ronja
|
lunca, hehe, iz tiste strani jaz zdaj znam dajat - zdaj se moram naučit še iz račkota gor jih spravljat... Saj na splošno nisem tak debil, da se ne bi mogla nič naučit, samo včasih se mi kar ne da : če mam motivacijo, se vsega naučim - recimo loadat znam, ker pač hočem met kake gospodinje, itd... Na to stran sem se takoj naučila spravljat, ker mi je pač všeč stran... itd. khurde, enkrat sem po nekem naključju našla eno res fajn stran in takrat sem potem probala tale brezlenični koncept... Ampak potem sem hotela to stran spet najt, pa mi za boga ni ratalo! Če jo kdaj najdem, ti jo pošljem, ok? Sicer se kaj pametnega tudi na drugih najde, amapk tista mi je bila všeč... no, jaz sem krščena, samo ni bilo zraven ne mame, ne očeta, me je babica ukradla (dobesedno), medtem ko sta onadva gor ... mislim halo . nimam pa nič drugega, ker pač nihče (vključno s to babico) ni veren. No, saj glede teh kil - da bi kaj naredila zato, da bi jih bilo manj, glih ni - ko sem vam tisto pisala, sem jedla palčinke z nutelo, hehe, pa corn flakes z medom in mlekom... Zdaj obe z ronjo jeva palačinke z marmelado (domačo, breskovo), prej je dobila še bučno juho... sonček, na golo kožo lahko daš karkoli bombažnega - potem pa odvisno od tebe, koliko boš hotela praktičnosti in koliko frajersko... jaz mam rajši frajersko, tako da bojo zimski pajaci v igri, ene pa že 2 mesečne oblačijo v kavbojke z milijon žepi . Vsak po svoje ptiček poje... uršika, ja, se strinjam, mi nismo meli jaslic, ker pač nismo verni in pri varuški mi je bilo to super, tisti mah, pa kravica, osliček..., onih ljudekov sploh nisem opazila In sem ravno s tem argumentom prepričevala lubija, da je fajn, če imamo kaj, da se ne počutijo otroci prikrajšane... Kar se oblekic tiče, so najbolj praktični bodiji na preklop, ki se zapirajo z drukerčki - za take male. Kasneje so seveda hlače pa majce zakon, ker se da tako lepo potegnit hlače dol, bodiji so zdaj čisto nepraktični, ko gre Ronja tolikokrat na kahlico... notri pa vprašanje, če bojo prav dolgo rabili imet dve plasti vsega... Ker če imaš notri toplo (kar večina ima), potem jim je lahko vroče... ne vem, ronja je rojena julija in je bila precej naga , ji je tak onajbolj pasalo, sicer dobijo od vročine take pikice. patronažna je prišla k nam šele po porodu. khurde, midva imava milijon vzdevkov za obe in jih je pol "neprimerniih" in če katera babica kakega na ušesa dobi, se samo zgražata... Ampak glavno je, da jih imamo radi! Sploh so pa črvi zelo koristne živalce! na seznam za v Tosamo si dodaj še tetra plenice in tetra krpice, pa še kake cotke tam poglej, so luštne;) - to mam jaz še od lani, pa tiste prevleke seveda vzemi v velikosti svoje postejlice (oz. posteljice, ki jo bo imelo dete). Aja, danes mam pa malo v teh prekrivnih hlačkah, pa sem spodaj dala kar navadno tetra plenico, samo lepo zloženo in se super obnese, brez vsega kompliciranja! Mogoče bom kar tako delala... Zdaj bova pa midve počasi pičili ven, do zdravnice, v knjigarno, itd... Pa če bo oči medtem že fertig z delom, še njega pobereva in gremo skup domu... Aja, za kosilo bo pa lečina juha, sem že namočila lečo...
|