|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009
1.12.2008 16:55:15   
petra88
zabluzila, za naslovom vpišeš [/img]
mi ni prav prijelo prej. se oprašičujem user posted image

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 4476
1.12.2008 18:42:52   
sasa78
čerrrr!!!

Vidim kaj delate - pridno - kako je že tisto - VAJA DELA MOJSTRA

In kako ste?

Pri nas smo imeli naporen dan včerej - praznovanje in sem danes čist povožena - ampak sem bila vseeno v službi a se vam nisem utegnila javit! user posted image  je bilo preveč dela.

Jutri mam pregled -  komaj čakam!  Sam ne vem če bom imela tud CTG - najbrž ker danes mi trebuh odtrdeva kar na pol ure pa dol boli k user posted image . Sramna kost. Mi je za user posted image user posted image user posted image   jutri dopolnim 35t user posted image user posted image user posted image user posted image  AQ ti tud ne?

Aja včerej sta se mi sina stepla (Jan je nagajal Eneju) in je mali tavečmu zbil s pestjo zob. Moje2 se skoz prčkata - pol sta pa oba tulila - nesramno od mene ampak men je šlo na smeh. En je jokal zaradi zoba, drug pa da ga boli pest - sam dober v tem je da sedaj taveč ne bo več prčkal v tamalga. Oba sta cel dan držala bolj zase - se igrala različne stvari in si sploh nista nagajala. Sem mela tak mir k že dolgo ne - no danes se tud še nista nič sprčkala - bi pa rada bila na računalniku in igrala igrce - sam to dovolim sam enkrat na teden - kako pa ve?

k sem sama tuki gor?

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 4477
1.12.2008 18:53:54   
snežinka7
kako kaj? naslednji pregled imam 11.12. porodnišnica MS

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4478
1.12.2008 21:16:47   
crtka
user posted image
Da provam, če mi bo ratal eno slikco prilepit!

(odgovor članu snežinka7)
Neposredna povezava do sporočila: 4479
1.12.2008 21:17:57   
crtka
Evo pa mi je rataluser posted image user posted image user posted image .
To je moj mali ricko, slikan z bratrancem.

(odgovor članu crtka)
Neposredna povezava do sporočila: 4480
1.12.2008 21:21:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Evo, tole je Ronja na svoji dekici, ki sem jo naredila dobesedno med njenim porodom oz. med popadki..

user posted image tegale se pa spomnem, smo vse navijale, da končaj že končno to deko, da boš lahko šla rodituser posted image no, sam slike pa ne vidimuser posted image

aha, no tam dol mi je zdej un link odprlo, pa je nek album? a je to to? Ronja? luštna pupauser posted image v grozni oblekciuser posted image user posted image hec....sam ne morem pomagat, me kr zmrazi ko vidim otroka v takšno oblečenouser posted image sem dobila par oblekic takšnih, pa se mi je kr cmok  naredil v grluuser posted image kaj morm, čudna sm, sej vem....drgač pa ful dobre stvari....user posted image user posted image user posted image pridna si, ni kejuser posted image

sonček pa uršika, jst sem kar v bodije oblačla, pa pol navadne majčke čez...te mako al kaj so že ( k so za zavezat) so mi čudne, pa nepraktične, k se vse nekam zgužvauser posted image ne vem, niso se mi zdele uporabne...

na csd mam pa že vse urejeno, 11.12. bo menda že tud denar ( od paketa)user posted image

da bi pa patronažna prišla pred porodom, pa prvič slišimuser posted image se pa smpmnem, ko so nam v materinski od teh patronažnih razlagali, da pač pridejo, da razložijo od dojenčka itd....pa da pregledajo šive in čisčouser posted image to mi je blo pa čist mim, cel preostanek nosečnosti sem razmišljala kak se bom temu izognilauser posted image no seveda pol patronažna ni imela nobenih takih idejuser posted image hvalabogu...

kar se premikanja tiče....jst nism spet divjaka zgleda, je tud Ula bla takauser posted image sedim na stolu pa me celo skor premetuje, tako zdelujeuser posted image   aja pa user posted image je obrnjenuser posted image upam da zdej tko ostaneuser posted image

zdej tule mal pišem pa zravn ronjin album listam....mi pa ful počas vse dela, k torenti pod polno laufajouser posted image tko da do jutr bom pa mogoč obdelala vseuser posted image

za slike objavljat pa jst kar SLIKOMAT uporabljam, mi je najbolj simpl...

