|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :)
2.12.2008 16:30:40   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw
Sem pa danes delala trebušnjake in so me noge bolele in ne trebušne mišice.  user posted image  Noge sem zahaklala pod sedežni in so me potem bolele stegenske mišice. user posted image  Pa stepper je laufal sto na uro. Se pa kar namučiš z njim, ni tako enostavno hodit. Je malo švic tekel. Če me ne bo kdo motil me Majinim spanjem bom lahko vsak dan nekaj migala.

Pridne punca, kr tko naprej, go,go,go...user posted image user posted image user posted image jst tud se neki trudm telovadit, sam pol zvečer k tmal spi.

user posted image user posted image  punci!!!

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*
 Jedla je danes brez problema, moram potrkat, da si ne premisli.

user posted image  go, go, Alja!!! Tudi Gregi je danes brez pripomb in z veseljem pojedel tri obroke user posted image  AM ni maral, sem mu ga pa zato "skrila" nekaj ml v zelenjavo user posted image  Za popoldansko malico bo dobil jogurt z zmiksano banano, bomo vedeli, kaj bo porekel na to user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: aurora28
Aja prejle sem Galu skuhala 1 krompir s cvetačo, brokolijem in grahom, vse skupaj zalila z govejo juho in na koncu primešala dve žlički AM in je skoraj vse pojedel user posted image user posted image user posted image

O, superca, Gal user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: katy82
Anže je dobil datum 9.12. za na pregled na nevro kliniki pol se bojo pa odločal ali bojo operiral ali neuser posted image user posted image user posted image
Vedi, da fajn stiskam pestke za Anžeta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Verjetno je operacija edina rešitev, predvidevam, da je le vprašanje časa, kdaj bodo to izvedli, ampak s tem mu bodo pomagali in se bodo možgančki normalno razvili, tako da bo imel lepo, popolnoma normalno življenje user posted image

A še velja datum za večerjo?Jst komi čakamuser posted image user posted image user posted image
O seveda velja user posted image  Jaz tudi komaj čakammmmmmmm!!!

IZVIRNO SPOROČILO: Taula
Kolk ste pridne. Itak ne vem o čem teče beseda. Mi smo ok....mala spi ob meni. Bili smo na bioresonacni, imamo 15 alergij, najhuje je na mleko, jajca in pšenico.user posted image  Tak da se matram s tole GH, mala itak je samo sadje rada. Pol pa še iščem primerno hrano zanjo. Na pediatrični imamo šele januarja, rezultate pa tam dobiš v roku 2 mesecev. Superuser posted image  Drugi teden imamo v Trbovljah spet...bom zahtevala krvne za jajca, melo, pšenico.,,kožni so bili negativni zadnjič.

Uf, potem ste praktično na istem kot Naty* oz. njen Žan... user posted image  Še za Ello user posted image user posted image user posted image
Hej, kdaj imate v Trbovljah pregled drug teden? Ker ga imava tudi midva z Gregijem...

Aja, Naty*, a je bilo z Žanom po ajdovi kaši vse ok?

tally, kako pa kaj Emilija danes papca?

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 2.12.2008 16:31:42 >

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
2.12.2008 16:34:47   
barbaw
Vidim zdaj po Špelini obnovi, da skoraj vsi pridno jejo danes. user posted image user posted image user posted image
Moja glih ni dosti pojedla, ampak se je trudila. Vsaj nekaj. Mogoče je pa kaj v zraku. Prazniki se bližajo. user posted image  Joj, mene že cufa. user posted image

< Sporočilo je popravil barbaw -- 2.12.2008 16:35:47 >

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
2.12.2008 16:37:36   
Estrella*

Vidim zdaj po Špelini obnovi, da skoraj vsi pridno jejo danes. user posted image user posted image user posted image
Moja glih ni dosti pojedla, ampak se je trudila. Vsaj nekaj. Mogoče je pa kaj v zraku. Prazniki se bližajo. user posted image  Joj, mene že cufa. user posted image

Kaj pa????

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
2.12.2008 16:40:08   
špelin@

Kaj pa????

Tudi mene zanima user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
2.12.2008 16:40:15   
barbaw

Kaj pa????

