|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del
1.12.2008 21:57:22   
sasa.vracko
IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy

sasa, jaz imam s tem probleme odkar sem rodila... prej pa v življenju nikoli....
mi pa ful pomaga multi gyn gel, se ga dobi v lekarni, stane cca. 10 EUR za 50 ml mislim.... samo če boš to kupovala, sta dve varianti... eno je liquigel, ta je bolj za vlaženje predela, gel je pa za odpravljanje takih težav (vnetja, izcedki, srbečica)... ful fajn res...

Hvala! user posted image

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
1.12.2008 21:59:26   
sasa.vracko
Didlinaa, sporoči če je blo kaj reakcije na vodo s pipe! Ja, mene itak zanima, od kdaj naprej otroci lahko uživajo neprekuhano vodo, se pravi vodo iz pipe???user posted image

(odgovor članu sasa.vracko)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
1.12.2008 22:04:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1

Nya - daj se kej javi.
a je v blo v moravcih tako lušno in ste kr tam ostali?

Čer - evo, samo toliko, da se javim. Prišli iz Moravcev, s še enim zobom. Drugače smo se imeli super, mali je bil priden, pri tetah v središču pozornosti cel vikend, ker drugih otrok ni bilo, je imel cel otroški bazen zase.

No, zdej se navajamo na domače okolje.

Danes smo imeli uz kolkov, vse je ok.

Za nazaj sem vas preletela - čestitke za zobke, za vse, kar obvladate, vzglavje - mi mamo še mal podloženo, smreko bomo postavili 24., zgrešeni nakupi - jih zaenkrat nimamo, oz.so zanemarljivi, kaj še - aja RMRM super za Lukasa.

In to je to. Vsaj mislim.

lep večer

< Sporočilo je popravil nya -- 1.12.2008 22:18:02 >

(odgovor članu mtinca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1078
1.12.2008 22:05:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko

Didlinaa, sporoči če je blo kaj reakcije na vodo s pipe! Ja, mene itak zanima, od kdaj naprej otroci lahko uživajo neprekuhano vodo, se pravi vodo iz pipe???user posted image

Naš pije vodo iz pipe že kak mesec - sam mamo na glavni cevi filter proti vodnemu kamnu, pa še v brito jo natočim.

Neposredna povezava do sporočila: 1079
1.12.2008 22:07:35   
Anonimen
O zobke ste prinesli domov.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sam da ste uživali.user posted image

nima nobene reakcije na vodo. Sej če povem po pravici user posted image user posted image user posted image sem jo kar nekaj časa že dajala, potem spet nič zaradi nevemkakšnegabavbava, potem pa zdaj kar naenkrat spet.user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1080
1.12.2008 22:14:07   
Anonimen
Ojla,ne mi uidt,vas grem samo prebratuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1081
1.12.2008 22:28:03   
she29
oooooShe29, lepo, lepo...se še kaj oglasi. Kako pa sta vidve z MAjo? in seveda za 6 mesecev

alea hvala za čestitkeuser posted image . Z majo svauser posted image . joj lahko bi kakšna kavica padla kot med user posted image ,ane? a kofetkate kaj? zadnjič sem videla neke fotke od gorenjskih kofetkaric - nice niceuser posted image ! kaj pa ljubljančanke?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
1.12.2008 22:31:51   
sasa.vracko
She29 - slikca je user posted image

(odgovor članu she29)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
1.12.2008 22:32:31   
Anonimen
Nyauser posted image user posted image za zobek,kolke in dopustuser posted image user posted image -kaj je ze touser posted image user posted image .
Smo bli v trgovini,seveda spet najvec zaradi tamale,da ne bo lacnauser posted image ,pa kremico za obraz sem ji kupila od Welede,ko berem da jih kar nekajuser posted image maze,da ne bom izjemauser posted image ,pa oljcek tudi Weledin...sem imela prej iz lekarne,pa sem naredila spremembo.....in to veliko(spet en zgresen nakup),olje je olje,samo za kopeluser posted image .Drgac jaz Meri kopam v kamilicah,pa vcasih z kapljico man.ol.
Mi je blo pa ful smesno....sem za Tali vzela otr.sampon Büpchen,nocem,da se vedno umiva z agresivnimi za odrasle(sej je se otrokuser posted image ),pa jo je skoraj kap ko ga je zagledala.Ga noce,niti pod razno,tako da ga je zdaj moz vzeluser posted image .
Meri je bolj pozno zaspala,samo je bila pridna,je lezala v postelci in se igrala s pametnim kuzijem,potem pa zaspalauser posted image user posted image .
Kje je Samsa?Da ni RMRM zamerla ker jo je oznacla za Samskouser posted image user posted image .
RMRM,jaz sem imela med nosecnostjo umetne nohte,je bilo super,zdaj imam svoje,pa so isti d.r.e.k kot lasjeuser posted image .
Slovenka,hvala za pohvale.
Aja,voda.Imam Brita filter,sam tamali dajem Humano,pa Cloer(nemski)grelec.Brez grelca sem mrzlauser posted image Razvajenostuser posted image ).
Didlinaa,a vi pa kar brez elektrike,pa se v takem mrazu.user posted image user posted image user posted image da ne bosta zboleli.
RMRM,kaksen pregled je imel moj Lukas.Nic ne vemuser posted image .user posted image user posted image user posted image user posted image samo,da je vse v reduuser posted image Drugic mi pa posebej prej povejuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1084
1.12.2008 22:37:34   
sasa.vracko
Ja Kleo, pa kako lahko kupiš Taliti šampon od Bubchen, tega mam jaz za Lukata, no kopel je! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
1.12.2008 22:38:14   
Anonimen
She,kaksen srcek je Majauser posted image ,ima pa tak pajacek kot Meri.
Dajmo bejbe,kje ste?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1086
1.12.2008 22:38:27   
she29
še eno vprašanje: katera je že pisala da naj bi shranili račun od dormea? zakaj pa, a ni dober?ker meni se zdi super,maja na njem prespi noč, tko da kulski jogiuser posted image user posted image .