ronja a tebe ni na nobeni sliki ? sam ene joške sem vidla do zdejuser posted image

khurde kolcajo menda zato, k požirajo plodovnico, pa včasih mal preveč požrešnouser posted image pa k trebušna predpona še ni razvita kot bi mogla bit....tud po rojstvu se jim zarad te predpone kolca, pol pa poslušaš kok bogiga otroka zebeuser posted image user posted image kr navadi seuser posted image

ronja zdej sm pa nekih žensk pršlauser posted image a si to ti?
neee, nisi verjetno, k so neke vzhodnjakinjeuser posted image

no, zdej so pa ene poročne, to tud nisi ti verjetnuser posted image (madona mam delauser posted image )

crtkauser posted image kaki kravžlčkiuser posted image

no tko, pa sm se prebila do konca, zdej sm pa čist zmatrana...morm mal počivatuser posted image

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4481
1.12.2008 21:55:56   
Zvezdica
 popizdila sem zdajle!!!!!!!!!

Pol ure sem tipkala zato da me je ven VRGLO.

Besna semuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4482
1.12.2008 22:01:59   
Anonimen
zvezdica cccc...kdaj si boš zapomnilauser posted image ko ti napiše uno we are sorry.....klikneš z desno miško, se ti odpre oknčk, najdeš opcijo back, klikneš, ti vrne napisano, osenčiš, daš copy in zapreš dol pa si novo okno za odgovor odpreš in prilepišuser posted image simpl k pasuljuser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4483
1.12.2008 22:32:59   
OLjica
dober večer punce,

morala bi se učiti ampk jst sem kar malo prebirala jan2009user posted image
sasa78, tudi jaz dopolnim jutri 35 t. mi pa tako otrdeva trebuh, pa pritiska spodajuser posted image  še 4 dni shihtauser posted image  pri nas se tudi čuti finančna kriza. šef je bil danes neznosen in nervozen, nič kaj fletno ni na shihtu. se čuti taka napetost..kar naporen dan je za mano.

lepo sanjajte
nočkouser posted image

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 4484
1.12.2008 22:41:50   
OLjica
pa še to punce, detece je rodila fantka, en mesec prejuser posted image user posted image

(odgovor članu OLjica)
Neposredna povezava do sporočila: 4485
   [Brisano sporočilo]
1.12.2008 22:47:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4486
   [Brisano sporočilo]
1.12.2008 22:59:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4487
1.12.2008 23:10:42   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

zvezdica cccc...kdaj si boš zapomnilauser posted image ko ti napiše uno we are sorry.....klikneš z desno miško, se ti odpre oknčk, najdeš opcijo back, klikneš, ti vrne napisano, osenčiš, daš copy in zapreš dol pa si novo okno za odgovor odpreš in prilepišuser posted image simpl k pasuljuser posted image

ne čist me je ven vrglo... in v vsem besu nisem nič več našla.

vprašanje.... a tole za očetovski dopust in tele plače napisane očka potem prinese na csd, ali to moram jast, ker je tista punca v službi rekla, da ne bodo točni podatki, bla bla bla....

A detece je januarčica? in že rodila....JA DETECE ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4488
   [Brisano sporočilo]
1.12.2008 23:15:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4489
1.12.2008 23:30:48   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: niia

Zvezdica, moj "očka" bo to kasneje prinesel na CSD, ne vem točno kdaj, sem mu povedala da mora  biti vsaj 30 dni prej. Je pa to baje OK. Kaj točno ti je pa sploh rekla na CSD?

Nia, sej v tem je hec, nič ni reklauser posted image Dala nekaj papirjev in konec. Nič ne govori, ker je bilo skoraj konec uradnih ur, oni se pa tega držijo ko pijanec plotauser posted image

Jutri bom odnesla tisto za porodniško, pa paket oz denar, pa potrdilo o PDSPju.
Še kej rabim ali je to to? Upam, da nisem kaj usijala doma, ko imamo tako kaotično stanje.

Grem spat, jutri moram vstat ob 6.30, imam pedikurco ob osmih, pa nočem bit pozna, pred tem moram pa itak moja dva razvozit.

papa

i belive i can fly....

Neposredna povezava do sporočila: 4490
1.12.2008 23:36:15   
Zvezdica
Mima kako si?

Ti se moraš dnevno javit na raport, da vemo da si ok. Imaš od katere tel, da boš sporočala?

LPS

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4491
   [Brisano sporočilo]
1.12.2008 23:42:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4492
2.12.2008 6:20:11   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: Mima83

Mima je ok...user posted image  Jakob tudi. Me pa mal stiska, ker sem sama. Moj je u nočni. No sama glih nisem, nas je polno u bajti, ampak brez njega sem. Tko da še vsaj ta teden nič ne sme še bit. Me pa tok križ boli, pa pod joški peče, da bom lihkar znorela. Ne morm se spravt spat.

