tejkaz
|
matejchi, za seznam, pri 4ih mesecih težak 5670 g, velik 64 cm. Dobil je tudi prvo pikico. Jutri bom jaz prišla, sicer počasi, ampak bom že Čestitko sva z Evo naredili, sicer ni ravno lepa, ampak jo je naredila dvoletnica Matejchi, meni so rekli da sojinega mleka ne smem, ker je soja tudi alergena. Samo riževo mleko lahko. Jaz ga imam zdaj in ga bom dala jutri prvič v kavo, upam da ne bom bruhala. Češnjica, škoda ker te ne bo. Zoja Miša, upam da bo noč boljša in da jutri vendarle prideš. Bo verjetno padla kakšna debata o alergijah in dietah. IZVIRNO SPOROČILO: sayuri IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan Kdaj se jutri in kje dobimo Ob 11h a ne? Jst sm še zmeri za uno slaščičarno spodaj pri Mullerju, pa me nobena ne slišššššš A imajo tudi kaj riževega?? Anita, Jaša ima pa ravno s kožo probleme in z zelenim kakcem. Koža je stalno nekaj mozoljasta. Pa zanima me glede IgE -ja. Napisala si, da je bil rezultat negativen. Jaz sem šla gledat kako piše na Evinem izvidu in piše 53. Kaj zdaj to pomeni?? A so kakšne mejne vrednosti do kod je v redu? Majči, tudi tebe je škoda, da te ne bo. Gajka, ja meni so tudi rekli, da moram blato v hladilniku hranit. Jaša je že kakal in ga zjutraj peljeva v laboratorij. Še dobro da imam izpit IZVIRNO SPOROČILO: nell Punce dejte mi neki povedat. A lahk tamalga po cepljenju normalno kopam, al so kake omejitve??????? Jaz sem ga Nežo tudi jaz pogrešam. Verjetno se uči, ker ima 5.12. izpit. Tinka, kako je bilo pri zobozdravniku? IZVIRNO SPOROČILO: tatly matejci-za seznam 3 mesece-5170g in 61cm Pol pa tvoja punčka sploh ni tako majhna. Pri 3mesecih smo še mi imeli manj. sandra upam da se ti punci čimprej navadita spat, da se spočiješ. A zobke boste že imeli? Ste pa hitri. Bella, kaj to berem, tudi tebe ne bo? Joj, škoda no. Samo tebe in Tejo z lupinco lahko jaz poberem, vozička pa na žalost ne bomo spravili v cliota. Aha, Krysia tudi pride jutri. Pa buhtlček. IZVIRNO SPOROČILO: karmar imam pa eno cprašanje...ali dodaja katera samo čaj, za odžejat izključno dojenega otroka? Imam občutek da je Urša žejna.. Sem kupla od Hipp-a instant iz komarčka. Poznate? Lahko dam? Jaz ga še nisem dala. Če pa misliš da je žejna, ji pa daj. Lepe slikice in tortice vseh bogice tiste ki ne spite. Grem še spakirat za jutri, Evo moram zjutraj še v vrtec peljati, pa z eno kolegico se še dobim prej, potem pa pridem. Že vem, da se bom zdaj full potepala, ko imam izpit Lahko noč