|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2. del
3.12.2008 10:51:55   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

Bušiji naši lušni, sej bo treba kmal spet slikat moj je že spet večji hahahaha.... pa že tko sodim v težkokategornice...

tasa - moj G je rekel, da če ni nobenih težav niti ne gledajo tolko MV ker je to vaginalni UZ če čjo zmert kot je treba...

Pupa7 hvala. No, pol pa je verjetno že vse ok. Sicer pa saj jo lahko vpr., druga mi verjetno tak nebo delala kot normalni pregled..user posted image
Danes čakam na rezultate za sladkor. Upam, da me ne pokliče do 13.15 te vem da je vse ok. Držimo pesti user posted image

tasa ne sekiraj se ker ti bo rekla da nima smisla gledat MV ... hahaha taki so te G .... ti pa DRŽIM PESTIIIIIIIIIIIII ZA CUKR DA BO VREDIIIII!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
3.12.2008 10:53:13   
spps

IZVIRNO SPOROČILO: buksi

Ma lejte, kaj se jezite če sem vas vprašala v zvezi s tem  MV. Me je samo zanimalo, glede na to kaj sem slišala. Se pa ni treba nekaj buniti.  koda vaših živcev.

Sicer pa mislim, da ima vsak zdraavnik ene svoje mere. Jst sem si zapomnla to svojo cifro, kot mi je rekla na pregledu v oktobru, sedaj pa je rekla, da ne bo merila, ker je bilo takrat več kot dobro.

JOj, ste me pa res ve zdj v slabo voljo spravle

zakj smo te spravle v slabo voljo? saj pa mislim, da ni nobena nič tak slabega rekla.
buksi saj pravim men sploh ne meri, tak da pojma nimam user posted image kolko imam. Bom pa jo v tor. res vpr.
Ne bit slabe volje, to škodi vsem okoli tebe.. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sej nobena nic ni takega napisalauser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
3.12.2008 10:54:10   
PERSIDA
tasa_m - ni nujno ,da ti podatke za mv vpisuje v materinsko,moj ma vse v kartoteki.Sem ga pa prvi tud debelo gledala kaj bo zdaj on z metrom v roki jaz ga namre uporabljam za ivanje on ,pa mi tam doli skae z metrom user posted image .
Ne misli ,da si edina ,katera ma takega g. ,da ga je treba za vse za rokav cukat.Moj je tak tih ,e ,pa ga kaj vpraa ,pa res razloi,da lovek razume.Vsak ima ,pa svoj nain dela.Glavno ,da vemo tisto kar moramo.Men je pomembno ,da imata vse dele telesa in  da se normalno razvijata.Pa da je lovek neen ,ker do sedaj res nimam kaj pripomnit glede pregleda.Pred njim sem imela eno g. ,ki je bila mesar ne ,pa ginekolog.e dobro ,da sem si poiskala drugega g.Verjetno bi me prejnja e vedno v rit gledala user posted image .

(odgovor članu Tijaša)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
3.12.2008 10:55:25   
tasa_m

tasa ne sekiraj se ker ti bo rekla da nima smisla gledat MV ... hahaha taki so te G .... ti pa DRŽIM PESTIIIIIIIIIIIII ZA CUKR DA BO VREDIIIII!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hehe, ja samo da toti naši G. nea rabijo delat. user posted image Se mi zdi da so v Mb. najbolj leni user posted image user posted image

Sem glih študirala, če bi dala gsm na tiho pol nebi slišala ko bo (če bo) klicala.. user posted image user posted image hehe, meni špila user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
3.12.2008 10:55:48   
Pupa7
Prav res nobena ni nič slabega misnla, samo razjasnile smo cifre.... da zdaj nobena nima kaj skrbet...

jaz sem sicer napisala da sem se "razp... " ker sem se sama ustrašla... nisem pa nič slabega misnla...

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
3.12.2008 10:57:26   
PERSIDA
No zdaj pa je se rr crkno.Besedilo brez sumnikov.Jaz pa se trudim pa pisem- brezveze vse skup.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
3.12.2008 10:58:01   
Pupa7

hehe, ja samo da toti naši G. nea rabijo delat. user posted image Se mi zdi da so v Mb. najbolj leni user posted image user posted image

Sem glih študirala, če bi dala gsm na tiho pol nebi slišala ko bo (če bo) klicala.. user posted image user posted image hehe, meni špila user posted image

tasa pa tebi tak vedno tko lušno špilaa hahahhaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
3.12.2008 11:02:12   
tasa_m
tasa pa tebi tak vedno tko lušno špilaa hahahhaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja danes mi sploh ker pride frizer.. user posted image user posted image pa mojega vidim po enem dnevu user posted image user posted image

