|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2009
2.12.2008 21:00:04   
majcci
Vsak nekaj obvalda ane Pridni so tile naši možeki zato jih pa poročimo ane?

user posted image

Se strinjam.

(odgovor članu majcci)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
2.12.2008 21:33:21   
zimbra
IZVIRNO SPOROČILO: Pupsika

IZVIRNO SPOROČILO: memole

IZVIRNO SPOROČILO: zimbra

Aja, sem vidla na spletnih straneh salonov, da to soboto nudijo popuste na izposojo.. Tako da bom izbrala obleko, potem pa jo v soboto vplačala. user posted image

A vsi saloni?
Tudi salon Bella?

jst vem samo za Krinolino.

Aja ker si napisala da si na straneh salonov vidla da imajo popuste sem misnla da je več salonov ki imajo popuste!

zimra je to napisala. ne jstuser posted image

Popuste imajo v Krinolini, Mod Artu in Poročnem kotičku. Saj sem kasneje objasnila, da sem mislila salone v Ljubljani. Ne se jezit name user posted image .

Evo punce, jaz sem nazaj iz pomerjanja!!! Itak da sem se odločila za Pisso. Pupsika tvoja obleka je razstavljena v vetrini in je bilo preveč dela jo snemat od tam, ker sem imela samo eno uro čas. Je že čakala naslednja nevesta na probo.
Grem zdaj slike v album dajat, da vidite kako sem lepa... user posted image

< Sporočilo je popravil zimbra -- 2.12.2008 21:34:06 >

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
2.12.2008 21:36:06   
lyra*
Čeruser posted image

Vidim,da me par dni ni pa je že nekaj novih straniuser posted image Smo kr nek cirkus meli doma pa je blo kr pestro tko,da ni blo časa,da vas pridem pogledat

Zimbra mi hočemo slikice!user posted image Kak nas lahko pustiš čakat?!?user posted image

Jz mam pa ju3 probo. Can't waituser posted image Grem z sis' lubi bo pa user posted image user posted image čuval.
Je danes vse pospravil pa še posesal jeuser posted image   In mi prinesel rožice pa parfumčkuser posted image In martina mislim,da ravno tistega kaj maš ti!-Božanskiii jeuser posted image Me včasih razjezi ampak mi pol pove kak me ma rad in sm jz že čist v nebesihuser posted image

Naslednji teden pa mama obletnico... Innn si boma privoščla eno romantično večerjo innn..... vse kar spada zravenuser posted image Upam samo,da nebo prevlkih težav z žabicama.

Drugač pa bi mogla k fizioterapvtu hodit ampak pač ne grem v bolnico in me Mitja doma žene in morm delat,da sm na koncu že cela prešvicanauser posted image Ampakk se napol smejima zravn pa kotalima po tleh.. Je blo pa to dans prvič tko,da morma ju3 bolj resno vzet stvaruser posted image

Oooo fak =))
Dosti sem napisala pa nič pametnegauser posted image Pač dolgo vas že nism slišala pa kr pišem nekaj v 3dniuser posted image

Pri nama še ni nič novega glede poroke. Sem zdj to za 1teden odmislila.. Ju3 grema k pričama pa še bomo neki stvari dorekli. Tak,da bom ju3 kaj več napisala.

Aja sam glede naprsnih šopkov se še nisem odločila!user posted image

Em.... pa tut neboma mela teh navadnih konfetov ampak tut nekaj iz stekla. Čist nekaj malegauser posted image

Evo prinčipesi spita midva pa grema pred TVuser posted image

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
2.12.2008 21:42:38   
Pupsika

Aja, sem vidla na spletnih straneh salonov, da to soboto nudijo popuste na izposojo.. Tako da bom izbrala obleko, potem pa jo v soboto vplačala. user posted image

A vsi saloni?
Tudi salon Bella?

Aja ker si napisala da si na straneh salonov vidla da imajo popuste sem misnla da je več salonov ki imajo popuste!

Popuste imajo v Krinolini, Mod Artu in Poročnem kotičku. Saj sem kasneje objasnila, da sem mislila salone v Ljubljani. Ne se jezit name user posted image .

Evo punce, jaz sem nazaj iz pomerjanja!!! Itak da sem se odločila za Pisso. Pupsika tvoja obleka je razstavljena v vetrini in je bilo preveč dela jo snemat od tam, ker sem imela samo eno uro čas. Je že čakala naslednja nevesta na probo.

Jst se nič ne jezim , sploh pa ne nateuser posted image
Iiii komaj čakam slikce!!user posted image user posted image user posted image  Pissa ja je zakonuser posted image user posted image user posted image Sej pravm, da mene kr nekaj za Pisso mede..jooj jst bom šla januarja še enkrat na pomerjanje za obe ali pa še prej...

