|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2. del
3.12.2008 12:18:58   
drevozivljenja
upam ja da se mu ne bo kadilo z vseh strani.mal heca more bit..saj glavno da je zdrava..g mi je reko da se vredu razvija tako da valda ni panike glede čikov...no povejte mi čveke kako naj sliko bušija tle gor dam?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
3.12.2008 12:19:12   
Pupa7
drevozviljenja - cigareti... kolegica je kadila ko turk celo nosečnost, pa rodila popolnoma zdravega fantka ki nima nobenih zdravstvenih težav tudi zdaj ne, tak da... ni najbolj pametno kadit... ne bom ti rekla kar kadi kakor ti paše... sem pa tudi sama bivša kadilka - nehala sem preden smo se odločli da bi imeli otročka, vem da je zajeban nehat samo se da... ginekologi pa tko pravijo manj kot 10 cigaret na dan naj nebi vplivalo na otroka... drugi pa da je mah saj veš ... spet tisoč teorij...

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
3.12.2008 12:19:54   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa
Jaz sem že skuhala kosilo. Krompirjev golaž, njami. user posted image

jaz pa sem glih kar 500g jogurt zmazala user posted image
Moj pride komaj ob 18h te pa mi ni prej sami za jest. Itak cel tedn sama jem, ker ne vzdržim, ko moram njega čakat taak dolgo. Tamala je lačna, jaz pa z njo vred..user posted image

drevozivljenja.. daj slikico v svoj album na RR pa bomo te pol dodali na seznamček.. Drugač pa kopiraj-prilepi pa bi moglo ituser posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
3.12.2008 12:21:05   
Pupa7

IZVIRNO SPOROČILO: drevozivljenja

upam ja da se mu ne bo kadilo z vseh strani.mal heca more bit..saj glavno da je zdrava..g mi je reko da se vredu razvija tako da valda ni panike glede čikov...no povejte mi čveke kako naj sliko bušija tle gor dam?

jaz nisem ekspert za te zadeve, lahko pa nardiš albumček, te pa bomo spps prosle da ti nalima slikco sem gor user posted image ker če uporabljaš mozzilo ne deluje...

(odgovor članu drevozivljenja)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
3.12.2008 12:22:36   
tasa_m
ja, saj pravim da naj v album da pa bomo pol zrihtali dalje ... user posted image

KAJ ZAJ BABE SE DOBIMO V PETEK ALI NE?
KDO JE ZAAA??? user posted image
Roke gor... user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
3.12.2008 12:22:40   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

tasa, mislim da splav nikjer ni za plačat. Ne vem, no, ampak nisem še slišala kaj takega. user posted image

Pupa, sej če je otrok velik, nima to veze s CR. Bolj vprašljiva je teža. Ma, jaz pravim tako, da če sem enkrat rodila čez 4 kile težkega otroka, bom vse preživela. user posted image

Jaz sem že skuhala kosilo. Krompirjev golaž, njami. user posted image

no ja, od mami sestrična je rodila dva otroka od 5200 g in to normalno, so ji odsvetovali da bi še kerga mela... tak da... nevem vsak po svoje očitno... je pa itak zmer tok enih teorij da je groza ... user posted image user posted image user posted image

Zakaj so ji pa odsvetovali?user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
3.12.2008 12:23:46   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Jaz sem že 2x vprašala, pa ni bilo odziva. user posted image  Itak, da sem za, drugače ne bi spraševala.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
3.12.2008 12:24:19   
Pupa7
zaradi prevelikega raztezanja vezi maternice, nebi še enkrat vzrdžala take teže bi sigurno mela rizično nosečnost...

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
3.12.2008 12:25:11   
drevozivljenja
saj ja eni pravijo da škoduje,drugi ne..pač vsak zase,,jaz se vredu počutim.edino mi je malce žal da nisem 2 mesca vedela da sem noseča in sem pokadila škatlo na dan.ko pa sem izvedela sem zmanjšala na 10 i8n nezadržujem dima v sebi in čist mal si potegnem(reklo bi se da pafkamuser posted image )...kolegica pa je kadila po celo nosečnost 20čikov in več pila prve 4 mesece antidepresiveuser posted image ko je  delala vozniško.....pa je na srečo rodila 3,pol kile težko pupo v 41tedno...tako da ne vem sama kaj naj verjamem...ehuser posted image ...pridno čvekajte.grem neki delat..

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
3.12.2008 12:25:58   
tasa_m

Jaz sem že 2x vprašala, pa ni bilo odziva. user posted image  Itak, da sem za, drugače ne bi spraševala.

očitno se boma mogle razpi... al kaj? Kaj tote marčevke hočejo dobit vse po vrsti ?? user posted image user posted image

Pupa7 prideš? Saj vem da ti bi ziher bla ZA če nebi bla tak daleč pa nebi bla prikovana na posteljo..

