|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje
28.11.2008 23:33:29   
lonja
Ja, Nana Liza, mene spet šraufa user posted image user posted image user posted image , pa nimam jajc, da bi dala komando za odhod. Nočem spet rodit ob dveh zjutraj. Grem rajš kr spat, v svojo posteljo. In upam, da se zjutraj v njej ne zbudimo štirje user posted image user posted image user posted image . Nočko.

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 4026
29.11.2008 7:52:22   
šnucika
Dobro jutro!
user posted image

lonja - te še šraufa doma,ali si spakirala....user posted image

NRMM - user posted image  da bo boleča uhica čimprej zdrava!

bino - kako je...kaj novega?user posted image

Še dva dni in Živa gre v vrtec....ona se kar veseli.Upam,da bo pridna,da ne bodo vzgojiteljice dobile sivih las....user posted image

Tudi jaz sem dva dni prosta,jutri nameravava počistit in pospravit stanovanje,umaknit večino Živinega "svinjaka",ker se itak ne igra več z vsemi temi igračami...in pripravit prostor za novoletno smrečico,ki naj bi jo postavili za miklavža.

Vas je kaj zasnežilo po notranjosti Slovenije? Tu je kar toplo in dežuje....upam,da ta mraz,ki je bil ni samo prišel in odšel...da bomo letos imeli kaj od zime!

Lep dan!user posted image

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 4027
29.11.2008 8:09:56   
ac
Dobro jutro! Zunaj je pa prava snežna idila! Dokler se ne spomnim, da nimam obutve in obleke za v sneg user posted image . Dobro, da sem Sari kupila zadnjič ene snežke, da bo vsaj ona uživala zunaj (ko bomo ostali zmrzovali).

Nana Liza - uživanje se je pri meni že prevesilo v dolgčas in brezdelje user posted image . Včeraj sem se prekladala po stanovanju, nič se mi ni dalo. Za ven it je bilo premrzlo in presivo, romane iz knjižnice sem že vse prebrala, filme pogledala, kuhat se mi pa itak ne da (sem si naročila kar pico). Največji višinski podvig sedaj je pa prit po stopnicah v 4. nadstropje; se včasih moram kar ustavit in mal počit user posted image .

Lonja - v koliko kosih si user posted image ???????

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 4028
29.11.2008 10:40:45   
JanJan
Dobro jutro!

Da se malo pogrejemo, najprej topli napitki po želji user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Lonja: Si še tu user posted image user posted image user posted image ???

Ac: še malouser posted image user posted image user posted image

Janja: super, da sta z Metko OK. Ti pošljem številko na ZS, da se slišiva za vročo čokoladouser posted image .

Šnucika: pri nas je padal leden dež pa sneg, čeprav ga ni skoraj nič zapadlo, je pa še vedno brrrrrr...

Nana liza: dedke mraze je naredila bivša sodelavka za v pisarno in so mi bili tako všeč, da sem jih odnesla domov po novem letu. Pa so mi sedaj dali dobro idejo za malčke. Veliko užitkov pri izdelaviuser posted image

Kdor se smehlja, namesto da bi besnel, je vedno močnejši.

Jan 06.12.2005
Domen 09.06.2008

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 4029
29.11.2008 13:52:23   
šnucika
Že kakšna novica lonja?user posted image

(odgovor članu JanJan)
Neposredna povezava do sporočila: 4030
29.11.2008 16:44:19   
lonja
Da se ne boste preveč hitro veselile user posted image . Jst sem še tuki, mislim doma user posted image , še celo dopoldansko turnejo po trgovinah smo imeli, tako v družinskem krogu. Smo nakupili za dedka mraza za v mojo službo, da mi ne bo treba potem okol skakat, pa na kosilo naju je user posted image peljal. Mnjam je pasalo... Zdej se bo po mojem počasi spet začelo šraufanje....user posted image , mogoče pa se danes konča kako drugače user posted image , si že prav želim!

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 4031
29.11.2008 20:50:21   
mml
lonja pa ne bi ti počakala lepo do ponedeljka, da boš imela dve decembrčici? Eno čisto na koncu in eno čisto na začetku user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 4032
29.11.2008 21:06:07   
lonja
Mml, ja, ideja kar OK, bom probala še malo noge bl skup tiščat user posted image . Če ne bo šlo in me bo pot jutri vodila na vaše konce, bosta pa najina ta mala čmrlja ravno 10 mesecev narazen, a ne user posted image ?

