|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prigode marčkov in marčic 007
27.11.2008 22:18:16   
skačica
čer!

Danes imam  malo več energije, ampak ne zaradi preveč spanja, tega je še vedno mal premal zame. Čeprav Iza celo noč prespi, jaz hodim pa prepozno spat in pol sem zjutri čist boga.
Še dobro, da v službi ni pretiranega dela, bomo pa gagali takrat, ko boste večina tle uživale. Po 15. 12. se obeta pocenitev zdravil in bo verjetno takrat full dela.

draja- jaz sem tudi mislila, da ste mogoče že pridelali user posted image . Delate kaj v tej smeri? Sicer pa super, da Živa lahko je jajčka.

tinaaja- a tkole vam dajo na izbiro darila? A v službi? Pri nas pa sploh ne vem kaj bodo dobili, upam, da kaj uporabnega. Tud jaz bi se verjetno odločila za punčko, ji bo pa kasneje prav prišla. Mogoče je res že mal prevelika za tiste živalce.
No, naše tale punčka ne bi ravno fascinirala, mora bit mal večja pa dret se mora znatuser posted image , ampak kasneje bodo sigurno tud takale punčke ala Barbi aktualne.

anja- tale vaša punčka mi je pa prav všeč.

dajadada- super, da Nejc tako lepo in veliko papa.

dskubin- super sistematikauser posted image . Ja, jaz tudi priznam, da začnem kar rast, ko mi Izo kdo pohvali. Sem se preveč presekirala, ko je bila majhna in je bila njena teža vedno malo pod normalno in je P  samo težila, na zadnjem pregledu jo je pa samo hvalila in sva takoj našle skupni jezikuser posted image .

Jaz sem danes izbrala še barve za v stanovanje. Upam, da nisem kaj mimo usekala, tu imava vse v belem in nimam ravno občutka kako bo dol vse skupaj izpadlo. Zihr bo dobr.Mož je pa sam izbral blok za v kopalnico, bolj majhen, ga  še nisem vidla. Menda mi bo ja všečuser posted image

Grem še mal na Mamo uč vršt.
Lahko noč.

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
28.11.2008 12:56:15   
draja
Anja, Skačicauser posted image user posted image user posted image . Sem vedela, da bo katero ziher zavedla BIG NEWSuser posted image . Drugače pa ja, počasi se bomo začeli "trudit" za še enega sončkauser posted image .

Thaiss res bravo Matia, da se je tako hitro odvadil dude čez dan. No saj Živi je tudi ne pustimo imet po ustih čez dan, ampak za zaspat je pa obvezna oprema - tudi čez dan in tudi v vrtcu.

Amy hvala in tudi jaz držim pesti za Elo, da ji vse alergije čim prej izzvenijo. Mi smo imeli itak samo na mleko potrjeno, tako da smo se jajc bolj preventivno izogibali. Ela je pa res revica s toliko alergijami.

Igrače: no men se počasi meša od tega kaj izbrat za DM v obeh službah (boni BC), kaj za obe babici,.... Danes se se končno zagrela za tole (videla v Muellerju), pa sem hotela, da ji to prinese v eni službi, pa pač midva še doplačava razliko in ji pol nič ne kupujeva, pa na žalost tega nimajo v BC!!!!! Sem prav jezna, ker ima tale BC v BTC-ju slabo izbiro igrač, ful stvari nimajo,....
http://www.quelle.si/si/q4r/kinderweltspielwelt/spielsachen/lego/legobabyampduplo//m-103096/index.html

Tko da zdaj sploh ne vem kaj ji kupit, ker se itak NIČ ne igra z igračami! Sploh sama ne. Bi najrajš enkrat vse igrače spokala v škatlo in nesla na Karitas, ker so samo za navlako.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 4202
28.11.2008 13:17:26   
amy26
Sem prav jezna, ker ima tale BC v BTC-ju slabo izbiro igrač, ful stvari nimajo,....
http://www.quelle.si/si/q4r/kinderweltspielwelt/spielsachen/lego/legobabyampduplo//m-103096/index.html

se strinjam s tabo da BC v BTC-ju res nimam vsega, vendar ker si glih pripopala link od quelle pa naj pripomnim da imajo res vse živo v katalogu, ko pa kaj naročiš pa čakaš tudi dva meseca ali večuser posted image  to se je mojmu user posted image  parkrat zgodilo pa tudi meni, je recimo naročil zimske puloverje pozimi, pa jih je pol dobil konec pomladi, ja poleti jih bo nosiluser posted image
Je pa res da sva naročala predvsem cunje, glede igrač pa nimam pojma kok imajo kaj zalog in koliko se čaka.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 4203
28.11.2008 13:32:15   
Anonimen
Pozdravček še od mene. user posted image

Končno imam nov računalnik, ker mi je prejšnji crknil ravno na neko nesrečno obdobje - ko zaključujem diplomsko nalogo. Ampak sedaj sem res tik pred koncem. Še sreča, da sem dan predno je dokončno "rignil" moža prosila, da mi vse podatke za diplomsko in slikce Jureta zapeče na CD.

