|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prigode marčkov in marčic 007
29.11.2008 20:51:13   
A-N-J-A
smrekca-ma ni da je ne bomo nekam zrinli, bomo pa en mesec na kavču jedliuser posted image

punčka-tud ta govoreča punčka hodi, če jo držiš za roke.Je kar zanimivo videt.Drugač je pa taka trda, pa lase ma bolj švoh, se ji v glavo vidiuser posted image .Mislim da je roxann, bolj kvalitetnauser posted image .

kati-Žiga je faca, našmu bog ne daj da se mu sneg kam prime(na golo), takoj tuli biši, bekuser posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4226
29.11.2008 20:53:26   
tejčica
Kati, suuuper slikice. Naš Vid mislim da snega v živo sploh še ni videl. Taji se je pa danes prav stožilo po snegu, ko ga je po TV videla, pa ko so naši slike od gor poslal.

Jasna, user posted image user posted image user posted image  še od nas.

PikaPola, upam da se danes cartate v kompletu in da si uspeš malo spočiti

Sedaj pa šibam na celovečerni progarm - likanje! Me čakajo žehte celega tedna...user posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4227
29.11.2008 21:44:30   
Žabika
Kati: hihihi, bravo Žiga! user posted image Jaz res nimam časa za kakšno posebno rekreacijo - tek mi čisto zadostuje, pa še posebne logistike ne rabim za to. Tako da, sem bolj slaba vzpodbuda. Za telovadbo malčkov pa se še nisem odločila. Bom vidla v torek.
Pa ful luštne fotke - Žiga pa res ful uživa v snegu. Hana je danes celo zakorakala v sneg, kaj več pa ne.

jjasna: upam, da se zgodba dobro konča.

Midva sva šla danes po še en sedež za v avto. In ker moj pritiska, da mora biti vožnja v vsakem avtu varna, je hotel še en stol z Isofixom. In gledava pač te Romerje od 9-18kg, potem pa prodajalka reče, ja kaj pa če vzamete enega večjega. Sej punca bo kmalu dobila še tiste 2 kilci in bo že lahko v sedežu od 15-35kg in sva se morala potem brez analize trga in mnenja uporbanikov odločiti. In sva vzela ta večjega Romerja. Namontiran še ni, v trgovini pa je Hana v njem čist uživala. Me zanima, imate kakšne izkušnje?

"ta velike"punčke: sem danes vidla eno v BC, in me ni očarala. Je pa skor tok velka kot Hana. Že moja punčka tolk čeblja, da ne rabimo še ene. user posted image

tejčica: pridna, pridna! Pa lepo te je spet malo brati.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4228
29.11.2008 21:58:34   
A-N-J-A
Me zanima, imate kakšne izkušnje?

A to si vzela Kid fix-a????Jaz ga mam za Elo in sem full zadovoljna, ampak ga imam samo v mojem avtu, ki ga imam za krajše poti.V G avtu imamo pa še vedno Kinga za oba.
Ampak zanimivo.....sem se mal zamislila, za Bora bi ga po kilaži že lahko uporabljal, za Elo pa v bistvu še neuser posted image .
Če ti pa čist po pravic povem, pa Bora še ne bi dala v ta sedežuser posted image , čeprav zarečenga kruha se največ poje in mislim da kmalu ne bom imela druge izbireuser posted image .

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 4229
29.11.2008 23:24:28   
Žabika
Anja: ja Kid fix-a. Mi je prodajalka rekla, da se nekateri otroci zelo hitro naučijo pritisniti na tisti markantni rdeči gumb v Romer Duo, ki sprosti ramenska pasova. Na to niti pomislila ne bi, čeprav se mi zdi, da Hano zaenkrat še prav nič ne zanima kje jo zapnem oz odpnem. Je pa mogoče to res lahko vprašanje časa. Ta novi stol bo v avtu, s katerim se Hana res redko in zaenkrat še zelo na kratke razdalje vozi, ampak v zadnjem času sva imela čist preveč logističnih težav in sva morala opremit oba avtomobila. Ugotavljam, da sva skoraj dve leti tako zdržala.

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 4230
30.11.2008 8:19:01   
A-N-J-A
Pri nas Ela sicer ni pritiskala na gumb, je pa dala roke ispod pasov ven.Ko je to naredila sem ustavila in rekla, da če bo to delala, da jo bom postavla ven iz avta.To jo je mal prestrašilo, čeprav je še enen parkrat ponovila.Zdaj se odpne sama, ampak nikoli med vožnjo. Bor pa sploh ne ve da je tam knofuser posted image .

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 4231
30.11.2008 12:13:34   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: =jasna=
Včeraj sem v Sparu v CP v Lj videla eno tablo, na katero lahko riše... Sam za ceno sem pa pozabila pogledat, je pa takšna (dimenzij tudi ne vem, je pa od Smoby-a) - LINK.

