|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2. del
3.12.2008 11:33:05   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

MalaČebelica ,mediuhec -poročajta kako kaj v mš ,sem mislila it ta mesec ,pa grem naslednji.Samo se še nisem odločila ali na vošnjakovo ali v bolnico.

jaz tud grem nas. mesec ampak v bolnico, ker imaš tam ogled porodnišnice. Te pa grem malo pogledat, da nebom pol ko en ... izpadla, ko nebom vedla kaj je zakaj.. user posted image user posted image  sicer pa kolko sebe poznam, tak vem, da bom verjetno še na dan poroda sestri pa onim tam tako bleknila, da bi se najraje požrla. Pač j... ga taka semuser posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
3.12.2008 11:36:17   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

MalaČebelica ,mediuhec -poročajta kako kaj v mš ,sem mislila it ta mesec ,pa grem naslednji.Samo se še nisem odločila ali na vošnjakovo ali v bolnico.

jaz tud grem nas. mesec ampak v bolnico, ker imaš tam ogled porodnišnice. Te pa grem malo pogledat, da nebom pol ko en ... izpadla, ko nebom vedla kaj je zakaj.. user posted image user posted image  sicer pa kolko sebe poznam, tak vem, da bom verjetno še na dan poroda sestri pa onim tam tako bleknila, da bi se najraje požrla. Pač j... ga taka semuser posted image user posted image

to boš tak al tak izpadla hahahaha user posted image user posted image user posted image user posted image tko ko sm jaz hahahaha pa je blo prav zabavno so se sestre nasmejale kot že dolgo ne hahahaha, so pol še tok bolj prijazne, tak da ti ga kar na pune biksaj in bodi taka kot si fajna user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
3.12.2008 11:36:35   
tasa_m
kaj ma kira tud tako smešno prvo stran RR ? se mi zdi da mi nekaj fali na levi strani.. user posted image  mogoče pa jo hočejo božično obarvat pa jim ne rata.. user posted image

joj naša user posted image  pa danes tako dela. Da ji ni tota glukoza komaj danes prišla malo na obisk user posted image user posted image  ker ponavadi posladkem dela tako user posted image

mediuhec kaj si imela on kratki test ko si po urci prišla nazaj al on dooolgi ko traja skoraj 3,5 ure?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
3.12.2008 11:36:44   
PERSIDA
tasa_m - a si se že prijavila?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
3.12.2008 11:39:05   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7
to boš tak al tak izpadla hahahaha user posted image user posted image user posted image user posted image tko ko sm jaz hahahaha pa je blo prav zabavno so se sestre nasmejale kot že dolgo ne hahahaha, so pol še tok bolj prijazne, tak da ti ga kar na pune biksaj in bodi taka kot si fajna user posted image user posted image user posted image

user posted image
jaz sem tak mojmi že povedala da bo verjetno cel blok vedo kdaj bom šla v P.
Me v trgovini stalno sprašujejo kdaj grem. Saj pa še nisem tak okrogla, da bi že lahko šla.. se me že hočejo znebit al kaj? Kaj bo še te februarja pa v začetku marca? user posted image  te pa mi bo verjetno tak spodaj zvonila pa preverjala, če sem še doma.. user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
3.12.2008 11:41:02   
tasa_m

tasa_m - a si se že prijavila?

a-a ne še ker mi je reko da bo konec tega tedna komaj termin napisan na spletni strani. A že je mogoče? Veš, si gledala kaj?

Kak dolgo te traja to? Jaz mam mojega doma samo do 18. pol pa mi gre v Žalec za 20 mescev. user posted image  Mi je včeraj kr slabo postalo ko mi je povedal to. Halo kaj si te oni v njegovi službi upajo, da mi ga bodo vzeli. Ko pa mi bo voda odtekla pa bom po soseda hodla al kaj?? user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
3.12.2008 11:43:12   
Yassy
Dobro jutro oz. ze kar dober dan mackice,...evo sem se koncno skobacala iz pojstle:D
persida-hvala za dobrodoslico :)

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
3.12.2008 11:43:55   
Pupa7
yassy - en velik user posted image zate, da ne boš več tko žalostna, pa saj tvoj ljubi pride kmalu !! boš vidla bo hitro minilo user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
3.12.2008 11:44:30   
Yassy
spps- hvala za potolazljiv objemcek,...me je res kr zvilo vceraj:(

