julam
|
Ojla babe! Po doooolgem času še jaz. Niti ne vem več, kaj ste pisale, ampak na tole pa moram reagirat: BRAVO JENNIIIIII!!!!!!!!! Kako lepo in kakšen lep mesec (jaz sem majčica , pa moj možek tudi ). Bova na spomladansko srečanje prišli z vozički ! Vidim, da vaši septembrčki tako rastejo kot naš. Hja, veliki so že, ni kaj. Naš sicer še ni suh, ampak je pa tik pred, ful si želi nosit gatke (kot veliki bratec), ampak povedat se mu pa še ne da. Zato ne reskiram - se mi ne da . Ponoči je že od poletja suh (suha plenička), zjutraj ima cel obred: prinese kahlico v dnevno, prižgemo babyTV, popije flašo mleko in konkretno napolni kahlico. Meni ustreza, njemu tudi. Duda bo naša prijateljica še dolgo dolgo. Je ful navezan nanjo, ves čas bi jo imel. Včasih se zdilava, da jo pospravi, včasih jo skrijem in pozabi, večinoma pa jo prenaša okrog. Nasploh je zelo občutljiv, nežen, rad se stiska (predvsem k meni). Na novega člana ga intenzivno pripravljam, ker bo po moje kar kriza. Sicer pravi, da se veseli, ful mi boža trebuh in ga lupčka, ampak itak da še ne ve,kaj ga/nas čaka. S tavelkim sta sicer velika prijatelja, ampak tanka je črta med in . Predvsem mali je postal pretepaški, useka na ful. Ampak se zna tudi že opravičit in mislim, da celo šteka, kdaj se je treba. Glede spanja še vedno nobenih težav, zaspi brez problema, spanja mu celo primanjkuje čez teden, zato zna čez vikend popoldanca zavlečt tudi do 5 ur. Kaj čemo, zvezdica zaspanka. Ful rad in veliko poje (hvala vrtec!), melodije lepo ujame, zvečer obvezno pravljica (ima koncentracijo že za daljšo pravljico alla Mojca Pokrajculja), potem pa očka v posteljici zapoje obvezno gusarsko (heja bumbarasa, če katera pozna - sicer ne vem, kaj ima taka krvava pesmica veze z lahko nočjo , ampak fantje imajo svoj obred in vsi trije pojejo), potem pa še Muce bele (iz Mačka Murija). No, lahko bi še nalagala, pa moram delat. Jaz sem sicer OK, ampak tale 3. je pa bistveno težja od prejšnjih dveh. Trebuh imam itak kot da sem tik pred zdajci, utrujena sem že ob 9h zjutraj, ko pridem iz vrtca, plodek mi pritiska dol, da imam občutek, da mi bo kar ven padel, imam prepoved nošenja otrok (itak, da ne gre, kako le, če smo večinoma sami ). HB moja mati okreva in upam, da bo do poroda že tolk OK, da jo bom lahko malce ponucala. Ampak sicer se imamo lepo in se že veselimo novega člana , male kepice. Ja, Jenni, mi2 sva obakrat šparala spol do konca, folk si je pa glavo razbijal. No, prvič je samo možek vedel, drugič oba, tokrat je pa dr. napisal na listek za možeka, zapakiral v kuverto in sem mu jo dala. Pa se mi je zdel tako romantično, da oba naenkrat pogledava (tako flmsko ), da sem podlegla. In zdaj veva oba, ampak drugim rečem, da nič ne vemo, da nisem vprašala. Ker mi gre na živce tisto ugibanje, potem pa gledajo tvojo reakcijo in so vsi pametni. Če pa rečem, da ne vem, potem je mir. Ja, spomin... vsa kri v trebuhu . OK, dovolj za naslednja 2 meseca...
|