Drugače je pa tole vreme turobno, pa sneg mi tudi nič kaj ne diši preveč... Pogleg slabega vremena, še slabe novice - saj je včeraj od tete mož imel hudo prometno nesrečo in ne vedo kaj bo znjim - bo ali ne bo user posted image ... Skoraj isto kakor včeraj se mu je zgodilo 6-7 let nazaj, le manj hudo, pa on sploh nima sreče s tem njegovimi nesrečami...

Včeraj sva z Juretom imela tudi kontrolo pri zobarju. Vse ok, je pa sestro in zdravnico pošteno ugriznil - sem jih pa prej itak opozorila, da noče odprirat ust. Zobki so lepi, le mal ima križnega ugriza in zobozdravnica je po minutki tišine čist na lahko rekla, da ima to po mami... jah kaj čmo. Deduje se vse dobro in slabo.

PikaPola - Upam, da to napenjanje čimprej mine. Vemkako je bilo pri Juretu... na trenutke se mi ej kr mešalo, ampak ti imaš poleg njega še Livijo... Dobro je, da ti vsaj vsake toliko kdo pomaga, da se vsaj za 5 minut vsedeš dol.

dskubin - Želim vam uspešno uvajanje v vrtec. user posted image

Darila - Oh, tega je toliko, d an evem kako bomo sfolgali. Še vsaka stara mama in ata bo prinesel Miklavža, pa Dedek Mraz v moževi službi,... Ampak prej vprašajo kaj bi imeli oziroma kaj rabimo. Sicer pa ima igračk polno ritko.

draja - Bravo za uspešno uvajanje jajčk. user posted image

Toliko za enkrat...

(odgovor članu amy26)
  Neposredna povezava do sporočila: 4204
28.11.2008 13:36:25   
thaiss
Lep pozdravček, še malo oddelamo in vikenduser posted image  user posted image  

Matičko je danes po dolgem cajtu jokal ko sem ga pripeljala v vrtecuser posted image , me je prosu za dudo....

darila:jaz tudi ne vem kaj naj mu vzamemo razen Legic, trenutno najraje riše, pa mu bomo kej tazga uzeli http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=170214
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=172917
a imajo še kje kej podobnega???

plastelin: ste ga že malčkom?? Jaz sem ga včeraj kupla, zdej bi pa rabla še kakšno plastificirano podlogo za na mizo. Kje to dobim???

Jasna en miljon pikapok za stricauser posted image user posted image  Čimhitrejše okrevanje!!!

< Sporočilo je popravil thaiss -- 28.11.2008 13:48:39 >

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4205
28.11.2008 15:34:43   
tinaaja
Mam mal casa, brina ravno poticko kida user posted image

Jjasna, upam, da bo s stricem vse ok user posted image

Plastelin - sem si ga tud ze ogledovala... Pa me je draja opomnila, da je eden celo tak, ki ga "lahko" pojedo oz ce ga ni panike.. user posted image Plastificirana podloga - Ikeaa ima super podloge za rezanje ala deska - plasticna in prepogljiva malo. Samo ideja user posted image

Igrace ... no jaz sem zacela dvomit v kuhinjo, predvsem zaradi zavzemanja prostora, pac ne mores pospravit v predal user posted image In danes jih v leclercu itak nisem vec vidla. sem prisla na idejo - sanke user posted image Jaz imam ful v spominu, kako je mami mene s sankami okoli vozila, do babi,... In en mali hribcek imamo tud blizu, pa pst,... Kaj bi bilo najbolj primerno za te nase rite? A une plasticne al lesene? Izkusnje?