Hitr dej slikce hitruser posted image

A si se dokončno odločila???user posted image

< Sporočilo je popravil Pupsika -- 2.12.2008 21:45:22 >

You know you`re awesome when people you don`t even know hate you.

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
2.12.2008 21:44:39   
Pupsika
Lyra, končno si se javila..jst vas vse pogrešamuser posted image .
Uuu midva imava pa 28. obletnico...Lyra kaj se bova midve fajn meleuser posted image ...

Važn, da sta prineski zdravi in vidva srečnauser posted image

Jutri pa čakamo tvoje slikceuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
2.12.2008 21:51:42   
Pupsika
Wooooooooooooooooow ziiiiiimbra,bejbi kako ti paše Pissauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Pa prva ti tudi paše in druga...ma vseh si kjut ampak pissa je pa prov zateuser posted image user posted image user posted image .

Zdej so se mi pa še druge slikce pojave..zdej morm pa na novo prešeti po vrsti katera je katerauser posted image

< Sporočilo je popravil Pupsika -- 2.12.2008 21:52:44 >

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
2.12.2008 21:54:45   
Pupsika
2.3. in Pissa ti res fuuul pašejo, tko kot sem rekla v vseh si luškana ampak Pissa je pa res ulitauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Tazadnja je tudi Pissa ane? Jooj kako si lepauser posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
2.12.2008 21:55:58   
Pupsika
Jst moram tudi mojo poskusit z vlečko!user posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
2.12.2008 21:56:39   
total
Zimbra...user posted image user posted image user posted image ,ta prva je ful lepa,kera je pissa?? Pa druga je tut ful lep model..user posted image user posted image user posted image

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
2.12.2008 21:58:09   
lyra*
zimbra iiiiiiiiiii.... Sicer prvo nism vedla ktera je tvoja sm pol končno ugotovila in.ejjjjj super si!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Fuul ti pašeuser posted image

pupsika
ma december je najin mesec. Oz. mesec tebe in tvojegauser posted image   ter mene in mojga lubija! To boma uživale

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu majcci)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
2.12.2008 21:59:42   
Pupsika
IZVIRNO SPOROČILO: lyra*

pupsika
ma december je najin mesec. Oz. mesec tebe in tvojegauser posted image   ter mene in mojga lubija! To boma uživale

user posted image user posted image itak, to se bo cedilo med in mlekouser posted image .
Ja luštno bo, sej itak mora biti celo leto luštno ampak za obletnico pa še malo bolj aneuser posted image

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
2.12.2008 22:01:22   
zimbra
Joj Pupsika ne utegnem niti slik uredit ti pa že komentiraš user posted image .

Ja, Pisso sem dala na konec. Nisem se še odločila, v soboto grem še v Mod Art pogledat (za ziher) potem pa vplačam in se neham s tem obremenjevat. V soboto je popust, zato je bilo punci kar logično, da bom počakala na soboto.

Žal mi je edino, ker nisem mogla probat tvoje obleke. Lumpi. Tretja mi je bila tudi ful všeč, pa pravi sestrična, ki je šla z mano, da to nisem jaz. Preveč enostavna zame user posted image . Druga pa je tudi lepa, ampak mi je zelo prevelika. Saj so jo komaj dobili in jo bodo še porezali in skrajšali. Mogoče jo pa v soboto še enkrat pomerim...
Ah, pa kake frise pokam na slikah.. pa frizura.. groza... nič komentirat, saj bom do poroke spedinana. Obljubim. user posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
2.12.2008 22:03:16   
zimbra
Punce, pa niste resne, a ste res vse čakale na moje slike? user posted image

Sem dodala komentarje, tako da upam da je jasno katera je moja oblekca.

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
2.12.2008 22:05:46   
Pupsika

Joj Pupsika ne utegnem niti slik uredit ti pa že komentiraš user posted image .

Ja, Pisso sem dala na konec. Nisem se še odločila, v soboto grem še v Mod Art pogledat (za ziher) potem pa vplačam in se neham s tem obremenjevat. V soboto je popust, zato je bilo punci kar logično, da bom počakala na soboto.

Žal mi je edino, ker nisem mogla probat tvoje obleke. Lumpi. Tretja mi je bila tudi ful všeč, pa pravi sestrična, ki je šla z mano, da to nisem jaz. Preveč enostavna zame user posted image . Druga pa je tudi lepa, ampak mi je zelo prevelika. Saj so jo komaj dobili in jo bodo še porezali in skrajšali. Mogoče jo pa v soboto še enkrat pomerim...
Ah, pa kake frise pokam na slikah.. pa frizura.. groza... nič komentirat, saj bom do poroke spedinana. Obljubim. user posted image

A nisem grozna nouser posted image ...če sem bila pa čist nestrpnauser posted image , ne bom večuser posted image .

