|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del***
3.12.2008 9:41:43   
Krysia
Jutro.

No, mi smo pa zdej zaspal, tko da ga bom mogla pokonc vržt preden bova šla ... sej veste - cela procedura - hranjenje, oblačenje, najboljš, da ga kr zbudim al kaj?

Vsem, ki ste imele user posted image noč:  user posted image user posted image user posted image .

Cebrca, pocajtaj se! user posted image

Buhtlčk, ne mi govort o travmah glede čestitk ... Tejkino je naredila dveletnica, moja pa tko zgleda kot da bi jo naredil otrok v mali šoli (al tega zdej ni več, ko so prvi razred eno leto prej naštimal user posted image ). No, skratka, se opravičujem vnaprej, ampak nekaj tud trud velja, a ne?

Tejkaz, kr počasi, ni panike, sej bo ...

Matejchi, teb je pa spet sekal ... prav je tako - sem se fajn nasmejala ...

Erin, škoda da te ne bo ... kaj pa če svojemu avto suneš pa vseen prideš?

OK, grem kej pojest pa mal pospravt ... mam "bomba stanje" v stanovanju. Se vidimo.

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
3.12.2008 9:48:29   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: Krysia

Sej imam svoj avto, samo nimam voznika (ne zmorem dolgih relacij - fobija pred vožnjo z avtom- sicer sem jo prebolela ampak v takem primeru- dolge relacije in slabo vreme še prej dobim napad med vožnjo- med napadom pa nisem sposobna nič in po napadu ne vozit naprej, zato ne upam reskiratuser posted image user posted image user posted image ). Pa oba z mojim imava na avtu še letne gumeuser posted image ..še dodaten strah..

Pridem drugič če bo prevoz.. ve pa le uživajte še namesto mene user posted image user posted image

Aja- napad= napad panike. Občutje in znaki so podobni srčnemu napadu...

< Sporočilo je popravil Erin -- 3.12.2008 9:50:29 >

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
3.12.2008 9:50:24   
buhtlčk

Jutro.

No, mi smo pa zdej zaspal, tko da ga bom mogla pokonc vržt preden bova šla ... sej veste - cela procedura - hranjenje, oblačenje, najboljš, da ga kr zbudim al kaj?

Naš je tud zaspal ob pol10, tako da bova najbrž ene pol urce zamudila. Tolk težko sem ga navadla mal spat, da ga ne bom budila. Itak ne bo spal več kot eno uro, pol pa jest pa previt pa prideva. V vsakem primeru ga jaz ne bi budila...

Buhtlčk, ne mi govort o travmah glede čestitk ... Tejkino je naredila dveletnica, moja pa tko zgleda kot da bi jo naredil otrok v mali šoli (al tega zdej ni več, ko so prvi razred eno leto prej naštimal user posted image ). No, skratka, se opravičujem vnaprej, ampak nekaj tud trud velja, a ne?

Pa ne se opravičevat. Ne, resno mislm. Si jih bova pa medve izmenjale. Sem klicala mami kaj naj, pa mi je eno izi varianto povedala. Sam me Eva še zmer najbrž premaga hahaha. Pa folku ni jasno kako to. Ja men tud ni jasno kako kdo ne zna na pamet računat. V spanju user posted image

Tejkaz, kr počasi, ni panike, sej bo ...

Sam vadit, pa bo. Je fajn da kar greš user posted image

Matejchi is back, bum bum !!!

Erin škoda, res..

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
3.12.2008 9:52:24   
Erin
Da me ne boste takoooooooo pogrešale pa naj ena sprinta mojo sliko pa jo tam na en stol postavi... user posted image

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
3.12.2008 9:53:20   
anita goitan
ok punce, potem se vidimouser posted image , Zoja se mi zdej igra, jaz se pa še mal v red spravm, prav dolge me2 ne bova ker imam kosilo za kuhat..no kot da ga druge neuser posted image , pa če se bo dan uštimal bi še mal vozičkale.
Se vidmo, čaw
Vsem varno pot do Rudnika user posted image

