|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2009
30.11.2008 14:26:28   
memole
Zimbra ja sem primorka iz obale!user posted image user posted image

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
30.11.2008 18:37:20   
Pupsika
Čer lepotičkeuser posted image

Mi smo cel vikend uživali pri naši zlati tašči, nam je kuhala, razvajala...uglavnem bi še malo bila pri njejuser posted image .

Zimbra, hvala za skrbuser posted image , moja piškotka je prov super. In midva sva pomirjenauser posted image

Kar se tiče naprsnih šopkov, smo se včeraj skupaj odločili, da jih ne bova imela..je tašča rekla, da to sploh ni več inuser posted image ...najini priči sta obe ženski( od mojega priča je njegoa sestra) bosta imeli zapestnici, moj lubi pa bo imela nek približek naprsnemu šopkuuser posted image .

Smo včeraj s taščo in sestro od mojega debatirali vse okoli poroke, smo naredili spisek povabljenih, sedaj jih bo 70...smo naredili ves načrt kako bo vse potekalo( vam povem mi je bilo tolk fajn se pogovarjat o tem in delat načrte..joooj, komaj čakam!)...Vabila nama bo natisnila družinska prijateljica,ki dela v tiskarni tako, da bova midva kupila samo materialuser posted image user posted image ..juhuhu, pa tolk bodo lepa vabila...komaj čakam, da vam jih pokažem.
Imava pa tudi že besedilo za vabilo...besedilo je zame nekaj najlepšega kar sem kdaj prebrala..res prekrasno..takole gre:

"V mladih brezah gnezdijo sanje,
za vse tiste velike in male,
ki še vedno verjamejo vanje."

-Ivan MInatti-
Midva verjameva...

A ni prekrasen no, Minatti ima sploh lepe pesmiuser posted image user posted image ...potem bova imela pa na drugi strani napisano klasično besedilo...
Večno vestobo in ljubezen si bova prisegla.................

Rdeča nit poroke bodo metuljčki...malo jih bo na torti, mogoče kakšen v mojih laseh, namesto konfetov pa bova gostom podarila steklene metuljčke.user posted image

Edino za rože sedaj ne vem kaj naj naredim...se nagibam k vrtnicam...no bomo videli, je še časuser posted image .

Tko zdej sem vam povedala obnovo celega vikenda, zdej sem pa lahko mirnauser posted image .

You know you`re awesome when people you don`t even know hate you.

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
30.11.2008 18:43:17   
Pupsika
Evo sem dala najin verz iz vabil v moj podpisuser posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
30.11.2008 21:44:09   
Martina27
OOO poopsika kok lepa obnova....res super....ti verjamem da si uživala....še sploh če ste govorili o poroki....jaz bi se samo o njej pogovarjala pa hvalila....jaz bom pa to pa to...user posted image

Zelo lep verz...no midva nimava v vabilu nič verzov....če me vprašaš zakaj ne nimam pojma....

Ti stekleni metuljčki pa morajo bit ful lepi....mi je prav fajn brat tvoje poste, ker si vedno polna izvirnih idej....res.....super.....user posted image
Men pa se to nič ne da, jaz sam gledam in gor pobiram, kar mi je všeč pač vključim..to sem pa zdaj napisala kot da mi je totalno ravno kako bo zgledala moja poroka...ne to mi ni,sam če pa ne vem kje naj grem kaj gledat.....ali pa kaj kje vidim, pa ne vem kje naj potem to stvar iščem....

Še to ja....sem gledala album in sem te videla na slikah ko si imela make up....mater si ti fotogenična res....make up ti pa res paše....ti si taka nežna punca kot punčka zgledaš taka za cartat...ej, da si nebi zdaj kdo kaj mislil, da imam kaka čudna nagnjenjauser posted image user posted image  ampak si res, sploh ti nebi dala toliko let.....

