Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 22:25:35
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: +234 a se samo meni zdi, da cepljamo na mestu???? Ponedeljki so vedno bolj bogi.Čakaj na sredo Eh, kaj pa vem, mislim, da je tu vse zamrlo in tudi sreda ne bo pomagala. Bi nas mogla obiskat spet kaka usurpadora, pa bi padlo 30 strani La Usurpadora= vsiljivka po špansko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 22:26:13
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Grem tudi jaz v pančevo. Jutri pa ne vem kdaj se oglasim, ker gremo po pikico. Lahko noč Lahko noč, mi gremo tudi jutri po pikico Saj boste dobro opravili, držimo pestke za Emilijo in Gla Čupko se bo drla jo že vidim
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 22:26:38
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: +234 a se samo meni zdi, da cepljamo na mestu???? Ponedeljki so vedno bolj bogi.Čakaj na sredo Eh, kaj pa vem, mislim, da je tu vse zamrlo in tudi sreda ne bo pomagala. Bi nas mogla obiskat spet kaka usurpadora, pa bi padlo 30 strani La Usurpadora= vsiljivka po špansko sem razmišljala še v drugih jezikih pa mi ni blinknilo. Se vidi, da ne gledam mehike.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 22:26:50
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: +234 a se samo meni zdi, da cepljamo na mestu???? Če ja pa že tri dni tle gor tuga. Vreme. Ma glih po takem vremenu bi mogle vse gor viset , al bo pa kakšen novi narejen Ja nikakor nam ne uspe pridelat majske nosečke A bomo mogle mal vračarit, da bo kaj?????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 22:27:12
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Grem tudi jaz v pančevo. Jutri pa ne vem kdaj se oglasim, ker gremo po pikico. Lahko noč Lahko noč, mi gremo tudi jutri po pikico Saj boste dobro opravili, držimo pestke za Emilijo in Gla Čupko se bo drla jo že vidim Bomo držali pestke
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 22:27:28
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: +234 a se samo meni zdi, da cepljamo na mestu???? Ponedeljki so vedno bolj bogi.Čakaj na sredo Eh, kaj pa vem, mislim, da je tu vse zamrlo in tudi sreda ne bo pomagala. Bi nas mogla obiskat spet kaka usurpadora, pa bi padlo 30 strani La Usurpadora= vsiljivka po špansko sem razmišljala še v drugih jezikih pa mi ni blinknilo. Se vidi, da ne gledam mehike. saj jaz tud ne
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 22:28:47
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: +234 a se samo meni zdi, da cepljamo na mestu???? Če ja pa že tri dni tle gor tuga. Vreme. Ma glih po takem vremenu bi mogle vse gor viset , al bo pa kakšen novi narejen Ja nikakor nam ne uspe pridelat majske nosečke A bomo mogle mal vračarit, da bo kaj????? Zakaj tako upaš, da bo še kakšna nosečka. Ti si čakala 4 leta na novo nosečnost.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 22:28:55
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Grem tudi jaz v pančevo. Jutri pa ne vem kdaj se oglasim, ker gremo po pikico. Lahko noč Lahko noč, mi gremo tudi jutri po pikico Saj boste dobro opravili, držimo pestke za Emilijo in Gla Čupko se bo drla jo že vidim Če se bo samo drla ne bo hudega, naša se je kot bi jo s kože dajali Samo, da ne bo reakcije
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 22:28:57
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: +234 a se samo meni zdi, da cepljamo na mestu???? Ponedeljki so vedno bolj bogi.Čakaj na sredo Eh, kaj pa vem, mislim, da je tu vse zamrlo in tudi sreda ne bo pomagala. Bi nas mogla obiskat spet kaka usurpadora, pa bi padlo 30 strani La Usurpadora= vsiljivka po špansko sem razmišljala še v drugih jezikih pa mi ni blinknilo. Se vidi, da ne gledam mehike. saj jaz tud ne Kdaj boš začela z inštrukcijami slovenščine in izpopolnjevat španščino?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 22:29:43
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: +234 a se samo meni zdi, da cepljamo na mestu???? Če ja pa že tri dni tle gor tuga. Vreme. Ma glih po takem vremenu bi mogle vse gor viset , al bo pa kakšen novi narejen Ja nikakor nam ne uspe pridelat majske nosečke A bomo mogle mal vračarit, da bo kaj????? Zakaj tako upaš, da bo še kakšna nosečka. Ti si čakala 4 leta na novo nosečnost. Saj ravno zato
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 22:29:45
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: +234 a se samo meni zdi, da cepljamo na mestu???? Ponedeljki so vedno bolj bogi.Čakaj na sredo Eh, kaj pa vem, mislim, da je tu vse zamrlo in tudi sreda ne bo pomagala. Bi nas mogla obiskat spet kaka usurpadora, pa bi padlo 30 strani La Usurpadora= vsiljivka po špansko sem razmišljala še v drugih jezikih pa mi ni blinknilo. Se vidi, da ne gledam mehike. saj jaz tud ne zate vem, da obvladaš nemščino, pa znaš špansko. Jaz pa samo angleščino, nemščina pa mi šepa.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 22:30:15
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Grem tudi jaz v pančevo. Jutri pa ne vem kdaj se oglasim, ker gremo po pikico. Lahko noč Lahko noč, mi gremo tudi jutri po pikico Saj boste dobro opravili, držimo pestke za Emilijo in Gla Čupko se bo drla jo že vidim Če se bo samo drla ne bo hudega, naša se je kot bi jo s kože dajali Samo, da ne bo reakcije Tega me je najbolj strah. Do sedaj ni bilo nikakršne reakcije upam da ne bomo kaj za nazaj pokasirali
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 22:30:34
