|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del***
2.12.2008 20:38:15   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: nell

Zoja Miša - ti ji kr daj čaj, sploh če imaš občutek, da je žejna. Me pa zanima če sta ble na cepljenju proti rotavirusu???? in kolk časa je od takrat.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   a sem lahko vse zbrisala! user posted image  se mi res pozna, da sem čisto nenaspana. Še žilice v učki so mi popokaleuser posted image .

Nell, cepljene za RV in obvezno, 11.11. Tako pozne reakcije ne mora biti.user posted image

Češnjica, upam, da bo res jutri bolje. Vago imam, tako da jo lahko tehtam.user posted image Sicer je pojedla 480 ml, do sedaj pa budnica bo tudi še, le kdaj nimam pojma, danes je vse možno. Pa saj boh da bo jedla, če bo le normalnouser posted image  Lahko bi pa tudi kaj spala, ker ni ničuser posted image . Pa če ne bo vročine, kaj vem, mi itak nimajo kaj pomagati, ni tako? No, pa k sreči je nima.

Če se mi bo jutri doma mešalo, pa mogoče pridem na srečanje, s svojim kričečim otrokomuser posted image  Če ne, pa res ful uživajte!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
2.12.2008 20:39:03   
tejkaz
matejchi, za seznam, pri 4ih mesecih težak 5670 g, velik 64 cm. Dobil je tudi prvo pikico.

Jutri bom jaz prišla, sicer počasi, ampak bom že user posted image

Čestitko sva z Evo naredili, sicer ni ravno lepa, ampak jo je naredila dvoletnica user posted image

Matejchi, meni so rekli da sojinega mleka ne smem, ker je soja tudi alergena. Samo riževo mleko lahko. Jaz ga imam zdaj in ga bom dala jutri prvič v kavo, upam da ne bom bruhala.

Češnjica, škoda ker te ne bo.

Zoja Miša, upam da bo noč boljša in da jutri vendarle prideš. Bo verjetno padla kakšna debata o alergijah in dietah.

IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

Kdaj se jutri in kje dobimo

Ob 11h a ne? Jst sm še zmeri za uno slaščičarno spodaj pri Mullerju, pa me nobena ne sliššššššuser posted image user posted image user posted image

A imajo tudi kaj riževega??

Anita, Jaša ima pa ravno s kožo probleme in z zelenim kakcem. Koža je stalno nekaj mozoljasta. Pa zanima me glede IgE -ja. Napisala si, da je bil rezultat negativen. Jaz sem šla gledat kako piše na Evinem izvidu in piše 53. Kaj zdaj to pomeni?? A so kakšne mejne vrednosti do kod je v redu?

Majči, tudi tebe je škoda, da te ne bo.

Gajka, ja meni so tudi rekli, da moram blato v hladilniku hranit. Jaša je že kakal in ga zjutraj peljeva v laboratorij. Še dobro da imam izpit user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: nell

Punce dejte mi neki povedat. A lahk tamalga po cepljenju normalno kopam, al so kake omejitve???????

Jaz sem ga

Nežo tudi jaz pogrešam. Verjetno se uči, ker ima 5.12. izpit.

Tinka, kako je bilo pri zobozdravniku?

IZVIRNO SPOROČILO: tatly

matejci-za seznam
3 mesece-5170g in 61cm

Pol pa tvoja punčka sploh ni tako majhna. Pri 3mesecih smo še mi imeli manj.

sandra user posted image user posted image upam da se ti punci čimprej navadita spat, da se spočiješ. A zobke boste že imeli? Ste pa hitri.

Bella, kaj to berem, tudi tebe ne bo? Joj, škoda no. Samo tebe in Tejo z lupinco lahko jaz poberem, vozička pa na žalost ne bomo spravili v cliota.

Aha, Krysia tudi pride jutri.

Pa buhtlček.

IZVIRNO SPOROČILO: karmar

imam pa eno cprašanje...ali dodaja katera samo čaj, za odžejat izključno dojenega otroka? Imam občutek da je Urša žejna.. Sem kupla od Hipp-a instant iz komarčka. Poznate? Lahko dam?

Jaz ga še nisem dala. Če pa misliš da je žejna, ji pa daj.

Lepe slikice in tortice vseh

bogice tiste ki ne spite.