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2634
3.12.2008 11:48:01   
mediuhec
: hodiva v bolnico, imeli bomo 7x, od tega praktične vaje 1x (naj mi že v naprej oprostijo lutke za kakšno čudno rokovanje ali previjanje). ogled P je pa lahko vsakič po predavanjih, sej noben po mojem ne kontrolira, al hodiš res ta mesec ali pa naslednji. predavanja so še kar - samo neudobni stoli (ja, spet jamram, he he), mene glih tiščijo v višini hrbta ko mi ne paše.

test- ja, zdaj je bilo 50 g. bomo vidli kaj bo G rekla v ponedeljek.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
3.12.2008 11:48:50   
Yassy
spps- ja jaz imam tale vozicek v mislih,.sicer se se odlocam ampak je med favoriti:)

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
3.12.2008 11:49:06   
mediuhec
tasa_m: kaj se bo vozil v Žalec, joj, to pa ni fajn zate. jaz bi kar znorela.user posted image

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
3.12.2008 11:50:50   
PERSIDA
tasa_m - a ga tiščijo v žalec..Fajn bi bilo ,pa če vidve prideta k  nam za 20 m.Madonca bi to bilo "ful hause".Hiša zadost velika samo tebe z mb -ja dobit ,ja tota je ,pa huda.Grem zdaj gledat ,če je že kaj gor za mš.

(odgovor članu Yassy)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
3.12.2008 11:51:15   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec

: hodiva v bolnico, imeli bomo 7x, od tega praktične vaje 1x (naj mi že v naprej oprostijo lutke za kakšno čudno rokovanje ali previjanje). ogled P je pa lahko vsakič po predavanjih, sej noben po mojem ne kontrolira, al hodiš res ta mesec ali pa naslednji. predavanja so še kar - samo neudobni stoli (ja, spet jamram, he he), mene glih tiščijo v višini hrbta ko mi ne paše.

test- ja, zdaj je bilo 50 g. bomo vidli kaj bo G rekla v ponedeljek.

hahahha si me nasmejala, kaj pa to ko mi tega sploh nimamo... user posted image user posted image user posted image jaz bom se mogla sinu opravičevat user posted image user posted image user posted image user posted image me je strah!!

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
3.12.2008 11:52:11   
drevozivljenja
pozdravljene...kako je kaj z vaši sončki?a brcajo?moja je 1 teden slabo,narahlo.ne vem zakaj,mogoče zaradi povečanja plodovnice?kako se počutite?jaz kar vredu,ampak še vedno ne morem brez cigaretov.ne vem kaj mi toliko pašejo.v prvi nosečnosti so mi smrdeli kadila sem samo prve 4 mesece..mali je zdrav ko dren..bolan ni skoraj nič.upam da bo druguser posted image  tud zdrav

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2640
3.12.2008 12:01:56   
Yassy
pupa hvala tudi tebi,...pa objemcek nazaj, si ok danes oz a pocivas???? da te ne pridem naseskat ce spet kej okol skaces prevec????user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2641
3.12.2008 12:03:25   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7
hahahha si me nasmejala, kaj pa to ko mi tega sploh nimamo... user posted image user posted image user posted image jaz bom se mogla sinu opravičevat user posted image user posted image user posted image user posted image me je strah!!

ti pa si zdaj mene nasmejala. Sicer pa saj verjemi da ti bo sin vse odpustil, pol pa ti bo že vrno za vse nazaj, samo ko bo malo zrasto.
Saj jaz tud ne vem kak bom to tam delala..sicer mi ni panike, ker sem mela preko od sestrične tamalo ampak vseeno.. Bom pa vzela digitalca zraven, ker bom mogla poslikat ko bo moj to delal. Verjetno se bom tak polulala od smeha, ko se bo cuj spravo.. user posted image user posted image  (sem že pa žleht).

Mediuhec hja v žalec se bo vozo user posted image .. bom se očitno mogla sosedam dobra delat, če bo kaj nujnega user posted image  (malo se hecam,saj upam, da bo vsaj neki v marcu dopust koristo).. ja, upam, da nebo ki prišo z idejo, da bodo raje tam prespali ker se jim nebo splačalo domu vozit user posted image  ker pol pa sem že glavna ko se doma pri starših narišem... user posted image