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Grem tudi jaz v pančevo. Jutri pa ne vem kdaj se oglasim, ker gremo po pikico. Lahko noč Lahko noč, mi gremo tudi jutri po pikico Saj boste dobro opravili, držimo pestke za Emilijo in Gla Čupko se bo drla jo že vidim Če se bo samo drla ne bo hudega, naša se je kot bi jo s kože dajali Samo, da ne bo reakcije Čajno vrečko od kamilice v vrečko pa sabo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 22:32:21
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: +234 a se samo meni zdi, da cepljamo na mestu???? Ponedeljki so vedno bolj bogi.Čakaj na sredo Eh, kaj pa vem, mislim, da je tu vse zamrlo in tudi sreda ne bo pomagala. Bi nas mogla obiskat spet kaka usurpadora, pa bi padlo 30 strani La Usurpadora= vsiljivka po špansko sem razmišljala še v drugih jezikih pa mi ni blinknilo. Se vidi, da ne gledam mehike. saj jaz tud ne Kdaj boš začela z inštrukcijami slovenščine in izpopolnjevat španščino? Muy pronto, lo mas rapido posible Kamalu, kolikor se bo dalo hitro.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 22:32:24
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Grem tudi jaz v pančevo. Jutri pa ne vem kdaj se oglasim, ker gremo po pikico. Lahko noč Lahko noč, mi gremo tudi jutri po pikico Saj boste dobro opravili, držimo pestke za Emilijo in Gla Čupko se bo drla jo že vidim Če se bo samo drla ne bo hudega, naša se je kot bi jo s kože dajali Samo, da ne bo reakcije Čajno vrečko od kamilice v vrečko pa sabo. pa sej mamo blizu, doma smo za pet minut, bo že.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 22:33:02
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: +234 a se samo meni zdi, da cepljamo na mestu???? Ponedeljki so vedno bolj bogi.Čakaj na sredo Eh, kaj pa vem, mislim, da je tu vse zamrlo in tudi sreda ne bo pomagala. Bi nas mogla obiskat spet kaka usurpadora, pa bi padlo 30 strani La Usurpadora= vsiljivka po špansko sem razmišljala še v drugih jezikih pa mi ni blinknilo. Se vidi, da ne gledam mehike. saj jaz tud ne Kdaj boš začela z inštrukcijami slovenščine in izpopolnjevat španščino? Muy pronto, lo mas rapido posible Kamalu, kolikor se bo dalo hitro. Samo, da se malo odklopiš od otrok?!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 22:33:19
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Grem tudi jaz v pančevo. Jutri pa ne vem kdaj se oglasim, ker gremo po pikico. Lahko noč Lahko noč, mi gremo tudi jutri po pikico Saj boste dobro opravili, držimo pestke za Emilijo in Gla Čupko se bo drla jo že vidim Če se bo samo drla ne bo hudega, naša se je kot bi jo s kože dajali Samo, da ne bo reakcije Tega me je najbolj strah. Do sedaj ni bilo nikakršne reakcije upam da ne bomo kaj za nazaj pokasirali No naj se po Alči zgleduje, ki je bila brez
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 22:33:31
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Grem tudi jaz v pančevo. Jutri pa ne vem kdaj se oglasim, ker gremo po pikico. Lahko noč Lahko noč, mi gremo tudi jutri po pikico Saj boste dobro opravili, držimo pestke za Emilijo in Gla Čupko se bo drla jo že vidim Če se bo samo drla ne bo hudega, naša se je kot bi jo s kože dajali Samo, da ne bo reakcije Čajno vrečko od kamilice v vrečko pa sabo. pa sej mamo blizu, doma smo za pet minut, bo že. To pa je res blizu.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 22:33:43
|
|
|
|
tally
|
A smo samo nas tri na straži? se vidi da ima moj 4 nočne
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 22:35:06
|
|
|
|
Estrella*
|
NA 81 strani so posti od Estrella, barbaw in tally Ej tally od kod ideja za nick????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 22:35:27
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally A smo samo nas tri na straži? se vidi da ima moj 4 nočne Jaz z enim očesom gledam butast film, moj pa ga gleda in se reži. Je tako trapast film, da se reživa. Ampak poštene akcije pa ni več. Sem prej komaj prebrala vse poste, zdaj pa jih čakam.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 22:36:26
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* NA 81 strani so posti od Estrella, barbaw in tally Ej tally od kod ideja za nick???? A misliš, da je ostale zadela kronična utrujenost. Bi lahko bilo? Na začetku si poln vznemirjenosti in novih stvari in ... potem pa te zadane.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 22:36:48
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally A smo samo nas tri na straži? se vidi da ima moj 4 nočne si me prehitela. Ja **** je bila včasih dežurna, sedaj pa nič več Sem pa gledala malo poste in če sešteješ moje in od barbaw dobiš zihr 2 dela majčic
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 22:37:43
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally A smo samo nas tri na straži? se vidi da ima moj 4 nočne si me prehitela. Ja **** je bila včasih dežurna, sedaj pa nič več Sem pa gledala malo poste in če sešteješ moje in od barbaw dobiš zihr 2 dela majčic
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 22:38:14
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* NA 81 strani so posti od Estrella, barbaw in tally Ej tally od kod ideja za nick???? Tally Wejil- al neki takega je tista štacuna s cunjami za mlade. Jaz sem pa hotla met en drugi nick , ki ni prijel in to je bilo prvo česar sem se spomnila . Pa včasih mi gre na živce k je brez veze sam se mi ne na novo registrirat.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?