A nima Špat TOLE tablo. Mislim, da je bila cena okoli 30€, ta ki si jo pa dala je pa dražja. V Pikapolonici je čez 50€ na njihovo kartico, sicer čez 60€

Kati - user posted image user posted image user posted image  Žiga. Našmu pa ni bil ravno všeč sneg. Ko je hodil po celem, je takoj padel, kar pa mu ni blo všeč. Sanke so pa ble user posted image

tejčica - user posted image user posted image  da se zopet malo javiš. A se že kaj pripraljaš na praznično peko user posted image

Drugače sem pa jaz danes čist invalid - me je spet v križu nekaj uščipnilo, tako da user posted image user posted image   Komaj vstanem, kar fino boli user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4232
30.11.2008 16:31:43   
tinaaja
Helou,
evo malo sem sama doma in uzivam v miru user posted image

Pri AS B tudi se nima ideje, da bi kaj pritiskala kaksne gumbe. Pa gelde na to, da moram jaz ornk pritisnit, da se odpre, se mi zdi skoraj enmogoce, da bi se v kratkem sama odpela. Imava pa v mozevem avtu Kiddy Comfort plus, ki je od 9-36 kg in je super! Tudi ocene je dobil +. Predvsem pa odgovarja in kg, visini in letom brine. Jaz sem tud sprasevala, ce bi jo dala v te 15-36, pa mi je bilo odsvetovano. user posted image

Sneg - zakon user posted image Hodit po njem, se ga dotikat in grrr jest user posted image

Pikapola ... ma svaka cast, da tkole dva sama pedenas. Saj vem - ce moras, pac gre, ampak vseeno. In ce se spomnim, da si bila kar nekaj sama v DE, noseca in s ta malo... ufff... No, sem srecna, da mi ni treba, ceprav je vecinoma cist lustno vse skupaj, ampak mi zelo sede, da pride mozek pop domov user posted image

Smrekco bomo imeli na eni omari, ki je cca 70cm od tal. In v kotu z barikadami user posted image   Tko imava ze par let. Mi je kul, da je dvignjena, tud zaradi psa...

Zabika - kako Lupus? Btw - a ima hana ze 13 kg?

Da malo B pohvalim, ker to je cista drama pri nas zadnje 3 dni.. Punca je take zadeve, ki jih nikoli ni ali pa ze dolgo ni ali pa kolicinsko tok, da sploh verjet ne moreva. Danasnje kosilo - predjed - popeceni kruhki z gosjo pasteto. Goveja juha s 3,5 grisovimi cmoki, ene 10 kosckov piscanca, velika zlica graha, ene 8 kosckov biftka (zapecenga), mal solate + 1 cel kos limonine torte user posted image user posted image user posted image Se vedno ne dojemeva. Jaz sem bila ze zadovoljna, ko je juho pojedla, obicajno bi bilo ze do tukaj kul. Sem ful hepi user posted image Saj vem, da je nekaterim to normalno,ampak pri nas je vecinoma treba kuhat plain testenine user posted image Vcasih so bile moja najlubsa hrana, zdaj pa jih velikorkat kar tezko geldam, kaj sele jem user posted image

Tale vreme v Lj je za en sranje.. OK, naj bo sneg, ampak dez cez user posted image In se 3 ali 4 dni je tak sranje napovedan. user posted image

Priprave na bozic in NL... evo jaz imam voscilnice ze under construction user posted image Nekaj daril je ze nakupljenih - unih genericnih, ki jih nucas bolj na veliko. Peka pa se pride user posted image Tejcica, na plan z idejami user posted image

Nic sibam  mal ustvarjat dokelr je mir

user posted image user posted image user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 4233
30.11.2008 22:21:27   
skačica
sem zdele tadva odbitka pogledala- Zrneca in Bizovičarja. Men sta bla dobra.

Mi smo bli dans cel dan doma in tud pred bajto nismo šli, ker je skoz padal dež. So ble pa v sp. štuku na obisku nečakinje, tko da so se potem skupaj z Izo igrale. Ampak bolj malo z Izinimi igračami, ker jih ni pripravljena delituser posted image user posted image  pod nobenim pogojem. Potem so pa še risale z vodenimi barvicami, valda se je naša čist popacala, ampak uživala je pa tud tok, da jo nisem nič motila. Bo že šlo dol, če pa ne pa tud ok.
Zaspala je pa dons tud kmalu, že tam nekje okrog sedmih.

smrekca- pojma nimam kam jo bomo postavili, se mormo najprej preselt pol bomo pa vidl kater kot je najbolj primeren. Jo bomo imeli kar na tleh, mislim, da se ji bo dalo dopovedat, da se ne sme bučk dol trgat. No, čez 3 tedne bom pa bentila, da je smreka čist opuljena. Bomo vidl.

