|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :)
1.12.2008 11:57:03   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: tana7

no, pa je začelo deževati
danes, ko ima vročino, ziher ne grem z njo ven v dež s tistim pokrivalom
če pa neha deževat, pa spet ne vem, kaj naj naredimuser posted image user posted image
izkušene mamice... verjetno odsvetujete sprehod z vročinouser posted image

Sicer nisem izkušena mamicauser posted image ampak ja sprehod ko otrok ima vročino se odsvetuje

ko ste štartale z GH, ste verjetno zvečer ponudile kakšno riževo kašico?
jaz bi najraje to (ker je brez glutena), pa da je z mlekom in brez saharoze in po možnosti brez sadnih okusov - pa ne najdem nobene take
sem včeraj pol ure zijala v Mullerju v tiste škatle, pa nobena ni bila v taki kombinaciji - ali pa sem spregledala?user posted image
sploh pa so vse, na katerih piše "OD 6. MESECA" z glutenom - 7žitne, pšenični zdrob in podobno

Jaz sem ji za začetek kupila riževe kosmiče od hipp-a za po 4m, ki se mešajo z mlekom.
nam je patronažna rekla, da do 7. meseca nič glutena
a je to pretiravanje? ali na teh škatlah prehitevajo?

To je pa ful različno od P do P. Vsak drugače svetuje. Jaz sem Emiliji ta teden dala kašico ki vsebuje gluten pa HB ni bilo nobene reakcije. eni svetujejo da dojenim otrokom lahko začnemo dajat gluten po 5m, tisti ki so na Am pa po 6m. Kdo bi vedu. 100 ljudi 100 čudi.

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
1.12.2008 11:57:21   
Katina
Spet sem bila površna pri branju user posted image .

user posted image user posted image user posted image za vse bolančke, neješče, jezne na user posted image ...

Sem vilda, da ste tudi nekatere izmed vas imele včeraj zvečer ibnge. Tudi mi smo jih imeli. Nutolažljiv jok user posted image . No, po dobri uri nam je zaspal.

Vidim, da ste našo "prijateljico", tokrat imenovano pita... dobro obdelale user posted image .

Špelin@, dobro orpavita pri P, fino se imejte na koncertu, user posted image želim ti, da kmalu prideš k sebi.
Naš tudi še ne sedi samostojno.

Manci vse naj naj za 7m.

Moram šibat, mogoče se bom uspela kaj kasneje oglasit...

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
1.12.2008 11:57:30   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image
user posted image user posted image user posted image    user posted image             user posted image  user posted image  user posted image        user posted image  user posted image  user posted image
user posted image user posted image    user posted image      user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Še z naše straniuser posted image user posted image

podpišem user posted image user posted image user posted image user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
1.12.2008 12:00:18   
tana7
IZVIRNO SPOROČILO: tally

jaz bi najraje to (ker je brez glutena), pa da je z mlekom in brez saharoze in po možnosti brez sadnih okusov - pa ne najdem nobene take
sem včeraj pol ure zijala v Mullerju v tiste škatle, pa nobena ni bila v taki kombinaciji - ali pa sem spregledala?user posted image
sploh pa so vse, na katerih piše "OD 6. MESECA" z glutenom - 7žitne, pšenični zdrob in podobno

Jaz sem ji za začetek kupila riževe kosmiče od hipp-a za po 4m, ki se mešajo z mlekom.

To je pa ful različno od P do P. Vsak drugače svetuje. Jaz sem Emiliji ta teden dala kašico ki vsebuje gluten pa HB ni bilo nobene reakcije. eni svetujejo da dojenim otrokom lahko začnemo dajat gluten po 5m, tisti ki so na Am pa po 6m. Kdo bi vedu. 100 ljudi 100 čudi.

samo si verjetno doma imela AM?
ker mi ga nimamo, pa nisem mislila sedaj posebej kupovati še nek AM, ki ga sploh ne poznam, pa tudi porabili ga ne bomo do konca - samo zaradi kašic - zato bi bilo fino, da je že v kašici

