|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del
1.12.2008 9:39:34   
Anonimen
AS-čist sigurnauser posted image user posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
  Neposredna povezava do sporočila: 901
1.12.2008 9:39:49   
Anonimen
pri meni se zdi, da Ema bolj eno japonščino obvladauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 902
1.12.2008 9:40:01   
Anonimen
taanika oujeaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 903
1.12.2008 9:40:02   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

mimogrede moj tekoče govori kitajščino hihi
user posted image Pa si prepričana da je to kitajšina?
Bababadadama-user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 904
1.12.2008 9:41:09   
alea01
kleopatra- sedi v tripp trapp-u-- stolčku za hranjenje.....user posted image

RMRM- čudovite božičke imaš...vse slikice so kul...ena bolj kot ta druga

Neposredna povezava do sporočila: 905
1.12.2008 9:41:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

taanika oujeaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image

u pa res ooooouujjeeeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 906
1.12.2008 9:44:23   
Anonimen
Ninny,Taanikaa,kaksna kitajscina,japonscina...moja je kar svojega izumlauser posted image user posted image .

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 907
1.12.2008 9:44:38   
sasa.vracko
Jutro

Spet vidim, da ful čvekate in vas komaj folgam za nazaj brat. Vreme je res za user posted image , lije kot iz škafa, ena taka mešanica dežja in snega, ko bi vsaj sneg padal, tako je pa ena sama čorba na cest...user posted image  Luka se je zbudil že ob pol osmih in seveda zdaj že spet spi, ker za njega ni taka rana ura...user posted image , še manj pa za mamico. Vidim, da mate že vsi cel kup zobk, samo mi smo še brez user posted image   Glede božičnih jelk, jaz tud mojmu skoz težim, da bi jo letos kak teden prej postavla, ponavad jo kake par dni prej... Sem pa seveda že obesla venček na vrata in nastavila nekaj božične "krame" po stanovanju, tako mal za vzdušje user posted image  

RMRM - super cartkane slikice od vseh treh, sem pa opazila na prvi fotki, da maš celo cajt še za francosko manikuro user posted image user posted image  pa ful smešno mi je, ko si rekla, da se zdaj pri vas začne kurit..
Taanikaa - user posted image  za že kar štiri zobke, no mi še enega nimamo, pa si važna z novo zvezdico...
Alea01 - spet si super fotke naredila. Vidim, da Izabela že klavir obvlada user posted image  je pa itak user posted image
Kleopatra - spet maš en strupen avatar user posted image
Slovenka - fotka tvoje Sofije v profilu je tudi  user posted image

Ninny, Samsa, Didlina in vse ostale user posted image  in user posted image  za lep dan...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 908
1.12.2008 9:45:37   
aleksandra silvija
Vidim, da mate že vsi cel kup zobk, samo mi smo še brez

Mi smo tudi brezuser posted image

(odgovor članu sasa.vracko)
Neposredna povezava do sporočila: 909
1.12.2008 9:46:21   
Anonimen
Saša naj te potolažim, mi smo tudi še brez zobkov

Neposredna povezava do sporočila: 910
1.12.2008 9:47:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Ninny,Taanikaa,kaksna kitajscina,japonscina...moja je kar svojega izumlauser posted image user posted image .

eh,moj je to že zdavnaj,sam se je naveličal k ga noben ni poslušal in razumel,pol je pa kr kitajščino začel..user posted image user posted image ..zdej pa ko gledamo tv on to vse lepo po kitajsko prevajauser posted image user posted image user posted image ..mi je glih povedal da bo kmalu francosščina na vrstiuser posted image user posted image
jaja saša mi smop hitri..no moj zobati škratekuser posted image  gre zdej jest pol pa spat..papa

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 911
1.12.2008 9:48:52   
Anonimen
Pri nas Ema še vedno spi, je vstala ob 7,pojedla flašo in sem jo kar nazaj v posteljico nesla, ker sem morala Mašo pripravit za vrtec in je nazaj zaspala.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 912
1.12.2008 9:48:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa

eh,moj je to že zdavnaj,sam se je naveličal k ga noben ni poslušal in razumel,pol je pa kr kitajščino začel..user posted image user posted image ..zdej pa ko gledamo tv on to vse lepo po kitajsko prevajauser posted image user posted image user posted image ..mi je glih povedal da bo kmalu francosščina na vrstiuser posted image user posted image
jaja saša mi smop hitri..no moj zobati škratekuser posted image  gre zdej jest pol pa spat..papa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 913
1.12.2008 9:49:23   
Samsa

tudi moja je brezzoba baba user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 914
1.12.2008 9:54:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

tudi moja je brezzoba baba user posted image user posted image user posted image

jst sem se vedno hecala z žanom..kaj imata skupnega babi in žan?..oba sta brez zobovuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 915
1.12.2008 9:55:10   
Anonimen
Taanikaa,se to.Moja razume nemsko,slovensko,crnogorsko...odgovarja pa v SVOJEM.user posted image

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 916
1.12.2008 9:56:14   
Anonimen

Pri nas Ema še vedno spi, je vstala ob 7,pojedla flašo in sem jo kar nazaj v posteljico nesla, ker sem morala Mašo pripravit za vrtec in je nazaj zaspala.

žan sprašuje kdaj bodo učne ureuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 917
1.12.2008 9:56:15   
Anonimen
kleo tvoja je že sedaj nadarjena, kaj šele bouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 918
1.12.2008 9:56:27   
Anonimen

Imas dober sistemuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 919
1.12.2008 9:56:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa

žan sprašuje kdaj bodo učne ureuser posted image user posted image user posted image

vidva kar pridita

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 920
1.12.2008 9:57:02   
Anonimen

Taanikaa,se to.Moja razume nemsko,slovensko,crnogorsko...odgovarja pa v SVOJEM.user posted image

eh za mojga je vse to prelahkouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 921
1.12.2008 9:57:07   
Anonimen

Imas dober sistemuser posted image user posted image

a ne da, pa prav funkcionira miuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 922
1.12.2008 9:57:08   
sasa.vracko
A mogoče katera ve kje se Kaja08 skriva, je že dlje časa nisem zasledila na RR ???!!!! user posted image

Trenutno zdajle mal po netu čekiram recepte za božično pecivo, pa potihem upam, da nam bo kakšnega naša mojstrica peke Alea zaupala... user posted image  no, al pa katera druga tud seveda, vabljene vse, da prispevate kakšne recepte...user posted image  ker letos se bom pa jaz zagnala v peko božičnih piškotov (to vsako leto rečem že novembra, pol me pa moja mami zalaga, ker to pač zna)

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 923
1.12.2008 9:57:58   
Anonimen
A mogoče katera ve kje se Kaja08 skriva, je že dlje časa nisem zasledila na RR ???!!!!

Ne vemuser posted image , pa Mojca tud mal "štrajka"

Neposredna povezava do sporočila: 924
1.12.2008 10:00:49   
*anamor*
Haj,

no jaz se pa nisem cel vikend nič oglasila, razen včeraj sem vam sporočla, da smo stari ŽE 5 mesecev. Punce kako gre čas, če pa sem komaj zvedela, da sem noseča, evo imam že starega sineka 5 mesecev.
No mi smo še tudi brez zobeka, mislili pa smo že da ga imamo pa smo imeli skulico. Za vse tiste ki pa ste dobile zobeke pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
No mi še vedno ne spimo ponoči tako kot bi morali. Danes bom šla kupit aptamil 2 pa bom vidla če bo kaj drugače.

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?