Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 22:38:25
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* NA 81 strani so posti od Estrella, barbaw in tally Ej tally od kod ideja za nick???? A misliš, da je ostale zadela kronična utrujenost. Bi lahko bilo? Na začetku si poln vznemirjenosti in novih stvari in ... potem pa te zadane. Majčice so se izrodile Rabimo konkretno injekcijo instant čvekarije
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 22:38:33
|
|
|
|
Srčekgirll
|
DOBRA VZGOJA Mojca se je izredno veselila svoje nosečnosti. Takoj, ko je izvedela, da je noseča, si je kupila literaturo za vzgojo otrok, pa ne samo v prvih, temveč tudi v kasnejših letih odraščanja. Sklenila je, da bo otroka vzgojila tako, da bo dobro vzgojen že od samega rosnega otroštva. Brala mu bo bonton namesto pravljic, prebrala mu bo vse knjige, ki obravnavajo dobro vzgojo in delo. Ker pa je devet mesecev kar dolga doba, je v tem času prebrala že vse knjige in tovrstno drugo literaturo. Še bolj se je razveselila, ko je izvedela, da bo rodila dvojčka. Bo imela pa dva lepo vzgojena otroka. Popadkov ni bilo. Minil je teden dni, štirinajst dni po roku in ginekolog se je končno odločil za carski rez. Ko je zarezal v mater in pogledal v maternico je videl dojenčka, ki sta ponavljala: "Izvolite! Vi izstopite prvi!" "Ne, kar Vi izstopite, ki ste starejši!" Da malo popestrim večer.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 22:38:56
|
|
|
|
barbaw
|
Midve rabive spremembe v življenju. A si ti tudi taka, da se hitro naveličaš enoličnosti življenja in čutiš nujo potrebo po tem, da se vedno nekaj spreminja?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 22:40:06
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* NA 81 strani so posti od Estrella, barbaw in tally Ej tally od kod ideja za nick???? Tally Wejil- al neki takega je tista štacuna s cunjami za mlade. Jaz sem pa hotla met en drugi nick , ki ni prijel in to je bilo prvo česar sem se spomnila . Pa včasih mi gre na živce k je brez veze sam se mi ne na novo registrirat. Ti ni potrebno, piši moderatorju in ti ga spremenijo, posti pa ostanejo nič bat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 22:41:26
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* NA 81 strani so posti od Estrella, barbaw in tally Ej tally od kod ideja za nick???? Tally Wejil- al neki takega je tista štacuna s cunjami za mlade. Jaz sem pa hotla met en drugi nick , ki ni prijel in to je bilo prvo česar sem se spomnila . Pa včasih mi gre na živce k je brez veze sam se mi ne na novo registrirat. jaz imam nekaj cot od tam
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 22:41:26
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Midve rabive spremembe v življenju. A si ti tudi taka, da se hitro naveličaš enoličnosti življenja in čutiš nujo potrebo po tem, da se vedno nekaj spreminja? JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAASam spremembe ne pridejo same od sebe/razen negativnih/Bo treba v akcijo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 22:41:28
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* NA 81 strani so posti od Estrella, barbaw in tally Ej tally od kod ideja za nick???? A misliš, da je ostale zadela kronična utrujenost. Bi lahko bilo? Na začetku si poln vznemirjenosti in novih stvari in ... potem pa te zadane. Majčice so se izrodile Rabimo konkretno injekcijo instant čvekarije Meni se zdi, da se vse šparajo za 20. dec. če bo takrat takole kot tu bo bolj bogo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 22:42:14
