adrijana.sara
|
Hej! No, pa ste se malo opogumile... sploh tiste manj aktivne - vas je fajn brat. Jaz sem že 2 krat napisala litanijo v teh dneh, pa me je vedno ven vrglo. Upam, da danes ne bo kaj takega. Žiža joj, tudi to se zgodi živemu človeku. Zdaj pa le izkoristi čas, da se malo spočiješ, ko si čez dan sama doma, čeprav si počutka verjetno nisi takolo predstavljala. Super za vašo pozdravljeno alerijo. Ne vem točno na kaj si mislila pri Sari - menda tisto, ko sem vmes pisala, da ima izpuščaje na koži. Se je samo od sebe umirilo in se ni več ponovilo. Sma imeli napotnico, pa sem se odločila, da malo počakam, da je ne bodo po nepotrebnem pikali. Dobiš še Z.S.! Dalin tele nočne sobote, pa niso najbolj prijetne za nikogar, posebej pa še za mamico s štirimi otroki. Pa nekaj je treba, ne? No, država ti res ne bo nič dala, razen prispevkov do 1o leta Žanove starosti. Žal, če se kaj spremeni, te obvestim. V soboto smo bili pa na Pikinem festivalu, nam je uspelo do tja pridit, čeprav je slabo kazalo. Smo pa še uspeli v Celju pozabit denarnico na strehi avtomobila, se v Šempetru obrnili in jo po ne vem kakšni sreči našli na uvozu na avtocesto, celo in polno. No, imeli smo super družbo Aniko, Lano in atija, tako da sta mali dve s polno paro uživali. Tega pa res ne smemo več zamuditi. Preživeli smo prav lep dan in druženje do večera, pa še naslednji dan.... ko se dobimo izkoristimo na polno, potem pa spet traja, da pridemo na isto linijo. SUPER SLIKCE še, še, še... Žiža, a Urban nima več planičke? Vidim, da je v kopalkicah. Vsem, ki še nisem čestitala - VSE NAJBOLJŠE ZA 2. ROJSTNI DAN, pa polno, zabavno, zdravo in razigrano prihajajoče leto!!!!!!!! Ob priliki prilepim kakšno slikco. Zdajle pa letiva ven, ker dobiva potem obisk. pa pa
< Sporočilo je popravil adrijana.sara -- 30.9.2008 16:16:08 >
|