Zdej pa spakirat Ajdo spat, je že konketno tečna, ker danes ni blo časa za popoldanski počitekuser posted image .

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4033
29.11.2008 23:16:28   
tinas
ojla,

da se spet malo javim, da me ne pozabite. prebiram vas redno, sam se mi ne da pisat user posted image ker itak skoz neki klofam po tem računalu!
Lia pančka, sva bile danes v gledališču, pa je komaj zdržala do konca ker jo je lulat. sva pa sedele čisto na sredini. bi bil pravi podvig se kobacat ven in nazaj.
v GO(IT) je ta vikend sejem z vsemi mogočimi vrtiljaki. vreme nam pa pošteno nagaja! bomo šli jutri vseeno, ker tega pa res ne smemo zamudit (odkar pomnim sem vedno šla). bomo videli kako bo škratek kaj na volji za razne vlakce in avtomobilčke. zdej ful razlaga, kako bo šla. če ji ne bo preveč všeč bom pa vsaj prišparala user posted image . jaz pa si vsako leto kupim kakšne lepe usnjene rokavice...jih imajo v veh mogočih barvah

Lia je v petek v vrtcu za bralnega palčka morala povedat vsebino knjigice. In sicer tole knjigico beremo vsak večer in zjutraj zdaj že nekaj časa - Piko Dinozaver. pa ne vem kako je šlo, po mojem ni znala lepo razložit. sicer jim pomagajo z vprašanji in pripovedujejo ob knjigi, ampak še ne zna lepo povedat. bom v ponedeljek vprašala vzgojiteljico, ker v petek nisem šla jaz ponjo. sicer pa če preberem kakšno besedo narobe, me vedno popravi user posted image

lonja, a te začnemo preganjat?

nrmm, naj to vnetje hitro mine! tudi mi smo imeli v kratkem razmiku zdaj 2x ab!

nana liza, upam, da ti je fajn spet v službi. povej, kako zgleda sistematski, ker je ela že bila, a ne?

bino, upam, da ste OK in da bodo izvidi Ok in da ne bodo več mučili binice s tem. user posted image za vse tri!

cuma, upam, da se je emica dobro pozdravila. a že praznujete ta vikend? moja sestrica ima tudi v pon. roj. dan.

mml, tudi ti si nekam redkobesedna zadnje čase. je vse OK v 'našem' koncu? vidiš kaj sosede?

ac, še malo, pa bomo tudi tebe začele preganjat. no najprej na zagovor, prav?

janja, bravo za pridno malo metko in še bolj pridno veliko manco!

jan, uživajte v vrtcu. v vašem koncu pa je ras zoprno deževal zmrznjen dež včeraj, ko sem se vračala iz LJ

nočko vsem,
pa-pa
t

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 4034
30.11.2008 7:54:43   
Izabela_
Lonja, ku-ku? user posted image

Ostalim pa ena velika, vroča user posted image !

Mene še malo zdeluje bolezen, v bistvu težko diham in sem zdelana. Ampak sem na nogah, zdajle pa celo malo v službici. Matevž in user posted image  tudi kašljata (logično).

Nana Liza: super, da imajo pri Eli toliko krasnih aktivnosti. Bo sedaj prinesla noter lutke za vse leto nazaj, ko si hotela iti. user posted image

Janja: 7 ur v kosu se pa sliši prav krasno. Le tako naprej!

Ac: ti si pa en workaholic, a ne? user posted image  Sproooosti seeeee......

Tina: uživajte v Gorici, čeprav imate po moje tudi dež, ne? Tukaj je danes zjutraj prav bedno...

< Sporočilo je popravil Izabela_ -- 30.11.2008 7:55:16 >

(odgovor članu tinas)
Neposredna povezava do sporočila: 4035
30.11.2008 10:11:28   
lonja
Izabela, ku-ku...user posted image user posted image user posted image .

Da vam postrežem z jutranjim okrepčilom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Za vsako nekaj user posted image .

Mi pa še izdelujemo plan, kaj bomo počeli. ZA začetek gremo peš do Špara na eno ta pravo kavico user posted image . Hja, zadnje dni imam hoje 200 m čez glavo dovolj.

Lep dan vsem!

