Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 10:53:39
|
|
|
|
Čmrlika
|
čmrlika samo tole - prosim ne zameri - ne piše vedno. dokaz so bile ravno mannerjeve napolitanke, na katerih pod sestavine ni bilo navedeno mleko v prahu. tako so jih mamice veselo dajale otrokom, tudi tisim z alergijo na KML. potem se je izkazalo, da seveda vsebujejo tudi mleko v prahu .. pa zakaj , meni vedno, al ostalim tud..'.pišete ne zameri? Pa kaj zgledam jaz tak zamerljiv tip al kaj punce, pa jaz razumem besedo in namen foruma Sem jezna in žalostna! Aja, ne vem no kako je blo v tem primeru, pa niti nisem tista ki bi nekaj trsdila do onemoglosti, ampak,,, no mleko v prahu sicer ne spada v kategorijo prej omenjenih. ...... ma ne bom več o tem...itak da ne more bit konca ...akrkoli že to je in iznjeme so vedno,,,,pa na koncu še potrjujejo pravila
< Sporočilo je popravil Čmrlika -- 2.12.2008 10:55:28 >
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 10:54:00
|
|
|
|
barbaw
|
Mene je pa začelo trgat decmebrsko praznično vzdušje. Jaka je včeraj hodil z božičkovo kapico naokrog in je tako
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 10:54:03
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Danes sem se spravila v ene kavbojke, ki so mi sicer bile malo prevelike pred nosečnostjo a ipak. Malo so na tesno, ampak jih lahko zapnem pa nič me ne žuli. Začetek je.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 10:56:39
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Danes sem se spravila v ene kavbojke, ki so mi sicer bile malo prevelike pred nosečnostjo a ipak. Malo so na tesno, ampak jih lahko zapnem pa nič me ne žuli. Začetek je. Hvala hvala. Sem kar ponosna nase.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 10:57:47
|
|
|
|
Svojeglava
|
juhuu sonček se kaže.... držim pesti, da mu uspe!!! jaz sem tudi včeraj začela s prazničnim vzdušjem: za začetek šoping za miklavža: taveliki pojočo barbiko, tamali pa pojočo knjigico... tko je na pismu miklavžu pisal...pa je blo treba ;) sebi pa super flis v H&M in prvič v življenju ozke kavbojke (mislim ozke spodaj), da jih bom dala v škornje... uf bom seksi... - grem v torek v Cvetličarno na JINX-e... men so zakon!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 10:58:57
|
|
|
|
Svojeglava
|
Bravo barbaw, men to še ni ratal ampak upam, da bo...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 10:59:39
|
|
|
|
Svojeglava
|
hi, hi, js sm si rajš nove kupila... je še bol fajn
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 10:59:52
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Odštevamo do božiča Namesto zajtrka Kakšen cortek Vidim da Gal tudi malca igrače Lušno! A se javi katera, ki njen tega ne počne?
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 11:03:20
|
|
|
|
sesil
|
včeraj sem prišla s pilatesa, se stuširala in pridem na rač. da malo počvekam. je delal počasi, sem kar obupala. jaz imam zamašen nos. joj, mi gre na živce. z oči mi teče, grlo malo čutim...sem vzela en lekadol c, unga ki se zmeša s toplo vodo. upam da bo kej pomagal. na unih tabletah - bombonih za vneto grlo pa povsod piše, da niso priporočljive ned dojenje. kaj mi pa še ostane? barbaw, super za kilce. meni še manjka...sem lih včeraj preverjala moje hlače ki so mi všeč, pa stojijo v omari zaenkrat.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 11:03:39
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava juhuu sonček se kaže.... držim pesti, da mu uspe!!! jaz sem tudi včeraj začela s prazničnim vzdušjem: za začetek šoping za miklavža: taveliki pojočo barbiko, tamali pa pojočo knjigico... tko je na pismu miklavžu pisal...pa je blo treba ;) sebi pa super flis v H&M in prvič v življenju ozke kavbojke (mislim ozke spodaj), da jih bom dala v škornje... uf bom seksi... - grem v torek v Cvetličarno na JINX-e... men so zakon! Takih korenčkastih kavbojk imam jaz koliko hočeš (beri vse) pa jih n morem oblečt. Še nisem za v njih. Te, ki imam na sebi so pa na "zvonec".
