|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009
1.12.2008 14:11:31   
crtka
No Ronja pa mi ti povej kako prilepiš sliko?

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 4451
1.12.2008 14:12:11   
khurde
aaaaaaaaa, ratal. hvala niia za uspešne inštrukcije! no, to bi pa jaz zdele jedla.

zdej pa lah lepimo (tudi tiste, ki prej nismo znale) stvari, ki nam pašejo, pa mogoče ujamemo februarčice ali pa katere koli za nami... user posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 4452
1.12.2008 14:15:04   
lunica12
No senam povete tocn postopek kako to gre

15.1.2009 se nama je pridruzila Anina :)

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 4453
1.12.2008 14:18:00   
khurde
zjutraj je bila niia inštruktor, tko da nas več zna to zadevo uredit.

klikneš gor desno (ko odgovarjaš), v orodno vrstico, kjer je zemlja narisana, da dodaš povezavo (kot če bi hotel narediti hyperlink na neko drugo spletno stran). kopiraš link, kjer je slika, ki jo hočeš objaviti in prilepiš v okence. nato pa - da se prikaže slika (ta del je bil zame nov) - vstaviš pred linkom tole: [img] potem je link in za njim tole: [/img]

upam, da se razumemo...

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 4454
1.12.2008 14:23:23   
lunica12
No da probamouser posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 4455
1.12.2008 14:29:40   
lunica12
user posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 4456
1.12.2008 14:30:04   
lunica12
iiii uspelouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 4457
1.12.2008 14:43:55   
ronja
lunca, hehe, iz tiste strani jaz zdaj znam dajat - zdaj se moram naučit še iz račkota gor jih spravljat... Saj na splošno nisem tak debil, da se ne bi mogla nič naučit, samo včasih se mi kar ne dauser posted image : če mam motivacijo, se vsega naučim - recimo loadat znam, ker pač hočem met kake gospodinje, itd... Na to stran sem se takoj naučila spravljat, ker mi je pač všeč stran... itd.

khurde, enkrat sem po nekem naključju našla eno res fajn stran in takrat sem potem probala tale brezlenični koncept... Ampak potem sem hotela to stran spet najt, pa mi za boga ni ratalo! Če jo kdaj najdem, ti jo pošljem, ok? Sicer se kaj pametnega tudi na drugih najde, amapk tista mi je bila všeč...
no, jaz sem krščena, samo ni bilo zraven ne mame, ne očeta, me je babica ukradla (dobesedno), medtem ko sta onadva gor user posted image ... mislim halouser posted image . nimam pa nič drugega, ker pač nihče (vključno s to babico) ni veren.

No, saj glede teh kil - da bi kaj naredila zato, da bi jih bilo manj, glih ni - ko sem vam tisto pisala, sem jedla palčinke z nutelo, hehe, pa corn flakes z medom in mlekom... Zdaj obe z ronjo jeva palačinke z marmelado (domačo, breskovo), prej je dobila še bučno juho...

sonček, na golo kožo lahko daš user posted image karkoli bombažnega - potem pa odvisno od tebe, koliko boš hotela praktičnosti in koliko frajersko... jaz mam rajši frajersko, tako da bojo zimski pajaci v igri, ene pa že 2 mesečne oblačijo v kavbojke z milijon žepiuser posted image . Vsak po svoje ptiček poje...

uršika, ja, se strinjam, mi nismo meli jaslic, ker pač nismo verni in pri varuški mi je bilo to super, tisti mah, pa kravica, osliček..., onih ljudekov sploh nisem opazilauser posted image In sem ravno s tem argumentom prepričevala lubija, da je fajn, če imamo kaj, da se ne počutijo otroci prikrajšane...

Kar se oblekic tiče, so najbolj praktični bodiji na preklop, ki se zapirajo z drukerčki - za take male. Kasneje so seveda hlače pa majce zakon, ker se da tako lepo potegnit hlače dol, bodiji so zdaj čisto nepraktični, ko gre Ronja tolikokrat na kahlico... notri pa vprašanje, če bojo prav dolgo rabili imet dve plasti vsega... Ker če imaš notri toplo (kar večina ima), potem jim je lahko vroče... ne vem, ronja je rojena julija in je bila precej nagauser posted image , ji je tak onajbolj pasalo, sicer dobijo od vročine take pikice.
patronažna je prišla k nam šele po porodu.

khurde, midva imava milijon vzdevkov za obe in jih je pol "neprimerniih" in če katera babica kakega na ušesa dobi, se samo zgražata... Ampak glavno je, da jih imamo radi! Sploh so pa črvi zelo koristne živalce!user posted image
na seznam za v Tosamo si dodaj še tetra plenice in tetra krpice, pa še kake cotke tam poglej, so luštne;) - to mam jaz še od lani, pa tiste prevleke seveda vzemi v velikosti svoje postejlice (oz. posteljice, ki jo bo imelo dete).

