|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2009
3.12.2008 13:18:38   
memole
Ejla!

Evo sem dobila od baby centra in me žal niso izbrali!user posted image

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
3.12.2008 13:21:52   
zimbra
Memole, žal mi je. user posted image

Boš drugo, boljšo službo našla. Nič se sekirat. Vem pa, kako prizadenejo ti negativni odgovori.

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
3.12.2008 14:12:43   
lyra*
Danuser posted image

Mi smo ravno iz sprehodauser posted image  Me je dragi še na tortico povabil in sm toook pojedla,da mi ziher obleka nebo prav.

Zdj pa grejem mlekec za user posted image user posted image  ju nahranim in greta ajat z atijemuser posted image  Jaz mam pa ob 3probo....

Slikce itak dobite-si morm zapisat,da fotoaparata ne pozabim domauser posted image

total se spomniš kaj sma se pogovarjale?? Še velja?user posted image

memoleuser posted image  škoda... bo pa prišla kakšna še boljša službauser posted image

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
3.12.2008 14:14:35   
zimbra
Super Lyra, danes bomo pa tebe čakale za slike. Kam pa greš na probo?

Držim pesti da boš našla svojo sanjsko obleko.

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
3.12.2008 19:14:49   
Pupsika
Lyra komaj čakam slikceuser posted image user posted image user posted image .

memole žal mi je za službo, ampak bo pa prišla boljša, sploh ni dilemeuser posted image .

You know you`re awesome when people you don`t even know hate you.

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
3.12.2008 20:47:39   
Pupsika
Jst pa zdjle gledam poroko moje prijeteljice( od Slvije, total ti veš katera je ,moja vizažistkauser posted image ) in na njeni poroki so tudi igrali Odmev...kako so carskiuser posted image user posted image user posted image user posted image Huuuudo, ful dobr pojejo in ful imajo luštne igrice, pa taki simpatično so in pokajo štose...tolk sem vesela, das va se za njih odločila. Res sem navdušenauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Pa par solzic sem potočla, matr sem jst čustvena..kako bom šele na svoji poroki jokalauser posted image .

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
3.12.2008 21:33:36   
total
Čer punce,mi smo doma,konec počitnic,moj mali miško ima slikanje v vrtecu,pa predstavo grejo gledat,miklavža...in ne sme to zamudituser posted image

Drgač nič posebnega,tut jaz grem kmalu probat obleke in že komaj čakam da vam pokažem...user posted image

memeole nič se sekirat,boš že kje dobila.user posted image

Iyra moja,itak da velja....user posted image pa malo manj tortic draga moja,da boš brezhibna na porokiuser posted image user posted image user posted image ,saj veš da ubijamo za sladko,vsaj jaz..user posted image ,ne vem kaj mi je.Drugič pa mene na tortico poklič,bomo skupaj se mastile.

Pupsika a mava isti bend???? Iz Turjaka???  Midva imava tut Odmev...user posted image
A pol praviš da so ok,ker sem slišala od enih ko so jim igrali,da so res ok.Kolegica je bla zadovoljna?'

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
3.12.2008 21:44:02   
total
IYRA slike prosim, čakam..user posted image

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
3.12.2008 21:47:30   
Pupsika
total ja iz Turjaka so , sej sem v prejšnjem postu napisala kako sem vesela, ker res naredijo žur, pa ful so simpatični in hudo dobr pojejo. Res so superuser posted image user posted image

Tjaša ima pa jutri lutkovno predstavo in Miklavža...iii komaj čakamuser posted image user posted image user posted image

Lyra, slikceeeeeeeeeeeee

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
3.12.2008 21:50:51   
total
super pol sem dober zbralauser posted image user posted image user posted image user posted image ,boš povedala kako ste se meli,si pred mano...punca vse baje poje mi je to všeč..user posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
3.12.2008 21:56:26   
Pupsika
IZVIRNO SPOROČILO: total

super pol sem dober zbralauser posted image user posted image user posted image user posted image ,boš povedala kako ste se meli,si pred mano...punca vse baje poje mi je to všeč..user posted image

ja, pa ful dobr pojejo, ne samo punca tudi Jani( vodja). Uglavnem jst bi se že kar poročila jutruser posted image .