No, smo se včeraj menle kak nam paše user posted image zdaj pa sem dobila po mailu en vic. Mogoče ga je katera že slišala ampak vseeno:

Ena starejša gospa gre h župniku, da se izpove in mu reče:
"Joj gospod župnik kako pogrešam sex!" in župnik ji odgovori:
"Na onem svetu boš imela toliko sexa, kolikor boš hotela."
Ženska gre malo razočarana iz cerkve, pride do mosta,
ko se ji porodi ideja, da bi se vrgla z mosta na avtocesto in tako prišla do
sexa.
Zato spleza preko ograje in skoči.
Ravno v tistem trenutku se pripelje tovarnjak z bananami in ženska zleti na
banane.
Ko pride k sebi je vse temno okrog nje, zato začne otipavati okoli sebe in
reče:
"Počasi fantje počasi..., vsi pridete na vrsto,.......!"
user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
3.12.2008 11:08:45   
Lolita23
spps pa ja fešta je svaki dan.user posted image user posted image user posted image

persida sem gledala velik filmov o peterčkih, pa me je kar treslo, sej je res, da če ne uspe po normali,  pa greš in vitro, je to normalno, sam jaz bi rabila potem 10 rok.user posted image user posted image user posted image user posted image Že zdaj me je včasih strah, če sem sposobna eno imet brez kakoršnekoli pomoči babic.Ravno ena kolegica je rekla, da imela res srečo, ko ji je mama pomagala.user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
3.12.2008 11:12:29   
Tijaša
Mene pa nekaj zanima.
A je res to,da e eli si lahko plaa carski rez?
Pa e neki,a lahko G. priporoi carski rez,e je otrok npr veji?

LP vsem  user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
3.12.2008 11:13:55   
Pupa7
tasa pa tebi res špila.... hahahhahaha... men se pa moj kar smili ko ma tako sušo hahahaha samo pravi da se vse da zrihtat hahahahah 

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2611
3.12.2008 11:19:46   
tasa_m

tasa pa tebi res špila.... hahahhahaha... men se pa moj kar smili ko ma tako sušo hahahaha samo pravi da se vse da zrihtat hahahahah 

no pol pa tak ni panike, pa nima za kaj skrbet user posted image user posted image

Tijasa ne vem kak je z placilom, vem pa da ti G. lahko predlaga CR ja.. Moja kolegica, katera ima rok 23.2. 09 ze ve da ga bo imela, ker nosi baje prenizko in se ji CR baje se ne izogne. Pol pa ne vem.

Punce iz Primorske.. ali je res, da je pri vas potrebno placat splav 40e?? Kolegica, katera je delala doliuser posted image  (no, v Izoli) je sla na splav (ker se jima je baje ponesreclo) in je mogla placat 40 e?? Jaz sicer ne verjamem, ce pa pravijo da je prvi zastojn ampak je rekla, da je mogla.. user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 3.12.2008 11:21:07 >

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
3.12.2008 11:21:40   
mediuhec
pozdravljene user posted image .

zjutraj sem dala skoz glukozo, po mojem bo vse ok. zdaj se mi pa tako spiiiiii. le kaj neki je bilo e v glukozi, kakno uspavalo al kaj- veraj sem la spat e ob 21:30. me je zdelala M. efekta pa nobenega, mislim da bom G prosila za en teden rehabilitacije doma, ker nisem za nikamor, se mi zdi da sploh ne morem prav uivat v nosenosti, ker samo tudiram slede:
- kdaj grem spat
- kaj bo za pojest (ha ha)

Malaebelica - men se zdi da sem jaz tebe videla na M, samo si bila isto zadaj (jaz pa kot piflar spredaj, he he). se vidiva pa danes? sem se spomnila nate, me veseli da si zdaj doma.

persida- pa kaj se tvoj G mal heca al kaj? mislim trije dojenki? pa kaj hudia se tega ne vidi iz UZ, zdej so ja e ful veliki?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2613
3.12.2008 11:23:10   
mediuhec
kaj pa je zdaj to - meni pa sumnike en poje? kaj bi to bilo narobe?

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
3.12.2008 11:23:24   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: Tijaša

Mene pa nekaj zanima.
A je res to,da e eli si lahko plaa carski rez?
Pa e neki,a lahko G. priporoi carski rez,e je otrok npr veji?

LP vsem  user posted image

Tijaša, ne želi si CR ker se celi veliko dlje, boli bolj in nasploh ni priporočljiv, z njim imaš lahko največ 2 otroka in oba sta nato rojena s CR. CZ naredijo v nujnih primerih in kakor koli obrneš je to konkretna operacija...

