|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2009
2.12.2008 10:31:26   
Pupsika
IZVIRNO SPOROČILO: zimbra

IZVIRNO SPOROČILO: Pupsika

Evo mene, pridno delam in čakam da bo ura čimprej štiri... ker potem grem na PROBO OBLEK!!!!user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image JUPIIIIIIIIIIIII
Zimbrica, da se boš obvezno slikala, ker veš, da jst čakam na slikeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Veš da bom, a se bojim da bojo slike enake tvojim ker bom probala enake obleke user posted image user posted image user posted image .

pa kaj poluser posted image ..se vidi, da imaš okususer posted image user posted image ...

You know you`re awesome when people you don`t even know hate you.

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
2.12.2008 10:32:55   
Pupsika

Aja, sem vidla na spletnih straneh salonov, da to soboto nudijo popuste na izposojo.. Tako da bom izbrala obleko, potem pa jo v soboto vplačala. user posted image

ja, ja , tko nareduser posted image .
Meni je pa Pissa tako lepa, da se skoz gledam v pissi in v moji oblekci in me kar nekaj švasa, da mogoče bi se mogla za Pisso odločtuser posted image ..ma obe se mi zdi, da mi pašetain poetm kr nekaj bluzim.

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
2.12.2008 11:01:44   
memole

Aja, sem vidla na spletnih straneh salonov, da to soboto nudijo popuste na izposojo.. Tako da bom izbrala obleko, potem pa jo v soboto vplačala. user posted image

A vsi saloni?
Tudi salon Bella?

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
2.12.2008 11:18:56   
Pupsika
IZVIRNO SPOROČILO: memole

A vsi saloni?
Tudi salon Bella?

jst vem samo za Krinolino.

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
2.12.2008 11:22:41   
total
Ojla punce,kako ste? Jaz super,uživamo pr babici..user posted image user posted image user posted image   Zimbra uživaj danes na probi,povej mi samo a greš v Poročni kotiček?? Če greš koliko časa prej si poklicala in se dogovorila,ker grem ja tut ta mesec na probo?? Pa slikice pokaži..user posted image user posted image

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
2.12.2008 11:25:01   
total

A vsi saloni?
Tudi salon Bella?

Poročni kotiček tut nudi Miklavžov popust,se splača,tut na vabila..user posted image

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
2.12.2008 11:30:46   
Pupsika
Total jst sem poklicala en teden prej ampak zdele decembra bo kar gužva.

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
2.12.2008 11:32:49   
total
Aha,ok bo poklicala pa se dogovorila,ker itak ne vem keri dan ker si morem zrihtat frej..

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
2.12.2008 11:40:25   
total
Ej pupsika, še tisti dan bom šla na probni make up,(Silviji),da vidim kuk namaže da se pol odločim..jo morem še poklicat,da se dogovorimo,ko bom glih v Lj,da vse opravim.

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
2.12.2008 12:48:37   
zimbra

ja, ja , tko nareduser posted image .
Meni je pa Pissa tako lepa, da se skoz gledam v pissi in v moji oblekci in me kar nekaj švasa, da mogoče bi se mogla za Pisso odločtuser posted image ..ma obe se mi zdi, da mi pašetain poetm kr nekaj bluzim.

Pissa bo prva, ki jo bom probala user posted image . Tudi tvoja mi je zelooooo lepa, bom videla kaka bom v njej, ker sem zelo majhna.

Memole, jaz vem samo za popuste v Ljubljanskih salonih, poglej na spletno stran od Belle, gotovo kaj piše, če imajo popuste.

Total, ne ne grem v Poročni kotiček. A jaz do sedaj nisem imela nikoli težav z naročanjem, par dni prej pokličeš pa je. Jaz sem danes klicala za Mod Art v soboto pa so meli še fraj, tako da po mojem ni panike. Kakšen dan prej pa le pokliči.