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
3.12.2008 22:36:31   
Martina27
Čao punčke....

no midva imava tudi ansambel Odmevuser posted image user posted image user posted image , nama ga je pupsika pomagala izbrat...ja tako jih je hvalila, da sem šla na njihovo spletno stran in prebrala malo o njih in sva se tako odločila,da nama bodo na poroki peli Odmevi....user posted image user posted image

A naša Lyra pa je danes uživala v pomerjanju..... super...komaj čakam, da še tebe vidim...

Zimbra...ful so lepe slikce in ta obleka, ki si si jo izbrala je prekrasna.....bravo...super, sam da si ti zadovoljna...
A je užitek probavat oblekce a ne...dobiš nek občutek, da te pa res to čaka v kratkem...

No lepo se imejte in se kaj slišimouser posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
3.12.2008 22:49:34   
memole
IZVIRNO SPOROČILO: zimbra

Memole, žal mi je. user posted image

Boš drugo, boljšo službo našla. Nič se sekirat. Vem pa, kako prizadenejo ti negativni odgovori.

Hvala!
Ja upam da res!user posted image

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
3.12.2008 22:53:05   
memole
Punce hvala!
Tudi jaz upam da kmalu kej dobim!
Sicer pa ne more bit vse pozitivno a ne bi bilo preveč preprosto!user posted image

Lyra a si kar v salonu ostala?user posted image user posted image user posted image

Naša je pa v torek imela dedka mraza v vrtcu!user posted image user posted image

(odgovor članu Martina27)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
4.12.2008 6:35:51   
Martina27
Memole - boš videla da bo, takrat ko boš najmanj pričakovala....vse slabo se kdaj zgodi z enim namenom.... boš ša dobila še boljšo službo, kaj veš kje čaka nate...itak pa veš, da smo me ve tuki s tabo in te podpiramo, še bolj ša vzpodbujamo....user posted image user posted image user posted image user posted image

A katera že hodi v plesno šolo.....midva sploh ne veva kam se naj vpiševa.....user posted image  pa se morva...jaz pa plesuser posted image  no ja....pa vem, da bom jaz takrat tarča in da bodo vsi hoteli plesat z mano...sploh atiuser posted image

Nič, želim vam lep dan, jaz pa šibam sončka zbudit in via.....službauser posted image

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
4.12.2008 7:17:25   
zimbra
Oooo Martina, sem že mislila, da si pozabila na nas. user posted image Zadnje čase si bolj malo tu. user posted image

Midva sva se odločila da sploh ne bova hodila v plesno šolo. Mam prijateljico, ki je plesna učiteljica, pa naju bo ona naterala za prvi ples... Pri naju je bolj dragi tisti, ki je lesenih nog, pa se sploh ne sekira. user posted image

Lyra, mi nestrpno čakamo na tvoje slike. Saj vem, tvoji pikici sta prvi in gotovo sta včeraj čakali nate.

(odgovor članu Martina27)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
4.12.2008 7:37:17   
total
Jutro punce,kako ste spale a boste kavo??? user posted image   O Martina lej jo no,kako si? A tut ti maš ta ansambel,je finouser posted image ,a nam bo dober. Glede plesa,midva ne grema na tečaj,ker jaz dober plešem,sem se ukvarjala z plesom v mladosti tako da ga bom naučila za prvega,pol pa itak ni važen,jaz pa lahko itak skoz plešem..user posted image user posted image

Iyra čakamo..user posted image

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
4.12.2008 7:46:25   
Pupsika
Jutro nevestice!!user posted image

Martiiiiinauser posted image a, te je luštno brati, sem prov vesela, da si se malo oglasilauser posted image .

Midva bova šla v plesno šolo ampak samo zato, ker bi se rada naučila ene oz. dve koreografije, da bova presenetila gosteuser posted image . In sva gledala , da ena individualna ura oz. 45 min plesa stane kar 90 ojrovuser posted image user posted image , ampak dobr bova razkirala,ker bi rada nekaj posebnega pokazala.
Na tečaj pa tudi midva ne bova hodila, itak oba ful rada pleševa in moram rečt, da imava kar ritem, jst sem itak cele noči preplesala po diskotekah( z lepim se hvalim aneuser posted image )...nama je samo važno, da imava eno hudo koreografijo, da malo popestriva prvi ples, da ne bo tako zelo klasičenuser posted image .