Veselje, sreča, prazniki, .... user posted image  Vse po vrsti. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2255
2.12.2008 16:41:55   
Estrella*
Špelin@: ja nekaj mora bit danes v zraku, ker so kar jedci. user posted image za Gregija!!!!Kako je faj, če ni borb. Jaz ji bom za malico dala isto kot včeraj banana, piškot in riževo mleko.

taula: ma te alergijeuser posted image Jaz imam oba mulca s tem šitom, HB nimata kake hude oblike, je pa moteče, sploh če otrok ni toliko ješč, potem mu pa še alergija tako zoži menu, da je joj

Ju3 zjutraj ne bom dojila in ji bom probala dat allernovo, da vidim kako bo vreščala ko ne bo hi+otla pit te ogabeuser posted image

barbaw: mene pa malo volja zapušča za hujšanjeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2256
2.12.2008 16:41:59   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Kaj pa????

Ma vesela sem, pa še ne vem zakaj. user posted image  Enkrat po doooooolgem času se dobro počutim. Zadovoljno.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
2.12.2008 16:43:09   
Estrella*

Kaj pa????

Veselje, sreča, prazniki, .... user posted image  Vse po vrsti. user posted image

Sem mislila, da decembrske mizne dobroteuser posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
2.12.2008 16:43:44   
barbaw

Špelin@: ja nekaj mora bit danes v zraku, ker so kar jedci. user posted image za Gregija!!!!Kako je faj, če ni borb. Jaz ji bom za malico dala isto kot včeraj banana, piškot in riževo mleko.

taula: ma te alergijeuser posted image Jaz imam oba mulca s tem šitom, HB nimata kake hude oblike, je pa moteče, sploh če otrok ni toliko ješč, potem mu pa še alergija tako zoži menu, da je joj

Ju3 zjutraj ne bom dojila in ji bom probala dat allernovo, da vidim kako bo vreščala ko ne bo hi+otla pit te ogabeuser posted image

Zakaj pa????? Zdaj ne semš popuščat, če ne te pridem namesto Sesil zbrcat. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2259
2.12.2008 16:44:52   
barbaw

Kaj pa????

Sem mislila, da decembrske mizne dobroteuser posted image user posted image

Hrana me ne gane, ker res malo pojemo v decembru. Tašča je vedno fuuul pripravila pojemo pa nič več kot ponavadi. Nimamo se navade nažirat, tako da ni takega stroška. Mogoče edino kakšno "boljšo" stvar damo na mizo, ki je dražja.

Neposredna povezava do sporočila: 2260
2.12.2008 16:45:14   
Estrella*

Kaj pa????

Ma vesela sem, pa še ne vem zakaj. user posted image  Enkrat po doooooolgem času se dobro počutim. Zadovoljno.

To je pa lepo slišat. Jaz po porodu še nisem občutila zadovoljstva. Ugleda, da imam tudi tu predolgo lajtungouser posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
2.12.2008 16:47:08   
barbaw

Kaj pa????

To je pa lepo slišat. Jaz po porodu še nisem občutila zadovoljstva. Ugleda, da imam tudi tu predolgo lajtungouser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  Tudi zate pride ta čas. Upam, da čimprej.  Če ne te bo treba našeškat, da bo kaj napredka.

Neposredna povezava do sporočila: 2262
2.12.2008 16:47:39   
špelin@

user posted image user posted image user posted image  Kako lepo se tole bere...

Bomo stiskali pestke!!! user posted image user posted image

Glavo gor, ne se dat!!! A je treba koga ali kaj zbutat??? user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
2.12.2008 16:49:52   
Estrella*
Men je šel december vedno na živceuser posted image Toliko letanja in mrzličnega nakupovanja in potem višek silvestrovouser posted image Se mi kar koža naježi ko pomislim na slednjeuser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
2.12.2008 16:50:24   
Naty*

user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse bolane male in velika

Midve se še enkrat zahvaljujeve za čestitke.  Smo pa bili malo zunaj in je prav pasalo. Je pa user posted image , ker je spet začel sever pihat. Včeraj pa je jug pihal.  user posted image  Nič mi ni več jasno kaj me čaka jutri. Tega vremena še vremenoslovci ne znajo napovedat, ker se tako spreminja.