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
2.12.2008 14:51:21   
Pupsika
IZVIRNO SPOROČILO: total

Ej pupsika, še tisti dan bom šla na probni make up,(Silviji),da vidim kuk namaže da se pol odločim..jo morem še poklicat,da se dogovorimo,ko bom glih v Lj,da vse opravim.

superuser posted image
Ko se boš v salonu zmenila se pa še Silviji naroči, da bo imela fraj.

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
2.12.2008 16:31:20   
majcci
Se vam malo oglasim.
Računalnik nama končno spet dela tako kot je treba.
Pa spet ob normalnem času hodim domov iz službe, tako da mi uspe tudi malo na forum priti.
Midva še vedno nisva kaj napredovala z pripravami. Čisto nama podobno user posted image .
Nimam še kakšnega filinga, da se poročiva. Se mi zdi čisto naravno, da bo ta dan user posted image .
Ta vikedn sva hotela iti k njegovemu strici, ki mu bo priča, pa nama seveda ni uspelo. Dragi je namreč v soboto prišel šele nekaj do 15h domov iz službe, potem sva imela kosilo, ter šoping. Sem zvečer malo praznovala za rojstni dan in je bilo treba iti v nabavo.
v nedeljo pa sva tudi imela obiske - moje in njegove starše, ter teto in strica z družino in babico. Je bil kar pester vikend.
Se mi zdi, da sem samo kuhala in pekla user posted image .
Ta vikend pa zgleda, da spet ne bova kaj uredila, ima dragi naslednji teden težek izpit in se bo učil. Pa še tečen je (zaradi izpita) user posted image . Malo se hecam.

Glede poteka poroke pa imava rahel problem. Ne veva kako bi izpeljala proceduro. ko ženin pride po nevesto. Jaz namreč ne bom na starem domu štartala. Bova že nekaj pogruntala user posted image .
Šopek bi pa jaz imela iz lilij. Se moram s sestrično zmeniti kakšnega bi imela. Ima aranžiranje, šopke v malem prstu user posted image .

Za ansambel se še tudi nisva odločila. mogoče bova danes kam poklicala. Sporočim user posted image .

Zdaj grem pa kuhati še malo - bom naredila kruhov narastek.user posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
2.12.2008 18:58:57   
Pupsika
user posted image Majcci tebi se pa dogaja. pridna si, pridna, ko takole pečeš in kuhašuser posted image .

Lilije so tudi med mojimi faovritkami..bomo videli, ta vikend greva v cvetličarno pogled in se malo zmenit kako in kaj, potem se bova pa mogoče tudi za rožce odločila.

Upam, da tvoj dragi naredi izpit, da ne bo še bolj tečenuser posted image user posted image ..hec, sej ne zameriš ane?user posted image

Sem vesela, da se oglasiš..te kar malo pogrešam tukajuser posted image .

A na srečanje ti bo uspelo priti?user posted image

Zimbra, jst čakaaaam slikceuser posted image

(odgovor članu majcci)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
2.12.2008 19:11:42   
majcci

user posted image Majcci tebi se pa dogaja. pridna si, pridna, ko takole pečeš in kuhašuser posted image .

Sem kar pridna ja user posted image . Saj sem rabila kar nekaj časa, da sem se spravila k peki user posted image . Veliko raje kuham kot pečem. Sem pa dragemu že kak mesec obljubljala, da bom spekla pito - no mi je končno uspelo user posted image

Lilije so tudi med mojimi faovritkami..bomo videli, ta vikend greva v cvetličarno pogled in se malo zmenit kako in kaj, potem se bova pa mogoče tudi za rožce odločila.

Lilije so res lepe. Saj samo zato še nisem odločena, ker ne vem ali maja zdržijo celi dan ali ne.

Upam, da tvoj dragi naredi izpit, da ne bo še bolj tečenuser posted image user posted image ..hec, sej ne zameriš ane?user posted image

Ja jaz tudi upam, da naredi izpit. še posebej, ker je zelo težak izpit, pa še v angleščini piše.
Pa ne zamerim kajuser posted image

hvala user posted image

Če bo vse po sreči, pridem. Kdaj je že točno? A 12? Bom verjetno ta vikend šla po nono, da pride k nam za praznike in imam pot ravno mimo Ljubljane.

