Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 9:06:35
|
|
|
|
tilči
|
Poglejte našega kužka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 9:06:50
|
|
|
|
natasa34
|
Dobro jutro! Maji čestitke za 7 mesecev! Špelin@ , privošči si eno ornk kavico! Kasso, ti dolgujem odgovor še od včeraj: nismo ju še šli pogledat, ker mi je tko hudo. Smo se parkrat že dogovarjali pa se nisem mogla spravit do tega, ne vem kdaj mi bo uspel ta korak
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 9:07:31
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ tilči, daj se ti ornk pozdravi A je na mestu voščilo tvoji tašči?? Voščilo tako kot ponavadi, v mislih pa, da bi se odselila k prijatelju .A sem žleht Pa ta babji samo še ta mesec dela No drugače pravi,da bo še malo hodila v trgovino pomagat HB,ker se mi bo zmešalo, če bi jo morala cel dan gledat. No, potem ji pa tudi jaz zaželim, da se odseli k prijatelju A čez en mesec gre torej v penzijo?? Za eno leto na zavod, potem pa v penzijo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 9:13:25
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Poglejte našega kužka Luštkano Sicer pa dobro jutro, dober dan, ki je še malo zaspan Spali smo - no ja, lahko bi bilo bolje, pa tudi slabše je že bilo. Bo že. Sedaj pa čakam peka, da mi pripelje krofe in polnozrnate štručke, da bo mami pozajtrkovala, nato pa se počasi pakirava po pikico. IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Gregi ga je spet biksal, tokrat je tričetrt noči prekašljal, potem pa se je še konkretno prebudil in je imel od pol treh do pol petih učke kot sovica... za neprespano noč in za Gregijevo zdravje. IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* MAJI VSE NAJBOLJŠE ZA 7 MESEČNICO!!!!!!! Da boš zdrava ostala mamici pomagala in včasih tudi ponagajala! Podpišemo se tudi mi
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 9:13:54
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ tilči, daj se ti ornk pozdravi A je na mestu voščilo tvoji tašči?? Voščilo tako kot ponavadi, v mislih pa, da bi se odselila k prijatelju .A sem žleht Pa ta babji samo še ta mesec dela No drugače pravi,da bo še malo hodila v trgovino pomagat HB,ker se mi bo zmešalo, če bi jo morala cel dan gledat. No, potem ji pa tudi jaz zaželim, da se odseli k prijatelju A čez en mesec gre torej v penzijo?? Za eno leto na zavod, potem pa v penzijo Naj se ti želje uresničijo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 9:14:13
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Poglejte našega kužka simpatiko mali
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 9:15:55
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Pri psihiatru....... Moški in ženska prideta k psihiatru in vprašata, če bi lahko psihiater gledal, kako seksata. Psihiater je presenečen, vendar njun predlog sprejme. Po končanem seksu reče psihiater: Vajin seks je super! Plačata 80? in gresta. In potem to počneta tedensko. Po nekaj obiskih psihiater vpraša: Zakaj prihajata k meni? Moški odgovori: Ona je poročena in ne moreva pri njej, jaz sem poročen in ne moreva pri meni in hoteli so dragi. Če prideva k vam imava dober alibi, stane samo 80? in zdravstvena zavarovalnica nama povrne 67?.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 9:17:51
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Pri psihiatru....... Moški in ženska prideta k psihiatru in vprašata, če bi lahko psihiater gledal, kako seksata. Psihiater je presenečen, vendar njun predlog sprejme. Po končanem seksu reče psihiater: Vajin seks je super! Plačata 80? in gresta. In potem to počneta tedensko. Po nekaj obiskih psihiater vpraša: Zakaj prihajata k meni? Moški odgovori: Ona je poročena in ne moreva pri njej, jaz sem poročen in ne moreva pri meni in hoteli so dragi. Če prideva k vam imava dober alibi, stane samo 80? in zdravstvena zavarovalnica nama povrne 67?.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 9:19:44
|
|
|
|
nia5
|
Dobro jutro, zgubljena duša se malo oglaša. Špelin, fajna osvežitev za oči . Pri nas pa danes sonček sije , upam da boma lahko šle malo z Nio ven, če ne bo premrzlo. Pa pa zaenkrat, moja frača zahteva pozornost