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 11:05:08
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil včeraj sem prišla s pilatesa, se stuširala in pridem na rač. da malo počvekam. je delal počasi, sem kar obupala. jaz imam zamašen nos. joj, mi gre na živce. z oči mi teče, grlo malo čutim...sem vzela en lekadol c, unga ki se zmeša s toplo vodo. upam da bo kej pomagal. na unih tabletah - bombonih za vneto grlo pa povsod piše, da niso priporočljive ned dojenje. kaj mi pa še ostane? barbaw, super za kilce. meni še manjka...sem lih včeraj preverjala moje hlače ki so mi všeč, pa stojijo v omari zaenkrat. Moje tudi še čakajo. Ampak vsaj ene sem nase spravila. Mi je malo motivacijo dvignilo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 11:05:57
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* NA 81 strani so posti od Estrella, barbaw in tally Ej tally od kod ideja za nick???? A misliš, da je ostale zadela kronična utrujenost. Bi lahko bilo? Na začetku si poln vznemirjenosti in novih stvari in ... potem pa te zadane. Majčice so se izrodile Rabimo konkretno injekcijo instant čvekarije Meni se zdi, da se vse šparajo za 20. dec. če bo takrat takole kot tu bo bolj bogo. _____________________________ Sem ravno hotla vprašat, če so debate o 20 decembru poniknile, ker je že vse zmenjeno, al kako? nič nisem našla... Torej če prav vem 20 december ob 18 uri nekje v kitajski v ljubljani? Akl sje kaka sprememba? Se še lahko prijavim Barbaw, Hijenca, a vidve bosta šli? Kako, jaz bi se morala , če bi šla k nekomu uštulit, da bo ati mel avto doma...nikol ne veš, pa samo enga mava, in ker bo taja verjetno mogla bit v varstvu, da bo še on kam zviznil...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 11:16:51
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* NA 81 strani so posti od Estrella, barbaw in tally Ej tally od kod ideja za nick???? A misliš, da je ostale zadela kronična utrujenost. Bi lahko bilo? Na začetku si poln vznemirjenosti in novih stvari in ... potem pa te zadane. Majčice so se izrodile Rabimo konkretno injekcijo instant čvekarije Meni se zdi, da se vse šparajo za 20. dec. če bo takrat takole kot tu bo bolj bogo. _____________________________ Sem ravno hotla vprašat, če so debate o 20 decembru poniknile, ker je že vse zmenjeno, al kako? nič nisem našla... Torej če prav vem 20 december ob 18 uri nekje v kitajski v ljubljani? Akl sje kaka sprememba? Se še lahko prijavim Barbaw, Hijenca, a vidve bosta šli? Kako, jaz bi se morala , če bi šla k nekomu uštulit, da bo ati mel avto doma...nikol ne veš, pa samo enga mava, in ker bo taja verjetno mogla bit v varstvu, da bo še on kam zviznil... Datum in čas imaš pravi, Kitajsko mesto v Lj. Jaz grem s svojim avtom, Hijenca je rekla da gre z menoj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 11:20:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Dan. Se sam na hitro mal javim, ker grem spet mal ležat,me glava boli,grlo tud,nos mam zabasan....Ne vem kje sm zdej to staknila . Upam, da se Gaja ne bo nalezla kaj od mene,pa še jutri mamo cepljenje. Sm ji pa dons ponoč dala čaj namesto mleka pa je blo tud to dobr . Ga je pa spila skor deci pa pol . Nč ne vem kaj se kej dogaja tuki gor tko da ne morm nč komentirat. Maja vse naj naj za 7 mesecev . Mogoče se še kej javim mal kasnej
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 11:25:24