Thaiss, upam,da naslednji teden joka ne bo vec user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4206
28.11.2008 17:43:20   
pocka
Ojla, sem samo na hitro preletela...

majcika - user posted image čestike, jaz sem tudi mislila,da ima kasneje rokuser posted image

čestitke draja za jajčka, jaz sem tudi mislila,da bo kaka druga novička user posted image

skačica - naj vam selitev hitro mine

anja - kje ste nabavili tole punčko, jo iščemo za Tajo, pa ne najdem nikjer tako lepe

darila - od babi bo dobila tablo, od naju pručko in nastavek za WC + knjigico in kake puzle, je nora nanje (tiste, ko se daje skupaj mladičke pa velike živalce), od ostalih pa nimam pojma, legic ji ne bomo kupovali ,ker smo jih do zdaj že ogromno nabavili, tako,da bo zaenkrat dovolj, pri nas se tudi ful obnesejo tiste lesene plošče, kamor se razne sličice oz. like vstavlja (živali, vozila...)

pesmice - Taja pa pri ringa raja poje tole varijanto, ringa raja, muca nagaja, kuža nagaja, babi nagaja, mami nagaja, oči nagaja...tečeee in vseee nameeečeeee user posted image
dskubin - bravo za Draža user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4207
28.11.2008 17:43:26   
sezam
Da se vam še jaz malo javim. Ta teden ni blo ravno prave volje - se me je lotil prehlad, pa moj preljubi kašelj me je spet obiskal user posted image , tako da sem zvečer user posted image  Ma bo že bolje.

Pikapoloa - upam, da Petra čimprej neha zvijat user posted image

draja - user posted image user posted image  za jajčka in upam, da vama čimprej uspe user posted image
A moraš pa ravno v BTC-ju kupit? Kaj pa če bi pogledala še na Rudniku ali Šiški?

skačica - tudi tebi želim, da user posted image  čimprej zagledaš. Pa user posted image user posted image user posted image  za stanovanje. Še amlo, pa boš uživala na svojem.

quelle - točno tako je z zalogo. Sem zadnjič naročila kocke in čakala 3 teden, pa nič. Jim pošljem mail, kje je pošiljka, in dobim odgovor  "ni na zalogi" user posted image  Tako, da sem storniral in jih kupila drugje.

darila - pri nas v službi pa sami pripravijo za DM. Nimamo nič besede pri tem. Upam, da ne bodo spet nahrbtniki ali pliš, ker tega imamo že too much user posted image  Seveda, ko pa čistijo zaloge user posted image

jjasna - user posted image user posted image  za tetinega moža

Tudi naš je z govor še daleč za drajino Živo. Je pa prav hecen, ko rečem Ani naj pripravi mizo za koslio. Takoj prileti, pa nese na mizo svoj krožnik in žlico, nato pa leti k atiju in začne "Ati am am" in začne z roko ukazovalno kazat proti kuhinji user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 4208
28.11.2008 17:54:35   
sezam
pocka - pri vas bosta tud imela/e skupaj RD in skoraj taka razlika mid njima, kot pri nas. Pri nas je razlika 2 leti in 10 dni user posted image

darila - pri nas bo pa miklavž Ani prinesel TABLO, Žigu pa TAKTOR in PRIKOLICO. Drugje bosta pa dobile še nekaj legic, pa še kak priključe za k traktorju, model za frizeranje...

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 4209
28.11.2008 17:55:57   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: sezam
Žigu pa TAKTOR in PRIKOLICO.

za sliko pri prikolic, klikni na povečaj user posted image

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 4210
28.11.2008 20:33:22   
A-N-J-A
anja - kje ste nabavili tole punčko, jo iščemo za Tajo, pa ne najdem nikjer tako lepe

V BC, mislim da so zdaj clo v akciji za 15 €

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4211
28.11.2008 21:49:27   
A-N-J-A
sanke Jaz imam ful v spominu, kako je mami mene s sankami okoli vozila, do babi,... In en mali hribcek imamo tud blizu, pa pst,... Kaj bi bilo najbolj primerno za te nase rite? A une plasticne al lesene? Izkusnje?

Mi mamo lesene, smo se glih 2 dni nazaj sankal in sta oba full uživala, jaz pa mal manj, kk sem vlekla k konjuser posted image .

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4212
28.11.2008 21:50:09   
tejčica
Hejla pupe!

Vidim da ste čisto v darilih. No saj, pri nas situacija ni čisto nič drugačna. Sam še reklame gledam, kje je kaj pametnega, pa da mulci še nimajo.

