Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 3.12.2008 11:33:05
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA MalaČebelica ,mediuhec -poročajta kako kaj v mš ,sem mislila it ta mesec ,pa grem naslednji.Samo se še nisem odločila ali na vošnjakovo ali v bolnico. jaz tud grem nas. mesec ampak v bolnico, ker imaš tam ogled porodnišnice. Te pa grem malo pogledat, da nebom pol ko en ... izpadla, ko nebom vedla kaj je zakaj.. sicer pa kolko sebe poznam, tak vem, da bom verjetno še na dan poroda sestri pa onim tam tako bleknila, da bi se najraje požrla. Pač j... ga taka sem
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 3.12.2008 11:36:17
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA MalaČebelica ,mediuhec -poročajta kako kaj v mš ,sem mislila it ta mesec ,pa grem naslednji.Samo se še nisem odločila ali na vošnjakovo ali v bolnico. jaz tud grem nas. mesec ampak v bolnico, ker imaš tam ogled porodnišnice. Te pa grem malo pogledat, da nebom pol ko en ... izpadla, ko nebom vedla kaj je zakaj.. sicer pa kolko sebe poznam, tak vem, da bom verjetno še na dan poroda sestri pa onim tam tako bleknila, da bi se najraje požrla. Pač j... ga taka sem to boš tak al tak izpadla hahahaha tko ko sm jaz hahahaha pa je blo prav zabavno so se sestre nasmejale kot že dolgo ne hahahaha, so pol še tok bolj prijazne, tak da ti ga kar na pune biksaj in bodi taka kot si fajna
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 3.12.2008 11:36:35
|
|
|
|
tasa_m
|
kaj ma kira tud tako smešno prvo stran RR ? se mi zdi da mi nekaj fali na levi strani.. mogoče pa jo hočejo božično obarvat pa jim ne rata.. joj naša pa danes tako dela. Da ji ni tota glukoza komaj danes prišla malo na obisk ker ponavadi posladkem dela tako mediuhec kaj si imela on kratki test ko si po urci prišla nazaj al on dooolgi ko traja skoraj 3,5 ure?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 3.12.2008 11:36:44
|
|
|
|
PERSIDA
|
tasa_m - a si se že prijavila?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 3.12.2008 11:39:05
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 to boš tak al tak izpadla hahahaha tko ko sm jaz hahahaha pa je blo prav zabavno so se sestre nasmejale kot že dolgo ne hahahaha, so pol še tok bolj prijazne, tak da ti ga kar na pune biksaj in bodi taka kot si fajna jaz sem tak mojmi že povedala da bo verjetno cel blok vedo kdaj bom šla v P. Me v trgovini stalno sprašujejo kdaj grem. Saj pa še nisem tak okrogla, da bi že lahko šla.. se me že hočejo znebit al kaj? Kaj bo še te februarja pa v začetku marca? te pa mi bo verjetno tak spodaj zvonila pa preverjala, če sem še doma..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 3.12.2008 11:41:02
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA tasa_m - a si se že prijavila? a-a ne še ker mi je reko da bo konec tega tedna komaj termin napisan na spletni strani. A že je mogoče? Veš, si gledala kaj? Kak dolgo te traja to? Jaz mam mojega doma samo do 18. pol pa mi gre v Žalec za 20 mescev. Mi je včeraj kr slabo postalo ko mi je povedal to. Halo kaj si te oni v njegovi službi upajo, da mi ga bodo vzeli. Ko pa mi bo voda odtekla pa bom po soseda hodla al kaj??