No dovolj nakladanja... lep večer in lepo spiteuser posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
1.12.2008 8:44:11   
Pupsika
Dobro jutrouser posted image

Moja žaba je šla danes v vrtecuser posted image ...jo tako pogrešamuser posted image . Ampak sva se odločila, da je bolje, da gre, da ne bi preveč "ven" padla in da je ne bi bilo potem kasneje težko iti.

Martina hvala za komplimetn glede moje slikeuser posted image . Mi je kar nerodno, ampak paše slišatuser posted image .
Kar se pa tiče glede poroke, jst včasih tud nimam pojma kako in kaj bo, do tega vikenda nama nič ni bilo jasno, ko pa smo se pogovorili in naredili  načrt se je pa tudi vse odprlo. Tako, da nič ne izpade, da ti je ravno do poroke, pač, ko boš v feelingu ti bo pa vse jasnouser posted image .

Meni so metuljčki že od nekdaj všeč, imam kar nekaj "metuljčkov" doma, od uhanov, do majčk z motivi metuljčkov...ne vem no...taka prelepa živalca mi je in se mi zdi prov lepo, če bodo vpleteni v poroko. Ne bo pa kičasto in posuto vsepovprek z metuljčki, ampak tko...uiziuser posted image .

Aja, si me pa res razveselila, ko si napsisala, da ne kažem letuser posted image user posted image user posted image user posted image ...jeeej to je pa res dobr slišatuser posted image .
user posted image user posted image user posted image user posted image

Jooj kakšno vreme je, pr nas prov grmi in se bliskauser posted image ...

Memole a si že imela drug razgovor??Kako je šlo??

Zimbra, ta teden pa proba oblek....iiiiiiii...komaj čakam, da te vidimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Martina27)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
1.12.2008 8:45:06   
zimbra
Pupsika, Martina ima prav. Ti si res polna dobrih idej. Kje jih pobiraš???
Verz je čudovit, tudi jaz sem razmišljala, da bi kaj podobnega vključila v najina vabila. Midva bova vabila talala šele v aprilu, tako da se s tem še ne mudi. Tudi midva jih bova tiskala posebej, sem že naročila papir preko neta v Nemčiji. Tu ga nikjer ne morem dobiti.

Fajn da maš tako super taščo in svakinjo da debatirate o tem. Moji mami se zdi še prezgodaj, kakšen mesec prej jo bo prijela "predporočna evforija" in bojo potem stalno telefoni..  Pa saj mam sestro in prijateljice s katerimi smo predebatirale poroko po dolgem in počez. user posted image

Memole, kako pa to da si šla v Bello če si z obale? A ni v Kopru en super salon Fortuna al kako že? Ena moja bivša cimra si je tam izposodila obleko in je bila navdušena.

Grem zdaj delat, se tipkamo.

P.S. PUNCE BLIŽA SE NAŠE SREČANJE user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Martina27)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
1.12.2008 8:52:16   
Pupsika
zimbra, mah veš kako enkrat sem polna idej enkrat se mi pa zdi, da bo najina poroka kar nekajuser posted image .
Midva bova dala vabila delat januarja, ker naj bi se vabila dala 3 mesece pred poroko, tako, da midva jih morava raznosit februarjauser posted image .

user posted image user posted image user posted image jaaaaaaaaaa, naše srečanje,komaj čakam!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
1.12.2008 9:05:02   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: Pupsika

Smo včeraj s taščo in sestro od mojega debatirali vse okoli poroke, smo naredili spisek povabljenih, sedaj jih bo 70...smo naredili ves načrt kako bo vse potekalo( vam povem mi je bilo tolk fajn se pogovarjat o tem in delat načrte..joooj, komaj čakam!)...Vabila nama bo natisnila družinska prijateljica,ki dela v tiskarni tako, da bova midva kupila samo materialuser posted image user posted image ..juhuhu, pa tolk bodo lepa vabila...komaj čakam, da vam jih pokažem.
Imava pa tudi že besedilo za vabilo...besedilo je zame nekaj najlepšega kar sem kdaj prebrala..res prekrasno..takole gre:

"V mladih brezah gnezdijo sanje,
za vse tiste velike in male,
ki še vedno verjamejo vanje."