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
2.12.2008 19:22:38   
Pupsika
IZVIRNO SPOROČILO: majcci

Sem kar pridna ja user posted image . Saj sem rabila kar nekaj časa, da sem se spravila k peki user posted image . Veliko raje kuham kot pečem. Sem pa dragemu že kak mesec obljubljala, da bom spekla pito - no mi je končno uspelo user posted image

user posted image user posted image Se boš znajdla brat??user posted image  Ja jst tudi raje kuham kot pečemuser posted image ...sem enkrat ne pito spekla...ne bom o tem kolk je bila užitnauser posted image ..važn je trud ane?user posted image

Lilije so res lepe. Saj samo zato še nisem odločena, ker ne vem ali maja zdržijo celi dan ali ne.

Evo tudi to mene skrbi, bom vprašala v cvetilčarniuser posted image

Ja jaz tudi upam, da naredi izpit. še posebej, ker je zelo težak izpit, pa še v angleščini piše.
Pa ne zamerim kajuser posted image

Priden je!!Držim pestiuser posted image user posted image

hvala user posted image

Ni kajuser posted image , je čist res.

Če bo vse po sreči, pridem. Kdaj je že točno? A 12? Bom verjetno ta vikend šla po nono, da pride k nam za praznike in imam pot ravno mimo Ljubljane.

iiii, a res??user posted image user posted image Prov vesela sem, res!!!

(odgovor članu majcci)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
2.12.2008 19:35:48   
total
Ja pupsika,vse na isti dan bom probala obavit..user posted image . Zimbra jaz tut čakam slikice......ajdi...user posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
2.12.2008 19:37:55   
majcci
Sem se znašla. ni panike user posted image .
Sam vseeno sem raje na novo začela pisati, da ne bo prevelike zmede user posted image .

Meni se pri kuhanju zdi, da lahko ful eksperimentiram in bo vedno uspelo, pri peki pa moraš bolj paziti.
Meni so se zadnjič zagrebške ponesrečile, pa sem mamo od dragega še enkrat vprašala za recept, tako da bo treba še kdaj narediti. Ona naredi zelo dobre user posted image .

Sem prebrala, da imaš super taščo. Moja je tudi ful vredu oz. oba z atanom sta. Pa moja dva sta tudi ful vredu, tako da imava z dragim res srečo, da imava tako vredu starše.

No dragi pa zdaj raje spi na kavču kot pa da bi se učil user posted image . hvala, da boš držala pesti. Upam da bo pomagalo (glede na to, da zdaj lenari user posted image ).

Je prišel šele pred uro domov. Jaz bi pa morala likat, pa se mi sploh ne da user posted image user posted image
Tega opravila res nimam rada. je bolj fajn po netu skakat user posted image

Me pa veseli, da je s tvojo punčko vse vredu. Je moral res biti šok.
Samo da je vse vredu z njo.

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
2.12.2008 19:48:55   
Pupsika
Majcci, hvala,ker si tako pozorna glede moje pupeuser posted image .

Ja meni se zdi isto, pr kuhanju lahko marsikaj popraviš, če pa pečeš pa ni popravnega izpita, če nastane katastrofa, nimaš kajuser posted image .

Joooj, likanj je tudi meni najbolj fuj...zakaj pr vsej tej elektroniki ne morjo izumit stroja, ki likauser posted image .
No sej sušilec dosti pomaga...jst iz sušilca da ven in zložim pa je skoraj kot zlikano.
Srajce si pa moj lubi sam likauser posted image .

Super, da imaš tako fajno družino, jst sem tudi srečnicauser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu majcci)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
2.12.2008 20:02:30   
majcci

Joooj, likanj je tudi meni najbolj fuj...zakaj pr vsej tej elektroniki ne morjo izumit stroja, ki likauser posted image .
No sej sušilec dosti pomaga...jst iz sušilca da ven in zložim pa je skoraj kot zlikano.