Grem še spakirat za jutri, Evo moram zjutraj še v vrtec peljati, pa z eno kolegico se še dobim prej, potem pa pridem. Že vem, da se bom zdaj full potepala, ko imam izpit user posted image user posted image

Lahko noč

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
2.12.2008 20:39:38   
kaja02
čer!!!!

mi smo pa danes stari 4 mesece in že skoraj ves dan spimouser posted image , vmes samo je , se malo nasmeji, kaka in kmalu zopet zaspi, vročine nima, pojma nimam kaj ji je?

testiranje za alergijo- mene je moja P kar po telefonu na dieto dala, res pa je, da je dan 15 dan, pa so ji pikice na obrazu začele izginjati( mam tud novo kremo od Aventa, mogoče je touser posted image ), pa tudi kakanje ni več tako sluzasto kot prej, je pa še, eh bomo vidli kaj bo!!!!!!

srečanje- lepo se mejte jutri, pa nič bat zarad vremena, ve ar čvekajte bo tko al tko dežuser posted image

riževo mleko- palačinke so njamiiiii, sem si jih prej spekla in vse pojedlauser posted image

alarm, se je zbudla

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
2.12.2008 20:49:03   
tejkaz

riževo mleko- palačinke so njamiiiii, sem si jih prej spekla in vse pojedla

Kaj si dala pa namesto jajc

< Sporočilo je popravil tejkaz -- 2.12.2008 20:50:28 >

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
2.12.2008 20:51:49   
matejchi
Grlo lahko boli tudi zaradi suhega zraka. Mi imamo v stanovanju ful suh zrak, moram vlažilec kupit pa so tako dragi... dajem ta čas kar brisače na radiatorje.
Upam da ne boš zbolela..to je res zoprna reč... da zboliš pa tako malo štruco doma... midva z mojim sva se glede tega zmenila da bi si potem on dopust vzel par dni, vsaj tolk da bi bila iz hujšega mim. Kaj tvoj nebi reskiral v takem primeru kakšen dan ali dva?

Erin kakšnega moškega pa imaš, da te ne navlaži dovolj?? ukrepaj takoj, lahko se posvetuješ z zdravnikom ali farmacevtom (sploh če sta mlada)..

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
2.12.2008 20:55:04   
tinka14
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz
Tinka, kako je bilo pri zobozdravniku?

uf, ni tolko bolelo, kolkr je blo drago spet, zobni kamen + čiščenje dlesni, 15 minut dela (s tem da sma vmes čvekala) 50 eur. nimam jih rada!!!

punce fajn se mejte jutri na srečanju!

js zdej grem ta malga zbudit, da ga skopam, najem, pol pa sledi House. hura, mam rada torke samo zaradi njega!

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
2.12.2008 20:56:08   
matejchi
Tinka, hvala za točne info! Potem bom pač morala za več kot 21,00 eur! IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

To pa mislim, da tebi ne bo problem.. user posted image

Krysia ne me strašit.. .sem 1x brala o tem, da otrok ni hotel jesti na eni joški in tako je potem mama ugotovila, da ima na tisti joški raka ... ne se hecat. Vseeno prečekiraj, da ni kaj na tem.. pa da ne bo katera mislila, da se spet norca delam...

RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
2.12.2008 21:01:37   
matejchi

aja veste kaj me zanima tiste ki ste ze imele krst-klko stane torta priblizno..pa pri vas je tudi tako da boter kupi torto,otrocka oblece ,sveco,pa se tiste malenkosti?

Ja pa še mamico nauser posted image .To je tista malenkost, pika na i.

RD RR

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
2.12.2008 21:10:38   
karmar
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Pri nas ni nič boljeuser posted image . Mi v ušesih odmeva. Toliko kot joka danes ni v celem svojem življenju skupajuser posted image . Ampak vmes je pa ful dobre volje in se smeje in igra, mislim, čist sem zmedena. Ko že mislim, da ji pol glave fali, se začne smejati. Jao!user posted image

da ti ne povem, danes sem jo uspavala z glušniki...me je pršu mož slikat, sm mislila da ga pobere od smeha.

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
2.12.2008 21:11:27   
tatly
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

aja veste kaj me zanima tiste ki ste ze imele krst-klko stane torta priblizno..pa pri vas je tudi tako da boter kupi torto,otrocka oblece ,sveco,pa se tiste malenkosti?

Ja pa še mamico nauser posted image .To je tista malenkost, pika na i.

kaj je zdaj to misljeno kak hec al kak drugaceuser posted image
tejkaz-vi ste stari 4 mesece pa prvo pikico dobli?kak te to cepijo ene pri 3 druge pri 4

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
2.12.2008 21:13:16   
sandra123

IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz
sandra user posted image user posted image upam da se ti punci čimprej navadita spat, da se spočiješ. A zobke boste že imeli? Ste pa hitri.

