Anonimen
|
Nya za zobek,kolke in dopust -kaj je ze to . Smo bli v trgovini,seveda spet najvec zaradi tamale,da ne bo lacna ,pa kremico za obraz sem ji kupila od Welede,ko berem da jih kar nekaj maze,da ne bom izjema ,pa oljcek tudi Weledin...sem imela prej iz lekarne,pa sem naredila spremembo.....in to veliko(spet en zgresen nakup),olje je olje,samo za kopel .Drgac jaz Meri kopam v kamilicah,pa vcasih z kapljico man.ol. Mi je blo pa ful smesno....sem za Tali vzela otr.sampon Büpchen,nocem,da se vedno umiva z agresivnimi za odrasle(sej je se otrok ),pa jo je skoraj kap ko ga je zagledala.Ga noce,niti pod razno,tako da ga je zdaj moz vzel . Meri je bolj pozno zaspala,samo je bila pridna,je lezala v postelci in se igrala s pametnim kuzijem,potem pa zaspala . Kje je Samsa?Da ni RMRM zamerla ker jo je oznacla za Samsko . RMRM,jaz sem imela med nosecnostjo umetne nohte,je bilo super,zdaj imam svoje,pa so isti d.r.e.k kot lasje . Slovenka,hvala za pohvale. Aja,voda.Imam Brita filter,sam tamali dajem Humano,pa Cloer(nemski)grelec.Brez grelca sem mrzla Razvajenost ). Didlinaa,a vi pa kar brez elektrike,pa se v takem mrazu. da ne bosta zboleli. RMRM,kaksen pregled je imel moj Lukas.Nic ne vem . samo,da je vse v redu Drugic mi pa posebej prej povej .
|