aurora28
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea Boga Aurora, a vi tudi ne spite Mah, saj bo, enkrat bodo že odrasli... A veš, da sem se nate spomnila zadnjič, ko me je križ bolel od nošenja in sem se spomnila, da imaš ti tisti stol za guganje... a ga še uporabljate? In Gal zaspi zvečer z guganjem na njem? Ma ne vem, če se mi splača 200 eur dat zdaj za to... po drugi strani pa se me2 še veselo dojiva... Glede okusov se pa ne sekiraj - ne bo izbirčen, poglej, kako ti že dobro je! Kaj naj pa potem jaz rečem za našo, ki je hrana prav nič ne briga, ne glede na to, kaj ji dam? Ampak, sem pa slišala za podobne primere, ki niso želeli skoraj nič probati do 9 meseca, samo dojili so se in potem se jim je naenkrat kar odprlo in imajo sedaj fuul dober tek - vse jejo. Tako da - še vedno je upanje Aurea ja še uporabljamo gugalnik in se super obnese, se nama je denar, ki sva ga pustila v trgovina obrestoval, res služi svojemu namenu. Gal pa včasih zaspi med guncanjem, včasih pa na zizi, nikoli sam od sebe . Moj Gal je fenomen, ki ga ne morem pogruntat. Očitno je prišlo obdobje, ko mu ne paše preveč GH in predvidevam, da zaradi zob, ker se mu kaže že 4. zob in nevem enkrat je ena omenjala, da ko zobi rastejo otroku, da so bolj neješči. Hvala za nasvet. Bom probala navadni jogurt in ga primešat k sadju. Anže je dobil datum 9.12. za na pregled na nevro kliniki pol se bojo pa odločal ali bojo operiral ali ne iN V OBEH PRIMERIH POMENI, ČE OPERIRAJO ALI NE? kAKŠNE SO LAHKO POSLEDICE? ups velike črke Žalostne zgodbe o otrocih pa tako ne rada berem, ker me kar zmrazi in mi je hudo. Mi pa tudi ob deževnem vremenu gremo ven, včeraj smo Gala dali v nahrbtnik in ata ga je nosil pod velikim družinskim dežnikom, jaz pa in smo se potepali. Če pa je naliv pa seveda ne gremo ven, ker smo potem mokri in usrani do kolen. Aja prejle sem Galu skuhala 1 krompir s cvetačo, brokolijem in grahom, vse skupaj zalila z govejo juho in na koncu primešala dve žlički AM in je skoraj vse pojedel .