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
1.12.2008 12:08:24   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

O hrani je še bla debata.....Moja Taja že je jogurt, skuto ji pa noter sama kako sadje zmešam....fruchtzwerge pa te lj mlekarne skutke še nisem dala pa nirt ne mislim...me je P opozorila da so polne sladil umetnih barvil  pa ...tak...pa itAK MI INTEŽKO ...PRAV Z VESELJEM JI POCKAM...user posted image

oprosti,ampak a res misliš, da v jogurtih in ostalih kupljenih stvareh ni sladil user posted image in barvil. Verjemi mi, da so, tudi če piše da jih ni.
Pa ne misli, da mislim kaj zlonamerno,ampak verjemi, da so v vseh kupljenih stvareh konzervanski in podobne stvari, ne glede na to kaj P rečejo
 ni se mi treba opravičevat, saj debatiramo.user posted image .Omenila sem, da mi je p tud tako rekla...ker pa ona in vsi ostali nimajo enotnega mennja delam itak po sebi in svoji presoji. Mislim, pa da te zadeve ki vsebujejo take stvari imjao to gor napisano-ker to morajo imeti, in jih pač ne kupim....zaenkrat, valda pa da bomo sčasoma tud take stvari jedli, dali taji, ker to pač je tako...dokler pa je še micena, bolj občutljiva opa ji z veseljem in zadovoljstvom ponudim čim bolj naravno user posted image ...pa recimo da ti ne verjamem, daso čeprav piše da jih ni...user posted image  user posted image  user posted image ..malo te hecam, ampak mi razloži, ker res mislim al pa vem, da jih ne sme biti in je tores tako user posted image  

Sem pa kupla od hipp-a ..te naravne sadne jogurnte...moram ji dat za probat...pa jaz bom itak eno žlico mogla sebi v usta spakirat...user posted image
Ja seveda mora tudi mami obvezno probat, tudi mnaša je taka user posted image

no s špinačo se še vedno nisem opogumila user posted image ........ PA rumenjaka še nisem dala, čeprav mi je P pri 6 mesecih rekla da že lahko user posted image
no se spomnite, mi je tud kravje mleko dovolila user posted image
ti  delaj po svoji presoji in se bosta ti in Taja tako najbolje počutili

ali ste že dale otroka slikat za osebno izkaznico?
nop

mi že davno
taja ima nov potni list

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Najprej se pohvalim in vas potolažim, čeprav vem, da to še nič ne pomeni...user posted image
No, moja Taja ga je nehala biksat ponoči, se več ne prebuja na vsake nekaj minut- pa ni lačna bla(ker že dolgo ne jeva več ponoči user posted image  user posted image user posted image ), zdaj se malo predrami , pobrunda pa spi dalje, včasih jo malo premaknim ji položaj zamenjam pa je...Tako da, punce vse mine...Upam, da bo šo še samo na bolje, ker meni je blo ful težko, ker sva od 1 mesca nonostop in lepo in mirno psali ponoči, pol pa ta skoraj mesec in pol nekih motenj...user posted image

Drugače pa je Taja že skoraj zdrava v kompletu, tu in tam na vsake tri ure skašlja ven...mene pa še kr nos daje...pa saj bo...enkrat user posted image , sma pa še atija pa mojo mamo okužle, tak da se spretno bacilom izogiba zaenkrat še samo moj ati.user posted image

user posted image user posted image user posted image  za Tajo in user posted image user posted image user posted image  za zdravje vseh ostalih okuženih.

Hvala user posted image

Testenine- Taja papa kot velika brez težav, tudi rezance...Barrilla, ji dajem navadne ala pa integralne.

Joj, zdaj pa vam dam ono slikico gor

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
1.12.2008 12:08:35   
Soncnica Sandra ***
eno vprašanje:

naša Manca je donc kakala že 4x user posted image
in to zmerej bolj trdo, ampak FUL  temno zeleno.

od kaj bi to bilo?