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 4036
30.11.2008 15:02:35   
Nana Liza
IZVIRNO SPOROČILO: Izabela_
Nana Liza: super, da imajo pri Eli toliko krasnih aktivnosti. Bo sedaj prinesla noter lutke za vse leto nazaj, ko si hotela iti. user posted image

Ja, sej na porodniški je tako kot v penziji, nikoli nimaš časa. user posted image Zdaj, ko imam še službo, se stvari odprirajo.user posted image

TinaS - pri nas ni izgledalo nič posebnega sistematski pregled. Najprej jo sprašuje osnovne stvari, kaj je to. Pa je mogla povedat, da je žabica, pa kakšne barve in kako dela žabica. Poslušala jo je, preverila hojo, podplate, ušesa, grlo. Pregled kot pregled. Pri sestri pa je potem še tehtanje, merjenje višine, test nasprotij, štetje, sonožno skakanje, statina eni nogi. Trenutno se samo to spomnim.

Lonja - kaj šraufa? Čakamo pa eno luštno decembrčico! user posted image

Mml - a nimaš časa, ker pečeš piškote? user posted image

Preževite eno čudovito lenobno deževno nedeljo! user posted image

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 4037
30.11.2008 15:54:34   
šnucika
Uf,res je ena smotana in deževna nedelja....moj spi na kavču,Živa na srečo gleda risanko....prej je tako ulivalo,pa še bliskalo in grmelo poleg...user posted image

lonja- še kar nič?user posted image

Vam ponudim eno popoldansko kavico ali pa čajček!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 4038
30.11.2008 20:39:47   
NRMM
ČEER!

Tolko,da nas spravim na vrh user posted image .

Punci že spita,jaz pa še komaj sedim za mizo in pred pc,sem zdaj še jaz zbolela.Vse me boli,vročina,grlo rdeče/žareče user posted image .Komaj sem preživela današnji dan sama z obema M&M. A je že kakšna gripa na pohodu?

No ampak toliko moči sem še nabrala in prišla Lonjo terat rodit user posted image .Ajde Lonja gremo,da vidimo,če je slučajno mali M zrasto lulček user posted image .
Če se mi ne bo ratalo dosti javit v naslednjih dneh,ti želim čimlažji in hiter porod.

Zdej pa grem pod odejo,ker me zebe fuul.

NOČKO

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 4039
30.11.2008 20:48:38   
mml

Za nami je lep družinski konec tedna, zato sem tudi malo manjkala tukaj user posted image , bom nadoknadila v naslednjih dneh....

...sicer pa nič kaj novega, tako da ne bom kaj dosti nakladala...

Lepo in mirno noč vsem 

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 4.12.2008 23:53:29 >

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 4040
30.11.2008 21:24:02   
šnucika
čer!

Pa je mimo deževna nedelja...no,kljub temu nam je uspelo narediti en krajši sprehod po vasi.
Jutri pa prvič v vrtec...Živa komaj čaka.user posted image

jutri je tudi prvi december...mesec naših decembrčkov!
user posted image

Lep začetek delovnega tedna vsem....

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4041
30.11.2008 22:34:21   
janja 27
šuncika lepo in mirno pot jutri živi v vrtecuser posted image user posted image user posted image

NRMM upam da boš jutri boljša...šcccc stran bacili od te girpe...

jaz sem bila tudi danes zvečer sama z obema puncama pa mi je uspelo obe skopat sedaj že spita k top....upam da bo mir do pl šestih...ma itak da bo....user posted image user posted image user posted image

evo pupe lep začetek zadnjega meseca tega leta inkot je povedala šnucika mesec naših decemberčkov k bodo pihali tretjo svečkouser posted image user posted image user posted image

lonja...evo boš imela dve decemberki če seveda M ne zrate lulčekuser posted image user posted image user posted image

P.S. a mate kak seznamček kdaj kdo praznuje....zame nevedno k sem se zadnja pridružla....

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 4042
1.12.2008 8:43:55   
lonja
Jutrooooo,

najprej za našo prvo decembrsko slavljenčico:

user posted image

VSE NAJBOLJŠE EMA (od Cume)!!!! Pa za mamico tudi user posted image user posted image !

Tale spodnja pa je za našo Živo (od Šnucike), ki gre danes prvič v vrtec. Srečno ŽIVA!

user posted image

Tak. Grem zajtrk pojest, pol se pa jasno še kaj javim.