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 3.12.2008 11:43:12
|
|
|
|
Yassy
|
Dobro jutro oz. ze kar dober dan mackice,...evo sem se koncno skobacala iz pojstle:D persida-hvala za dobrodoslico :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 3.12.2008 11:43:55
|
|
|
|
Pupa7
|
yassy - en velik zate, da ne boš več tko žalostna, pa saj tvoj ljubi pride kmalu !! boš vidla bo hitro minilo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 3.12.2008 11:44:30
|
|
|
|
Yassy
|
spps- hvala za potolazljiv objemcek,...me je res kr zvilo vceraj:(
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 3.12.2008 11:48:01
|
|
|
|
mediuhec
|
MŠ: hodiva v bolnico, imeli bomo 7x, od tega praktične vaje 1x (naj mi že v naprej oprostijo lutke za kakšno čudno rokovanje ali previjanje). ogled P je pa lahko vsakič po predavanjih, sej noben po mojem ne kontrolira, al hodiš res ta mesec ali pa naslednji. predavanja so še kar - samo neudobni stoli (ja, spet jamram, he he), mene glih tiščijo v višini hrbta ko mi ne paše. test- ja, zdaj je bilo 50 g. bomo vidli kaj bo G rekla v ponedeljek.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 3.12.2008 11:48:50
|
|
|
|
Yassy
|
spps- ja jaz imam tale vozicek v mislih,.sicer se se odlocam ampak je med favoriti:)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 3.12.2008 11:49:06
|
|
|
|
mediuhec
|
tasa_m: kaj se bo vozil v Žalec, joj, to pa ni fajn zate. jaz bi kar znorela.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 3.12.2008 11:50:50
|
|
|
|
PERSIDA
|
tasa_m - a ga tiščijo v žalec..Fajn bi bilo ,pa če vidve prideta k nam za 20 m.Madonca bi to bilo "ful hause".Hiša zadost velika samo tebe z mb -ja dobit ,ja tota je ,pa huda.Grem zdaj gledat ,če je že kaj gor za mš.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 3.12.2008 11:51:15
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec MŠ: hodiva v bolnico, imeli bomo 7x, od tega praktične vaje 1x (naj mi že v naprej oprostijo lutke za kakšno čudno rokovanje ali previjanje). ogled P je pa lahko vsakič po predavanjih, sej noben po mojem ne kontrolira, al hodiš res ta mesec ali pa naslednji. predavanja so še kar - samo neudobni stoli (ja, spet jamram, he he), mene glih tiščijo v višini hrbta ko mi ne paše. test- ja, zdaj je bilo 50 g. bomo vidli kaj bo G rekla v ponedeljek. hahahha si me nasmejala, kaj pa to ko mi tega sploh nimamo... jaz bom se mogla sinu opravičevat me je strah!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 3.12.2008 11:52:11
|
|
|
|
drevozivljenja
|
pozdravljene...kako je kaj z vaši sončki?a brcajo?moja je 1 teden slabo,narahlo.ne vem zakaj,mogoče zaradi povečanja plodovnice?kako se počutite?jaz kar vredu,ampak še vedno ne morem brez cigaretov.ne vem kaj mi toliko pašejo.v prvi nosečnosti so mi smrdeli kadila sem samo prve 4 mesece..mali je zdrav ko dren..bolan ni skoraj nič.upam da bo drug tud zdrav
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 3.12.2008 12:01:56
|
|
|
|
Yassy
|
pupa hvala tudi tebi,...pa objemcek nazaj, si ok danes oz a pocivas???? da te ne pridem naseskat ce spet kej okol skaces prevec????
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 3.12.2008 12:03:25
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 hahahha si me nasmejala, kaj pa to ko mi tega sploh nimamo... jaz bom se mogla sinu opravičevat me je strah!! ti pa si zdaj mene nasmejala. Sicer pa saj verjemi da ti bo sin vse odpustil, pol pa ti bo že vrno za vse nazaj, samo ko bo malo zrasto. Saj jaz tud ne vem kak bom to tam delala..sicer mi ni panike, ker sem mela preko od sestrične tamalo ampak vseeno.. Bom pa vzela digitalca zraven, ker bom mogla poslikat ko bo moj to delal. Verjetno se bom tak polulala od smeha, ko se bo cuj spravo.. (sem že pa žleht). Mediuhec hja v žalec se bo vozo .. bom se očitno mogla sosedam dobra delat, če bo kaj nujnega (malo se hecam,saj upam, da bo vsaj neki v marcu dopust koristo).. ja, upam, da nebo ki prišo z idejo, da bodo raje tam prespali ker se jim nebo splačalo domu vozit ker pol pa sem že glavna ko se doma pri starših narišem... Persida.. hjoj si predstavljaš? Ti 2 (al pa 3) pa jaz našo pa midve. Čez kolko časa bi ble v Hrastovcu?? Pol bi verjetno res lahko dali na kako TV da bi se malo nasmejali drevozivljenja.. seveda bo zdarav, sploh ne smemo pomislit da bi bilo kaj narobe Glede cigaretov pa itak brezveze da kaj rečem, itak ti že drugi pamet solijo kak je to nezdravo itd. Sicer pa je moja mami kadila pri vseh 3 (no, vseh 4 ) pa nobenemu nič ne manjka. No, moj ati pravi da se meni malo pozna (rojena sem z 7 mesci), da mi manjka kak tovornjak pameti,..ampak nič zato...