|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prigode marčkov in marčic 007
1.12.2008 22:50:36   
skačica
čer!

Pri nas vse po starem, do stanovanja sem pa danes prišla in sem zelo zadovoljna z izgledom. Kati- ni še hiške, papirji naj bi bili drugo leto pol pa še vsaj ene 2 leti  gradnje, tko da čez ene 4 leta bi pa že znal bit v bajti. Če bomo seveda sploh papirje dobil user posted image , obljubljajo jih.
Ta čas bomo živeli pa v stanovanju 65 kvadratov, v bloku, sva ga pa kupila in bomo res na svojem. Me prav zanima kako se bomo počutili notri, glede na to, da sva bila oba vse življenje v hiši, jaz do 20. leta na kmetiji. Po moje prav fajn.

IlDivo- tinaaja, kje si videla kdaj jih začnejo prodajat? Jaz bom verjetno kljub ceni šla, če ne bo le-ta odvrnila vseh kolegic in bom ostala sama. Pol pa ne bom šla.

Ja, sem tudi jaz razmišljala o tem kakšno življenje imam zadnji dve leti.
Lansko leto sem postala mamica, največja sreča na tem svetu, no na koncu leta pa mi je umrl ati. Šok in žalost, vendar je bilo malo tudi pričakovano, ker je bil več let zelo bolan. Letos sem pa diplomirala, kupila sva stanovanje, potem pa mi umre edini brat. Ne, te žalosti pa ni za opisati in ne vem kdaj bom prebolela. Vsak mesec bolj boli, mislim, da je šok za mano, sedaj je pa toliko večja žalost. Ga ni dneva, da se ne bi razjokala... In zdaj je december, čas, ko bi bila tako rada vsak dan vesela in srečna pa ne morem biti. Bliža se obletnica atijeve smrti, ki ga zelo pogrešam, zraven pa še bratova smrt, ki mi ne da mirno dihat.
Malo pozabiš, ko se ukvarjaš z našimi tremi malčki pa ko kupujem zanje darila pa tole urejanje stanovanja in selitev, ampak ko pride čas za spanje, imam pa vsak večer pred očmi brata. Pa ko se peljem v službo in imam čas za razmišljanje in bi ga rada poklicala (velikokrat sva se obveščala kakšne so razmere na cesti, ker je on vozil tovornjaka pa tudi kar tako sva čvekala, ker sva oba imela čas)pa ga ne morem. Takrat pa lahko samo jočem...
Res so se zadnji dve leti prepletali veseli in žalostni dogodki, ampak trenutno sem srečna lahko samo zaradi Ize, vsi ostali dosežki so popolnoma nepomembni, ker čisto preveč pogrešam Blaža. Pa tako rada bi se veselila vsake pozitivne stvari, ki se nam zgodi.
Rada grem v službo, tam imam okrog sebe nekaj pozitivnih ljudi, ob katerih se lahko sprostim in tudi nasmejim.

Verjamem pa, da bom čez nekaj časa lahko spet sproščena, nasmejana za vsako figo (ker sem po naravi taka) in pozitivna kot sem že bila. Komaj čakam te čase.  Ta čas se bom pa trudila, da bom počasi postala stara JAZ.

No, če se vam ne ljubi tega brat, lahko komot preskočite, ne vem zakaj, ampak morala sem tole napisat in počutim se bolje.

Zdaj grem pa spat. Lahko noč.

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 4251
2.12.2008 8:39:55   
tinaaja
Helou bejbe..

Anja .. user posted image user posted image user posted image

Pikapola ... brina je prvic zivcnega fasala not, pa sva jo ignorirala user posted image In vsakic v bodoce je bilo brez problema, se mi zdi, da ji je cist kul in da je zelo rada not. Je mal poseben sistem zapenjanja, ampak mi2 sva vec kot zadovoljna. Ji das kaksno knjigoco, igracko in pol mizica ful prav pride user posted image

Skacica, ja tezke preizkisnje vas dajejo user posted image Pred tremi leti je bilo podobno v nasi sirsi druzini, ful smrti, moj oce, sestricna zapustila dve puncki za sabo, od mojga teta, ... Najhujse pa so smrti mladih ljudi kot je bil tvoj brat. In imas prav, bolecina pride za tabo. Teto (mamo od sestricne) je zares zadelo leto dni po sestricnini smrti user posted image Takrat je sele dojela, kaj se je zgodilo in da je ress ne bo vec nazaj. Il divo pa je napisano na vstopnice.com  - cena me ne odbije tok kot lokacija, za tako glasbo za moje pojme cist neprimerna sploh k znajo ornk zasrat z ozvocenjem user posted image
Najave: Približuje se Il Divo - torek, 25 november 2008, (10:51) Počasi se približuje pričetek predprodaje vstopnic za ljubljanski koncert Il Divo, ki bo 27. marca v ljubljanski Hali Tivoli.
Cene vstopnic bodo v razponu od 99 EUR do 129 Ž

Kje bi dobila nepremocljive rokavice za brino? A so une od H&M nepremocljive? Je kdo videl kaj takega?

