Zoja Miša
|
Tatly, super, potem bom tudi jaz tako naredila, če ne bom mogla nič naredit! Pa ravno sedaj, ko sem si namislila Vilika, zelo lepi ste bili na krstu in tortica in prtiček in vse je ful lepo. Škoda da te na srečanje ne bo! Pa saj ga bomo kmalu zopet imela, ne? Erin, ti si lumpa na kvadrat . Anaya, nažalost nimam pojma, ampak če pomislim, se mi zdi, da to ne bi smel biti problem, ker itak so mleka narejena na podobni osnovi. Po mojem lahko menjaš. Jaz že vem da bi, če bi nastajal problem. Cebrca, no, pa se le oglasiš! Te pogrešem veš, če te dolgo ni! Pf, tako, sedaj nas ne smeš zapustiti! Povej še vse podatke, da te da Matejchi na seznamček in si naša . Pa na srečanje lahko prideš na Rudnik v Supernovo (no, ali je tam bodo povedale jutri, upam). Sicer pa, kje je naša komentatorka? (mislim, da ni potrebno dodatne razlage ). Pa toliko o alergijah čvekate, da sem danes na Kaji Lini opazila rdeče pikice, na hrbtu nekaj in na prsnem košu nekaj . Mogoče ve katera kaj bi to lahko bilo? Bom sedaj pozorna. Jedla pa sem rdeče zelje, tega še nisem jedla od poroda, bi lahko bilo to to?