Pri nas pa danes nić ne piha. Načvekale smo se, Naty hvalauser posted image za postrežbo. Alja je spet tečka in sem jo pred pol ure dala spat. Uapm, da potegne vsaj do 17h. Jedla je danes brez problema, moram potrkat, da si ne premisli.

Kaj je tuga tu, a so vse majčice vrgle puško v koruzo???? barbaw: +226user posted image user posted image user posted image  Imamo samo še 29 dni časa.

Ni za kej, hvala vam za družbo, je blo ful dobr user posted image !
Žan je čist z veseljem pol pojedel, rižeka z zelenjavo in purančkom user posted image  in odspal pol ure user posted image . Zdej mu pa spet dogaja tam na puzlah. Upam, da še bo kej spal...

Alja se je pa očitno nalezla mal teka od Žana user posted image !

Aja, Naty*, a je bilo z Žanom po ajdovi kaši vse ok?

Ja bilo,hvala user posted image . Je pa res, da ni najbolj navdušeno jedel. Danes je pa prvič dobil purančka in je tolk odpiral usta, da kr nisem mogla verjet user posted image !

Estrella, Katina BIO HRANA:
KLIK

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

Neposredna povezava do sporočila: 2265
2.12.2008 16:52:19   
Estrella*
Zdaj si želim, da bi si natočila vroče vode v banjo in šla malo poležavat. Samo se bo Alja zbudila in mi ne bo zneslouser posted image Matej pa dela okoli bajte, ker zasipamouser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2266
2.12.2008 16:52:44   
barbaw

Men je šel december vedno na živceuser posted image Toliko letanja in mrzličnega nakupovanja in potem višek silvestrovouser posted image Se mi kar koža naježi ko pomislim na slednjeuser posted image

jaz se pa ful veselim zaradi otrok. Pa nikoli mrzlično ne nakupujem, tako da to zame ne predstavlja kakšen problem ali .... Silvestrovo pa je tudi zame bolj user posted image . Ga tudi jaz nisem nikoli extra marala, ker se je vedno kaj zgodilo, kar mi ni bilo po godu. Recimo ena prigoda v Munichu, ko so se 3 na mene spravili sredi praznovanja na trgu. user posted image  Batine so samo letele, pa še danes ne vem zakaj. očitno je nekdo preveč spil. Na srečo razen lasanja nisem dobila nič hujšega. Sem vse udarce v obraz preprečila z rokami.

Neposredna povezava do sporočila: 2267
2.12.2008 16:54:39   
Estrella*
Naty: ja očitno se ga je res nalezla, ampak Žan od Alje pa spanja ne ravnouser posted image user posted image user posted image Hvala za link

Neposredna povezava do sporočila: 2268
2.12.2008 16:55:04   
barbaw

Zdaj si želim, da bi si natočila vroče vode v banjo in šla malo poležavat. Samo se bo Alja zbudila in mi ne bo zneslouser posted image Matej pa dela okoli bajte, ker zasipamouser posted image user posted image user posted image user posted image

A ne more do jutri počakat? Pa saj je tema.

Neposredna povezava do sporočila: 2269
2.12.2008 16:56:24   
sesil

Zakaj pa????? Zdaj ne semš popuščat, če ne te pridem namesto Sesil zbrcat. user posted image

kaj jaz to berem????????
ej, ne seri. a pridem sedaj v godovič? sam če pridem ti trda prede.
pa sej si šla že dol s kg,  ne boš sedaj obupala user posted image .
kaj rabiš za motivacijo?

upam da se endomy dobro drži in nima sladkih pregreh, ker do egitpa je pa mal daleč...

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2270
2.12.2008 16:56:37   
Estrella*

Ja baje naj bi ponoči zapadel sneg nad 500muser posted image  in ker ga je ravno pobralo je želel izkoristiti priliko. Na Bagerju ima luč......   joj tako ropotajo, da mi bodo Aljo zbudiluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
2.12.2008 16:57:57   
Srčekgirll
Ker smeh:

http://www.youtube.com/watch?v=p32OC97aNqc&feature=related

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
2.12.2008 16:58:37   
Čmrlika
[

IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

NA 81 strani so posti od Estrella, barbaw in tally

Ej tally od kod ideja za nick????