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ No, meni je uspelo posesati in pospraviti našo štalco Mala je nanosila noter toliko kamenčkov... Gregi je bil vmes kar priden IZVIRNO SPOROČILO: natasa34 Kasso, ti dolgujem odgovor še od včeraj: nismo ju še šli pogledat, ker mi je tko hudo. Smo se parkrat že dogovarjali pa se nisem mogla spravit do tega, ne vem kdaj mi bo uspel ta korak O, si predstavljam, kako mora biti to težko... Pa sta zdaj doma kje blizu? Vreme nam pa očitno vsem za.je.be dneve... Jaz sem pa zadnje dni prav žalostna, ker me to naše stanovanje duši ...mah bo že. Volja po spremembah me je minila, za pospravljanje še bolj in se mi zdi, da smo obstali na eni mrtvi točki...pa še finančna kriza nas je ornk udarla. Včasih pa se mi zdi, da bi rabili eno ornk brco v rit, ker me je sram, da se ne premaknemo nikamor. nataša...sem se prej zadržala komentarja, ker mi tvoj odgovor ni všeč..mah pustmo, da ne bom kakšno preveč rekla. Lahko rečem le boga . Mogoče ti bo uspel korak, ko boš ugotovila, da sta dogi bolj pomembni kot pa tvoje počutje, če ju boš videla. Saj ju bi šla obiskat tudi zaradi njiju in ne le tebe, a ne?! ..no pa nisem mogla bit tiho
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 11:27:46
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Jaz sem pa zadnje dni prav žalostna, ker me to naše stanovanje duši ...mah bo že. Volja po spremembah me je minila, za pospravljanje še bolj in se mi zdi, da smo obstali na eni mrtvi točki...pa še finančna kriza nas je ornk udarla. Včasih pa se mi zdi, da bi rabili eno ornk brco v rit, ker me je sram, da se ne premaknemo nikamor. Saj se bo premaknilo. Upam le, da čimprej, da ne boš ratala zafrustrirana kot jaz včasih. Danes sem že malo odklopila. Če pa rabiš brco v rit pa povej, jo dobi 20.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 11:35:56
|
|
|
|
Srčekgirll
|
No, Vid je le omagal in zdaj pančka. Jst pa medtem kuham kosilo (ješprenj - ričet),mmmmmmmm. Za Vidka pa bom pol kej skuhala. Ja božično razpoloženje tud mene daje. V soboto greva z mojim na službeni pred novoletni žur. Tmal bo šel pa v varstvo k mojim, kjer bova tud midva prespala, saj bom mela to srečo, da bo žur v moji vasi v osnovni šoli in bom bla blizu, če bojo kaki problemi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 11:40:36
|
|
|
|
hijenca
|
Dan dan! Midva sma nazaj od P. Stanje nespremenjeno, vse piska in hrope. Sma bila na inhalacijah, za domov sma dobila Ventolin , pa jutri ponovno k P na inhalacije. Meni se že meša. Včeraj sem bila tako utrujena zvečer, da sem bila ob 20 že v postli, sma z Vidkom gledala kmetijo, potem pa sma šla spat. Bom kasneje kaj prebrala za nazaj, sedaj sem preveč zmatrana.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 11:42:30
|
|
|
|
Aurea
|
VSE NAJ NAJ ZA 7 MESECEV!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 11:48:55
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dan dan! Midva sma nazaj od P. Stanje nespremenjeno, vse piska in hrope. Sma bila na inhalacijah, za domov sma dobila Ventolin , pa jutri ponovno k P na inhalacije. Meni se že meša. Včeraj sem bila tako utrujena zvečer, da sem bila ob 20 že v postli, sma z Vidkom gledala kmetijo, potem pa sma šla spat. Bom kasneje kaj prebrala za nazaj, sedaj sem preveč zmatrana.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 11:53:51
|
|
|
|
hijenca
|
MAJI ZA 7 MESECEV.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 11:54:44
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dan dan! Midva sma nazaj od P. Stanje nespremenjeno, vse piska in hrope. Sma bila na inhalacijah, za domov sma dobila Ventolin , pa jutri ponovno k P na inhalacije. Meni se že meša. Včeraj sem bila tako utrujena zvečer, da sem bila ob 20 že v postli, sma z Vidkom gledala kmetijo, potem pa sma šla spat. Bom kasneje kaj prebrala za nazaj, sedaj sem preveč zmatrana. Bogi, bogi Videk. Moj Vid pošilja tvojmu Vidku pozdravčke
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 12:01:05
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** MAJA IN BARBAW VSE NAJ NAJ VAMA ŽELI MANCA Z MAMICO!!!! Tudi mi se pridružujemo čestitkam
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?