tinas
|
ojla, da se spet malo javim, da me ne pozabite. prebiram vas redno, sam se mi ne da pisat ker itak skoz neki klofam po tem računalu! Lia pančka, sva bile danes v gledališču, pa je komaj zdržala do konca ker jo je lulat. sva pa sedele čisto na sredini. bi bil pravi podvig se kobacat ven in nazaj. v GO(IT) je ta vikend sejem z vsemi mogočimi vrtiljaki. vreme nam pa pošteno nagaja! bomo šli jutri vseeno, ker tega pa res ne smemo zamudit (odkar pomnim sem vedno šla). bomo videli kako bo škratek kaj na volji za razne vlakce in avtomobilčke. zdej ful razlaga, kako bo šla. če ji ne bo preveč všeč bom pa vsaj prišparala . jaz pa si vsako leto kupim kakšne lepe usnjene rokavice...jih imajo v veh mogočih barvah Lia je v petek v vrtcu za bralnega palčka morala povedat vsebino knjigice. In sicer tole knjigico beremo vsak večer in zjutraj zdaj že nekaj časa - Piko Dinozaver. pa ne vem kako je šlo, po mojem ni znala lepo razložit. sicer jim pomagajo z vprašanji in pripovedujejo ob knjigi, ampak še ne zna lepo povedat. bom v ponedeljek vprašala vzgojiteljico, ker v petek nisem šla jaz ponjo. sicer pa če preberem kakšno besedo narobe, me vedno popravi lonja, a te začnemo preganjat? nrmm, naj to vnetje hitro mine! tudi mi smo imeli v kratkem razmiku zdaj 2x ab! nana liza, upam, da ti je fajn spet v službi. povej, kako zgleda sistematski, ker je ela že bila, a ne? bino, upam, da ste OK in da bodo izvidi Ok in da ne bodo več mučili binice s tem. za vse tri! cuma, upam, da se je emica dobro pozdravila. a že praznujete ta vikend? moja sestrica ima tudi v pon. roj. dan. mml, tudi ti si nekam redkobesedna zadnje čase. je vse OK v 'našem' koncu? vidiš kaj sosede? ac, še malo, pa bomo tudi tebe začele preganjat. no najprej na zagovor, prav? janja, bravo za pridno malo metko in še bolj pridno veliko manco! jan, uživajte v vrtcu. v vašem koncu pa je ras zoprno deževal zmrznjen dež včeraj, ko sem se vračala iz LJ nočko vsem, pa-pa t
|