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 4252
2.12.2008 9:55:25   
erna14
skacica-ne vem kaj naj ti napisem,ker nobena beseda nebo izbrisala tvoje bolecine in nobena je ne bo omilila....vse kar lahko napisem je da si iz srca zelim da bi ti cas pozdravil rane in da bi kmalu posijalo sonce tudi v tvoje srce,do takrat pa kadarkoli bos zelela smo tukaj da nam izlijes svojo zalost,da se razjocesuser posted image user posted image user posted image
anja-sej  boste pa doma ostal,a rabte kaj vn hodtuser posted image user posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 4253
2.12.2008 20:18:04   
dskubin
skačica - nimam besed, ki bi lahko ublažile bolečino. user posted image in ušesa za poslušat pa vedno! Ti se kar izkašljaj tle, če ti pomaga, pa nič se ni treba opravičevat.

IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i
Primorke, vse OK tam dol user posted image

hvala za skrb, mi smo šli lišo skozi. Nimam pojma zakaj, ampak sem zjutraj prepričala mojga, da ga jaz zapeljem v službo in da naj me počaka, da ga bom šla iskat user posted image Če ne bi tudi mi grebli avto iz morja user posted image . Je blo pa kar pestro ja.

Smo pustili otroke na počitnicah pri mojih in sem zdej že pol bajte spucala in se mi ne da več, zdej mi je pa doooooooooooooolgcajt, k se noben ne dere in mi na nogi visi. Help user posted image

< Sporočilo je popravil dskubin -- 2.12.2008 20:21:15 >

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4254
2.12.2008 20:22:28   
cv105
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

Kje bi dobila nepremocljive rokavice za brino? A so une od H&M nepremocljive? Je kdo videl kaj takega?

Jaz sem jih Maksu kupila v Hervisu, Reuscheve; imajo jih od mini mini velikosti do 10 let se mi zdi ... so pa take na en prst, ful tople, na vrvici, pa še podaljšane gor čez rokav ... ni da sneg zaide vmes user posted image  ... sprobane in se obnesejo

drgač pa ... stalno v pogonu ... M nekaj neješč zadnja dva dni ... pa rdeča lička ima ... petke na pohodu morda?

... včeraj smo karsili vrtčevsko igralnico ... mati barvala s temperami po 15 letih ... ful lepo, ful luštno ... večkrat bi lahko tako user posted image

... bodite pridni in fajn

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4255
2.12.2008 21:10:13   
A-N-J-A
Tinaaja in Erna vidve poznata Nino, a vesta da je začela že tretji kroguser posted image .Jaz se ji klanjam, madona en za drugim, jaz pristanem v Poljuuser posted image .

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 4256
2.12.2008 21:13:17   
A-N-J-A
Aja skačica ti kar pojamraj, saj imaš za kaj.Ne morem si predstavljat kaj prživljaš ti in tvoja družina. A veš da sem jaz tud ravno danes razmišlajala, da ko se mi nekaj lepega zgodi in sem full srečna, me pol nekaj 5x bolj zabije  1 m pod zemljo.Tko da se včasih kar bojim veseliti user posted image  A ma še kera kdaj tak občutek?

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 4257
2.12.2008 21:19:53   
thaiss
Ojli,

danes sva imela z Matio kontrolo pri P, vse okuser posted image Potem pa še okulista, na levi uček še vedno minimalno škili, ampak je že bolje kot pred 6muser posted image  Je pa bil zelo priden, v bolnici sva bila 2 uri in je potrpežljivo čakal,zabaval druge,..prav priden je ta moj fantinauser posted image user posted image user posted image

Popoldan sem mu pustila malo packanja s prstnimi barvami, veselje na kubik. V naslednjih dneh pa se bova lotila izdelovanja čestitk in novoletnih okraskov.