-Ivan MInatti-
Midva verjameva...

A ni prekrasen no, Minatti ima sploh lepe pesmiuser posted image user posted image ...potem bova imela pa na drugi strani napisano klasično besedilo...
Večno vestobo in ljubezen si bova prisegla.................

Rdeča nit poroke bodo metuljčki...malo jih bo na torti, mogoče kakšen v mojih laseh, namesto konfetov pa bova gostom podarila steklene metuljčke.user posted image

Edino za rože sedaj ne vem kaj naj naredim...se nagibam k vrtnicam...no bomo videli, je še časuser posted image .

Tko zdej sem vam povedala obnovo celega vikenda, zdej sem pa lahko mirnauser posted image .

iiiiiiiiiiiiiiiiiii.. kolk lepoooooooo......jst bi tud to delalaaaaaaaa........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

punce kolk lepe trenutke preživljate....res ful lepoooo.......vas tolk rada beremmmmm.....user posted image user posted image user posted image

ena slikica za lep začetek dneva:

user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
1.12.2008 10:24:25   
memole
Jutro!

V Bello grem si sposodit obleko ker za Koper ne vem da bi bil kakšen salon bil je samo ne vem če je še ker vsakič ko sem šla mimo not sploh ni blo nič videt pa je to dobrih 7 let nazaj in so ble samo slike poročnih oblek polepljene!

Na drugem razgovoru sem tudi bila in so mi rekli da me čez 14 dni pokličejo en teden je že mimo v četrtek bo pa natanko 14 dni tako da čakam!user posted image

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
1.12.2008 10:48:22   
zimbra
O Bubamaraa a to je slika z tvoje poroke? Kakšna lepa slikca, tako romantična!!!! user posted image user posted image user posted image

Memole tale salon sem mislila: http://www.salonfortuna.si/, saj za Belo sem tudi same pohvalne stvari slišala. Itak jih moraš it več pogledat, da potem dobiš ta pravo obleko, a ne punce?

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
1.12.2008 10:58:25   
Pupsika
Bubamaraa, hvalauser posted image .

Zimbra to ni slikce od Bubamareuser posted image ...Buba je bjonda..no ne večuser posted image .

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
1.12.2008 11:06:15   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: zimbra

O Bubamaraa a to je slika z tvoje poroke? Kakšna lepa slikca, tako romantična!!!! user posted image user posted image user posted image

ne to ni moja slikaaaa....

evo eno mojo slikicooooo.......(mal za lušte)

user posted image

ja nisem več blondd....in sedaj sem bolj pametna mi pravjooo....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
1.12.2008 11:11:43   
Pupsika
IZVIRNO SPOROČILO: Bubamaraa

ne to ni moja slikaaaa....

evo eno mojo slikicooooo.......(mal za lušte)

user posted image

ja nisem več blondd....in sedaj sem bolj pametna mi pravjooo....user posted image user posted image user posted image

važičkauser posted image user posted image
Ok, resno...čudovita slikca, najin fotograf je res svetovenuser posted image user posted image ( sem tolk vesela, da sva ga najela, res obvlada!!!), vidva sta pa itak user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1838
1.12.2008 11:13:50   
Pupsika
Buba, te je pamet srečala?user posted image
Mene tudi odkar sem brunetkauser posted image , čeprov morm priznat, še zmeraj povem kakšno blond,...tko, za stare časeuser posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
1.12.2008 11:21:47   
zimbra
Ooooooo Bubamaraa, kako sta lepa!! Res lepa obleka, pa tudi obleka od tvojega moža mi je všeč, ker je svetlo siva. Ni klasično črna ali bela. Super ideja, mogoče ti jo pa ukradem user posted image .