Aja, danes mam pa malo v teh prekrivnih hlačkah, pa sem spodaj dala kar navadno tetra plenico, samo lepo zloženo in se super obnese, brez vsega kompliciranja! Mogoče bom kar tako delala...

Zdaj bova pa midve počasi pičili ven, do zdravnice, v knjigarno, itd... Pa če bo oči medtem že fertig z delom, še njega pobereva in gremo skup domu...

Aja, za kosilo bo pa lečina juha, sem že namočila lečo...

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 4458
1.12.2008 14:46:11   
ronja
crtka, ta slika je že objavljena na netu, na eni craft strani, kjer pač objavljaš, kar narediš - v tem primeru sem sešila to oblekico, pa dala gor. Za slike iz računalnika pa še vedno nisem ziher. pri tej strani sem pa jaz samo prilepila link, kjer je že vse napisano - img in http in vse skup...

(odgovor članu crtka)
Neposredna povezava do sporočila: 4459
1.12.2008 14:48:24   
ronja
[img]http://upload.moldova.org/movie/2006/aug/mattew_mcConaughey.jpg[/img]
Da vidimo, če mi rata kako naključno sliko iz neta - no, ni čist naključno, ta je za zvezdico...

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 4460
1.12.2008 14:52:18   
ronja
Nope, to mi pa ne rata!
[img]http://images.google.si/imgres?imgurl=http://upload.moldova.org/movie/2006/aug/mattew_mcConaughey.jpg&imgrefurl=http://movie.moldova.org/stiri/eng/15950/&usg=__mgfddqebjq9TZzYwVfDRFfvgDqA=&h=160&w=133&sz=8&hl=sl&start=1&um=1&tbnid=CqUdMsF_xE8TpM:&tbnh=98&tbnw=81&prev=/images%3Fq%3Dmattew%2Bmc*%26um%3D1%26hl%3Dsl%26sa%3DN[/img]

mimogrede, še vedno ne vem, kje dobit oglate oklepaje... niia, pomoč!

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 4461
1.12.2008 14:59:02   
lunica12
ronja js mam oglati oklepaj na f in g crki.Sam mrem pa zraven stisnataltGr pa potem crko f ali g

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 4462
1.12.2008 15:12:37   
khurde
Ronja, če najdeš stran in jo pošlješ, ti bom res hvaležna. Sem sicer našla tri zanimive, pa eno knjigo na amazonu, samo moram še podrobneje prečekirat. Bom dodala še tistih par stvari za v Tosamo na seznam, hvala.

Se mi pa zdi, da moraš slike z računalnika najprej shranit nekje na netu in potem lahko objaviš, nisem pa čisto 100%.

Lunica, heh, jaz tudi nisem vedela kje so oglati oklepaji, pa sem probala pri f in g, kot si rekla. Deluje, kul. Prej sem samo kopi-pejstala, zdaj samo pritisnem CTRL+ALT+f ali g.

Sej nisem antitalent za računalnik, samo za forume pa kar. S torenti, mulo, zapisovanjem cd-jev nimam problemov, no, zdej se bom na RR naučila še malo forumske prakse, hahaha. user posted image

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 4463
1.12.2008 15:13:53   
petra88
Ojla punce! Dobro taktiko ste ubrale, bomo s slikicami zapolnile naš 1. del user posted image sam zdaj ne preveč takih slikic lepit gor, da potem mene noge kar same nesejo v kuhinjo gledat, kje je še kaj sladkega user posted image
Ronja, za oglati oklepaj moraš pritisnit Alt Gr in f ali pa g in bo ratal. Luškana je tvoja Ronja user posted image
meni pa ni jasno, ko lepiš slikice gor, a jih moraš prej imeti na internetu kje objavljene, al kako z računalnika gor vržeš? mam eno slikico ko palačinke pečem, če bi katera rada da bi se ji malce sline cedile user posted image
AQ jaz sem tudi že prejšnji mesec nesla na csd za $$$. Nekje okrog 270baje pride.