(odgovor članu she29)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
1.12.2008 22:39:12   
Anonimen
she - vse naj naj Maji za 6 mesecev- sem pogledala v profil - res je cuker

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1088
1.12.2008 22:39:22   
sasa.vracko
Ej Kleo, kolk stane voda Humana v Nemčiji?! Ker jaz jo tudi kupujem, včasih tud Hipp (1,59 eur), samo je dražji od Humane (1,39 eur 1,5l)user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1089
1.12.2008 22:40:00   
Anonimen

Ja Kleo, pa kako lahko kupiš Taliti šampon od Bubchen, tega mam jaz za Lukata, no kopel je! user posted image

No,tkole ona razmisljauser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1090
1.12.2008 22:41:01   
sasa.vracko
Midva z mojim mava Dormeo memosan in je user posted image  user posted image , tega mava nekaj mesecev, prej sva pa mela navadnega Dormeo, pa je bil bolj trd, ta zdej je pa the best!

Neposredna povezava do sporočila: 1091
1.12.2008 22:43:15   
sasa.vracko
Jah, grem spat počas... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1092
1.12.2008 22:43:28   
Anonimen

Midva z mojim mava Dormeo memosan in je user posted image  user posted image , tega mava nekaj mesecev, prej sva pa mela navadnega Dormeo, pa je bil bolj trd, ta zdej je pa the best!

memosan al memory?

Midva mava tud navadnega, sam ga mava 2 leti, pa se mi zdi škoda ga že menjat.

Neposredna povezava do sporočila: 1093
1.12.2008 22:47:31   
she29
pa je bil bolj trd, ta zdej je pa the best!

pa saj mora bit trd, jogi mislimuser posted image user posted image .
nočko sašauser posted image , jaz grem tud počasi v spalnico.
pa-pa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
1.12.2008 22:48:12   
Anonimen

Ej Kleo, kolk stane voda Humana v Nemčiji?! Ker jaz jo tudi kupujem, včasih tud Hipp (1,59 eur), samo je dražji od Humane (1,39 eur 1,5l)user posted image

Sem racune iskala,ker sem danasnjega spet prc vrglauser posted image .
Evo
Humana-1.05EU
Pampers robcki Sensitive-2.99EU(drugac vzamem cel paket,kjer jih je mislim da po6 pakiranih) 
AM1-13.35EU

Neposredna povezava do sporočila: 1095
1.12.2008 22:49:15   
Tina 28
vidim, da ste še kle. Smo meli na aerobiki božične hite...kolk je blo vzdušje...se mi je ful zaluštasl plesat in upam, da bomo lohk nekak uredil, da bova šla z momju med prazniki mal plesat. Takrat se clo v Bohinju nekaj dni dogaja. Drgač nimaš kam plesat.

Voda
: Jaz ji itak kuham le čaj, kar ga popije seveda...in to z vodo iz pipe...prevrem in mislim, da mora bit v redu saj priteče iz oaze alp

RMRM...bravo za Lukasa...pa ne bosta skupaj hodila k okulistuuser posted image user posted image

oblačenje, slačenje
...mi dons sploh nismo nosu ven dal...sva bla lena z mojmu....bo jutri boljše vreme upam. Sicer pa sploh ne vem, kako naj jo peljem ven....čofta, da te kap...veter, dež, sodra...vse...naj jo v naročju pred hišo držimuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
1.12.2008 22:50:03   
Anonimen
Sasa,kam si sla????Jaz pa racune po bajti iscem user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1097
1.12.2008 22:53:56   
Tina 28
Danes ste pa čist v financah. Mene je kar groza, ko tolk dnar hit skopni. Pa bi rada kaj pršparala, k naju čaka še gradnja hiše...sam trenutno ne gre. Za malo sem velik poverbala ali mam od Nejca...tko, da ni panike.
Plenice grejo ful, vodo imam s pipe, mleko pa v modrcu. tud kakšno igračo manj bi ji lohk kupla...ne bi blo nič narobe!
Že tko bo bogat Miklavž...zato seveda mami revna...pa bi še kaj kupla, ko sva že en čas nazaj nabavljala.
Zdaj sva mogla še Nejcu novo opremo za smučat...je smuči prerasu...pa sva kar na sejmu dobila za 50€ (smuči, palice, pancarje)user posted image ...ah, kaj bi naštevala....saj vse veste, kako jeuser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
1.12.2008 22:54:36   
Anonimen
Tina,ples tudi mene mika,samo...itak pa niti nimamo varstva.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1099
1.12.2008 23:05:02   
Tina 28
Sem rekla mojmu, da bova šla pa izmenično, če ne bo druge...on s kolegi, jaz pa s sestro...pol se bo pa že kakšen kolega najduza ples....sam to je še daleč in se bom morda že premislilauser posted image

Didlina
...vidla slikce...vi ste še tud mladi vidim....očka še izredno se mi zdi...al se motim, pa je 10 let starejši od tebeuser posted image . Tisto foro z žabami moram koj jutri preizkusituser posted image . Tamala je pa povsod nasmejana...sploh tista pri prvih slikah me je presenetla, ko je tko dobro nasmeh ujet.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?