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 9:20:02
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Pri nas spet pada sodra Pri nas pa nič, ne dež ne nič. Hb. A si ti ziher da živiš v Sloveniji ? Še niso postavili table Austria. ups Osterich al kako že , a ste mislile Österreich , no šalo na stran - ö dobiš če hkrati klikneš ma AltGr + tipko kjer je preglas ('? in preglas ) in nato pritisneš še o ali u
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 9:20:40
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Dobro jutro, zgubljena duša se malo oglaša. Špelin, fajna osvežitev za oči . Pri nas pa danes sonček sije , upam da boma lahko šle malo z Nio ven, če ne bo premrzlo. Pa pa zaenkrat, moja frača zahteva pozornost Oj oj zgubljena duša
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 9:22:24
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Evo, nekaj imam za vas, upam, da bo delovalo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 9:23:13
|
|
|
|
Anitka
|
Edinaos kako napredujete z odvajanjem?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 9:23:52
|
|
|
|
Anitka
|
Srčekgirll za tvoje popestritve.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 9:35:17
|
|
|
|
špelin@
|
Anitka, za Gala za današnj pikico. Še ena gre danes z po pikico, katera že, help??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 9:35:35
|
|
|
|
Anitka
|
Odštevamo do božiča Namesto zajtrka
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 9:36:54
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Našo pa danes nekaj muči oziroma daje. Se je zbudla ob 5ih, pol do pol 6ih še mal dremala in do zdele nč spala. Se pa vid, da jo neki matra, najbrž zobki, ker je bla že čist gotova in bi rada zaspala pa ni mogla. No zdej nama je končno skupej uspelo, da je zaspala, sam kar zajoka na vsako minutko al pa dve v joku Nč, ji grem mal družbo delat na sedežno
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 9:37:23
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Poglejte našega kužka Res je posrečen
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 9:37:53
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Anitka, za Gala za današnj pikico. Še ena gre danes z po pikico, katera že, help?? Hvala, Emilija gre tudi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 9:38:28
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Našo pa danes nekaj muči oziroma daje. Se je zbudla ob 5ih, pol do pol 6ih še mal dremala in do zdele nč spala. Se pa vid, da jo neki matra, najbrž zobki, ker je bla že čist gotova in bi rada zaspala pa ni mogla. No zdej nama je končno skupej uspelo, da je zaspala, sam kar zajoka na vsako minutko al pa dve v joku Nč, ji grem mal družbo delat na sedežno Za malo pupiko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 9:38:40
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Odštevamo do božiča Namesto zajtrka Tudi Gal zna fajn pozirat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 9:39:39
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Našo pa danes nekaj muči oziroma daje. Se je zbudla ob 5ih, pol do pol 6ih še mal dremala in do zdele nč spala. Se pa vid, da jo neki matra, najbrž zobki, ker je bla že čist gotova in bi rada zaspala pa ni mogla. No zdej nama je končno skupej uspelo, da je zaspala, sam kar zajoka na vsako minutko al pa dve v joku Nč, ji grem mal družbo delat na sedežno Boga Manca
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 9:40:18
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Anitka, za Gala za današnj pikico. Še ena gre danes z po pikico, katera že, help?? Hvala, Emilija gre tudi. Hvala za info. Torej tudi za Emilijo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 9:40:53
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Odštevamo do božiča Namesto zajtrka Kakšen cortek Vidim da Gal tudi malca igrače
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 9:41:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Edinaos kako napredujete z odvajanjem? ponoči misliš? Spali smo od 20h-3h se podojili in spali do 7:45h kako gre vam?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?