Verjamem pa, da bom čez nekaj časa lahko spet sproščena, nasmejana za vsako figo (ker sem po naravi taka) in pozitivna kot sem že bila. Komaj čakam te čase. Ta čas se bom pa trudila, da bom počasi postala stara JAZ.

skačica želim vam čimveč nasmejanih , srečnih dniuser posted image

kati mi smo suhi, hvala za skrbuser posted image

dskubin- uživajta v tišini in miru

še par fotk

tako s tatijem namakava tačke user posted image

lluuuulllllaaammmmm user posted image

vožnja z motorjem; čelada obvezna   user posted image

današnje ustvarjanje
user posted image    user posted image

user posted image    user posted image

< Sporočilo je popravil thaiss -- 2.12.2008 21:28:50 >

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4258
2.12.2008 21:27:44   
A-N-J-A
Bravo Matiauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4259
2.12.2008 21:46:29   
Anonimen
poglejte, kaksno imamo pri nas

http://www.youtube.com/watch?v=kshXaExzciE

(odgovor članu A-N-J-A)
  Neposredna povezava do sporočila: 4260
2.12.2008 21:51:12   
thaiss
Peter user posted image  user posted image  kakšen prisrčen smehecuser posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4261
2.12.2008 22:14:25   
tejčica
Peka pa se pride user posted image Tejcica, na plan z idejami user posted image

Uf, še čist prezgodaj zame letos tole. S peko bom začela šele v drugi polovici meseca, ker moram prej še en fejst zaj*** kolokvij dat skoz. Drgač pa klasika pri meni so itak medenjaki, cimetove zvezdice, linška očesa, bananini keksi, vanilijevi rogljički, pa navadni keksi v božičnih oblikah, domači prijatelj... za kake nove moram pa mal letošnje revije pogledat. Robo sem sicer v glavnem že nakupila in me čaka v špajzi, da najdem čas.

Skačica, user posted image user posted image user posted image . Si ne morem predstavljati kako se počutiš, ti pa želim, da bolečina čim prej mine.

IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A
Ela je mela danes zobarja je dobila 4 zvezdice.Zobarca je bila baje čist paf, kok je pridnauser posted image user posted image user posted image user posted image .

Bravo Ela!user posted image  Mi smo za tolko zvezdic rabli s Tajo pol leta k zobarju hodit, pa vsaj 10 živčnih zlomov dožvet. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

Primorke, vse OK tam dol user posted image

Tudi mi smo jo dobro odnesli, hvala.

Thaiss, joj kakšen fant je že Matia! Pa že na školjki! Bravoooo!user posted image

Dskubin, a paše vsake tolko mal miru, kaj? Rata pa tut hitro dolgčas.

PikaPola, kakšen smejko je mali.user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4262
3.12.2008 14:56:49   
Dajadada
Najprej sem jokala, ko sem brala post od Skačice (ti se kar zlij tukaj, saj te rade beremo...želim ti da boš čimprej prava TIuser posted image ), potem sem se smejala skupaj s Pikapolinim Petrom user posted image . Naš T tudi že veselo nasmeške deli. Zaenkrat so še bolj sramežljivi, ampak tako zelo, zelo prisrčni.
Danes sem imela pregled pri G (vse ok) in so me klical iz vrtca, da N driska, tako da sem morala očija klicat, da ga je šel iskat. T je bil pa pri tašči. Čist vse k imajo cajt ponucamo, da nam priskočijo na pomočuser posted image . Zdaj oba spita, N se men še ni posračkal in upam, da tako tudi ostane, saj je danes že 5x.
Grem zdaj preverjat kaj naj mu dam jest, da ne bo vse ven vrgel...prej je pil zelo, zelo razredčen sokec in jedel slano pecivo (preste itd.) pa ni kakaluser posted image .

< Sporočilo je popravil Dajadada -- 3.12.2008 14:57:06 >

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4263
4.12.2008 15:21:48   
erna14
heloo

anja-a res ta je pa dobra...cestike iz moje straniuser posted image user posted image
thaiss-hudooo,sm ga gledala ce je po obrazu tud kaj popacan,joj ziga bi bil vsepovsod od barveuser posted image user posted image
pikapola-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  iiiiiiiii srcek mali
dajadada-user posted image user posted image user posted image upam da ne bo slo naprej z drisko

no midva sva mela v torek sistematko in smo bli cepljeni
ima 11.80 kg in velik je pa 82,drugo je bilo vse uredu,sploh govorno ga je zelooo pohvalila,sm bla tok veselauser posted image ,no vceri smo sli v mesto lucke gledat in smo upal da nam bo uspel priti takrat k jih bodo przgal,pa smo zal 1 uro parking iskal,ampak vzdusje je blo vseen lepo,tamal je ful uzival.