Janja27, če ne bo katera prej seznama slavljenčkov nalimala, ga bom jaz kasneje user posted image .

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4043
1.12.2008 8:50:42   
Kofi
user posted image

Vse najboljše naša velika EMA!!!!

Pa ja...fajn bi bil seznamček spet..jaz sem ga zgubla! mml...ti ga ziher maš..vem da ga je mela jana73...sam, o njej ni več duha ne sluha :D

Dobro jutro...

mali AB se dere :D

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 4044
1.12.2008 9:24:01   
ac
Ema, VSE NAJBOLJŠE user posted image user posted image user posted image !!!!! Čestitke tudi mamici Cumi! Lepo praznujte!

No, pa je Ema otvorila mesec praznovanj naših otročkov. Seznama tudi jaz nimam, tako, da Lonja, ne še it rodit, najprej nam seznam priskrbi user posted image . Kdaj pa imaš sploh rok? Že te dni?

Jaz se bom počasi odpravila do BC po blagajno pa enega dojenčka. Blagajno bo Sara dobila za RD, dojenčka pa za DM. Vreme je sicer user posted image , ampak se moram malo spravit ven, da se ne bom spet cel dan po stanovanju prekladala.

Imejte se lepo in pa, Živa, naj bo 1. dan v vrtcu nepzaben (v dobrem smislu, seveda).

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 4045
1.12.2008 9:34:28   
JanJan
Vse najboljše, Emauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Cuma, tudi tebiuser posted image user posted image user posted image .

Jan 06.12.2005
Domen 09.06.2008

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 4046
1.12.2008 9:35:38   
JanJan
Draga Živa, želim ti lep dan v vrtcu, pa veliko novih prijateljčkovuser posted image user posted image user posted image

Jan 06.12.2005
Domen 09.06.2008

(odgovor članu JanJan)
Neposredna povezava do sporočila: 4047
1.12.2008 9:45:34   
JanJan
No, za vse pa še user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Našla sem en star seznam, če opazi katera, da je kaj za dopolnit, pa kar user posted image

01.12. – Zara (Nely10 20.08.1983)

01.12. - Ema (Cuma 28.08.1977 ) 06.12. - Brina (arielca 31.12.1980)

06.12. – Jan (JanJan 18.01.1971)   07.12. - Ela (jana73 5.1.1973) 08.12. - Pajacek (Pajaca 18.02.1974)

08.12. - Sara (ac 28.1.1973)

10.12. - Živa (šnucika 11.10.1969)

10.12. - Robert (Kerensa 25.10.1978)

12.12. – Jan (Krucibuci 18.10.1977)

13.12. - Manca (mml 01.03.1970)

13.12. - Alen in Lara (žuni 15.05.1978)

15.12. - Maja (BlankaT 11.10.1974)

16.12. - Bina (bino 21.9.1975)

18.12. - Ela (Nana Liza 26.5.1976) 18.12. – Matevž (Izabela 25.06.1975)

24.12. - Maruša (NRMM 9.12.1977)

26.12. - Neli (pegica1 3.2.1977)

27.12. - Maj (Valeri 15.9.1973)

28.12. - Hana (HIMH 9.1.1979)

30.12. - Ema (Yasminka 8.6.1977)

31.12. - Lara (ovčka 19.4.1980)

31.12. – Ajda (lonja)

31.12. – Lara (sonček balonček 17.06.1975)

Jan 06.12.2005
Domen 09.06.2008

(odgovor članu JanJan)
Neposredna povezava do sporočila: 4048
1.12.2008 9:47:21   
JanJan
user posted image , nekaj mi jih je vrglo skupaj, čeprav je v predogledu bilo OKuser posted image

Jan 06.12.2005
Domen 09.06.2008

(odgovor članu JanJan)
Neposredna povezava do sporočila: 4049
1.12.2008 10:03:04   
Izabela_
user posted image

(odgovor članu JanJan)
Neposredna povezava do sporočila: 4050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Domača opravila za otroke: Od 2 do 12 let
Preverite, katera so tista hišna opravila, ki jih lahko naložite otroku glede na njegovo starost. Presenečeni boste, kaj...

TV.
пеперутка16

Koliko časa dnevno gleda vaš otrok televizijo?

Ne gleda/je premajhen. (33%)

Do 30 min. (50%)

1 - 2 h. (17%)

Več kot 2 uri. (0%)

Število vseh glasov: 6

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!