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll DOBRA VZGOJA Mojca se je izredno veselila svoje nosečnosti. Takoj, ko je izvedela, da je noseča, si je kupila literaturo za vzgojo otrok, pa ne samo v prvih, temveč tudi v kasnejših letih odraščanja. Sklenila je, da bo otroka vzgojila tako, da bo dobro vzgojen že od samega rosnega otroštva. Brala mu bo bonton namesto pravljic, prebrala mu bo vse knjige, ki obravnavajo dobro vzgojo in delo. Ker pa je devet mesecev kar dolga doba, je v tem času prebrala že vse knjige in tovrstno drugo literaturo. Še bolj se je razveselila, ko je izvedela, da bo rodila dvojčka. Bo imela pa dva lepo vzgojena otroka. Popadkov ni bilo. Minil je teden dni, štirinajst dni po roku in ginekolog se je končno odločil za carski rez. Ko je zarezal v mater in pogledal v maternico je videl dojenčka, ki sta ponavljala: "Izvolite! Vi izstopite prvi!" "Ne, kar Vi izstopite, ki ste starejši!" Da malo popestrim večer. Ti kar popestruj!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 22:42:15
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* NA 81 strani so posti od Estrella, barbaw in tally Ej tally od kod ideja za nick???? Tally Wejil- al neki takega je tista štacuna s cunjami za mlade. Jaz sem pa hotla met en drugi nick , ki ni prijel in to je bilo prvo česar sem se spomnila . Pa včasih mi gre na živce k je brez veze sam se mi ne na novo registrirat. Ti ni potrebno, piši moderatorju in ti ga spremenijo, posti pa ostanejo nič bat ti si ga spreminjala če se prav spomnim
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 22:42:32
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Midve rabive spremembe v življenju. A si ti tudi taka, da se hitro naveličaš enoličnosti življenja in čutiš nujo potrebo po tem, da se vedno nekaj spreminja? JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAASam spremembe ne pridejo same od sebe/razen negativnih/Bo treba v akcijo še ena skupna točka Vem, da ne pridejo same. Meni se začne mešat, postanem tečna, neznosna, .... zato pa vedno skočim v akcijo, ko čutim, da ne zmorem več enoličnosti.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 22:43:12
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll DOBRA VZGOJA Mojca se je izredno veselila svoje nosečnosti. Takoj, ko je izvedela, da je noseča, si je kupila literaturo za vzgojo otrok, pa ne samo v prvih, temveč tudi v kasnejših letih odraščanja. Sklenila je, da bo otroka vzgojila tako, da bo dobro vzgojen že od samega rosnega otroštva. Brala mu bo bonton namesto pravljic, prebrala mu bo vse knjige, ki obravnavajo dobro vzgojo in delo. Ker pa je devet mesecev kar dolga doba, je v tem času prebrala že vse knjige in tovrstno drugo literaturo. Še bolj se je razveselila, ko je izvedela, da bo rodila dvojčka. Bo imela pa dva lepo vzgojena otroka. Popadkov ni bilo. Minil je teden dni, štirinajst dni po roku in ginekolog se je končno odločil za carski rez. Ko je zarezal v mater in pogledal v maternico je videl dojenčka, ki sta ponavljala: "Izvolite! Vi izstopite prvi!" "Ne, kar Vi izstopite, ki ste starejši!" Da malo popestrim večer. Ti kar popestruj! Jaz se vsakič nasmejim, ko kaj objaviš.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 22:43:44
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* NA 81 strani so posti od Estrella, barbaw in tally Ej tally od kod ideja za nick???? Tally Wejil- al neki takega je tista štacuna s cunjami za mlade. Jaz sem pa hotla met en drugi nick , ki ni prijel in to je bilo prvo česar sem se spomnila . Pa včasih mi gre na živce k je brez veze sam se mi ne na novo registrirat. jaz imam nekaj cot od tam Jaz sem jih tudi včasih tam kupoval azadnje čase pa ne zahajam v to štacuno, zaka le . Ker št.40 verjetno nimajo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 22:44:15
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* NA 81 strani so posti od Estrella, barbaw in tally Ej tally od kod ideja za nick???? A misliš, da je ostale zadela kronična utrujenost. Bi lahko bilo? Na začetku si poln vznemirjenosti in novih stvari in ... potem pa te zadane. Majčice so se izrodile Rabimo konkretno injekcijo instant čvekarije Meni se zdi, da se vse šparajo za 20. dec. če bo takrat takole kot tu bo bolj bogo. Ja iz izkušenj je tako, da se od najvljenih primaje dobra polovica. Mislim, da ni panike, štrene ne zmanjka, če so taprave na kupu Pa komaj čakam, da se malo odklopim od doma