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 3.12.2008 12:03:57
|
|
|
|
drevozivljenja
|
kako naj prilepim slikco bušija tle gor?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 3.12.2008 12:05:38
|
|
|
|
drevozivljenja
|
. No, moj ati pravi da se meni malo pozna (rojena sem z 7 mesci), da mi manjka kak tovornjak pameti,..ampak nič zato... haha
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 3.12.2008 12:05:50
|
|
|
|
sahary
|
Helou kako kaj? Pri nas v Konjicah je danes sejem pa je bolj slabo ker je dež...pa itak je polovica kramarjev s suho robo,sem nabala en nudelpret pa par prtov, jih grem zdej speglat pa mizo okrasit joj kako so vaši ginekologi dolesdni-moj je namreč bolj izi varianta, nič kaj dost ne pove, če zatekam pravi naj pijem več vode..., najbolj grozno pa je bilo ko me je na prvem ginekološkem pregledu 6t po porodu ko se stopila v ordinacijo vprašal kdaj imam rok!!! Kreten! Spps bo vedla koga mislim. Ampak men se ne da furat nekam v CE al pa MB na pregled, če bi bile kake posebnosti bi se itak kr v Celje odpeljala... kaj pa kuhate danes dečve
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 3.12.2008 12:06:24
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Yassy pupa hvala tudi tebi,...pa objemcek nazaj, si ok danes oz a pocivas???? da te ne pridem naseskat ce spet kej okol skaces prevec???? nič šeškat sem vstala dans samo 2x da sem šla na wc pa umit se... sem pridna ko miška se nič ne upam za enkrat je vse super in nameravam tako tudi ostat
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 3.12.2008 12:08:18
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: sahary ... najbolj grozno pa je bilo ko me je na prvem ginekološkem pregledu 6t po porodu ko se stopila v ordinacijo vprašal kdaj imam rok!!! Kreten! ... veš v mb. niso nič boljši..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 3.12.2008 12:08:53
|
|
|
|
Najaa
|
tasa, mislim da splav nikjer ni za plačat. Ne vem, no, ampak nisem še slišala kaj takega. Pupa, sej če je otrok velik, nima to veze s CR. Bolj vprašljiva je teža. Ma, jaz pravim tako, da če sem enkrat rodila čez 4 kile težkega otroka, bom vse preživela. Jaz sem že skuhala kosilo. Krompirjev golaž, njami.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 3.12.2008 12:10:56
|
|
|
|
PERSIDA
|
drevozivljenja - joj o cigaretih ,pa ti res ne znam nič povedat ga še sploh nisem nikoli probala.Tako ,da ne vem kak je občutek ,ko ti paše ,da ga vlečeš- cigaret mislim .Bolj bi ti znala povedat zakaj mi hrana paše . Glej ,da se ne bo otroku ,ko pride na svet še z glave kadilo .Ti kar vleči ,če ti paše ,koliko je že rojenih otrok ,ko je mamica celo nosečnost kadila,pa so otroci zdravi ko dren tako kot tvoj bavc naprimer.Bolj bi bilo nevarno ,če bi meni zdaj kaj prišlo ,pa bi začela rauhat .
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 3.12.2008 12:14:52
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa tasa, mislim da splav nikjer ni za plačat. Ne vem, no, ampak nisem še slišala kaj takega. Pupa, sej če je otrok velik, nima to veze s CR. Bolj vprašljiva je teža. Ma, jaz pravim tako, da če sem enkrat rodila čez 4 kile težkega otroka, bom vse preživela. Jaz sem že skuhala kosilo. Krompirjev golaž, njami. no ja, od mami sestrična je rodila dva otroka od 5200 g in to normalno, so ji odsvetovali da bi še kerga mela... tak da... nevem vsak po svoje očitno... je pa itak zmer tok enih teorij da je groza ...
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?