špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Sem pa danes delala trebušnjake in so me noge bolele in ne trebušne mišice. Noge sem zahaklala pod sedežni in so me potem bolele stegenske mišice. Pa stepper je laufal sto na uro. Se pa kar namučiš z njim, ni tako enostavno hodit. Je malo švic tekel. Če me ne bo kdo motil me Majinim spanjem bom lahko vsak dan nekaj migala. Pridne punca, kr tko naprej, go,go,go... jst tud se neki trudm telovadit, sam pol zvečer k tmal spi. punci!!! IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jedla je danes brez problema, moram potrkat, da si ne premisli. go, go, Alja!!! Tudi Gregi je danes brez pripomb in z veseljem pojedel tri obroke AM ni maral, sem mu ga pa zato "skrila" nekaj ml v zelenjavo Za popoldansko malico bo dobil jogurt z zmiksano banano, bomo vedeli, kaj bo porekel na to IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Aja prejle sem Galu skuhala 1 krompir s cvetačo, brokolijem in grahom, vse skupaj zalila z govejo juho in na koncu primešala dve žlički AM in je skoraj vse pojedel . O, superca, Gal IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Anže je dobil datum 9.12. za na pregled na nevro kliniki pol se bojo pa odločal ali bojo operiral ali ne Vedi, da fajn stiskam pestke za Anžeta Verjetno je operacija edina rešitev, predvidevam, da je le vprašanje časa, kdaj bodo to izvedli, ampak s tem mu bodo pomagali in se bodo možgančki normalno razvili, tako da bo imel lepo, popolnoma normalno življenje A še velja datum za večerjo?Jst komi čakam O seveda velja Jaz tudi komaj čakammmmmmmm!!! IZVIRNO SPOROČILO: Taula Kolk ste pridne. Itak ne vem o čem teče beseda. Mi smo ok....mala spi ob meni. Bili smo na bioresonacni, imamo 15 alergij, najhuje je na mleko, jajca in pšenico. Tak da se matram s tole GH, mala itak je samo sadje rada. Pol pa še iščem primerno hrano zanjo. Na pediatrični imamo šele januarja, rezultate pa tam dobiš v roku 2 mesecev. Super Drugi teden imamo v Trbovljah spet...bom zahtevala krvne za jajca, melo, pšenico.,,kožni so bili negativni zadnjič. Uf, potem ste praktično na istem kot Naty* oz. njen Žan... Še za Ello Hej, kdaj imate v Trbovljah pregled drug teden? Ker ga imava tudi midva z Gregijem... Aja, Naty*, a je bilo z Žanom po ajdovi kaši vse ok? tally, kako pa kaj Emilija danes papca?
< Sporočilo je popravil špelin@ -- 2.12.2008 16:31:42 >
|