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
3.12.2008 9:53:45   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Da me ne boste takoooooooo pogrešale pa naj ena sprinta mojo sliko pa jo tam na en stol postavi... user posted image

jaz te n bom pogrešalauser posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
3.12.2008 9:55:12   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

zoja miša ti kar pridi, bomo čvekale, dan bo lepšiuser posted image , tud jaz sem bla zjutraj v dvomu al prideva al ne, ma ne bom se smilila tukj notruser posted image

Mi je pravkar zaspala, končno. Predno se zbudi (jaz je ne bi, ker ne bo dobro), pa da se najeva, pa bo ura 12 ali več... user posted image  Če bo drugače prideva, a dvomim. user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
3.12.2008 9:57:15   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

jaz te n bom pogrešalauser posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
3.12.2008 10:00:44   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Zoja Miša, jaz tudi mislim, da kar pridi. Bomo pa še me malo tvojo princesko povarvale user posted image

jaz sem tudi najprej mislila da me ne bo, ker me je malo strah sama za volan tako daleč, ampak bom šla lepo počasi in po pameti, pa bo. Pa še do šefa se moram oglasiti, ker ima baje neko delo zame.

Pridna si, pogum velja!user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
3.12.2008 10:01:43   
Češnjica

Matejchi - Hvala lepa za ponujen prevoz, vendar tokrat ni pametno, da hodim, da ne bi še koga okužila. Niti ne vem, ali imam samo prehlad, ali gripo... bognedaj, da bi koga okužila, pa da potem še kateri od otročkov zboli... Se pa priporočam za prevoz za naslednje srečanje, bi bila ful vesela.

Lepo se imejte!!!

Zala, 10.08.2008
Žiga, 16.06.2010

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
3.12.2008 10:04:20   
ozziebo
Mi smo imeli tudi noč za en kuser posted image !
Se je Lara zbudila ob 4h (po do takrat je spala od 19-23-2), budna kot zajc, sem jo kar v dnevno nesla, da ni še tamalga zbudila, pol sem pa mal meditirala na kavču, ob 6h je pa spet zaspala za pol urce, groza.

user posted image  za vse, ki niste spale.

Gajka user posted image  za povzetek! Mogoče pa tile za riževo mleko pediatre sponzorirajo?
Matejchi, si mi prav polepšala dan s svojimi komentarji!
Cebrca, pozdravi se!

Uživajte na srečanju!

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
3.12.2008 10:07:08   
matejchi
Da me ne boste takoooooooo pogrešale pa naj ena sprinta mojo sliko pa jo tam na en stol postavi...

Bodo mislili da imamo sedmino...user posted image

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
3.12.2008 10:13:16   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

Da me ne boste takoooooooo pogrešale pa naj ena sprinta mojo sliko pa jo tam na en stol postavi...

Bodo mislili da imamo sedmino...user posted image

user posted image user posted image user posted image

hmmm..aja..pa res... maaaaaaaaaaaa zej sem se spomnila kake grozne sanje sem imela user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
3.12.2008 10:17:31   
matejchi
tut jaz.. sem iskala avto po celem parkingu, ker sem šla iz ene trgovine čez drug izhod, pol sem šla pa nazaj čez trgovino pa čez vhod ven, pol sem pa sredi parkinga stala samo z lupinco pa mislim da sedežem od tamalga, pol sem pa hotela avto vžgat, čeprav ga ni bilo.. pa sem v sanjah rekla eh sej to so samo sanje.. Spielberg kje si?? a boš posnel ZF? user posted image

RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
3.12.2008 10:18:54   
matejchi
babe.. jaz sem pa čestitko doma pozabila...

user posted image

RD RR

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
3.12.2008 10:24:50   
mariane
Jutro!

Vidim da je bila noč pri večina kar mučna,no pri nas je bila čist ok.,jedel ob 3.30 in 8.00.Je pa imel tud takšno obdobje kakšen teden nazaj,pa je HB minilouser posted image .
Bom prilimala kakšno slikco,ko se bom naučila.

Cebrca- tudi mene je že kar fajn vsekal v križu,tak da je moral mojuser posted image priti takoj iz službe,ker nisem mogla dvigniti malega iz postelje.Tisti dan sem res bolj počivala,pa še kakšna masaža je padla.Drugi dan je bilo že velik bolš,tako da upam ,da se čimprej poštimašuser posted image .