O slikah pa nebi zgubljala besed, meni se ful luškanauser posted image ..kakšna sem šele jst na slikah..totalno nefotogenična od 10-ih poslikanih( govorim nasplošno) sem na eni solidnauser posted image .

Ta, ki je pa v tvoji rezervi..sem jo jst tudi probala smamo nisem slikala, ker meni niti približno ni pasalauser posted image

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
2.12.2008 22:12:35   
zimbra

A nisem grozna nouser posted image ...če sem bila pa čist nestrpnauser posted image , ne bom večuser posted image .

Ti kar daj. Paše, če kdo čaka nate. user posted image

O slikah pa nebi zgubljala besed, meni se ful luškanauser posted image ..kakšna sem šele jst na slikah..totalno nefotogenična od 10-ih poslikanih( govorim nasplošno) sem na eni solidnauser posted image .

Ja, ravno ti govoriš, ko si naličena skoraj manekenka.

Ta, ki je pa v tvoji rezervi..sem jo jst tudi probala smamo nisem slikala, ker meni niti približno ni pasalauser posted image

Še dobro ker drugače bova res enaki user posted image . Joj, mi je žal zaradi tvoje obleke, bom v soboto še enkrat vprašala če jo dajo iz vetrine.

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
2.12.2008 22:13:57   
zimbra

Jst moram tudi mojo poskusit z vlečko!user posted image

Sem probala vlečko tako iz radovednosti, pa ni tako napačno. Pa tudi občutek je tak "princeskast". user posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
2.12.2008 22:16:11   
Pupsika

Ti kar daj. Paše, če kdo čaka nate. user posted image

user posted image user posted image

Ja, ravno ti govoriš, ko si naličena skoraj manekenka.

Hahahha, poudarek na naličena in skorajuser posted image user posted image

Še dobro ker drugače bova res enaki user posted image . Joj, mi je žal zaradi tvoje obleke, bom v soboto še enkrat vprašala če jo dajo iz vetrine.

Ja, kar naj ti jo dajo za probat!Bi te ful rada vidla v njej. Me prov zanima kako izgleda na kom drugemuser posted image

Zdej grem pa ajat...papauser posted image
Se beremo jutriuser posted image

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
2.12.2008 23:20:32   
memole

A vsi saloni?
Tudi salon Bella?

Opss pa res!user posted image user posted image user posted image

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
2.12.2008 23:22:00   
memole

A vsi saloni?
Tudi salon Bella?

Pa saj se ne jezim!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
2.12.2008 23:31:01   
memole
Čer čveke!

Zimbra sem pogledala slike in na prvih dveh imaš prav prestrašen pogled(a si se oblekic prestrašila ker jih je toliko?).user posted image user posted image user posted image
Mal se hecam ne zameri!
Ja glede oblekic ti res tista pissa paše ta četrta te pa naredi kot da si brez vratu!
Vlečka mi pa ni všeč.

Sam zdej ste ble pa menda že skor vse na probah oblek sam jaz čakam!user posted image user posted image

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
3.12.2008 7:39:35   
zimbra

Čer čveke!

Zimbra sem pogledala slike in na prvih dveh imaš prav prestrašen pogled(a si se oblekic prestrašila ker jih je toliko?).user posted image user posted image user posted image
Mal se hecam ne zameri!
Toliko o moji fotogeničnosti. user posted image

Ja glede oblekic ti res tista pissa paše ta četrta te pa naredi kot da si brez vratu!
Vlečka mi pa ni všeč.
Saj vlečko sem probala samo za se afnat. user posted image

Sam zdej ste ble pa menda že skor vse na probah oblek sam jaz čakam!user posted image user posted image
Potem pa hitro na probo in slikce v album. user posted image

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
3.12.2008 8:06:08   
Pupsika
Dobro jutrouser posted image

Memole jst ne vem kaj še ti čakaš..hitro oblekce poskusituser posted image . Pa dej nam kašno svoj slikco nalepi, vse smo se že videle, tebe pa še neuser posted image

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
3.12.2008 8:15:38   
memole

Memole jst ne vem kaj še ti čakaš..hitro oblekce poskusituser posted image . Pa dej nam kašno svoj slikco nalepi, vse smo se že videle, tebe pa še neuser posted image

Pupsika kako me nisi videla?
A nisi pogledala moj album ki ga imam v podpisu?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
3.12.2008 8:18:23   
Pupsika

Pupsika kako me nisi videla?
A nisi pogledala moj album ki ga imam v podpisu?user posted image user posted image user posted image

Joooj kakšna bjonda semuser posted image user posted image user posted image ...sorčiuser posted image user posted image

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
3.12.2008 8:18:51   
memole
Jutro!

Kako ste?

Ja ja bom šla sam šele januarja!user posted image
Ah veš kaj saj ni potrebno da si fotogenična za probat par oblek sam nasmešek na usta pa je dovolj!user posted image
No sej jz se bom pa kislo držala vrjetno!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......