RMRM
|
Dan! Ninny, glede ideje za probo nove GH, sem najbrž že prepozna. Jutri bova probala bučko. Je pa bil danes nekaj pikast po obrazku, sedaj pa ne vem, al je to od banane, al mu je bilo samo prevroče. Je revež tako nesrečen, ko ga oblečem v bundico al pa v pajacek, se sploh ne more premikat. Aja, drugače je pa Sara bol po očiju. Sam ful pridna je pa po mamici Ema, za japonščino. Slovenka - za Kanarske otoke. Jaz bi tud šla. Alea - bravo za malo pianistko. Joj, kako bi bla moja tašča navdušena V vozičku pa še vedno uporabljamo košaro, razen če grem kam z avtom, pa uporabljamo marelo, ki pa je malo dvignjena. Se mi sploh sedaj, ko je mraz zdi super da ne protestira v košari, ker je kar fino v zavetju. Taanikaa - za kitajščino Kleopatra - za slovenščino, nemščino, črnogorščino Mojca - za eksperimentalno fiziko in integrale. Pa še enkrat hvala za navodila, sva prišla direkt tja, parkiral smo pa kar na pločniku. Smo pa bili kar do pol treh, tako da ni prišlo v poštev. Pa drugič, a ne. Piškote bomo ziher pekli, sam še ne vem kakšne. Mleko kupujem v A, je bistveno ceneje (skor 5 eur na škatlo), prav tako plenice, te imajo pa kar približno enake cene. Upam da nisem katere pozabila, drugače pa še za Tino28, Didlino, I.Daisy, Aleo, Slovenko, Mojco, Kajo08, Lunco14, Tanikoo, Kleo, Samsko, Mtinco, babysolzo kar tako, kot bi rekla I.Daisy O financah pa nebi
|