Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 22:16:20
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: jana81 barbaw sej sploh noče zasat z nama, edino parkrat je zaspal z nama na kavču, pa sva ga nesla v postlco...ja vem da naju izkorišča, ker ko ga pustiva da leži v postlci se dere, ko ga vzameva ven je ok, pol pa spet dretje ko ga dava nazaj, samo enostavno nimava srca da ga poslušava, čeprav naju oba že pošteno matra križ, mene še tolk bolj, ker ga nosim še čez dan, razen če zaspi v vozičku na sprehodu. Ja če ga dam mami za 3 dni, ona ga bo pustila jokat, ker pravi da se bo tak navadu. no v tem trenutku ga Miha nosi že od 21.10 pa je komaj zadremal. Ojoj ti Nejc, zakaj nagajaš Sicer pa ima take finte včasih tudi naš Gal. Na žalost smo same krive v takih primerih, ker se nam otroci smilijo. Jana pri drugem ne boš naredila te napake. Se ti bo manj smilil in ga boš pustila malo jokat. Ja upam, da bo pri drugem res lažje. Evo, bo sigurno spal-a Estrella iz tvojih ust v božja ušesa Ti samo v akcijo, za ostalo bo "ta božji" poskrbel
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 22:17:13
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ti samo v akcijo, za ostalo bo "ta božji" poskrbel
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 22:17:23
|
|
|
|
Estrella*
|
barbaw: +234 a se samo meni zdi, da cepljamo na mestu????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 22:17:24
|
|
|
|
jana81
|
sej pr nas ponoč pol spi, to da se dojiva sploh ne štejem kot budnost,mene sam matra ko noče sam zaspat, pa na zizi tud ne vedno
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 22:18:13
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: jana81 barbaw sej sploh noče zasat z nama, edino parkrat je zaspal z nama na kavču, pa sva ga nesla v postlco...ja vem da naju izkorišča, ker ko ga pustiva da leži v postlci se dere, ko ga vzameva ven je ok, pol pa spet dretje ko ga dava nazaj, samo enostavno nimava srca da ga poslušava, čeprav naju oba že pošteno matra križ, mene še tolk bolj, ker ga nosim še čez dan, razen če zaspi v vozičku na sprehodu. Ja če ga dam mami za 3 dni, ona ga bo pustila jokat, ker pravi da se bo tak navadu. no v tem trenutku ga Miha nosi že od 21.10 pa je komaj zadremal. Ojoj ti Nejc, zakaj nagajaš Sicer pa ima take finte včasih tudi naš Gal. Na žalost smo same krive v takih primerih, ker se nam otroci smilijo. Jana pri drugem ne boš naredila te napake. Se ti bo manj smilil in ga boš pustila malo jokat. ja verjamem, sem bla tolk happy ko je do 5.meseca brez problema zaspal kr sam, zdej pa ne vem kak naj se lotim tega projekta, da bo spet sam zaspal, me je strah da me bo zasovražil če ga pustim jokat v nedogled dokler ne zaspiIn da bi imel kake travne zarad tega. Bi mogla takoj ko je začel izsiljevat ga pustit malo jokcat. Takrat se je začel zavedati sebe in je probal izsiljevat. In mu je ratalo. Zasovražil te ne bo. Mu bo hudo, ker bo pobral doseči svoje in mu ne bo ratalo, ampak bo odnehal, ker bo videl, da nič ne pomaga, če se dere. Prej ko bosta vztrajala lažje vama bo. morata vedet, da se bo to dogajalo na vseh področjih. Otroci vedno preizkušajo kje so meje. Vsako mejo testirajo 100x dnevno, če je treba.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 22:18:38
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: +234 a se samo meni zdi, da cepljamo na mestu???? Tu nekje ja. Ni nekega napredka. Bo treba gasa stisnit. Danes gre malo bolje.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 22:19:52
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: +234 a se samo meni zdi, da cepljamo na mestu???? Ponedeljki so vedno bolj bogi.Čakaj na sredo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 22:20:06
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: +234 a se samo meni zdi, da cepljamo na mestu???? Če ja pa že tri dni tle gor tuga.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 22:20:25
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: jana81 barbaw sej sploh noče zasat z nama, edino parkrat je zaspal z nama na kavču, pa sva ga nesla v postlco...ja vem da naju izkorišča, ker ko ga pustiva da leži v postlci se dere, ko ga vzameva ven je ok, pol pa spet dretje ko ga dava nazaj, samo enostavno nimava srca da ga poslušava, čeprav naju oba že pošteno matra križ, mene še tolk bolj, ker ga nosim še čez dan, razen če zaspi v vozičku na sprehodu. Ja če ga dam mami za 3 dni, ona ga bo pustila jokat, ker pravi da se bo tak navadu. no v tem trenutku ga Miha nosi že od 21.10 pa je komaj zadremal. Ojoj ti Nejc, zakaj nagajaš Sicer pa ima take finte včasih tudi naš Gal. Na žalost smo same krive v takih primerih, ker se nam otroci smilijo. Jana pri drugem ne boš naredila te napake. Se ti bo manj smilil in ga boš pustila malo jokat. ja verjamem, sem bla tolk happy ko je do 5.meseca brez problema zaspal kr sam, zdej pa ne vem kak naj se lotim tega projekta, da bo spet sam zaspal, me je strah da me bo zasovražil če ga pustim jokat v nedogled dokler ne zaspiIn da bi imel kake travne zarad tega. Bi mogla takoj ko je začel izsiljevat ga pustit malo jokcat. Takrat se je začel zavedati sebe in je probal izsiljevat. In mu je ratalo. Zasovražil te ne bo. Mu bo hudo, ker bo pobral doseči svoje in mu ne bo ratalo, ampak bo odnehal, ker bo videl, da nič ne pomaga, če se dere. Prej ko bosta vztrajala lažje vama bo. morata vedet, da se bo to dogajalo na vseh področjih. Otroci vedno preizkušajo kje so meje. Vsako mejo testirajo 100x dnevno, če je treba. Tole pa podpišem. Kruto a resnično. In to preiskušanje traje daleč v puberteto