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 22:44:26
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* O, kje pa ste čvekale, če ni skrivnost v PO pri moji sestrični. Nikjer ne najdem pajacka , no danes sem najdla enega v BC halooooo 59 EUR saj niso normalni. A si šla v C&A na rudnik pogledat. Zadnjč so imeli prav lepe po cca 20€. ja sem bila v soboto, imajo 2 56 št, enga 74 št. pa je ves strgan in razcapan V H&M pa niti enega, niti v Pikapolinici, niti Clarku ej pa ne dam 59 EUR smo raje brez Boš morala v Kranj priti. Tam jih je pa še ful V Po v Premamam mislim, da sem jih videla (Mercator center)..če želiš, lahko jutri pogledam za ceno. kakšno velikost bi ti?74? Estrella...Allnature okusi niso toliko dobri kot druge kašice, vsaj meni ni Evo o tem sem ti govorila po gsm KLIK Kje pa boste jutri čvekale? IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Pa da ne pozabim: prestavljen imava datum za alergološko - namesto 23.12 bova na vrsti že 8.12. super, da bo prej na vrsti Upam, da je tableta prijela
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 22:44:35
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Najprej se samo javljam, za nazaj sem le nekaj malega preletela, zato bom komentirala kasneje. Pri nas je bilo prejle pravo neurje... Sem komaj spravila veliko piko do avtobusa. Katina, na koncert žal ne gre noben od nas, bo pa posnetek na rtv slo in bomo tam gledali Pri P sva z Gregijem izvedela, da gre pač za virozo, ker mali očitno vse pokasira... Bo treba nekako pregurat... kdaj bo posnetek? bogi gregor
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 22:44:44
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* NA 81 strani so posti od Estrella, barbaw in tally Ej tally od kod ideja za nick???? Tally Wejil- al neki takega je tista štacuna s cunjami za mlade. Jaz sem pa hotla met en drugi nick , ki ni prijel in to je bilo prvo česar sem se spomnila . Pa včasih mi gre na živce k je brez veze sam se mi ne na novo registrirat. jaz imam nekaj cot od tam Jaz sem jih tudi včasih tam kupoval azadnje čase pa ne zahajam v to štacuno, zaka le . Ker št.40 verjetno nimajo kolikor se jaz spomnim imajo večje št., ker sem jaz po prvem porodu hodila tja in je bila 42 sigurno, za večje pa se res ne spomnim, ampak mislim, da je bilo tudi 44.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 22:44:48
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll DOBRA VZGOJA Mojca se je izredno veselila svoje nosečnosti. Takoj, ko je izvedela, da je noseča, si je kupila literaturo za vzgojo otrok, pa ne samo v prvih, temveč tudi v kasnejših letih odraščanja. Sklenila je, da bo otroka vzgojila tako, da bo dobro vzgojen že od samega rosnega otroštva. Brala mu bo bonton namesto pravljic, prebrala mu bo vse knjige, ki obravnavajo dobro vzgojo in delo. Ker pa je devet mesecev kar dolga doba, je v tem času prebrala že vse knjige in tovrstno drugo literaturo. Še bolj se je razveselila, ko je izvedela, da bo rodila dvojčka. Bo imela pa dva lepo vzgojena otroka. Popadkov ni bilo. Minil je teden dni, štirinajst dni po roku in ginekolog se je končno odločil za carski rez. Ko je zarezal v mater in pogledal v maternico je videl dojenčka, ki sta ponavljala: "Izvolite! Vi izstopite prvi!" "Ne, kar Vi izstopite, ki ste starejši!" Da malo popestrim večer. jaz se vsakič nasmejem tvojim postom
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 22:45:03
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* NA 81 strani so posti od Estrella, barbaw in tally Ej tally od kod ideja za nick???? Tally Wejil- al neki takega je tista štacuna s cunjami za mlade. Jaz sem pa hotla met en drugi nick , ki ni prijel in to je bilo prvo česar sem se spomnila . Pa včasih mi gre na živce k je brez veze sam se mi ne na novo registrirat. jaz imam nekaj cot od tam Jaz sem jih tudi včasih tam kupoval azadnje čase pa ne zahajam v to štacuno, zaka le . Ker št.40 verjetno nimajo Jaz bom mogla kamu v štacunao MOZAMO