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
1.12.2008 12:15:35   
Soncnica Sandra ***
pa še to: ko ima user posted image mlade, jih nima malo, tako je danes pri nas
včeraj zvečer smo ostali pri tašči, ker je popazila na Manco, medtem ko sva midva skočila na pijačo, ker je sestrična od mojega rodila, in da se nismo pozno zvečer vozili domov in Mance prestavljali iz posteljice v avto in nazaj v posteljico.
No in najprej je včeraj zvečer pri njih zmanjkalo vode user posted image , danes je meni zmanjkalo robčkov za rito pucat user posted image , ker je naša že 4x ful kakala in za špovrhu vsega še avta nimam, ker ga je moj vzel za v službo user posted image , tako da sedaj čakava da pride tašča domov ob pol 3h in upam, da Manca do takrat ne bo več seronja.

Aja pa še to: vode še skoz ni user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 1707
1.12.2008 12:15:49   
Čmrlika
Midva z Gregijem se počasi pripravljava na odhod k P. Imava kontrolo...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Fajn opravita, pa z dobrimi novičkami pridi nazaj user posted image

Tudi za brino držim pesti, da ji bo bolje čimprej...user posted image user posted image user posted image

tally- hvala tudi tebe ker misliš na nas bolančke!

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
1.12.2008 12:17:42   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

estrella naš tud noče zaspat, je spil celo flašo čaja (260ml), sem misla da ga bo ruknalo, pa ne, zdej me je pa raz.p.zdilo, pa sem ga dala v hojco, pa se naj ornk zmatra...
še Manca se njima pridružuje. Danes je vsega skupaj spala cca.45minut,user posted image
Frajer je zdej poštudiru da gre s hojco po puzlah tudi in zdej ga je vsepovsod polnouser posted image

upam da se pokaže sonček, da greva vsaj malo ven, bo vsaj v vozičku zaspal.
jaz na to ne upam več, ker še vedno fajn dež pada user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
1.12.2008 12:19:29   
Soncnica Sandra ***

no, pa je začelo deževati
danes, ko ima vročino, ziher ne grem z njo ven v dež s tistim pokrivalom
če pa neha deževat, pa spet ne vem, kaj naj naredimuser posted image user posted image
izkušene mamice... verjetno odsvetujete sprehod z vročinouser posted image
kolko pa ima vročine?

V mullerju so take kašice, samo zdej ne vem točno kako se jim reče, sem jih pa jaz kupovala tam že- brez glutena.
Ti drugič kar kako trgovko vprašej, če ne boš našla,bo najlažje

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
1.12.2008 12:19:55   
Čmrlika
user posted image

user posted image

Evo o tem sem govorila. Slikano prejšnjo nedeljo ko je Taja zbolela, in ima na tej sliki vročino reva...user posted image  je ni blo varjante drugače zamotit in se je ati domislil koristnega s prijetnim user posted image  ,eno uro je tako sesal lepo z njo.user posted image  user posted image  user posted image , ona pa uživala,pa še vročina ji je vmes padla user posted image

Eto in v soboto sem to slikico pogledala pa sem kr slabo vest dobila da nič ne delam...in sem generalko vsekala, da ne bo treba taji in atiju sesat.user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
1.12.2008 12:20:06   
aurora28
Špelin dobro opravita user posted image user posted image user posted image

Do sedaj je Gal pojedel 160g keksolinota, 20 g sadne kaše, 1 žličko skute, 40 ml hrušhovega soka razredčen z vodo in še zizo, ki pa jo je dobil ob 7. uri zjutraj in malo prejle. A je dovolj pojedel do sedaj?