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 4464
1.12.2008 15:30:11   
Ploha
ste čist not padle user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 4465
1.12.2008 15:32:56   
Zvezdica
http:// http://upload.moldova.org/movie/2006/aug/mattew_mcConaughey.jpg[/img]

a tkole?
da vidim če rata tud menuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 4466
1.12.2008 15:33:49   
Zvezdica
ronja, drek men tud ne ratauser posted image
pa hvala za mattijauser posted image user posted image user posted image

A če maste mozzilo vam tud rata?

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4467
1.12.2008 15:38:39   
khurde
Ronja, ta je pa huda, da te babica odnese! Pri nama bo še zanimivo, ker so po njegovi strani prepričani, da je to nuja krstiti otroka, midva se pa ne strinjava s tem. Sicer še nihče ni napeljal debato v to smer, enkrat bo pa 100% padla.

Ronja, a ti šivaš vse te pleničke pa prekrivne hlačke itd.? A je kakšen poseben kroj za to in kje ga najdem? Na netu nisem nič našla, edino če kupim ene za mušter. Bi dala moji mami za šivat, ker ima to za hobi. Sem prejšnji teden dobila par nosečniških majic od nje, sedaj pa čakam plašč.

Njegova mami mi je zadnjič delala reklamo za pamperske, ker sem nekaj glede plenic rekla, pa je prav čudno pogledala, ko sem rekla, da bomo prali. Je tip človeka, ki je prepričan, da je to, kar je v reklamah, dejansko the best in verjame, da če gre tehnologija na bolje, da gredo tudi vse druge stvari (še posebej, če so v reklamah) ... kar pa ni čisto res, itak je veliko zadev, k bi jih bilo pametneje pustiti tako, kot so bile v času naših babic (ne pa vse, da se razumemo, nisem nek ultra radikalcuser posted image ). Tako da je kar nekaj stvari, ki se jih lotevava drugače... od krsta prek monte iz zotta al karkol že je do plenic itd.

So bili pa tudi čisto presenečeni, ko sem omenila sling, pa da mi je bolj praktično kot voziček, še posebej, ker rada po gozdovih lutam in ko so prišli do ugotovitve, da je to način, na katerega ciganke nosijo, so samo gledali. user posted image user posted image user posted image Samo me nič ne gane, tašča je pa itak že rekla enkrat, da sem tip človeka, ki bo, če mu hočeš nekaj svojega v glavo vbit, naredil ravno obratno.

Jaz se pa trudim jesti petkrat na dan + pred spanjem (kao naj bi nosečnica jedla šestkrat), pa sem skos po malem lačna, pa mi paše ostanek pice od včeraj, pa se je izogibam. Čeprav sem jedla štrudel za malico, samo kaj ko so mi itak rekli, naj ne spreminjam prehrambenih navad, samo naj količinsko zmanjšam sadje.

Zdej se je pa začelo mojemu notranjemu prebivalcu ali prebivalki kolcat. Revež. Vsaj dvakrat dnevno ga/jo daje. A kdo ve zakaj kolcajo?

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 4468
1.12.2008 15:39:16   
khurde
Zvezdica, jaz mam mozillo, pa dela. Samo s tem linkom še nisem probala, bom zdele.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 4469
1.12.2008 15:40:16   
khurde
[img] http://upload.moldova.org/movie/2006/aug/mattew_mcConaughey.jpg[/img]

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 4470
1.12.2008 15:42:35   
Zvezdica
ne dela:(

i belive i can fly....

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 4471
1.12.2008 15:43:36   
khurde
s tem linkom tudi meni ne rata.

niia, začetnice rabimo pomoč! zakaj ponekod ne deluje?

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 4472
1.12.2008 16:40:01   
petra88
tam kr ste napisale, da mora bit slikca na internetu prej kot jo lahko sem prilpeiš.. je vredu tudi, če je na netlogu al pa facebooku?

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 4473
1.12.2008 16:45:30   
petra88
user posted image

tako?

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 4474
1.12.2008 16:53:14   
petra88
v Mozili tudi dela !!! user posted image
Jaz sem naredila tako:
V orodni vrstici men piše: Krepko, Poševno bla bla, v drugi vrstici Povezava. Klikneš tam in potem pod URL naslov napišeš naslov kjer maš slikco, odspredaj pred naslov napišeš [img] , na koncu naslova pa [img]. Podobno kot je rekla že khurde, sam moraš pazit, da ne delaš presledka med neslovom in imgji. Pritisneš potrdi in še 1x pordi in meni je delalo. Probajte še 1x user posted image

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 4475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?