Midva s user posted image greva mal hodit s slingom, zelo uživa ko lahko gleda naokol.Ja pol pa ni čudn da me večkrat v križu matra,če se sam nosivauser posted image .

Ja pa punce uživajte na srečanjuuser posted image !

Kmalu bo miklavžuser posted image ,boge naše denarnice,upam da pade kakšna božičnicauser posted image .
Lep pozdrav,vas berem zvečeruser posted image

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
3.12.2008 10:56:38   
Neža7

Sej imam svoj avto, samo nimam voznika (ne zmorem dolgih relacij - fobija pred vožnjo z avtom- sicer sem jo prebolela ampak v takem primeru- dolge relacije in slabo vreme še prej dobim napad med vožnjo- med napadom pa nisem sposobna nič in po napadu ne vozit naprej, zato ne upam reskiratuser posted image user posted image user posted image ). Pa oba z mojim imava na avtu še letne gumeuser posted image ..še dodaten strah..

Pridem drugič če bo prevoz.. ve pa le uživajte še namesto mene user posted image user posted image

Erin... jaz jih tudi dobim (8 let nazaj se je zaelo). Jaz pa v tunnel ne moram vozit. Na zaetku nisem celo leto vozila in hodila v trgovine. Sedaj vsaj v shopping lahko grem in vozim. Guvo ne maram, ker takoj dobim napad user posted image  Sem se bala, da bom jih dobivala, ko se bo Nea rodila, vendar do sedaj je vse ok user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
3.12.2008 11:42:09   
sandra123
LP...Naša noč spet katastrofalna user posted image ...Tajo dajejo zobki 100/uro....danes zjutraj sem ugotovila, da ji kar obe spodnji enkici rasteta user posted image ....boga revica....sicer še nista zobka zunaj, ampak se lepo vidi, da sta na poti...posledično je sitna, jokava, ponoči ne spi....HB, se pri Teji še to ne dogaja in lepo spančka preko noči....od 19.30-4.30...Taja pa ima hranjenje skozi celo nočuser posted image ...pa sploh ne poje veliko, ampak se bolj odžeja....
Naty, Tejkaz, vidve sta še bolj "frišne" glede tega....jaz sem že čisto pozabila, kako dolgo je potrebno, da zobek pogleda venuser posted image ...že sedaj ima tako ostre dlesni, da me je že nekajkrat pošteno ugriznila v bradavicouser posted image ...HVALA ZA ODGOVORuser posted image

Punce, uživajte na srečanju user posted image ....
Zdaj pa šibam user posted image user posted image nahranit, pa oblečt, da bomo končno lahko šle na en sprehod, ker je končno nehalo deževatiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
3.12.2008 12:24:01   
majči22
No upam, da uživate na srečanju, tiste ki ste uspele pridit.
No pri nas sm pa še jest nekam čudna. Me ful grlo boli pa glava pa ful sm brez moči, upam da ne zbolim.user posted image
Naša noč dokaj vredu, sam ob  4.30 ko se je zbudla ni in ni hotla nazaj zaspat do 6.10. Potem je spala do 9.
cebrca, da bo čim prej nehal bolet križ eno user posted image
zoja miša upam, da je Kaja Lina kaj boljše volje

Se danes še kej oglasim.

Sploh ni težko doseči, kar si želiš,
samo želeti si moraš dovolj močno!!!

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
3.12.2008 12:33:32   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: Neža7

Erin... jaz jih tudi dobim (8 let nazaj se je zaelo). Jaz pa v tunnel ne moram vozit. Na zaetku nisem celo leto vozila in hodila v trgovine. Sedaj vsaj v shopping lahko grem in vozim. Guvo ne maram, ker takoj dobim napad user posted image  Sem se bala, da bom jih dobivala, ko se bo Nea rodila, vendar do sedaj je vse ok user posted image

Jaz tudi 8 let nazaj.. prišlo je tudi tako daleč da sem bila nekaj časa samo doma ker sem se bal kam it - imela sem fobijo pred zaprtimi prostori, gužvo, prevoznimi sredstvi,... nisem upala ne v lokale, ne na predavanja, ne kam z avtom...sem pa soočila s strahom in sem ga 90% premagala. Grozno je ja... Pa sem ugotovila da sploh ni tolk redko to. 80% ljudi naj bi tak napad imelo vsaj 1x v življenju, 15% se iz njih razvijejo fobije. Očitno sva midve naj****user posted image Važno je da je boljš sedaj... En user posted image ker vem kaj si dajala skozi...

