katastrofa: zbujanje, cartanje, spanje v naroju zaradi kalja in noska,... da sem zjutraj e okrog 8h bile v Kp pri P in je rekla, da ima psevdokrup. Taka revica je.

Dinki: je bilo kar pestro po slikah sode, sem ti jih prilimala in za druge, da si jih ogledate kako ez nekaj let ne bo ve Kopra, Benetk,...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
tale je pa ko je padala toa in je bilo tako belo kot sneg user posted image

Pošiljam vam poln kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da bo čimprej bolje.

Slike so pa grozne, kako nam narava zagode - mi jo pa uničujemo. Ja, vse se vrne.

Timoty: drim pesti in fige e naprej da se bo zdravstveno stanje v vai hii popravilo .

HVALA. user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

Dober dan gospe.

Jaz sem .

Danes imam toliko volje, da vam pisem. Sem pa ze od sobote taka. zal ne  morem rect, da je kriva tasca, je pa prav gotovo njen sin ta, ki mi tako imenitno pije zivce in voljo. ah, bo ze.

Anja lepo raste. kar naprej se ji plese. dobila je za miklavza pametnega kuzka in zdaj tolce po njem in plese.

Vas grem se na hitro prebrat ... ah, nic ne bo, alarm!

Sej bo bolje. Za vsakim dežjem posije sonce. Vse se bo poštimalo, držim pesti.
user posted image user posted image user posted image Anji, da že pleše. Velka punca.

TIMOTY za vaju oba! za posteljico!

HVALA. user posted image user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil TIMOTY -- 3.12.2008 11:50:26 >

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
3.12.2008 11:46:50   
TIMOTY

TAI želim ti vse najboljše za tvojo obmesečnico, da nam še naprej lepšaš dneve s svojim nasmehom in iskricami v očeh, da boš zdrav in še naprej tak dobrovoljček kot si

user posted image

(odgovor članu TIMOTY)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
3.12.2008 12:04:25   
mumu
Timoty imaš ZS.

(odgovor članu TIMOTY)
Neposredna povezava do sporočila: 2795
3.12.2008 12:49:57   
Dinki

Pa bravo za nov način premikanja!!! user posted image user posted image user posted image
Pa cukrček si na slikicah in krasen nasmešek imaš!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dinki user posted image  za večerno uspavanje. Me veseli da sem dala tako fino pobudo.
Ja pa user posted image  Titu za premikanje. Pa tok je luškan na slikah user posted image .

TIT (estitke za nove podvige) in TAI (estitke za vse zobke) pa sta armerja na kvadrat, take nasmeke in poglede e manekeni ne premorejo user posted image user posted image user posted image .

Dinki super za no in za to, da je Tit ponovno zaspal sam!user posted image user posted image
in lepe se slikice, user posted image user posted image user posted image user posted image  za puzanje!

Kako je luškan, hvala za tak lep nasmeh, bo zdej dan lepši. Cukrček mali user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Titu za prespano noč in da sam zaspi- velik fant. Ti pa verjamem, da si ponosna nanj, le kako nebi bila.
user posted image user posted image user posted image tudi za puzanje, ja ko enkrat začnejo so hitri k strela.user posted image

Hvala punce vsem za pohvale user posted image user posted image (sem si tega smajlija sposodila od Lucalu user posted image )

Ursi2, glede prenosne posteljice. Tudi mi jo imamo, ampak smo jo zaenkrat uporabljali le na dopustu. Se mi zdi fajn stvar za sem pa tja kdaj prespati. Tit je v njej zelo lepo spal, je pa bolj zoprno za hrbet, ker se moraš skloniti skoraj do tal. 

Aleži, hvala za slikice, madona je pa res bilo kot sodni dan user posted image user posted image .

NČK user posted image ....bomo tega tvojega možeka za ušesa če ne bo priden! Moški user posted image . Upam, da kmalu uredita user posted image .

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
3.12.2008 13:15:12   
san
na hitro

tai vse najboljše, sedaj si pa res že velik fant. bodi še naprej tako priden in vesel, pa zdravuser posted image user posted image user posted image

mi smo pa bolani, oz. urban je ponoč zakuhal. zdej čakava da začne p delat, da se greva spet pokazat, dat kri, al pa kaj... izidorju sm pa tut pol kar dala ab, ker sem govorila s homeopatinjo, pa je rekla, da sicer, če je boljše pol ne bi bilo treba sam da pri streptokoku, ga ona ponavad kar priporoča, v glavnem sm bla pol v dvomih, pa šla mal brat zaplete in mu raj kar dala, čeprov on sklače in zgleda več kot zdrav. upam, da urban ni staknil isto.-..

nčk, velik objem tebi, tak za moč, voljo... ja moški..., se ne splača preveč govort, smo si res preveč različni med sebpoj, ž in m seveda, da ne bo pomote. ti kar krivi taščo, sej ga je ona tko vzgojilauser posted image

jokAMO

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
3.12.2008 13:51:19   
jagoga

Tole za razvojno me je pa kar malo presenetilo user posted image user posted image user posted image  zaradi tega ker še ne stoji???? ja spet sto ljudi, sto čudi. Moja dr. v razvojni sploh noče slišati nič o tem, da dojenček stoji pri tej starosti user posted image . Skratka kr neki. Sicer je pa razvojna luštna zadeva, tko da nič bat.