Za Vida sploh ni problem izbrat. Sam da je gradbena mehanizacija, pa je vse super dobro. Ravno včeraj sem šla iskat tega bagra v Spar. Sem ga že v BC gledala, pa sem rekla da je itak še dost časa, pol ga pa čez kak dan v Sparovi reklami zagledam in to za 12 evrov manj! In sedaj je že skrit doma v omari. Legic ne bomo kupoval, ker jih imamo še od Taje, ki se z njimi ni skoraj nič igrala. Mogoče jih je 3x na leto mal povohala in nič več. Pa zraven bo dobil še kakšno knjigico in bo dovolj. Itak dobi še od babic in dedkov in ostale žlahte, pa še DM na šihtu pri mojemu... 

Za Tajo pa prav ne vem kaj kupit. Ful govori o tejle princeski, ma teh barbik, metuljčic in princesk ima že tolko, da jih niti preštet ne ve vseh.user posted image   Pa konji, teh ima tudi tolko, da zvečer porabi pol ure, da vse spat spravi. Ja, mi ne dajemo zvečer spat punčk ampak konje. Je treba vse nahranit, pa pokrit, pa pravljico dovolj na glas brat da še konji slišijo...  Nazaj k darilom. Sem danes videla v BC reklami tole ta velko pupo k jo ma Anja na sliki in študiram če bi bila za našo Tajo zanimiva. Drugače ji bova pa najbrž kaj od playmobil kupla. Od konjev kompelt itak že ima in je ful navdušena. Mormo pa zanjo kupit še darilo da ji ga da DM na šihtu. Tam dobi samo Vid, Taja pa letos prvič ne več. In itak da to pri nas ne bo šlo tako skozi in bomo nekaj kupli še za Tajo, da bo dal še njej. Ker drugače ji srce poči od žalosti.

Kako boste s smrekicami letos??? Jaz ful cvikam, da ne bo mali skoz bunkice razbijal.  Mi imamo itak veliko samo 1,5m in smo jo lani imeli na omaricah v dnevni. Ni bil problem ker Vid ni mogel zraven, saj sem stajco dala spredej. Letos je pa na omarice ne upam dat, ker bo v prvih petih minutah vse na tla spravu, da pa postavimo smerkico kar tako sredi dnevne, pa bo tudi žurkaaaaaaa! Brez pa ne bomo, to pa ne.

Sicer nam je pa ratalo, da smo bili od prejšnjega torka naprej skozi v vrtcu. Mislim da smo tolkli rekord! No, upam da se ne zbudi jutri z vročino. Gre pa sedaj tudi sam z veseljem zjutraj v igralnico. Prav fino je to videt.  Imamo pa v ponedeljek v vrtcu novoletne delavnice in bomo malo packali.

Naša šolarka pa itak packa vsak dan. Hodi taka domov iz šole, da bi ji najraje delovno tuto oblekla za v šolo. Perem ko zmešana, pa skoraj nimamo majčke in hlač brez flekov!user posted image  Pa še par naših šolskih dogovivščin. Zadnjič en dan je iz šole prišla samo z eno nogavico. Drugo je zgubila. Ma kako lahko zgubiš nogavico, ki ima za bit na nogi??? Drugi dan prinese domov mokre copate. So padle v školjko. Kako??? Naslednji teden so spet govorilne, pa ne vem če imam korajžo it!

Oooo, pa še nekaj! Naš otrok KONČNO začenja mal govorit! Poleg tistih osnovnih (mama, tata, jaja - Taja) imamo zdej še kok - sok, kak - čaj, nana- banana, ssssss - še, Tit - Vid. Počas pa bo nekaj.

Bay bay za sedaj.

< Sporočilo je popravil tejčica -- 28.11.2008 21:51:50 >

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 4213
28.11.2008 22:48:04   
Žabika
Ojla!

majcika: čestitke za novega člana!

O ostalih pa nič kaj preveč podrobno, ker samo na hitro preletim pisarije. Vidim, da imate težave z darili; no to se meni ne dogaja. Nimamo kakšnih posebnih želja, večinoma kupim kar sproti, pa tudi ni problem še kaj pametnega najti za kupit. Smo pa tudi zelo majhna familija, tako da tudi zunanjih pritiskov in vprašanj ni veliko.

Zunaj je pa prava idila - naletava sneg kot nor, vse je že belo, mislim, da ga je že okoli 10 cm. Me prav zanima, kakšna bo jutri Hanina reakcija. Mene prav veseli, da je malo zimskega vzdušja. Samo upam, da se napovedi vremenarjev, da bo jutri dež na tole padal, ne bodo uresničile.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4214
28.11.2008 23:34:57   
Anonimen
Hoj,

najprej vam povem, da sem cist izzeta. Se dobro, da jutri dobimo tata nazaj, da bo lahko mal pomagal. Sem se pa navadila dat oba sama, vkljucno s kopanjem vsaj enega na dan. LAhko samo recem, da obcudujem samohranilke, ker meni bi se po se kaksnem tednu zrolalo.