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 22:46:22
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* NA 81 strani so posti od Estrella, barbaw in tally Ej tally od kod ideja za nick???? Tally Wejil- al neki takega je tista štacuna s cunjami za mlade. Jaz sem pa hotla met en drugi nick , ki ni prijel in to je bilo prvo česar sem se spomnila . Pa včasih mi gre na živce k je brez veze sam se mi ne na novo registrirat. jaz imam nekaj cot od tam Jaz sem jih tudi včasih tam kupoval azadnje čase pa ne zahajam v to štacuno, zaka le . Ker št.40 verjetno nimajo kolikor se jaz spomnim imajo večje št., ker sem jaz po prvem porodu hodila tja in je bila 42 sigurno, za večje pa se res ne spomnim, ampak mislim, da je bilo tudi 44. O naslednjč bom potem zavila noter
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 22:47:44
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* NA 81 strani so posti od Estrella, barbaw in tally Ej tally od kod ideja za nick???? Tally Wejil- al neki takega je tista štacuna s cunjami za mlade. Jaz sem pa hotla met en drugi nick , ki ni prijel in to je bilo prvo česar sem se spomnila . Pa včasih mi gre na živce k je brez veze sam se mi ne na novo registrirat. jaz imam nekaj cot od tam Jaz sem jih tudi včasih tam kupoval azadnje čase pa ne zahajam v to štacuno, zaka le . Ker št.40 verjetno nimajo kolikor se jaz spomnim imajo večje št., ker sem jaz po prvem porodu hodila tja in je bila 42 sigurno, za večje pa se res ne spomnim, ampak mislim, da je bilo tudi 44. O naslednjč bom potem zavila noter Jaz sem si kupila enkrat 42 hlače med prvo nosečnostjo. Upam, da še niso spremenili tega. Saj tudi v Mango recimo dobiš št 44, samo dobijo samo par kosov. Zara tudi. Jaz si moram tudi neke hlače omislit. Pogrešam jeans.
< Sporočilo je popravil barbaw -- 1.12.2008 22:48:46 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 22:48:50
|
|
|
|
Estrella*
|
kasso: hvala za link. Čekamo pa pri Naty
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 22:48:56
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* NA 81 strani so posti od Estrella, barbaw in tally Ej tally od kod ideja za nick???? A misliš, da je ostale zadela kronična utrujenost. Bi lahko bilo? Na začetku si poln vznemirjenosti in novih stvari in ... potem pa te zadane. Majčice so se izrodile Rabimo konkretno injekcijo instant čvekarije Meni se zdi, da se vse šparajo za 20. dec. če bo takrat takole kot tu bo bolj bogo. Ja iz izkušenj je tako, da se od najvljenih primaje dobra polovica. Mislim, da ni panike, štrene ne zmanjka, če so taprave na kupu Pa komaj čakam, da se malo odklopim od doma A veš, da jaz tudi. jaz samo upam, da se Maja ne bo zbujala. Bom kupila nekaj vrečkic AM za vsak slučaj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 22:49:41
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* NA 81 strani so posti od Estrella, barbaw in tally Ej tally od kod ideja za nick???? Tally Wejil- al neki takega je tista štacuna s cunjami za mlade. Jaz sem pa hotla met en drugi nick , ki ni prijel in to je bilo prvo česar sem se spomnila . Pa včasih mi gre na živce k je brez veze sam se mi ne na novo registrirat. jaz imam nekaj cot od tam Jaz sem jih tudi včasih tam kupoval azadnje čase pa ne zahajam v to štacuno, zaka le . Ker št.40 verjetno nimajo Jaz bom mogla kamu v štacunao MOZAMO ??????????????
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 22:49:43
|
|
|
|
Estrella*
|
Pri nas spet pada sodra
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 22:50:42
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Pri nas spet pada sodra Jaz sploh ne vem kaj pri nas pada. Grem pogledat.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?