|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del
1.12.2008 17:00:59   
Anonimen
Jest bom tud mogla it našo kej zbudit. Današnja noč je bla bolj nemirna, zato pa tko trdno spi danes čez dan. Ponoč se je ene 5x zbudila, jodlala pa zaspala nazaj.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1026
1.12.2008 17:02:26   
Anonimen
oujeaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1027
1.12.2008 17:03:05   
Anonimen
 Končno sem obrnila stran.user posted image

Aptamil je pri nas pakiran v 800 g al greš čez mejo?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1028
1.12.2008 17:04:09   
Anonimen
Stroski-sem ravn vceraj mozu rekla kolk nas pride takle majhen knedeljcek,se posebej zato,ker mi nismo dobili oz.vzeli nic od drugih,je vse na novo.
Hrana-AM pri nas zdaj traja ccr.1t,prej pa na 3-4dni.GH tudi ni ravn najbolj poceni,ji vse kupujem v bio trgovini,pa imajo kar nabite ceneuser posted image ,pol naj pa clovek zdravo ziviuser posted image .Potem voda,cajcki,sokovi,plenice(jih kar veliko porabimo,ker moja je bolj posranka),vata za rito...in vsak mesec kaksen vecji nakup;najprej lupinica,voz,zibelka(edino to sem imela se od Tali)previjalna omara,banjica,lezalnik...kasneje nova posteljica z vsemi dodatki,potem avtosedez,stolcek...zdaj je na vrsti stajica,flipper,pa kaksno polico za njene igrace bo treba kupit...kje so potem se vsa vedno nova oblacila,igrace...meni se zdi zelo veliko,glede na to da imajo nasi jencki sele 5-6m.
Najhuje je,da imajo tako mastno zasoljene cene.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1029
1.12.2008 17:04:45   
Anonimen
Novalac je v Slo samo 400 gramski. V Avstriji in Italiji pa 800, pa za pol ceneje. No, sej to veš.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1030
1.12.2008 17:05:11   
Anonimen
Muller ga ima pakiranega po 800 g,v BC in drugje ga imajo pa po 900g

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1031
1.12.2008 17:07:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Stroski-sem ravn vceraj mozu rekla kolk nas pride takle majhen knedeljcek,se posebej zato,ker mi nismo dobili oz.vzeli nic od drugih,je vse na novo.
Hrana-AM pri nas zdaj traja ccr.1t,prej pa na 3-4dni.GH tudi ni ravn najbolj poceni,ji vse kupujem v bio trgovini,pa imajo kar nabite ceneuser posted image ,pol naj pa clovek zdravo ziviuser posted image .Potem voda,cajcki,sokovi,plenice(jih kar veliko porabimo,ker moja je bolj posranka),vata za rito...in vsak mesec kaksen vecji nakup;najprej lupinica,voz,zibelka(edino to sem imela se od Tali)previjalna omara,banjica,lezalnik...kasneje nova posteljica z vsemi dodatki,potem avtosedez,stolcek...zdaj je na vrsti stajica,flipper,pa kaksno polico za njene igrace bo treba kupit...kje so potem se vsa vedno nova oblacila,igrace...meni se zdi zelo veliko,glede na to da imajo nasi jencki sele 5-6m.

Ja, to pa košta. Midva sva tud vse na novo kupila, par stvari da mam od sestre, drugo vse novo. No, sej zdej bom pa naprej posodila.user posted image Bom mogla. če sem bla tolk prot svakinji, je pa sestra na prvem mestu. Končno en pravi izgovor.user posted image Joj sem žleht.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1032
1.12.2008 17:09:19   
Anonimen
Ja, kleo, se kar nabere teh stroškov, sploh če moraš vse na novo kupiti.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1033
1.12.2008 17:10:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

Muller ga ima pakiranega po 800 g,v BC in drugje ga imajo pa po 900g

Super to.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1034
1.12.2008 17:10:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Ja, to pa košta. Midva sva tud vse na novo kupila, par stvari da mam od sestre, drugo vse novo. No, sej zdej bom pa naprej posodila.user posted image Bom mogla. če sem bla tolk prot svakinji, je pa sestra na prvem mestu. Končno en pravi izgovor.user posted image Joj sem žleht.user posted image