Hvala za spodbude za Petra. Trenutno ga se sraufa in veliko manj, ce ne jem mleka in sem ga izlocila iz prehrane. Sva bila pa vceraj na razvojni in je bilo prav fino. Zdravnica je hotela videt prav vse, kako ga preoblacim, kako dojim in celo kosaro od vozicka je hotela videt, c eje OK. :) Naj bi imel tezave pri pasenju kravic, pa smo ugotovili, da je to zaradi racmank, ker so presiroke in prevec je bombaza in se ne more gibat. Tako, da smo jih pospravili in smo na raygradljivih plenicah :). Pa blazino smo mu kupili, da se lahko gor valja in kravce pase, se eno ogledalo mu damo na drugo stran pa bo super.

Ce ze govorimo o darilih, bo pri nas DM/Bozicek prinesel Liviji zogo za sedet in plisasto Pujso Pepo, ker je nora nanjo (hodi s knjigico spat :) ). No, za zadnje se nismo cisto ziher, ce jo bo se drzalo do konca decembra. Za Petra pa se nic ne vem. verjetno kaksno igraco, da ne bo vse ponoseno in rabljeno dobival.

Jasna - pikepoke za strica!

Tinaaja - sanke so super ideja! Mi smo ravno danes kupili sedez zanje!

Se tole vam dam za konec za mal bozicnega vzdusja, ena prav simpaticna pesem:
Zat You Santa Claus (original je od Louisa Armstronga in je se boljsa kot ta video)
http://www.youtube.com/watch?v=zLziuB8aM2w&feature=related

lahko noc, mene caka se nekaj bombic po stanovanju!

(odgovor članu Žabika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4215
29.11.2008 8:45:50   
pocka
IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A

V BC, mislim da so zdaj clo v akciji za 15 €

hvala,bomo šli pogledat user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 4216
29.11.2008 8:54:25   
tinaaja
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=169893 velika govoreca puncka user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4217
29.11.2008 13:00:50   
Anonimen
Hvala vsem za pikepoke za strica. Stanje je še vedno hudo...

IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

trenutno najraje riše, ...
a imajo še kje kej podobnega???

Včeraj sem v Sparu v CP v Lj videla eno tablo, na katero lahko riše... Sam za ceno sem pa pozabila pogledat, je pa takšna (dimenzij tudi ne vem, je pa od Smoby-a) - LINK.

(odgovor članu thaiss)
  Neposredna povezava do sporočila: 4218
29.11.2008 13:41:28   
A-N-J-A
IZVIRNO SPOROČILO: tejčica

Kako boste s smrekicami letos??? Jaz ful cvikam, da ne bo mali skoz bunkice razbijal.  Mi imamo itak veliko samo 1,5m in smo jo lani imeli na omaricah v dnevni. Ni bil problem ker Vid ni mogel zraven, saj sem stajco dala spredej. Letos je pa na omarice ne upam dat, ker bo v prvih petih minutah vse na tla spravu, da pa postavimo smerkico kar tako sredi dnevne, pa bo tudi žurkaaaaaaa! Brez pa ne bomo, to pa ne.

To ni še nič, posluši naš problem-naša smreka je visoka 180 cm in ker smo se preselili jo nimamo kam postavituser posted image user posted image user posted image .Ja ne vem al naj se smejem al jokam.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4219
29.11.2008 14:15:02   
Sibil_
Dan!

Majcika - čestitke!user posted image

Jasna - upam da bo stric kmalu ok, res niso prijetne te zadeve....

ANJA - pa kaj ste se selili v manjše ali večje?No, mi smrekico bomo imeli, ampak kaj bo pa gor pa ne vem, ker se tudi jaz bojim razbijanja obeskov - zadnja najljubša aktivnost mojih dveh fantov je namreč lovljenje po stanovanju, pri tem pa seveda leti vse naokoli...mah, moram še premislit.user posted image

Pikapola - upam da bo Peter kmalu ok, si poskusila pit kislo mleko?Eni pravijo da pomaga, če ga mamica pije, nisem pa sama poskusila.