Te sreče pa nimam, da bi si dragi sam srajce likal user posted image . Čeprav ga bo treba počasi navaditi user posted image . Ostalo še gre, ampak srajce so pa problem.
Pa sušilca tudi nimam. Ga nimava kam postaviti - premala kopalnica. Saj obesim kolikor se da ravno, da je čimmanj likanja, ampak se vseeno nabere user posted image .

Zdaj pa ravno telefonske številke ansamblov iz našega konca išče. Da bo lahko dragi poklical. enkrat user posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
2.12.2008 20:12:00   
Pupsika

Te sreče pa nimam, da bi si dragi sam srajce likal user posted image . Čeprav ga bo treba počasi navaditi user posted image . Ostalo še gre, ampak srajce so pa problem.
Pa sušilca tudi nimam. Ga nimava kam postaviti - premala kopalnica. Saj obesim kolikor se da ravno, da je čimmanj likanja, ampak se vseeno nabere user posted image .

Zdaj pa ravno telefonske številke ansamblov iz našega konca išče. Da bo lahko dragi poklical. enkrat user posted image

Kok sem jst vesela, da si on to sam likauser posted image user posted image ...no sej včasih mo tud jst kako ampak najraje si ji pa sam, priden je , ni kaj..mami ga je dobr naučilauser posted image user posted image .

Upam, da boš našla kaj fajnega...ti si iz Koroške ane?

(odgovor članu majcci)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
2.12.2008 20:21:32   
majcci

Ja s Koroške sem. Saj nekaj že imava nagledano, vendar še malo gledam če še kaj najdem.
ni pa neke bistvene razlike med ansambli za katere veva da vredu igrajo - ceno imajo vsi okoli 1100€.

Čeprav je mama od dragega ful vredu, likat ga pa res ni naučial. Je vedno in še vedno sama lika.
Srajce je drugače kar težko likat, tako da pohvalno za tvojega dragega, da si jih sam lika user posted image .
Svojemu dragemu jaz kakšno drugo delo utirim, ki mi še bolj smrdi - npr. odnašanje smeti je njegova domena. to mi je ful muka, pa pojma nimam zakaj user posted image .

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
2.12.2008 20:39:44   
memole

A vsi saloni?
Tudi salon Bella?

Aja ker si napisala da si na straneh salonov vidla da imajo popuste sem misnla da je več salonov ki imajo popuste!

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
2.12.2008 20:42:12   
Pupsika

A vsi saloni?
Tudi salon Bella?

Aja ker si napisala da si na straneh salonov vidla da imajo popuste sem misnla da je več salonov ki imajo popuste!

zimra je to napisala. ne jstuser posted image

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
2.12.2008 20:44:17   
Pupsika

Ja s Koroške sem. Saj nekaj že imava nagledano, vendar še malo gledam če še kaj najdem.
ni pa neke bistvene razlike med ansambli za katere veva da vredu igrajo - ceno imajo vsi okoli 1100€.

Čeprav je mama od dragega ful vredu, likat ga pa res ni naučial. Je vedno in še vedno sama lika.
Srajce je drugače kar težko likat, tako da pohvalno za tvojega dragega, da si jih sam lika user posted image .
Svojemu dragemu jaz kakšno drugo delo utirim, ki mi še bolj smrdi - npr. odnašanje smeti je njegova domena. to mi je ful muka, pa pojma nimam zakaj user posted image .

Vsak nekaj obvalda aneuser posted image user posted image Pridni so tile naši možeki zato jih pa poročimo ane?user posted image

Meni pa pomivanje posode smrdi...HB za pomivalcauser posted image

(odgovor članu majcci)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
2.12.2008 20:59:03   
majcci
Meni pa pomivanje posode smrdi...HB za pomivalca

Se strinjam. Jaz si tudi ne predstavljam, da pomivalca ne bi imela.
Je zlata vredenuser posted image  Čeprav sva zanekrat samo dva člana gospodinjstva, se posode nabere, tako da je pomivalec v redni uporabi user posted image .

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......