Sestri bi jaz rav tako koj posodila,kam drugam pa zelo nerada,ali sploh ne.Glede zlehtnobe...kakor se vzameuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1035
1.12.2008 17:12:22   
Tina 28
MOJ JE PA DANES ODKRIL ENE FORUME O GOZDARSTVU IN SE NE MORE ODLEPT OD RAČUNALNIKA.
so ga čari forumov čist zagrabil...sam razlika med nama je, da jaz več ali manj klepetam, ko vsi spijo ...on je pa že cel dan prliman tule...zdaj je šel mal pojest, pa sem vskočila. Mu je vsaj jasno ratal, zakaj je men tak veselje naš forum spremljatuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
1.12.2008 17:13:53   
Anonimen
Tina user posted image sedaj bosta pa rabila vsak svoj računalnikuser posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 1037
1.12.2008 17:14:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

MOJ JE PA DANES ODKRIL ENE FORUME O GOZDARSTVU IN SE NE MORE ODLEPT OD RAČUNALNIKA.
so ga čari forumov čist zagrabil...sam razlika med nama je, da jaz več ali manj klepetam, ko vsi spijo ...on je pa že cel dan prliman tule...zdaj je šel mal pojest, pa sem vskočila. Mu je vsaj jasno ratal, zakaj je men tak veselje naš forum spremljatuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se spomnim mojga, ko je našel eno igrico "na jagi". je bil jager.user posted image Noč in dan bi iskal divjad pa jih streljal.user posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 1038
1.12.2008 17:20:08   
Tina 28
Zafknjeno ane....saj enkrat je že mel travian...pa je polvse zgubu, ko je blo treba računalnik sformatirat....zdaj ga bo pa zih čist zagrablo, ker se mu svet sam okrog tega vrti, jaz pa nisem najbolj sogovornik kar se motork pa šravbov tičeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
1.12.2008 17:22:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

Tina user posted image sedaj bosta pa rabila vsak svoj računalnikuser posted image user posted image

Se strinjam,ga tudi jaz rabim,ker ce na njem kaj ne stima sem itak vedno jaz vsega krivauser posted image user posted image .Imam pa ravn tako ta mesec rojsti dan(kot ze 2junijki),pa na tihem malo pricakujem da mi ga kupiuser posted image .

Kako je pa kaj z zgresenimi nakupi?Jaz sem se za...j z kengurujckom,je bil 100eu,sem imela tamalo samo 1x v njem,potem spalna vreca-nikoli uporabljena,bo kmalu premajhna,kos za smeti-niti ne tako drag,vendar je drag obroc z vreckami,zato vec ne kupujem in mi kos samo napoto delauser posted image ,kaksna cunca se tudi najde,da ni bila nikoli rabljena-ena oblekica,premajhna,sem vrgla racun,2rutki-nikoli uporabljeni,ker sta bili premajhni...spetuser posted image ....,se bi se kaj naslouser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1040
1.12.2008 17:28:42   
Anonimen
No mamicke,a so se jencki zbudiliuser posted image .Moja spi,ima po novem zraven radio prizgan,ji ful pase,samo mi za cd-je ne dela,tako,da niso otroske pesmice.Bo dobila za miklavza en tak fensi punckasto-otroski radio,da bo samo njen.Za Talito pa se ne vem,niti ni pisma napisala....jaz naj pa vohamuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1041
1.12.2008 17:52:00   
RMRM
Dan!

Ninny, glede ideje za probo nove GH, sem najbrž že prepozna. Jutri bova probala bučko. Je pa bil danes nekaj pikast po obrazku, sedaj pa ne vem, al je to od banane, al mu je bilo samo prevroče. Je revež tako nesrečen, ko ga oblečem v bundico al pa v pajacek, se sploh ne more premikat.
Aja, drugače je pa Sara bol po očiju. Sam ful pridna je pa po mamiciuser posted image user posted image
Ema, user posted image user posted image  za japonščino.

Slovenka - user posted image user posted image user posted image  za Kanarske otoke. Jaz bi tud šla.user posted image

Alea - bravo za malo pianistko. user posted image user posted image  Joj, kako bi bla moja tašča navdušenauser posted image user posted image
V vozičku pa še vedno uporabljamo košaro, razen če grem kam z avtom, pa uporabljamo marelo, ki pa je malo dvignjena. Se mi sploh sedaj, ko je mraz zdi super da ne protestira v košari, ker je kar fino v zavetju.