Pihanje nosa - Lukas že kar pihne, ampak še vedno malo skozi usta in ne vem kako mu dopovedat naj usta zapre.Kakšen nasvet?user posted image

PAtrik je začel zelo intenzivno spoznavat črke, imamo namreč Scrabble in iz teh črk sestavlja besede.Ima napisano na vratih Patrik in je čisto sam vzel črke in sestavil Patrik.In potem se to nadaljuje do vseh besed ki jih vidi - Scrabble, Delo itn.Prav zanimivo.No, ker pa je zraven Lukas in so črke od Scrabble majhne, bi mu kupila tisto tablo z magnetnimi črkami.Ste kje videle kakšno lepo?Moram malo po trgovinah, pa zdaj ko delam nimam prav nič časa, grrrr.user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 4220
29.11.2008 19:31:49   
K_a_t_i
Živjo, živjo.

Ste si pa dale dela z darili. Jst se nekak še izogibam user posted image . No, vemo že za sanke (dedi), piši-briši tablo (drugi dedi in babi) in Nodi lutko (to še moram razdelit - sestrca, če čekiraš - tega šparam zate user posted image ).
Sneg - user posted image . Sej, men bi blo prov tud, če ga ne bi blo (sploh v petek, ko sem se zvečer peljala domov iz Portoroža mi je že mal živce najedal), ampak Žigu je noro všeč user posted image . Danes smo si na igrišču sposodili sanke in je bil cel žur. Ko sank ni blo več, je bil pa tobogan zakon, ker je toook letelo (smučarske hlače s kombinacijo mokrega tobogana). Pa kotaljenje po klancu navzdol je bilo tud fino user posted image . Evo, tkole smo se zabavali...

user posted image user posted image user posted image

In tudi sicer so klanci ena od bolj priljubljenih "igrač"

user posted image

Je pa Žiga preživel prvo noč brez mami (seminar) in sta se z očijem imela super. So se mi pa vseen neki oči zarosile, ko mi je prek gsmja dal lupčka za lahko noč user posted image .

No, tokle....

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 29.11.2008 19:47:18 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 4221
29.11.2008 19:58:53   
K_a_t_i
Žabika
a) odjavla sem se od telovadbe (poleg ure, ki mi ne ustreza, mi je kolegica povedala, da je na tej telovadbi vedno tako kot ta teden)
b) kdaj greva mi2 na telovadbo? Zdele sem se mal zamisla. Namreč...

V albumu imamo tudi sliko, ko sem noseča. In vedno pravim, da je tukaj pa Žiga v maminem trebuščku. In danes se prav grdo najem pa me sin poboža po trebuščku in pravi:"Žiga". user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4222
29.11.2008 20:28:23   
tejčica
IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A
IZVIRNO SPOROČILO: tejčica
To ni še nič, posluši naš problem-naša smreka je visoka 180 cm in ker smo se preselili jo nimamo kam postavituser posted image user posted image user posted image .Ja ne vem al naj se smejem al jokam.

Najboljše da zamenjamo smrekce.user posted image  Jest mam na zalogi eno še manjšo,  ma niti metra nima. To smo imeli prej v stanovanju, ko še mi štirje skoraj nismo imeli kje stat, kaj šele smrekca (smo jo postavili v kot na naslonjalo od kavča). No, ta je sedaj od Taje in jo ima v svoji sobi, jo pa okrasi s svojimi okraski. Mislim da bodo tudi v dnevni morali biti letos kaki "home made" okraski.

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 4223
29.11.2008 20:36:33   
tejčica
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=169893 velika govoreca puncka user posted image

Ja, tole sem jaz gledala in še cena je super. Pol so pa danes zjutraj med risankami vrtel reklame od Pikapolonice in je bila tudi reklama ta tole Roxanne in je Taja čist navdušena. Za tisto v BC piše da govori, Roxanne pa da hodi. A kera ve a je ta res tolk boljša a je samo tolk dražja?

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4224
29.11.2008 20:49:25   
tejčica
IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR
PAtrik je začel zelo intenzivno spoznavat črke, imamo namreč Scrabble in iz teh črk sestavlja besede.Ima napisano na vratih Patrik in je čisto sam vzel črke in sestavil Patrik.In potem se to nadaljuje do vseh besed ki jih vidi - Scrabble, Delo itn.Prav zanimivo.No, ker pa je zraven Lukas in so črke od Scrabble majhne, bi mu kupila tisto tablo z magnetnimi črkami.Ste kje videle kakšno lepo?Moram malo po trgovinah, pa zdaj ko delam nimam prav nič časa, grrrr.user posted image

Ekola tablo, pa še ena zelo podobna tabla.

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......