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 22:20:40
|
|
|
|
jana81
|
grem pod tuš, pol pa pred tv gledat film z dragim, mogoč vmes še kaj priletim sem, drgač pa NOČKO
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 22:21:07
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 grem pod tuš, pol pa pred tv gledat film z dragim, mogoč vmes še kaj priletim sem, drgač pa NOČKO Lepo spite
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 22:21:17
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 grem pod tuš, pol pa pred tv gledat film z dragim, mogoč vmes še kaj priletim sem, drgač pa NOČKO Nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 22:22:16
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: +234 a se samo meni zdi, da cepljamo na mestu???? Ponedeljki so vedno bolj bogi.Čakaj na sredo Eh, kaj pa vem, mislim, da je tu vse zamrlo in tudi sreda ne bo pomagala. Bi nas mogla obiskat spet kaka usurpadora, pa bi padlo 30 strani
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 22:22:19
|
|
|
|
Anitka
|
Grem tudi jaz v pančevo. Jutri pa ne vem kdaj se oglasim, ker gremo po pikico. Lahko noč
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 22:22:50
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: +234 a se samo meni zdi, da cepljamo na mestu???? Ponedeljki so vedno bolj bogi.Čakaj na sredo Eh, kaj pa vem, mislim, da je tu vse zamrlo in tudi sreda ne bo pomagala. Bi nas mogla obiskat spet kaka usurpadora, pa bi padlo 30 strani
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 22:22:51
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: jana81 barbaw sej sploh noče zasat z nama, edino parkrat je zaspal z nama na kavču, pa sva ga nesla v postlco...ja vem da naju izkorišča, ker ko ga pustiva da leži v postlci se dere, ko ga vzameva ven je ok, pol pa spet dretje ko ga dava nazaj, samo enostavno nimava srca da ga poslušava, čeprav naju oba že pošteno matra križ, mene še tolk bolj, ker ga nosim še čez dan, razen če zaspi v vozičku na sprehodu. Ja če ga dam mami za 3 dni, ona ga bo pustila jokat, ker pravi da se bo tak navadu. no v tem trenutku ga Miha nosi že od 21.10 pa je komaj zadremal. Ojoj ti Nejc, zakaj nagajaš Sicer pa ima take finte včasih tudi naš Gal. Na žalost smo same krive v takih primerih, ker se nam otroci smilijo. Jana pri drugem ne boš naredila te napake. Se ti bo manj smilil in ga boš pustila malo jokat. ja verjamem, sem bla tolk happy ko je do 5.meseca brez problema zaspal kr sam, zdej pa ne vem kak naj se lotim tega projekta, da bo spet sam zaspal, me je strah da me bo zasovražil če ga pustim jokat v nedogled dokler ne zaspiIn da bi imel kake travne zarad tega. Bi mogla takoj ko je začel izsiljevat ga pustit malo jokcat. Takrat se je začel zavedati sebe in je probal izsiljevat. In mu je ratalo. Zasovražil te ne bo. Mu bo hudo, ker bo pobral doseči svoje in mu ne bo ratalo, ampak bo odnehal, ker bo videl, da nič ne pomaga, če se dere. Prej ko bosta vztrajala lažje vama bo. morata vedet, da se bo to dogajalo na vseh področjih. Otroci vedno preizkušajo kje so meje. Vsako mejo testirajo 100x dnevno, če je treba. Tole pa podpišem. Kruto a resnično. In to preiskušanje traje daleč v puberteto Od pubertete v adolescenco in mogoče še naprej, če so otroci doma in jezikajo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 22:22:53
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: +234 a se samo meni zdi, da cepljamo na mestu???? Če ja pa že tri dni tle gor tuga. Vreme.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 22:22:56
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 grem pod tuš, pol pa pred tv gledat film z dragim, mogoč vmes še kaj priletim sem, drgač pa NOČKO nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 22:23:13
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Grem tudi jaz v pančevo. Jutri pa ne vem kdaj se oglasim, ker gremo po pikico. Lahko noč Lahko noč, mi gremo tudi jutri po pikico
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 22:24:23
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: +234 a se samo meni zdi, da cepljamo na mestu???? Ponedeljki so vedno bolj bogi.Čakaj na sredo Eh, kaj pa vem, mislim, da je tu vse zamrlo in tudi sreda ne bo pomagala. Bi nas mogla obiskat spet kaka usurpadora, pa bi padlo 30 strani
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 22:24:26
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Grem tudi jaz v pančevo. Jutri pa ne vem kdaj se oglasim, ker gremo po pikico. Lahko noč nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 22:24:46
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Grem tudi jaz v pančevo. Jutri pa ne vem kdaj se oglasim, ker gremo po pikico. Lahko noč Lahko noč, mi gremo tudi jutri po pikico Saj boste dobro opravili, držimo pestke za Emilijo in Gla
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 22:24:49
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Grem tudi jaz v pančevo. Jutri pa ne vem kdaj se oglasim, ker gremo po pikico. Lahko noč Lahko noč, mi gremo tudi jutri po pikico nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 22:25:07
|
|
|
|
barbaw
|
A zdaj pa sva same?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 22:25:30
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: +234 a se samo meni zdi, da cepljamo na mestu???? Če ja pa že tri dni tle gor tuga. Vreme. Ma glih po takem vremenu bi mogle vse gor viset , al bo pa kakšen novi narejen
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?