A veste, da se Galu vidi, da prihaja že 4. zobek, druga enkica zgoraj. user posted image user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
1.12.2008 12:22:34   
aurora28
Čmrlika priden možek user posted image in lepa Taja user posted image user posted image user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
1.12.2008 12:24:36   
Čmrlika
user posted image

Evo še tole kako je zgledala moja bolanika, čez nekaj ur potem...pa še termometer zasavražla...res so bogi, ko majo vročino...meni je blo ful hudo zdaj ko je bla prvič bolana...A vam tudi, je nek nelagoden občutek,ha?

user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
1.12.2008 12:28:14   
Čmrlika
evo dokončno obvladam limanje slikic v post user posted image
pa še tale shrani. si mi danes normalno hitro dela

nič gem malo ajat k taji...saj sem bolana...mama fajn izgovor ...hehe user posted image
se pišemo kasneje

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
1.12.2008 12:34:18   
tally

IZVIRNO SPOROČILO: tally

samo si verjetno doma imela AM?
ker mi ga nimamo, pa nisem mislila sedaj posebej kupovati še nek AM, ki ga sploh ne poznam, pa tudi porabili ga ne bomo do konca - samo zaradi kašic - zato bi bilo fino, da je že v kašici

Ja tudi take obstajajo lahko pa si izčrpaš in narediš s svojim mlekomuser posted image
V DM pa maš AM pakirano v majihe vrečkice za 1x tako da ti ni treba celo škatlo kupit

< Sporočilo je popravil tally -- 1.12.2008 12:44:08 >

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
1.12.2008 12:40:55   
kasso

pa še to: ko ima  mlade, jih nima malo, tako je danes pri nas
včeraj zvečer smo ostali pri tašči, ker je popazila na Manco, medtem ko sva midva skočila na pijačo, ker je sestrična od mojega rodila, in da se nismo pozno zvečer vozili domov in Mance prestavljali iz posteljice v avto in nazaj v posteljico.
No in najprej je včeraj zvečer pri njih zmanjkalo vode , danes je meni zmanjkalo robčkov za rito pucat , ker je naša že 4x ful kakala in za špovrhu vsega še avta nimam, ker ga je moj vzel za v službo , tako da sedaj čakava da pride tašča domov ob pol 3h in upam, da Manca do takrat ne bo več seronja.

Aja pa še to: vode še skoz ni

o kriza
mogoče pa ji je tašča dala kako špinačo za jest Vajra ful kaka po njej in to zeleno.

Tana, mislim, da otrok z vročino ne spada na dež...odpornost mu pade in se potem lahko bolezen al kar je še poslabša.
Kšice od dm babylove in so po 4. mesecu brez glutena imajo že mleko notri in se jih meša z vodo. za Brino

čmrlika, za atija, da je zbil Taji vročino

špelin@, upam, da sta dobro opravila pri P

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
1.12.2008 12:44:42   
kasso
user posted image user posted image user posted image sem jezba, ker mi nobenega smeška ni dalo v postuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
1.12.2008 12:46:41   
barbaw
Jaz danes nimam sreče z RR. Prvo ni delala, potem sem dobila obiske, ko je mala spala in so bili tu do konca njenega spanja, potem pa hočem nekaj napisat in pa nisem mogla odgovarjat.

Me je tako razjezilo, da sploh ne vem kaj sem hotela napisat. user posted image  Zdaj pa se mi še to manjka, da ne bi mogla objavit posta.

Pri nas smo bolj vremensko. user posted image  Ja sem. Maja je dobre volje kot ponavadi. Špageti ji niso šli najbolj v rit (5 žličk). Nekaj malega je pojedla, ni pa niti zize hotela, tako da predvidevam, da ni bila lačna ob svoji uri. user posted image  Bo pa kasneje lahko pojedla.

Nobody is perfect and I'm nobody!

Neposredna povezava do sporočila: 1719
1.12.2008 12:48:34   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Špelin dobro opravita user posted image user posted image user posted image

Do sedaj je Gal pojedel 160g keksolinota, 20 g sadne kaše, 1 žličko skute, 40 ml hrušhovega soka razredčen z vodo in še zizo, ki pa jo je dobil ob 7. uri zjutraj in malo prejle. A je dovolj pojedel do sedaj?