Ja, Tejkaz...vse tako kaže, da se nekaj pripravlja glede zobkov user posted image , ampak zaenkrat samo pri Taji, pri "ta veliki" user posted image ...Calgel pomaga, ji ful paše, ko ji masiram spodnjo dlesen, ki je čisto otečena in napeta.....bomo videli, kaj bo.....

Lp, Sandra

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
2.12.2008 21:16:04   
gajka
matejchi - ti je že tejkaz odgovorila - soja je na seznamu zelo alergenih snovi. Za alergijo na sladkor v materinem mleku še pa nisem slišala. user posted image

nell - user posted image se naj ne bi preventivno kopalo samo na dan cepljenja, ker je bila koža prebodena in da ne pride do infekcije.

cebrca
- zaenkrat še ni izboljšanja. user posted image Sicer sem pa na dieti šele od petka popoldan.

sandra123 - Roku tudi ful paše, če mu dlesni s prstom masiram, se ful pomiri. Drugače pa hoče ves čas nekaj glodat - najraje vsaj 3 svoje prste naenkrat. user posted image Ampak do sedaj kakšnih posebnih znakov za zobke še nisem opazila. user posted image

Pa uživajte jutri na srečanju! user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 2.12.2008 21:24:43 >

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
2.12.2008 21:17:16   
gajka
Po vsem dogajanju pri avgustovčkih v zadnjih nekaj dneh lahko naredimo en univerzalni povzetek.

Če:
- user posted image ne kaka tako kot se vam zdi, da bi naj,
- user posted image ne je tako kot se vam zdi, da bi naj,
- user posted image ne spi tako kot se vam zdi, da bi naj,
- vam gre user posted image lenoritis pošteno na jetra,
- vam ne dela internet,
- ne veste, kaj skuhat za kosilo,
- vam tašča spet najeda,
- ...
Potem imate 2 možnosti:nehajte komplicirat ali pa pojdite na dieto brez KM in jajc! user posted image

Če se vam to ne zdi smešno, se pa požgečkajte po podplatih! user posted image Pa brez zamere! user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
2.12.2008 21:19:35   
gajka

IZVIRNO SPOROČILO: Ryssa
Nekaj me zanima zdaj, ko je veliko govora o KM in dietah....
A imajo vaši otročki čisto kožo?

Naš ima še vedno tu pa tam kak mozoljček, pa če pogledam od blizu koža ni gladka, ampak je taka prosena (je to sploh beseda?) user posted image Take mini izbočene pikice kot nekakšen proso user posted image Pa po ličkah je ratala suha.
Zvija ga pa tudi še občasno user posted image
Upam da ni še pri nas kaj user posted image
Je pa fora da že ni imel mozoljčkov, pa so se spet pojavili user posted image Čist čiste kože pa še ni imel.

Naš ima že od vsega začetka ful lepo kožo, razen čisto prva 2-3 tedne, ko je bila čišča na sporedu.

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
2.12.2008 21:25:24   
andrejaboris
Lahko noč babike uživajte jutri na srečanju.

Grem se umit in upam da spat.

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
2.12.2008 21:27:05   
gajka
aha, gajka in mishel, tole sem vama zadnjič na srečanju rekla, da vama pokažem, nimam pa postopkov, sej ne rabita??:
http://tinka14.moj-album.com/

tinka14 - luštne zadevice ustvarjaš! user posted image Ampak jaz bi vseeno prosila za kak detajlnejši opis, kako tale servietna tehnika izgleda? user posted image

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
2.12.2008 21:38:45   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Po vsem dogajanju pri avgustovčkih v zadnjih nekaj dneh lahko naredimo en univerzalni povzetek.

Če:
- vam ne dela internet,
- vam tašča spet najeda,
- ...
Potem imate 2 možnosti:nehajte komplicirat ali pa pojdite na dieto brez KM in jajc! user posted image

Če se vam to ne zdi smešno, se pa požgečkajte po podplatih! user posted image Pa brez zamere! user posted image

Pa si me vsaj malo nasmejala.user posted image user posted image user posted image
Nočka!

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
2.12.2008 21:57:38   
sandra123
Gajka user posted image user posted image user posted image , dobro si tole skupaj spravilauser posted image

Imaš ZS user posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
2.12.2008 21:59:43   
Češnjica

Če:
- vam ne dela internet,
- vam tašča spet najeda,
- ...

Gajka, to si pa dobro povzela, se strinjam! user posted image user posted image user posted image

Zala, 10.08.2008
Žiga, 16.06.2010

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
2.12.2008 22:17:07   
matejchi
Krysia gas po bello, saj lahko samo z lupinco prideta..
Ja vidim, da slabo berete, ko sem napisala, da grem v MB.
Jaz bom enkrat slikala plenico pol se bomo pa združile tiste ki kakajo gosto pa tiste ki mehko pa tiste zelene pa z nitkami pa da ugotovimo, kaj hudiča je na stvari.. ker jaz res ne vem kako naj bi klobase ven metala... če pa je samo na tekočini.

