PERSIDA
|
Dobro jutro vsem !!! Mi že par dni povezava nagaja,tako ,da sem končno sedaj priplezala do konca branja.Veliko je tega za pokomentirat,zato bom naredila le kratek povzetek.Tako ,da če kaj slučajno izpustim se opravičujem. MalaČebelica in Pupa7- lepo ,da sta doma.Pazita na sebe. Tijasa,michaela20,Yassy dobrodošlica ,če sem katero pozabila tud njej . spps - no hvala bogu ,da ni nič resnega. - to pri nas tud kar paše . bušiji - hvala vsem za glas. Eko zdaj ,pa še malo o pregledu: Tamičkena rasteta,utrip vredu.Imam ,pa tiste cm ,ki ti jih zmeri - višina maternice 40 jaz ,pa v 26 tednu.Ker je to nekaj nenavadnega se g. odloči ,da greva na uz,da vidi kam ta dva silita.No in ko pregleda res en tako visoko,drug pod njim seveda v vodoranem položaju (to kar mama najraje dela ).Pol pa nastane tišina,pa kar naprej s tisto soundo gor ,pa dol,pa gor ,pa dol,pa si že študiram kaj za hudiča vidi ali išče na kar on meni:če bi vam moral danes povedat koliko jih nosite bi rekel ,da tri.Pa mu rečem ne se **** ,ker takoj letim v bolnico,kaj so mi tam naštimali,če sem si dala dva zarodka vstavit,pa še slikico sem dobila od njiju,kot zarodek.No nisem bila šokirana samo smejala sem se ,seveda ,pa človek pol malo poštudira.No marca bo vse kristalno jasno ,pol bomo videli kaj je on videl in kaj ne.Res vsakokrat me ta moj g. preseneča enkrat ne vidi nič drugič ,pa kar tri .Pa saj martinovo je že mimo. . Izvidi od krvi so v redu ,hemoglobina za izvoz.Edino pit moram malo več- vode seveda. Pa še za tabelo - skupno +7,6 kg -naslednji pregled 16.12 (dobim inekcijo ,ker sem rh negativna) Eko to je za sedaj vse ,če se kaj spomnim ,še pol dodam.
|