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
3.12.2008 12:26:19   
Pupa7

jaz sem za če bi le lahko prišla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
3.12.2008 12:27:44   
tasa_m
hmm, kje je tdaj tisti seznamček, katere so ble za?? user posted image  A je na tem 2 delu ali še ki na prvem?? Grem malo gledat nazaj,..no grem čist na začetek user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
3.12.2008 12:27:59   
Pupa7

očitno se boma mogle razpi... al kaj? Kaj tote marčevke hočejo dobit vse po vrsti ?? user posted image user posted image

Pupa7 prideš? Saj vem da ti bi ziher bla ZA če nebi bla tak daleč pa nebi bla prikovana na posteljo..

tasa ma si me prehitela hahahaha, ma me že poznaš, madonca hahahahahaha

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
3.12.2008 12:29:45   
Yassy
no lepo ,...sej ves zna katera mimogrede priletet tja, ce ne bos pridno ubogala heheheheheuser posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
3.12.2008 12:30:47   
drevozivljenja
sem dala v album mojega bušijauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2665
3.12.2008 12:33:34   
tasa_m

Spoznavno srečanje marčevk 2009, dne xx.12. ob ? uri

- MalaČebelica 5.ali 6.12.
- felix7 5.12.
- Naja30 5.12.
- trezika
- Dali*
- jasna 5.12.
- april09
- jadrnica 5.,6.,13.ali 19. 12.
- tasa_m 5.12.
- mama_milchy
- Piruri
- helimaša
- Nina00
- Lolita23 5.12.
- Grahec 5.12.
- PERSIDA 5.ali 6.12.
- Pupa7 po 20.12.
- yania 5.12.

ekole našla sem nekaj. Dalje kot do 13 strani nisem prišla. Sem še malo brala kaj smo kaj pisale..
Zdaj pa se vse marčevke javite kaj ste napisale datum 5.12 user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
3.12.2008 12:34:47   
Pupa7
drevozivljenja - kaki lepi buši user posted image user posted image user posted image pa kaki lep sinček user posted image user posted image user posted image user posted image prav lušnooo user posted image user posted image user posted image

yassy - bi najraj mal vstala, sam da kera pride hahahahah user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2667
3.12.2008 12:35:40   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: sahary

Helou
kako kaj? Pri nas v Konjicah je danes sejem pa je bolj slabo ker je dež...pa itak je polovica kramarjev s suho robo,sem nabala en nudelpret pa par prtov, jih grem zdej speglat pa mizo okrasit
joj kako so vaši ginekologi dolesdni-moj je namreč bolj izi varianta, nič kaj dost ne pove, če zatekam pravi naj pijem več vode..., najbolj grozno pa je bilo ko me je na prvem ginekološkem pregledu 6t po porodu ko se stopila v ordinacijo vprašal kdaj imam rok!!! Kreten! Spps bo vedla koga mislim. Ampak men se ne da furat nekam v CE al pa MB na pregled, če bi bile kake posebnosti bi se itak kr v Celje odpeljala...
kaj pa kuhate danes dečve
user posted image user posted image user posted image kdo bi le to bil.....jaz sem ga vidla takrat ,ko smo meli v OŠ spolno vzgojo ,pa je prišel palamudit...takrat.sem si obljubila,da ni šans,da grem k njemu-že na videz in obnašanje ma čisto anti-potem pa sem še itak marsikaj slišala o njegovi  "strokovnosti"user posted image user posted image user posted image jaz pa hodim <k G v CE.

sam neki me zanima,če ti mene poznaš?slike lahk v albumu pogledašuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu sahary)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
3.12.2008 12:36:30   
Najaa
Spoznavno srečanje marčevk 2009, dne xx.12. ob ? uri

- MalaČebelica 5.ali 6.12.
- felix7 5.12.
- Naja30 5.12.
- trezika
- Dali*
- jasna 5.12.
- april09
- jadrnica 5.,6.,13.ali 19. 12.
- tasa_m 5.12.
- mama_milchy  5.12.
- Piruri
- helimaša
- Nina00
- Lolita23 5.12.
- Grahec 5.12.
- PERSIDA 5.ali 6.12.
- Pupa7 po 20.12.
- yania 5.12.

Mogoče je tale kaj bolj ažuren. Zadnji je in sem ga takrat shranila.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
3.12.2008 12:38:22   
tasa_m
 BUSIJI MARCEVK 2009

user posted image   trezika

user posted image  =jasna=
user posted image  
 Pupa7
user posted image spps
user posted image  Piruri
user posted image lejca
user posted image dali*
user posted image Lolita23
user posted image   čebeica maja
user posted image felix7
user posted image yania
user posted image mojčika
user posted image   Najaa
user posted image tasa_m
 user posted image  Mala Čebelica
user posted image  mama_milchy
user posted image trinity22
user posted image  Kokica32
user posted image   drevozivljenja
user posted image   PERSIDA

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
3.12.2008 12:40:32   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

tasa ma si me prehitela hahahaha, ma me že poznaš, madonca hahahahahaha

Pupa ti si napisana komaj 20. 12 tak da 5.12 nimaš kaj za vstajat pa hodit na srečanje.. user posted image user posted image  (malo se hecam, saj veš da bi bile vse full  vesele, samo da bi lahko prišla)

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2671
3.12.2008 12:40:33   
spps
jaz sem pa bila na govorilni uri za našo malouser posted image user posted image user posted image  sej je učiteljica rekla,daje pridna,sam,da pa zeeelo rada klepetauser posted image user posted image user posted image
po kom je le.....

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2672
3.12.2008 12:42:30   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: spps

jaz sem pa bila na govorilni uri za našo malouser posted image user posted image user posted image  sej je učiteljica rekla,daje pridna,sam,da pa zeeelo rada klepetauser posted image user posted image user posted image
po kom je le.....

user posted image user posted image  hmmm mislim, da nobena nebi vedela user posted image user posted image  verjetno kr po atiju user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
3.12.2008 12:47:59   
spps

IZVIRNO SPOROČILO: spps

po kom je le.....

user posted image user posted image  hmmm mislim, da nobena nebi vedela user posted image user posted image  verjetno kr po atiju user posted image
aha....user posted image user posted image user posted image  sej jaz ne govorim tolk,kot tipkamuser posted image user posted image user posted image če vrjameš...

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2674
3.12.2008 12:48:34   
spps
aja.ko zbirate predloge za kosilo-pri nas bo kr makaronflajšuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?