RD RR

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
2.12.2008 22:57:33   
tinka14

aha, gajka in mishel, tole sem vama zadnjič na srečanju rekla, da vama pokažem, nimam pa postopkov, sej ne rabita??:
http://tinka14.moj-album.com/

tinka14 - luštne zadevice ustvarjaš! user posted image Ampak jaz bi vseeno prosila za kak detajlnejši opis, kako tale servietna tehnika izgleda? user posted image

gajka, jutri, obljubim, zdejle se mi ne da. mogoče fotozgodba ali pa kr opisan postopek. nočko

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
2.12.2008 22:59:00   
Krysia
Ej, matejchi, ne me strašit. Si me prov prestrašla s tistim rakom ... sam pri nas je tko, da zdej spet je normalno na obeh straneh ... no, ja ... normalno user posted image user posted image Ker je tudi naš Rok avgustovček, se jasno ne more izognit splošnemu počutju vseh naših avgustovčkov. In je neskončno siten. pol je pa v naslednjem trenutku ful nasmejan. pol pa zgovoren. pol pa spet siten ... Ah ne vem, men se tud že kar blede. Pa danes je nenormalno velik spal ... (zjutri do 6:30, pa od 8-10:30 pa od 13:30-14:30 pa od 16-19:30). Zdej je pa spet zaspan, pa smo mal zamudil ta prav trenutek za dat spat - je glih user posted image prišel domov in je valda Rok kr skoču pokonc, ko je zaslišal njegov glas ... tko da ... bo še dolg večer ... čeprov že nekaj časa ni slišat nč iz spalnice - me prav zanima, kateri je zaspal - mož al otrok al oba?

Tejkaz, hvala, k si povedala, da jst tud jutr pridem ... ker sem doma najbližje supernovi, bom sigurno zamudila user posted image . Torej spodaj v slaščičarni pri muellerju (se mi ne da iskat unga "u s pikcami"po tipkovnici ... user posted image ).

Ok, grem preverit, kaj je z mojima moškima ...

Lahko nočko pa se vidmo jutri.

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
2.12.2008 23:17:24   
bella02
user posted image    

cebrca, pol programov se ni videlo, od tega se je polovici slika lomila, torej brez veze. Smo predaleč od centrale.

krysia, tudi naša je imela eno obdobje, ko se mi je drla, še preden je zagrabila, pa to vedno desno dojko. Pa je to hitro minilo, morda kak dan.

matejchi, sem takrat tudi jaz pomislila na to, pa je HB po dnevu ali dveh to minilo

gajka, user posted image . Pa škoda, da te jutri ne bo

Zoja Miša, upam, da prideš, se bo Kaja Lina zamotila z drugimi sotrpini.

Ja, zaenkrat kaže, da pridem in hvala za ponujen prevoz (buhtlčk, cebrca, krysia in mislim da tejka).  Sam bom pa brez čestitke, sem brez idej in še nekako mi je cajta zmankal. Saj vem, izgovori. Če se pa naredi, da me ne bo, pa ne zamerite, ja?
Nočka
user posted image

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 2973
2.12.2008 23:52:59   
matejchi
IZVIRNO SPOROČILO: Maja T.

Gajka ja to je ta riba, ki jo je zaštrikala babica (moja tašča).
Vem, že zdavnaj sem ti obljubila, da ti bom pokazala še ostale živalce, ki jih je spletla. Sem jih zdaj kar slikala na kavču. Meni so prekrasne

user posted image

10-ka za pijanega pingvina (ki se je napil Majinega kuhančka), 9,5 za medveda in pujsa in 9-ka za ostale kompanjone.

RD RR

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
3.12.2008 0:18:15   
matejchi
Potem imate 2 možnosti:nehajte komplicirat ali pa pojdite na dieto brez KM in jajc!

Lahko pa skačete po bikovih (user posted image ) jajcih do onemoglosti... ne jajc.. ampak vaše onemoglosti.. user posted image

Češnjica kako zdravje.. pa daj če kašljaš, kihaš in prdiš to sploh ni problem, z jajčko te lahko jaz poberem....

bella namesto čestitke vzami od starega gate pa gor napiši, da bi bile večkrat na stolu kot na riti...

RD RR

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

bla8

s (75%)

d (25%)

Število vseh glasov: 182

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!