Aja, sem hotela povedat še to...včeraj ko sem šla k frizerju je tamal spal cel čas - 5 min zatem ko sem šla je zaspal, 5 min preden sem prišla se je zbudil..Moj je ves važen sedaj ker je bil frej pa še merkal ga je..Pišuka....pa ni spal 2 uri vkosu  podnevi že 2 meseca zihr ne... Grrrrrrrrrr..... Že skupaj držita!!user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Erin -- 3.12.2008 12:37:18 >

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
3.12.2008 12:36:50   
Erin
sandrauser posted image user posted image user posted image in tebe to 2x čaka... user posted image Boga... Kako pa kaj možek? Je kaj več doma?user posted image

majči - upam da ne zboliš  user posted image
cebrcek nas -  počivaj...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
3.12.2008 12:43:32   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: mariane

Midva s user posted image greva mal hodit s slingom, zelo uživa ko lahko gleda naokol.Ja pol pa ni čudn da me večkrat v križu matra,če se sam nosivauser posted image .

Mi smo pa kupil kengurujčka in ga sedaj sploh ne upava nosit v njem ker skoz poliva.. Grrrrr... Pa tako sem se veselila...

Maja T. - midva sva včeraj stolček dobla, pa pri vas? Fullll je lep, res! Samo nimava pojma kje bo stal. Če bo pri hladilniku ne bomo mogli nič iz njega vzet, če bo zložen kje se bojim da bi na Tilna padel ko bo puzal po stanovanju, če ga imam zraven mize, ne morem za štedilnik, če pa malo bolj stran bo pa revež tako daleč in osamljen pri jedi... Moram nekaj poštudirat...

Evo se mi je že zbudil..pa samo 20 min je spal...Kje sta 2 urci zame da jaz kaj naredim...on to špara za atija, baraba...user posted image

< Sporočilo je popravil Erin -- 3.12.2008 12:47:30 >

(odgovor članu mariane)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
3.12.2008 12:46:42   
Erin
All by myseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelffffff......

user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
3.12.2008 12:58:00   
Neža7

IZVIRNO SPOROČILO: Neža7

Jaz tudi 8 let nazaj.. prišlo je tudi tako daleč da sem bila nekaj časa samo doma ker sem se bal kam it - imela sem fobijo pred zaprtimi prostori, gužvo, prevoznimi sredstvi,... nisem upala ne v lokale, ne na predavanja, ne kam z avtom...sem pa soočila s strahom in sem ga 90% premagala. Grozno je ja... Pa sem ugotovila da sploh ni tolk redko to. 80% ljudi naj bi tak napad imelo vsaj 1x v življenju, 15% se iz njih razvijejo fobije. Očitno sva midve naj****user posted image Važno je da je boljš sedaj... En user posted image ker vem kaj si dajala skozi...

Hvala bogu sedaj eno poznam, da je na enakem user posted image  Ja, midve se še naprej boriva. 2 leti nazaj se mi je ponovno zgodilo, da sem komaj do Celje vozila (v novo službo)in je bilo tako težko delat, da na koncu sem bila 3 mes na bolniški, ker nisem morala ven iz hiše. KATASTROFA user posted image  Službo sem pa izgubila, ko je pogodba potekla user posted image

Neža se je zbudila user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
3.12.2008 13:02:16   
Erin
Jaz pa sploh prošenj nisem pošiljala dlje kot v kraje 20 km daleč... Da sem bila ja čimhitreje z vožnjo mimo... Preden sem pa ta napad doživela (prvikrat sem ga med vožnjo zato se mi je pred tem tudi razvil strah) sem pa tako rada vozila... sedaj pa taka muka...

Tvoja se je zbudila moj je pa od dolgčasa ko me je čakal nazaj zaspaluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?