Jst imam srečo, da je moj lubi ful plesalec, je tudi plesal v otroštvu in je navdušen nad plesom, to mi je itak ful hudo, da mi lahko parirauser posted image .

Lyra, si nas pustila čakatuser posted image ...ampak tebi oprostimo,ker vemo, da te tvoji dve princeki potrebujetauser posted image

< Sporočilo je popravil Pupsika -- 4.12.2008 7:50:12 >

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 1918
4.12.2008 7:59:42   
memole
Jutro!

Kako smo?

Zunaj je danes pa prav mrzlo prav reže tisti mraz!brrrr

Martina hvala!user posted image

Midva ne bova hodila na plesne moj zna dobro plesat take plese in me bo naučil za uni prvi ples ostalo pa ni problema sem tudi jaz preplesala po diskotekah tako da pupsika nič se sekirat ker to so bli prav leeeeeeeeeeepi časi!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
4.12.2008 8:05:35   
Pupsika
IZVIRNO SPOROČILO: memole

Jutro!

Kako smo?

Zunaj je danes pa prav mrzlo prav reže tisti mraz!brrrr

Martina hvala!user posted image

Midva ne bova hodila na plesne moj zna dobro plesat take plese in me bo naučil za uni prvi ples ostalo pa ni problema sem tudi jaz preplesala po diskotekah tako da pupsika nič se sekirat ker to so bli prav leeeeeeeeeeepi časi!user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja res! Lepi spominiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
4.12.2008 9:33:05   
SaTiSa
Ojla...

Ne..ne....ne spadam pod srečnice ki se poročijo 09.user posted image    (bi pa rade volje)

Pa opravičujem se da sem tako vdrla, ampak me nekaj zanima.
Zdaj ste itak na tekočem...koliko pa stane ena taka solidna poroka, z vsem kaj pač spada zraven?
Pa še nekaj...a vas je vaš bodoči zaprosil, ali ste ga vi ali pa sta se pač zmenila?

Hvala....

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
4.12.2008 9:40:53   
Pupsika
IZVIRNO SPOROČILO: SaTiSa

Ojla...

Ne..ne....ne spadam pod srečnice ki se poročijo 09.user posted image    (bi pa rade volje)

Zdaj ste itak na tekočem...koliko pa stane ena taka solidna poroka, z vsem kaj pač spada zraven?
Pa še nekaj...a vas je vaš bodoči zaprosil, ali ste ga vi ali pa sta se pač zmenila?

Hvala....

SaTiSa, živjouser posted image
Morda se nam pa pridružiš, leto 2009 komaj prihajauser posted image .

Midva sva malo na grobo preračunala in poroko bo prišla cca. od 7000-9000€. So pa seveda tudi cenejše in dražje poroke, to je samo najin budget.

Mene je dragi zaprosil in presenetil tko, da sploh zase nisem vedelauser posted image .

(odgovor članu SaTiSa)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
4.12.2008 9:45:32   
SaTiSa
Joj da bi se meni to zgodilo.....
Pa 09 še ziher ne bo nič....
Kao dolgo pa sta prej bila skupaj?

Aja, koliko gostov pa imaš?

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
4.12.2008 10:28:27   
Pupsika
SaTiSa, a te smem vprašat , zakaj te vse to zanima?user posted image

(odgovor članu SaTiSa)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
4.12.2008 11:20:56   
memole
IZVIRNO SPOROČILO: SaTiSa

Ojla...

Hvala....

Mene je moj zaprosil!
Koliko stane poroka je pa čisto odvisno od preseravanja in velikosti poroke torej koliko bo svatov in tako dalje!
Midva računava nekje 6 do 7 tisoč eur!
Sestra od mojega je imela samo 11 svatov pa sta plačala 3 tisoč eur pa ni bla poročna torta ampak dve čist obični,muzikantov tudi ni bilo,hrana je bla na pladnju z mešanim mesom mal zelenjave mislim da so bli 3-je pladnji,fotografa tudi ni bilo,konfetov tudi ne,vabil tudi ne,sicer so to malenkosti ampak tudi to nekaj nanese!

(odgovor članu SaTiSa)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......