A misliš, da je ostale zadela kronična utrujenost. Bi lahko bilo? Na začetku si poln vznemirjenosti in novih stvari in ... potem pa te zadane.

Majčice so se izrodile Rabimo konkretno injekcijo instant čvekarije

Meni se zdi, da se vse šparajo za 20. dec. če bo takrat takole kot tu bo bolj bogo.

Sem ravno hotla vprašat, če so debate o 20 decembru poniknile, ker je že vse zmenjeno, al kako? nič nisem našla...
Torej če prav vem 20 december ob 18 uri nekje v kitajski v ljubljani? Akl sje kaka sprememba?
Se še lahko prijavim user posted image  user posted image

Barbaw, Hijenca, a vidve bosta šli? Kako, jaz bi se morala , če bi šla k nekomu uštulit, da bo ati mel avto doma...nikol ne veš, pa samo enga mava, in ker bo taja verjetno mogla bit v varstvu, da bo še on kam zviznil...

Datum in čas imaš pravi, Kitajsko mesto v Lj.

Jaz grem s svojim avtom, Hijenca je rekla da gre z menoj.

A če bi se jaz tud odločal, pa če mi bo šlo skozi, maš ti mogoče še prostor za mojo rit?user posted image Mava en avto, pa itak se sama ne bi peljala

A se moram komu prijavit? user posted image

Čmrlika - luštne fotke, ko ati sesa s Tajo v kengurujčku

Ja meni so tudi med najljubšimi, čeprav je to blo prejšnjo nedeljo ko je mela ful vročino, in je skoz jokcala, pa je ni šlo umirit ...user posted image  to sesanje pa je bil zadetek v polno , je bla eno uro mirna ko bubica pa vročina je tud padla user posted image  Posnetki na kameri so šele dobri...je vsak kotiček spremljala kam gre sesalec pa gundrala zraven, kot da je atiju pravla kje je prah user posted image

Hijenca -user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Videka! p Kaj je zdaj to, zakaj se to že ne pozdravi? user posted image

user posted image   user posted image  user posted image - za vse pridne jedce danes...Moja Taja ga tud pridno papa danes...vsekar pride do ust ji tekne, vključno z igračkami, pa knjigo trenutno user posted image  user posted image user posted image user posted image

Ko bi še spat začeli vsi user posted image  tako kot so se zdaj papat navadli, ha? Bi mele extra žurko mamice. user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
2.12.2008 16:58:50   
Estrella*

jaz se pa ful veselim zaradi otrok. Pa nikoli mrzlično ne nakupujem, tako da to zame ne predstavlja kakšen problem ali .... Silvestrovo pa je tudi zame bolj user posted image . Ga tudi jaz nisem nikoli extra marala, ker se je vedno kaj zgodilo, kar mi ni bilo po godu. Recimo ena prigoda v Munichu, ko so se 3 na mene spravili sredi praznovanja na trgu. user posted image  Batine so samo letele, pa še danes ne vem zakaj. očitno je nekdo preveč spil. Na srečo razen lasanja nisem dobila nič hujšega. Sem vse udarce v obraz preprečila z rokami.

OMG!!!Kaj takega. Jaz nisem nič podobnega izkusila, samo vedno so bile hude priprave na praznovanje in potem ni bilo nič zanimivega. Če smo se dobili kar tako nenapovedano, je bilo pa luštnuser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
2.12.2008 16:59:06   
barbaw

Ja baje naj bi ponoči zapadel sneg nad 500muser posted image  in ker ga je ravno pobralo je želel izkoristiti priliko. Na Bagerju ima luč......   joj tako ropotajo, da mi bodo Aljo zbudiluser posted image user posted image user posted image

Jaz sem slišala da na 600m misli padat sneg. user posted image  Če pa Aljo zbudi pa mu jo kar v roke daj. user posted image  jaz to prakticiram včasih. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?