Taanikaa - user posted image user posted image  za kitajščino

Kleopatra - user posted image user posted image  za slovenščino, nemščino, črnogorščinouser posted image

Mojca - user posted image user posted image  za eksperimentalno fiziko in integrale.
Pa še enkrat hvala za navodila, sva prišla direkt tja, parkiral smo pa kar na pločniku. Smo pa bili kar do pol treh, tako da ni prišlo v poštev. Pa drugič, a ne.

Piškote bomo ziher pekli, sam še ne vem kakšne.

Mleko kupujem v A, je bistveno ceneje (skor 5 eur na škatlo), prav tako plenice, te imajo pa kar približno enake cene.

Upam da nisem katere pozabila, drugače pa še user posted image user posted image user posted image   za Tino28, Didlino, I.Daisy, Aleo, Slovenko, Mojco, Kajo08, Lunco14, Tanikoo, Kleo, Samsko, Mtinco, babysolzo kar tako, kot bi rekla I.Daisyuser posted image

O financah pa nebiuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
1.12.2008 17:56:34   
RMRM

Se strinjam,ga tudi jaz rabim,ker ce na njem kaj ne stima sem itak vedno jaz vsega krivauser posted image user posted image .Imam pa ravn tako ta mesec rojsti dan(kot ze 2junijki),pa na tihem malo pricakujem da mi ga kupiuser posted image .

- super darilo user posted image user posted image user posted image

Kako je pa kaj z zgresenimi nakupi?Jaz sem se za...j z kengurujckom,je bil 100eu,sem imela tamalo samo 1x v njem,potem spalna vreca-nikoli uporabljena,bo kmalu premajhna,kos za smeti-niti ne tako drag,vendar je drag obroc z vreckami,zato vec ne kupujem in mi kos samo napoto delauser posted image ,kaksna cunca se tudi najde,da ni bila nikoli rabljena-ena oblekica,premajhna,sem vrgla racun,2rutki-nikoli uporabljeni,ker sta bili premajhni...spetuser posted image ....,se bi se kaj naslouser posted image .

- popolnoma zgrešen je pri nas ležalnik, ga ne uporabljamo, ker je večinoma na tleh na blazini ali pa v igralnem centru, pa kar nekaj obačil ni niti enkrat oblekel, al jih je prerasel, al pa je bilo premraz za poletna nova oblačila.user posted image , tako da sedaj kupujem sproti, če pa že moram kaj kupit, je pa to igračka. Danes si jo je spet prislužiluser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
1.12.2008 17:57:56   
RMRM
ups, sem vedla da sem  pozabila, sori, sori saša.vračko in anamor, tudi za vaju user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil RMRM -- 1.12.2008 17:59:04 >

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
1.12.2008 18:37:20   
sasa.vracko
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

MEDENJAKI- ful dobri...najtabulšiuser posted image

20dag sladkorja
8žlic toplega meda
8žlic tople masti
4jajca

to zmiksaj in dodaj

60dag gladke moke
2kavni žlički sode bikarbone

Omesi.Jaz jih z tistimi metlicami, ki so še na mikserju..z unimi ta drugimiuser posted image . Je ful mazljivo, pa ne gre z rokami

Testo pusti 1 uro stati
Povaljaj in izreži krogce-jaz s štamprčkom- ter peži pri 180C

Pečene premaži z glazuro. Glzura: pol beljaka plus mleti sladkor....toliko, da se da fajn mazat...po občutku daj mleti sladkor

KOKOSOVI PIŠKOTI

100g margarine
80g sladkorja
1žličko vanili sladkorja
1jajce
180g moke
1žličko pecilni praška
50g kokosa
100g jedilne čokolade

Margarini, sladkor, vanili, jajce zmiksaj. Dodaj moko, pecilni, kokos in na koške narezano čokolado.......dobro pregneti
na peko papir polagaj kroglice in peči 15minut na 180C

user posted image user posted image user posted image  zlata si, medenjaki mi zlo šmekajo...pa kokosovi tud! No, Taanikaa, a je dost na "izi"? user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
1.12.2008 18:41:14   
sasa.vracko
Glede Aptamila: jaz ga kupujem največkrat v DM (cena okol 16 eur), včasih pa tud v Mullerju, kjer je pakiran 800g, stane pa cca. 13 eur. Sem pa gledala tud v Avstriji, v Toysu, pa se mi zdi, da je bla taka cena kot pri nas in se mi ni splačal ga tam kupit...user posted image  Je pa razlika v vodi Humana, ki stane v DM 1,5l 1,40 eur, v Mullerju pa 1 eur...se pri večji količini kar pozna... Moj vztraja, da mu jo še kar kupujemo in z njo mešamo AM in čaje, bom pa verjetno v kratkem kupila grelnik vode, a ma katera kaj izkušenj?? Mnenja dobrodošla, baje so najboljši od Britte. user posted image

(odgovor članu sasa.vracko)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
1.12.2008 18:42:27   
sasa.vracko
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko

RMRM - super cartkane slikice od vseh treh, sem pa opazila na prvi fotki, da maš celo cajt še za francosko manikuro user posted image user posted image  pa ful smešno mi je, ko si rekla, da se zdaj pri vas začne kurit..

