tejčica
|
Hejla pupe! Vidim da ste čisto v darilih. No saj, pri nas situacija ni čisto nič drugačna. Sam še reklame gledam, kje je kaj pametnega, pa da mulci še nimajo. Za Vida sploh ni problem izbrat. Sam da je gradbena mehanizacija, pa je vse super dobro. Ravno včeraj sem šla iskat tega bagra v Spar. Sem ga že v BC gledala, pa sem rekla da je itak še dost časa, pol ga pa čez kak dan v Sparovi reklami zagledam in to za 12 evrov manj! In sedaj je že skrit doma v omari. Legic ne bomo kupoval, ker jih imamo še od Taje, ki se z njimi ni skoraj nič igrala. Mogoče jih je 3x na leto mal povohala in nič več. Pa zraven bo dobil še kakšno knjigico in bo dovolj. Itak dobi še od babic in dedkov in ostale žlahte, pa še DM na šihtu pri mojemu... Za Tajo pa prav ne vem kaj kupit. Ful govori o tejle princeski, ma teh barbik, metuljčic in princesk ima že tolko, da jih niti preštet ne ve vseh. Pa konji, teh ima tudi tolko, da zvečer porabi pol ure, da vse spat spravi. Ja, mi ne dajemo zvečer spat punčk ampak konje. Je treba vse nahranit, pa pokrit, pa pravljico dovolj na glas brat da še konji slišijo... Nazaj k darilom. Sem danes videla v BC reklami tole ta velko pupo k jo ma Anja na sliki in študiram če bi bila za našo Tajo zanimiva. Drugače ji bova pa najbrž kaj od playmobil kupla. Od konjev kompelt itak že ima in je ful navdušena. Mormo pa zanjo kupit še darilo da ji ga da DM na šihtu. Tam dobi samo Vid, Taja pa letos prvič ne več. In itak da to pri nas ne bo šlo tako skozi in bomo nekaj kupli še za Tajo, da bo dal še njej. Ker drugače ji srce poči od žalosti. Kako boste s smrekicami letos??? Jaz ful cvikam, da ne bo mali skoz bunkice razbijal. Mi imamo itak veliko samo 1,5m in smo jo lani imeli na omaricah v dnevni. Ni bil problem ker Vid ni mogel zraven, saj sem stajco dala spredej. Letos je pa na omarice ne upam dat, ker bo v prvih petih minutah vse na tla spravu, da pa postavimo smerkico kar tako sredi dnevne, pa bo tudi žurkaaaaaaa! Brez pa ne bomo, to pa ne. Sicer nam je pa ratalo, da smo bili od prejšnjega torka naprej skozi v vrtcu. Mislim da smo tolkli rekord! No, upam da se ne zbudi jutri z vročino. Gre pa sedaj tudi sam z veseljem zjutraj v igralnico. Prav fino je to videt. Imamo pa v ponedeljek v vrtcu novoletne delavnice in bomo malo packali. Naša šolarka pa itak packa vsak dan. Hodi taka domov iz šole, da bi ji najraje delovno tuto oblekla za v šolo. Perem ko zmešana, pa skoraj nimamo majčke in hlač brez flekov! Pa še par naših šolskih dogovivščin. Zadnjič en dan je iz šole prišla samo z eno nogavico. Drugo je zgubila. Ma kako lahko zgubiš nogavico, ki ima za bit na nogi??? Drugi dan prinese domov mokre copate. So padle v školjko. Kako??? Naslednji teden so spet govorilne, pa ne vem če imam korajžo it! Oooo, pa še nekaj! Naš otrok KONČNO začenja mal govorit! Poleg tistih osnovnih (mama, tata, jaja - Taja) imamo zdej še kok - sok, kak - čaj, nana- banana, ssssss - še, Tit - Vid. Počas pa bo nekaj. Bay bay za sedaj.
< Sporočilo je popravil tejčica -- 28.11.2008 21:51:50 >
|