A lahko kje vidimo še kako tvojo slikco?

Pupsika, a vidve z Bubo se pa poznata?

Neposredna povezava do sporočila: 1840
1.12.2008 11:29:23   
Bubamaraa

Buba, te je pamet srečala?user posted image
Mene tudi odkar sem brunetkauser posted image , čeprov morm priznat, še zmeraj povem kakšno blond,...tko, za stare časeuser posted image

ja sam veš kolk je zdej fajn, ko mi ni treba dolgo razmišljati kaj mi kdo govori...prej kužim....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
1.12.2008 11:30:34   
Bubamaraa

Ooooooo Bubamaraa, kako sta lepa!! Res lepa obleka, pa tudi obleka od tvojega moža mi je všeč, ker je svetlo siva. Ni klasično črna ali bela. Super ideja, mogoče ti jo pa ukradem user posted image .

A lahko kje vidimo še kako tvojo slikco?

dej mi mail napiš ti pošljem vabilo za ogled albuma...user posted image

ja jaz in pupiska sva stare znanke...user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Bubamaraa -- 1.12.2008 11:31:18 >

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
1.12.2008 11:30:40   
Pupsika

user posted image

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
1.12.2008 12:30:43   
memole
Ejla!

Prej sem še nekaj pisala pa ni hotelo poslat je blo nekaj narobe s forumom očitno!

V glavnem Zimbra sem vpisala ime salona v brskalnik in si ogledala poročne obleke in morem povedat da niti ena obleka mi ni všeč niti pri eni se nisem ustavila in vzdihnila uh kok je lepa tako da bom šla kar v Bello sporbat oblekce ki so mi všeč!

Pa hvala za ime salona!

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
1.12.2008 14:02:12   
zimbra

IZVIRNO SPOROČILO: memole

Ejla!

Prej sem še nekaj pisala pa ni hotelo poslat je blo nekaj narobe s forumom očitno!

V glavnem Zimbra sem vpisala ime salona v brskalnik in si ogledala poročne obleke in morem povedat da niti ena obleka mi ni všeč niti pri eni se nisem ustavila in vzdihnila uh kok je lepa tako da bom šla kar v Bello sporbat oblekce ki so mi všeč!

Pa hvala za ime salona!

Sem hotla samo pomagat, seveda pa pojdi tja, ker so ti obleke najlepše in upam da najdeš svojo sanjsko.

Bubamaraa krasne slikce. user posted image user posted image Pa poroka zunaj v čudovitem vremenu... jaz bi tudi... držimo pesti da bodo letošnje pomladne sobote sončne in tople.
Res super fotke, seved predvsem zaradi vaju. Se prav vidi, koliko sta uživala. Pa cvetlične deklice so tako cortkane...

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
2.12.2008 9:41:52   
Pupsika
Kje ste nevesticce nooouser posted image ...lyra, zimbra, majcci, martina????

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
2.12.2008 10:17:48   
zimbra
Evo mene, pridno delam in čakam da bo ura čimprej štiri... ker potem grem na PROBO OBLEK!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
2.12.2008 10:19:04   
Pupsika

Evo mene, pridno delam in čakam da bo ura čimprej štiri... ker potem grem na PROBO OBLEK!!!!user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image JUPIIIIIIIIIIIII
Zimbrica, da se boš obvezno slikala, ker veš, da jst čakam na slikeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
2.12.2008 10:20:47   
zimbra

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image JUPIIIIIIIIIIIII
Zimbrica, da se boš obvezno slikala, ker veš, da jst čakam na slikeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Veš da bom, a se bojim da bojo slike enake tvojim ker bom probala enake obleke user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 1849
2.12.2008 10:22:14   
zimbra
Aja, sem vidla na spletnih straneh salonov, da to soboto nudijo popuste na izposojo.. Tako da bom izbrala obleko, potem pa jo v soboto vplačala. user posted image

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......