RMRM - Pa tole si pozabla komentirat! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1047
1.12.2008 18:47:29   
sasa.vracko
Pa še to: a mogoče katera ve, če se dobi mazilo Daktarin samo na recept ali ga lahko kupiš kar tako v lekarni? Sem eno vnetje fasala spodaj in me prav boli in peče user posted image  pa se vsak večer tuširam in ful pazim na higieno, mi ni jasno kako sem to fasala, sem pa enkrat že mela pred kakim letom in pol in mi je pol moja G predpisala to mazilo in je blo takoj uredu...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1048
1.12.2008 18:48:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko

Glede Aptamila: jaz ga kupujem največkrat v DM (cena okol 16 eur), včasih pa tud v Mullerju, kjer je pakiran 800g, stane pa cca. 13 eur. Sem pa gledala tud v Avstriji, v Toysu, pa se mi zdi, da je bla taka cena kot pri nas in se mi ni splačal ga tam kupit...user posted image  Je pa razlika v vodi Humana, ki stane v DM 1,5l 1,40 eur, v Mullerju pa 1 eur...se pri večji količini kar pozna... Moj vztraja, da mu jo še kar kupujemo in z njo mešamo AM in čaje, bom pa verjetno v kratkem kupila grelnik vode, a ma katera kaj izkušenj?? Mnenja dobrodošla, baje so najboljši od Britte. user posted image

jst pa skoz vodo iz pipe uporabljam za mešanje AM in čaje,sej jo prekuham...edino ko smo šli na morje na hrvaško smo pa kupovali odo in jo prekuhala,tam pa nisem točla iz pipe...tko da ti žal ne znam pomagat glede grelnikov in kvalitete vode...kot rečeno od samega začetka smo mi na vodi iz pipe,če mene ni pobralo od njeuser posted image user posted image user posted image user posted image ..hec hec..saša bolj u izi rwecept nooooouser posted image ..od alee je prezahteven user posted image user posted image ..joj še pekača morem kupit malo večjega za peciva..kaj boste kej kupovale za miklavžeka letos,nečakom,nečakinjam???????..jst sem do sedaj vedno kupovala malo dražja darila,al bodo letos pogledali debelo ko bodo dobili vsi po parkljčka,miklavžeka,klementince in bo tako skromno darilce...kr če se človk malo zamisli,raje svojem otroku več kupim zdej ko imam tud jst otroka...pa me bodo pisano gledaliuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1049
1.12.2008 18:56:59   
beyba
Dober večer sam na hitro....

DA vse lepo pozdravim...spet sem vas zgula, sam mava z mojim full ene piz....  brez veze, full kriza kjer sva lahko zaradi naivnosti ob 80 000Eur, zdej pa rešujeva kar se reševati da....  pa sem full zmatrana in še takrat ko mam mal časa, se mi res ne da še za računalnikom viset...

Uglavnem upam da ste vse ql da so vaši sončki super, da ima lunca že malo lepše življenje(da se bori zase)...

Moram pa sam napisat, da mamo tudi mi končno prvi zobek dobila ga je pri 5 msecih in 4 dneh, tko da moramo počasi začet uvajat gosto hrano, če bi me slučajno začela gristi...tko da smo danes pojedli 1/5 majhnega jabilčka, naribanega...je jedla ko uška, potem se je pa še na joško priklopla je bla prav zadovolna...sem ji pa že prej trikrat dala po pol žličke jabolčka in korenja, tko da seje že mla navadla...

Bi bla pa zelo vesela če bi mi katera, lahko na zs napisala kako naj bi se uvajala GH, ker se mi res ne da še s patronažno se lovit pa dajat...nimam energije....

hvala, če se katera najde...

Ela je moj največji zaklad, ki dopolnuje moje življenje v popolnost!

Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?