Ne stoji ob opori, se kar sesede, se sploh ne nasloni na noge, ko pa ga v naročju držim pa se opre na nogice in poskakuje, ko samostojno sedi in če želi iti na trebuh se ne nasloni na roko in kar telebne dol, tako da ga ne smem pustiti samega sedet in iz ležečega se ne usede sam. Saj je že pediatrinja rekla, da ona ne vidi nobenega fizičnega problema, ampak naj o tem presojajo večji strokovnjaki prav na tem področju. Drugi vzrok pa je tudi, ta, ker sem ji rekla, da bo šel s 11 meseci v vrtec in mu hoče z dodatno telovadbo okrepiti mišice oz. ga spodbuditi k hitrejšemu/boljšemu premikanju. Saj potem se bo pa zgodilo, da v tistem času ko bova čakala na datum, bo pa že vse to obvladoval, potem bodo pa rekli, ja zakaj ste pa vi prišli k nam.user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2798
3.12.2008 13:57:02   
jagoga

perem, pa jaz tud samo ob vikendih! redkokdaj se zgodi, da med tednom! sam pol pa laufa stroj cel vikend!

Pa saj ponoči imate tudi poceni tok, pa ponoči uklopte stroj, da ne bo take gužve za vikend

me ponavadi moti, ker je kopalnica nasproti spalnice! pa sej ni problm, sej če je nuja seveda operem tudi čez teden, sam ponavadi ni! imamo dovolj cunjuser posted image

tudi pri nas je tako, da je prostor s sušilcem in pralnim strojem poleg spalnice in imam rada popoln mir ko grem spat.
Jaz ne vem kako vam uspe, vse oprat med vikendom, jaz perem skoraj vsak dan en stroj. Čakajte, da boste imeli še enega škrata, enega v vrtcu, enega pa v plenicahuser posted image Kaj pa tiste ki imate več otrok, kaj vi tako pogosto perete, ali smo samo pri nas tako pogosto umazaniuser posted image user posted image no, Špela100 je tudi enkrat že pisala, da vsak dan zažene pralni stroj in sušilca

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
3.12.2008 14:05:40   
jagoga

Dinki user posted image  za večerno uspavanje. Me veseli da sem dala tako fino pobudo. Pri nas pa zvečer jo dajemo že od rojstva v posteljico in sama zaspi samo čez dan sem komplicirala. Sicer pa sedaj mlada dama ko ima ta dolg počitek se pravi ob pol enih v posteljici lepo zaspi, potem pa se po pol ure zbudi in joka in jo vzamem k sebi in mi v moji postelji zaspi še za eno uro. Jst pa z njouser posted image .

Prav tako user posted image  Ursi2 da je sam zaspal v posteljici.

Ja pa user posted image  Titu za premikanje. Pa tok je luškan na slikah user posted image .Naša žaba pa noče na kolena, gre edino ko na ležalnik lezeuser posted image . Pa če jo dam jaz na kolena hitro nogice stegne in naprej po trebuhuuser posted image . Ma bo že.

Srečanje mene seveda ne bo. Ma mi je tko hudo. Sam kaj čmo, je Tajino zdraje bolj pomembno. In še revčka bo zamudila svojega prvega božičkauser posted image . Bojo imeli pri možu v službi letos prvič obisk božička in Taje ne upam peljat. Ker bo kar nekaj otrok in ko bog bo kakšen smrkav. Pa najprej sem še neki razmišljala pol sem si pa rekla, pa kaj ti je ženska? Tam bo pa ja full otrok in posledično full bacilčkov. Mi je prav hudo ker ne morva nikamor tko it. Bi rada vidla njen obrazek ko bi božička zagledala. No upam, da ga bo drugo leto. Bo mogoče ji bolj zanimivo. Tilen pa seveda bo šel. On pa ne sme manjkatiuser posted image .

Zdej so pa neke vonjave tuki okrog mene. Očitno mamo polno pleničko.user posted image

Lona76, ful se mi dopade, ko napišeš, da še ti eno kitico s svojo Tajo zaspiš popoldan. Jaz tudi včasih zaspim skupaj z njim. Kdaj pa bomo če ne zdaj med porodniško. Čez dva meseca bo treba v službi sedet.
Veš še koliko božičkov bo vidla v življenju, še sita jih bo.  Vidve se kar raje doma zadržujti v teh prazničnih dnevih, saj vsepovsod vse smrka. OBUP.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?