sneg- sva šle včeraj ven po snegu tacat in mala je full uživala. Najraje gre po celem snegu, ga zraven malo pojeuser posted image , še enga mini snežakca sva naredile.

avtosedež- Anja, točno to dela Iza v Tobiju. Mater, takoj stakne roke ven in pol je pripeta samo čez pas user posted image . Pri Romerju pa tega še ni naredila, je pa res zadnje čase zelo malo v uporabi, ker imam jaz v svojem avtu tobija.
O večjih sedežih pa sploh še nisem razmišljala, Iza ima nekje okrog 11 kil, mogoče malo čez in je do 15 kg še dolga. Bomo kar ta dva še nekaj časa uporabljali, da se amortizirata.user posted image

tinaaja- je pa res veliko pojedla Brinauser posted image . Ej, sem pri naši opazila, da ob sobotah zelo malo je. Jaz mislim, da zato, ker zraven ni nobenega malčka s katerim bi tekmovala ali pa ponavljala za njim. Ker čez teden pri mami zelo lepo je, ob nedeljah tudi, ko prideta na kosilo še njeni sestrični, ob sobotah je pa kot rečeno sama in ji dol visi za pravo kosilo. Mal pobrklja po krožniku in adijo.

Včeraj je šel mož v stanovanje in pravi, da so super barve. Jaz jih še nisem videla, upam, da me ne bo kap. Je pa skoraj vse končano, samo še parket se polakira in potem lahko začnemo s selitvijo. V čet. naj bi montirali kuhinjo, v soboto pa spalnico in dnevno. Potem imava pa cel teden dopust, da se počasi spravimo dol. Je pa mal smotano, ker je tast ravno zdaj zbolel (preboleva meningitisuser posted image ) in bo v bolnici verjetno do konca decembra. Pol bo pa tašča sama v hiši in bo verjetno še bolj žalostna kot bi bila sicer. Mah, sploh ne vem kako bo tole izpadlo.

Grem brat knjigo, bi bil že čas, da končam zadnji del...
Aja, v petek me je obiskala user posted image . Svašta. Je prišla čist prehitro.Pa se niti ne sekiram. Bo že, če bo.

Lahko noč.

Lahko noč.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4234
1.12.2008 4:04:15   
A-N-J-A
Dobro jutro in lep začetek tednauser posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 4235
1.12.2008 5:45:41   
tinaaja
Oooo Anja, kok si ti prijazna ob taki neprijazni uri user posted image Kdaj pa ti vstajas? Vi2 z B bi bile glih za skup user posted image

Moram rect,da je njeno spanje milionkrat boljse, v vecini spi v kosu do okoli 5h ... Ampak pol je dost in pika in je treba vstat.. user posted image

Skacica, a si vidla cene za IlDivo user posted image user posted image user posted image Ma saj niso resni - 100-130€!!! user posted image Pa ok, da je v gallusovi dvorani al ne v tisti lukni od Hale tivoli.. sem bila 100%, da grem, za halo tivoli pa ne vem, ce dam tak denar. Ce ne bi bila konec marca tik pred ali ze po porodu, bi sla raje na dunaj user posted image mah ... prodaja kart se zacne ta taden...

Pa lep zacetek tedna.. vreme je spet bolj svoh napovedan user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 4236
1.12.2008 9:00:56   
erna14
jutro

anja-pa saj stanujete v zadnjem stuku,jo lohk na hodnik postavte pred vhodna vratauser posted image user posted image ,bo sosed se kaka darila lohk pod smrekco davuser posted image user posted image user posted image
kati-super slikce,a pr vas kaj tele rokavice dol vlece,a ga laj motjouser posted image
tinaaja-a si zihr da je vvse brina tole pojedla,ker mi mamo tok kosila za 2xuser posted image ali vec..razen v vrtcu k rad je...user posted image user posted image bravo punca
vprasanje-a ma katera 4 placilni razred za vrtec...kok placate?anja in draja...prosim da vidve tole vprasanje preskocita,pa ne se smejatuser posted image user posted image .

kok se odzun bliska...aja ill divo..ja nasa sefica si je zazelela za rd  vstopnico za tele fanteuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil erna14 -- 1.12.2008 9:13:23 >

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 4237
1.12.2008 9:12:56   
erna14
tinaaja-kje si ti najdla za ill divo v lj,cene...ne najdemuser posted image user posted image

predlog-kaj kupiti mojmuuser posted image  za 30 rd..ideje,prosim...