Persida.. hjoj si predstavljaš? Ti 2 (al pa 3) pa jaz našo pa midve. Čez kolko časa bi ble v Hrastovcu?? user posted image user posted image  Pol bi verjetno res lahko dali na kako TV  da bi se malo nasmejali user posted image

drevozivljenja.. seveda bo user posted image  zdarav, sploh ne smemo pomislit da bi bilo kaj narobe user posted image  Glede cigaretov pa itak brezveze da kaj rečem, itak ti že drugi pamet solijo kak je to nezdravo itd. Sicer pa je moja mami kadila pri vseh 3 (no, vseh 4 user posted image ) pa nobenemu nič ne manjka. No, moj ati pravi da se meni malo pozna (rojena sem z 7 mesci), da mi manjka kak tovornjak pameti,..ampak nič zato... user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
3.12.2008 12:03:57   
drevozivljenja
kako naj prilepim slikco bušija tle gor?
user posted image

(odgovor članu Yassy)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
3.12.2008 12:05:38   
drevozivljenja
. No, moj ati pravi da se meni malo pozna (rojena sem z 7 mesci), da mi manjka kak tovornjak pameti,..ampak nič zato...

hahauser posted image

(odgovor članu drevozivljenja)
Neposredna povezava do sporočila: 2644
3.12.2008 12:05:50   
sahary
Helou
kako kaj? Pri nas v Konjicah je danes sejem pa je bolj slabo ker je dež...pa itak je polovica kramarjev s suho robo,sem nabala en nudelpret pa par prtov, jih grem zdej speglat pa mizo okrasit
joj kako so vaši ginekologi dolesdni-moj je namreč bolj izi varianta, nič kaj dost ne pove, če zatekam pravi naj pijem več vode..., najbolj grozno pa je bilo ko me je na prvem ginekološkem pregledu 6t po porodu ko se stopila v ordinacijo vprašal kdaj imam rok!!! Kreten! Spps bo vedla koga mislim. Ampak men se ne da furat nekam v CE al pa MB na pregled, če bi bile kake posebnosti bi se itak kr v Celje odpeljala...
kaj pa kuhate danes dečve

Neposredna povezava do sporočila: 2645
3.12.2008 12:06:24   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: Yassy

pupa hvala tudi tebi,...pa objemcek nazaj, si ok danes oz a pocivas???? da te ne pridem naseskat ce spet kej okol skaces prevec????user posted image user posted image

nič šeškat sem vstala dans samo 2x user posted image da sem šla na wc pa umit se... sem pridna ko miška se nič ne upam user posted image user posted image user posted image   za enkrat je vse super in nameravam tako tudi ostat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Yassy)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
3.12.2008 12:08:18   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: sahary
...
najbolj grozno pa je bilo ko me je na prvem ginekološkem pregledu 6t po porodu ko se stopila v ordinacijo vprašal kdaj imam rok!!! Kreten! ...

user posted image user posted image
veš v mb. niso nič boljši..

(odgovor članu sahary)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
3.12.2008 12:08:53   
Najaa
tasa, mislim da splav nikjer ni za plačat. Ne vem, no, ampak nisem še slišala kaj takega. user posted image

Pupa, sej če je otrok velik, nima to veze s CR. Bolj vprašljiva je teža. Ma, jaz pravim tako, da če sem enkrat rodila čez 4 kile težkega otroka, bom vse preživela. user posted image

Jaz sem že skuhala kosilo. Krompirjev golaž, njami. user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
3.12.2008 12:10:56   
PERSIDA
drevozivljenja - joj o cigaretih ,pa ti res ne znam nič povedat ga še sploh nisem nikoli probala.Tako ,da ne vem kak je občutek ,ko ti paše ,da ga vlečeš- cigaret mislimuser posted image .Bolj bi ti znala povedat zakaj mi hrana pašeuser posted image user posted image user posted image .
Glej ,da se ne bo otroku ,ko pride na svet še z glave kadilouser posted image user posted image user posted image .Ti kar vleči ,če ti paše ,koliko je že rojenih otrok ,ko je mamica celo nosečnost kadila,pa so otroci zdravi ko dren tako kot tvoj bavc naprimer.Bolj bi bilo nevarno ,če bi meni zdaj kaj prišlo ,pa bi začela rauhat user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2649
3.12.2008 12:14:52   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

tasa, mislim da splav nikjer ni za plačat. Ne vem, no, ampak nisem še slišala kaj takega. user posted image

Pupa, sej če je otrok velik, nima to veze s CR. Bolj vprašljiva je teža. Ma, jaz pravim tako, da če sem enkrat rodila čez 4 kile težkega otroka, bom vse preživela. user posted image

Jaz sem že skuhala kosilo. Krompirjev golaž, njami. user posted image

no ja, od mami sestrična je rodila dva otroka od 5200 g in to normalno, so ji odsvetovali da bi še kerga mela... tak da... nevem vsak po svoje očitno... je pa itak zmer tok enih teorij da je groza ... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?