tilči
|
Midva sva z nabave, še malo pa greva po Nejca.Vmes sva se ustavila še pri mehaniku, ker je začela ena lučka svetit v zvezi z motorjem.Mi je rekel, da naj ga popoldne pripeljrm,da ga bo dal na tester, samo da sem speljala, lučka ni več gorela.Pa samo šibko za olje je premaknil. Očitno je avto tako občutljiv na vse, da takoj lučka zasveti.No, samo da ni treba dati ojrov. Anitka...ti zvečer povem,kakšna predstava bo,ker se cel vrtec predstavi,naslov pa je: Naj srce zaigra.Mislim,da bodo plesali ringaraja,pa mogoče kaj iz Muce Copatarice, ker to sedaj prav vadijo.Ga bom poslikala,pa potem pokazala tukaj gor.Je dobil za obleči hlače, srajčko in rutko. Sem pa danes kupila barve za steklo, tako da ga bom zaposlila popoldne,drugače mu je dolgčas. Pa kruh moram še speči Sem pa danes v Mulerju kupila en drug Milumil,ker tega, ki ga drugače kupujem, ga že nekaj časa ni.Prodajalka pravi, da je razlika v tem, da je prejšnji bil probiotični.Čeprav na temu piše, da je tudi Tako da mi nič jasno, kaj je razlika,razen da je bil prej 2 eur cenejši, po novem je pa 5o centov dražji.Kje je tle logika?
|