drugac pa kje pa ste vse,a so vam zaplenil racunalnike

kati-a si bla ti vcer mogoce tud kaj v centru,k se mi je zdel da si bla ti pa nisem bla ziher a si eli ne,ker sem iz profila vidlauser posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 4264
4.12.2008 16:11:57   
tinaaja
erna, z luckami nisi velik zamudila user posted image guzva u pm... pa se skoraj ob pol6 so sele prizgali in mi2 sva ze posizila od cakanja. brine hotla na tla, tam ful guzva, ona bi sibala med folkom aaaaa no smo pol le docakali, je bilo lepo, ampak nic za dol past. bomo raje sli na kaksen sprehod zvecer kot pa se se kdaj tkole guzvat user posted image

a nekaj povem - brini spet iz nosa tece... ma tud en teden ne gre brez sranja user posted image AAA

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 4265
4.12.2008 17:15:22   
erna14
tinaaja-a,ma saj  mi smo pol mogl zamudit par minut mogoce,ker ravn tam nekje ob pol smo prsli na presercauser posted image ,za brino pa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 4266
4.12.2008 19:32:03   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: erna14
kati-a si bla ti vcer mogoce tud kaj v centru,k se mi je zdel da si bla ti pa nisem bla ziher a si eli ne,ker sem iz profila vidlauser posted image

Nesem bla - sem bla tačas v gužvi v Mullerju, sem plenice kupovala user posted image .

Tinaaja, une rokavice iz hm ne premočjo (take k ma Žiga na slikah).
Matia je pravi umetnik user posted image .
Dajadada, zdravje v bajto!!!
Skačica, delim s tabo bolečino. Vem, kako se počutiš user posted image user posted image user posted image .
Peter je pa pravi smejko (pa bruhko tud user posted image ).

Sva zdele z Žigom minimalno stanovanje okrasila - sva izrezala smrekce pa srčke, snežinko, sneženega moža, gor prilimala svetleče lepilo in vse to z malimi kljukicami obesla na špagco. Še kr zgleda user posted image . Zdej pa šibam, mam že pajke v želodcu.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 4267
4.12.2008 21:16:55   
A-N-J-A
Grlo me boliuser posted image , pa zato ne morem nič povedat.

< Sporočilo je popravil A-N-J-A -- 4.12.2008 21:17:11 >

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4268
5.12.2008 7:46:09   
erna14
anja-enga cajcka si skuhi pa tih bod,nc govortuser posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 4269
5.12.2008 9:03:25   
tinaaja

men ni delovalo vcer, da te kaj boli user posted image si bila cist zgovorna user posted image user posted image user posted image user posted image bo doam vsaj mal miru pred mami a ne user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 4270
5.12.2008 9:30:50   
tinaaja
Vprasanje - ali katera pozna kaksen lusten apartma na slo obali, istri oz bliznji kvarner, kjer je apartma zraven morja/plaze, po moznosti z vrtom ali teraso in da je plaza primerna za otroka? Thx user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4271
5.12.2008 12:19:39   
K_a_t_i
Kwa je to luksuz... Po 4ih mesecih si en dan prvoščiš dopust, ker ma sine vročino pa v bloku že od 9h vrtajo (men se zdi, da morjo v teh 2h letih od kar sem kle že vsi met nove kopalnice, kuhinje,... - nekateri že večkrat!).
Aha, še eno "staro temo" odpiram - naša fasada. Predviden štart je bil junija, po silnih zapletih so julija začeli, po še večjih zapletih so avgusta pulili dol že nameščen stiropor in začeli dajat gor novega, potem je prva skupina delavcev mela nekje drugje za delat, so pršli drugi in še tretji. Zdaj je fasada cca. do polovice gotova, pol od tega bojo še enkrat pleskali, zamenjali bodo vse police za okna, ker so prve šlampasto naredili in ČE bo sreča mila, bo naš blok imel novo, lepo fasado do maja. Eno leto za 3 vhode. Bravo izvajalci!!!!
Grem kuhat user posted image .

Tinaaja , trenutno najbolj primerne "plaže" so na smučišču. Samo še sonce počakte user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4272
5.12.2008 14:16:24   
tinaaja
rabim za naslednje leto ideje .. user posted image da grem preverit dokler sem 2v1... 

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4273
5.12.2008 15:58:55   
A-N-J-A

men ni delovalo vcer, da te kaj boli user posted image si bila cist zgovorna user posted image user posted image user posted image user posted image bo doam vsaj mal miru pred mami a ne user posted image

Stara to je blo iznenada, eno minuto ok, naslednjo pa že auu.No saj dons sem že ok-približno.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4274
6.12.2008 12:28:56   
K_a_t_i
Naša NOVA fasada.....

....je NA TLEH user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdej gre user posted image avto pucat, k je vse gor špricel... In "majstri" majo še reklamo na bloku... Ma sej ni, da bi človk govoru.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 4275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......