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 4238
1.12.2008 9:47:39   
erna14
a ste vidle tole

http://www.zanimivo.si/tag/scan+toaster

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 4239
1.12.2008 10:09:29   
thaiss
Lep deževen pozdravček, pijem prvi kafetek danes, ker se od 8h zjutraj nisem ustavla.

Erna sorry, ma sem bila pri noni v Poreču, sem vidla klice šele ob 22huser posted image

sneg- uau kok uživajo vaši mulčkiuser posted image  Mi se bomo okoli Božiča  odpravli kej na sneg...če ga bo kejuser posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 4240
1.12.2008 10:43:52   
erna14
thaiss-ni panikeuser posted image ,se bos ze oddolzilauser posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 4241
1.12.2008 10:44:13   
thaiss
a si bila tle?

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 4242
1.12.2008 12:12:00   
erna14
thaiss-ma ne mal te hecamuser posted image ,mas zs

< Sporočilo je popravil erna14 -- 1.12.2008 12:14:33 >

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 4243
1.12.2008 12:14:59   
tinaaja
tinaaja-kje si ti najdla za ill divo v lj,cene...ne najdem

http://www.vstopnice.com/

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 4244
1.12.2008 13:05:45   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: erna14

thaiss-ma ne mal te hecamuser posted image ,mas zs

ti tudi

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 4245
1.12.2008 18:17:55   
tinaaja
A ima katera plan it v metro?
Jaz bi tole zadevo - velika kmetija http://www.metro.at/german/pages/metro_postH3.cfm?sid=5&seitex=2080&subseitex=5 ... pazi razliko, tam je 42€ pri na 74 user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4246
1.12.2008 18:59:22   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: erna14

kati-super slikce,a pr vas kaj tele rokavice dol vlece,a ga laj motjouser posted image

Jih je mel prvič - pa prsta mu nisem v prst rinla. In ne, ni si jih dol vleku (za razliko od volnenih rokavic). Sam pomojem je blo to zato, ker mu je enkrat vmes ena dol padla in je ugotovu, da ni šala z golimi rokami po snegu se valjat user posted image .

Tinaaja - ti kar jaz odgovorim - Hana ZAGOTOVO še nima 13kg, ker tok jih niti Žiga še nima pa je pravi rkelc prki Hani user posted image .
*** se popravljam*** - sem ga vrgla na vago - 13,3 user posted image

Skačica - ma vi pa mate res smolo letos. Naj se tast pozdravi čimprej, vi pa da bi se čimbolje počutili v novi hiški!!!

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 1.12.2008 19:03:16 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 4247
1.12.2008 20:23:27   
K_a_t_i
Primorke, vse OK tam dol user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4248
1.12.2008 20:38:13   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja
Imava pa v mozevem avtu Kiddy Comfort plus, ki je od 9-36 kg in je super!

Mi smo ravno gledali, ce bi kupili tak sedez za avto ene od babic. Bi prav prislo, sam nas skrbi una mizica. Ne vem, koliko bi pustili otroci, da se jih zaspona z mizico. A vi nimate s tem tezav?

IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja
Tejcica, na plan z idejami user posted image

Si bom drznila user posted image ...
bom sla v HobbyArt in pogeldala, ce imajo kaksne lustne modelcke za gips vlit in jih bomo nekaj naredili, pobarvali in nesli na obiske, da bodo dali na smrekce. Namesto klasicnih sladkarij, cokolad ipd. bomo pa dajali doma narejene bonbone iz buce in sladkorja. Recept sem videla v reviji od Mercatorja. Pa se kaj se bomo spomnil, ce bo cas in volja..

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4249
1.12.2008 20:51:05   
A-N-J-A
Oooo Anja, kok si ti prijazna ob taki neprijazni uri Kdaj pa ti vstajas? Vi2 z B bi bile glih za skup

Ne sprašuj, kaj se mi je danes zgodilo.Itak da sem vstala eno uro prezgodaj, zbudila vse družinske člane, pi*dila, ker na CN ni blo risanke, pol mi je še alarm eno uro prepozno zvoniluser posted image .No in pol pridem v avto in kaže ura 5 30, mene je skor kapuser posted image .Saj pol mi je blo vse jasno zakaj ni blo risank....user posted image .
Pol sem šla spet dam, razložila možu da gre lahko še za 1 h spat, je bil čist vshičenuser posted image . No pol k sem se pa ob normalni uri spravla na šiht, sem pa falila izvoz Domžale in šla pol na Kartini venuser posted image .

Ela je mela danes zobarja je dobila 4 zvezdice.Zobarca je bila baje čist paf, kok je pridnauser posted image user posted image user posted image user posted image .

Erna, če jo dam na hodnik, pa noben ne bo moigu v stanovanejeuser posted image user posted image user posted image , pa ne smejem se tebiuser posted image .

darilo-moj je za 30 dobil telefon- si ga je zaželel

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......