Zvedica mam mam cifro, tvojo, ampak uporablam jo lohk šele čez najmanj 14 dni.user posted image

Jutro punce.

Veš kaj Mima, ti kar do 1.1. počakuser posted image user posted image user posted image . Da bo ziher januarski.

Ekola, ena kavica za vas http://user posted image
in še tole http://user posted image

i belive i can fly....

Neposredna povezava do sporočila: 4493
2.12.2008 6:20:26   
Zvezdica
Uh...ratal jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4494
2.12.2008 7:07:00   
*m*o*j*c*a*

jutro!

uf..ene ste že s kavico pridne..user posted image js ne morem spat, ob 0.45 sem namreč postala teta in sem čist vesela...naši družini se je pridružila 3330g težka in 50cm velika LEILA!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

komi čakam da jo vidim!!user posted image user posted image user posted image no sestrica je že, zdej sem pa jst na vrsti..user posted image user posted image user posted image

no pa imamo: očkovo ljubico (31.12.2008) in maminega sinčka (13.4.2010).. :P

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4495
2.12.2008 8:20:05   
krtekxx
Rabim pomoč oziroma mnenje: za spanje čez noč bomo imeli otroško posteljico ob moji strani postelje, za čez dan pa sem mislila kar prenosno posteljico postaviti v dnevno sobo (naš spodnji štuk je itak vse skupaj v enem - hodnik, dnevna, kuhinja in stopnišče). Sedaj pa me vsi strašijo, da bosta ta mala dva (3,5 in 5 let), ki je ta prostor tudi njuna ta glavna igralnica, metala v posteljico igrače in jo, če se bosta že lotila, zlahka prekucnila. Resnica je, da sta oba tako po mojem mnenju, kot mnenju okolice in vzgojiteljic zelo zelo "živa". Kaj ve mislite o tem oz. kaj bi naredile?

(odgovor članu *m*o*j*c*a*)
Neposredna povezava do sporočila: 4496
2.12.2008 8:48:37   
uršika***
Jutro

Krtekxx a misliš, da ne bosta marala svojega bratca-sestrice? Saj nista več tako majhna, da se jima nebi dalo dopovedat, da ne smeta nagajat dojenčkuuser posted image . Veš pa ti sama, kako nagajiva sta in če ne ubogata kar jima naročiš, potem je boljše, da daš dojenčka spat drugam. Lahko pa poizkusiš. Jaz bom imela v spalnici zibelko, v otroški sobici posteljico, v dnevni sobi pa tisto potovalko- ki je za dojenška čist ok tudi kot prenosna posteljica, primerna za prenašanje.  Podobna kot je na vozičku, samo lažja in mehkejša.
Sigurno se pa bosta morala navadit na dojenčka in skrivat ga pred njima se meni zdi nesmiselnouser posted image

Bravo punce za lepljenje slikic!!!!user posted image user posted image user posted image

Mima lepo, da si še domauser posted image

Glede teh papirjev za CSD je nama dala obema za izpolnit. Rekla je tudi, da lahko oddava skupaj, samo on naj ne napiše datuma, pa datum rojstva in tisto kar pač ne more, potem pa da lahko samo pokliče po telefonu in pove podatke o rojstvu in ostalo- da kar oni dopolnijo. Drugače pa lahko tvoj dragi nese te papirje na CSD po rojstvu.

Oljica samo še do petkauser posted image user posted image - 3 dniuser posted image user posted image

Saša a to mu je zbil že taprav zob ali mlečnega?? Ojej, to me spominja na moje fajtanje z bratomuser posted image
Vedno sva se najprej fajn razumela, se igrala, na koncu pa je vedno prišel na vrsto tudi jok. Enkrat sem mu celo cigu vrgla na glavouser posted image , pa pšenico v uho, da je mogu it na spiranje,.... ma vse sorte. Zdaj pa reče, da je zato mal čuden ratu, ker sem ga tolk mučlauser posted image . No, saj po osnovni šoli sem ga kar na miru pustila, ker je bil kar naenkrat za dve glavi večji od mene.

Jaz pa že 3 dni ne morem kakatuser posted image  vse me že boli, pa nič ne greuser posted image . Sem že pila Donat, pa ni pomagal.

Detece je bila naša pupa a ne? Čestitkeuser posted image
Kdaj pa je imela rok?

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4497
2.12.2008 8:55:06   
uršika***
[img]http://www.barhenigman.si/images/kakav.jpg[/img]

Da vidim, če sem prav razumelauser posted image

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 4498
2.12.2008 8:55:39   
uršika***
user posted image

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 4499
2.12.2008 8:56:28   
uršika***
Ni šlouser posted image
Potem sem pa kar kopirala iz tega linka in prilepila, pa je šlo.user posted image

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 4500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?