Ja imam na voljo tu izbirat CR epiduralno, porod v vodi ali naravni... pa sem odločena za naravni porod, so me za CR prepričali da raje ne pa tudi jaz pričakujem velikega otroka (jaz sem 181 moj lubi pa 197)...

(odgovor članu Tijaša)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
3.12.2008 11:23:45   
spps

Punce iz Primorske.. ali je res, da je pri vas potrebno placat splav 40e?? Kolegica, katera je delala doliuser posted image  (no, v Izoli) je sla na splav (ker se jima je baje ponesreclo) in je mogla placat 40 e?? Jaz sicer ne verjamem, ce pa pravijo da je prvi zastojn ampak je rekla, da je mogla.. user posted image user posted image
mogoč pa ni bil prviuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2616
3.12.2008 11:26:56   
mediuhec
Tijaša, ne želi si CR ker se celi veliko dlje, boli bolj in nasploh ni priporočljiv, z njim imaš lahko največ 2 otroka

mislim da je Pusenjak rekel, da lahko tudi 3 otroke tako rodis.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
3.12.2008 11:26:59   
spps
se mi zdi,da se je <RR tud cisto sfuzlalouser posted image user posted image user posted image  če grem na začetno stran,zgleda,kot da bo se bo vsaj cajt vse sesulo.

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2618
3.12.2008 11:27:27   
spps
pa šumnike sem dobila nazajuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
3.12.2008 11:27:29   
tasa_m
Tijaša, ne želi si CR ker se celi veliko dlje, boli bolj in nasploh ni priporočljiv, z njim imaš lahko največ 2 otroka in oba sta nato rojena s CR. CZ naredijo v nujnih primerih in kakor koli obrneš je to konkretna operacija...

Ja imam na voljo tu izbirat CR epiduralno, porod v vodi ali naravni... pa sem odločena za naravni porod, so me za CR prepričali da raje ne pa tudi jaz pričakujem velikega otroka (jaz sem 181 moj lubi pa 197)...

pa vidva sta ja prava velikana user posted image . Tvoj bi verjetno mogo malo glavo dol dat, če bi prišla k men na obisk, da nebi ki on v hodniku ostal, mi pa v dnevni user posted image user posted image user posted image

Pupa7 si si že privoščla kranjsko??

mediuhec,..nekaj zabavajo šumniki ja. Jaz sem šla kr na Mozillo namesto Explorer..

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
3.12.2008 11:28:11   
Pupa7
pupe moje,

kaj bote kuhale??? Jaz samo še o hrani razmišljam, se mi zdi da me ko nekatere američane ne bojo niti iz stanvajna potegnal ko čez vrata ne bom mogla hahahaha....
hitro kak predlog, ker moj lubi kuha pa da je anjfoh pa da se ne da kaj dost falit hahahah user posted image user posted image user posted image če ne bom spet sam od rižote žvela, ker to zna hahaha

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2621
3.12.2008 11:29:15   
tasa_m
probavam če sem jih jaz tud dobila nazaj... user posted image

Jaz bom kr pico nardila, ni mi danes za v kuhni stat. Pa še moj ma predavanja ob 16h pa do 18h tak da... mam še čas. Bom prej vse nardila, samo pol ko pride dam pečt.
Pupa ja kranjsko ti naj skuha user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 3.12.2008 11:30:51 >

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
3.12.2008 11:29:43   
Pupa7

pa vidva sta ja prava velikana user posted image . Tvoj bi verjetno mogo malo glavo dol dat, če bi prišla k men na obisk, da nebi ki on v hodniku ostal, mi pa v dnevni user posted image user posted image user posted image

Pupa7 si si že privoščla kranjsko??

mediuhec,..nekaj zabavajo šumniki ja. Jaz sem šla kr na Mozillo namesto Explorer..

TASA NEEEEEEEEEEEE MI O KRAJNSKIIIIIIIIIIIIII BI JO TAK ZMAZALA PA JE TU NE MORM KUPIT KER JE NI, NITI SLABEGA PRIBLIŽKA NE ............ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
3.12.2008 11:29:45   
PERSIDA
MalaČebelica ,mediuhec -poročajta kako kaj v mš ,sem mislila it ta mesec ,pa grem naslednji.Samo se še nisem odločila ali na vošnjakovo ali v bolnico.

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
3.12.2008 11:32:33   
Pupa7

hahaha, moj tud tuki ne gre čez vrata normaln, ker so delana po italijanskih standardih hahahahaha tak da naš mali user posted image pričakujem da bo orto dolgin hahahaha

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?