A veste, da se Galu vidi, da prihaja že 4. zobek, druga enkica zgoraj. user posted image user posted image

bravo za zobek
glede hrane se mi zdi kar nekja.
Varja je spila 60 ml AM (juhu je ratalo po flaški), eno jabolko z malo kašice (60 ml AM)...pustila je 3/4 od tega...
A ti to tehtaš vsakič, ali kako veš koliko v gramih pojeuser posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
1.12.2008 12:49:38   
Naty*
Oj mačkiceuser posted image ! Men ful neki internet nagaja (ali ringaraja???), sm že šestkrat šla brat za nazaj pa mi skoz napako javlja user posted image . No pa za spremembo nisem naredila domače naloge pa prebrala vseh strani user posted image . Pri nas je vse nekak po starem, mali se plazi tamle po puzlah pa če kej zanimivega vid gre tud dol, ampak mu je na laminatu zgleda premrzlo, ker se hitr nazaj splazi user posted image .

špelin@ hvala za nasvet glede ajdove kaše, včeri jo je prvič dobil in je ful dobra (čeprav je bla men bl dobra ko njemu no, ampak upam, da se bo navadil okusa). Dons jo bo dobu za kosilo user posted image !

Nč spet mi neki blokira, grem dol user posted image ....

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
1.12.2008 12:54:34   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

pa še to: ko ima  mlade, jih nima malo, tako je danes pri nas
No in najprej je včeraj zvečer pri njih zmanjkalo vode , danes je meni zmanjkalo robčkov za rito pucat , ker je naša že 4x ful kakala in za špovrhu vsega še avta nimam, ker ga je moj vzel za v službo , tako da sedaj čakava da pride tašča domov ob pol 3h in upam, da Manca do takrat ne bo več seronja.

Aja pa še to: vode še skoz ni

o kriza
mogoče pa ji je tašča dala kako špinačo za jest Vajra ful kaka po njej in to zeleno.

Ne, tašča ji ni dala nič takega za jest. Sva vedno zmenjeni kaj bo dobila za kakšen obrok in moram reči, da se tega tudi drži in nikoli ne daje nekaj, kar se nisva zmenili. In to spoštujem! user posted image
Pa itak sva midva šla ob pol 8ih zvečez od tukaj in je še samo flaško dobila pred spanjem.
Pa še kopat se ni mogla, ker ni blo vode. Po pravici povedno sploh ne vem več kdaj je nismo zvčer skopali. To je pri nas nek večrni ustaljeni ritual

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
1.12.2008 13:01:22   
Soncnica Sandra ***

O hrani je še bla debata.....Moja Taja že je jogurt, skuto ji pa noter sama kako sadje zmešam....fruchtzwerge pa te lj mlekarne skutke še nisem dala pa nirt ne mislim...me je P opozorila da so polne sladil umetnih barvil  pa ...tak...pa itAK MI INTEŽKO ...PRAV Z VESELJEM JI POCKAM...

oprosti,ampak a res misliš, da v jogurtih in ostalih kupljenih stvareh ni sladil in barvil. Verjemi mi, da so, tudi če piše da jih ni.
Pa ne misli, da mislim kaj zlonamerno,ampak verjemi, da so v vseh kupljenih stvareh konzervanski in podobne stvari, ne glede na to kaj P rečejo
 ni se mi treba opravičevat, saj debatiramo. .Omenila sem, da mi je p tud tako rekla...ker pa ona in vsi ostali nimajo enotnega mennja delam itak po sebi in svoji presoji. Mislim, pa da te zadeve ki vsebujejo take stvari imjao to gor napisano-ker to morajo imeti, in jih pač ne kupim....zaenkrat, valda pa da bomo sčasoma tud take stvari jedli, dali taji, ker to pač je tako...dokler pa je še micena, bolj občutljiva opa ji z veseljem in zadovoljstvom ponudim čim bolj naravno ...pa recimo da ti ne verjamem, daso čeprav piše da jih ni...     ..malo te hecam, ampak mi razloži, ker res mislim al pa vem, da jih ne sme biti in je tores tako  

Ja itak da samo debatiramo, samo se bojim, da ne bi preveč resno vzela, ker so nekatere takoj užaljene

Glej sej ne pravim, da so v vseh stvareh samo škodljive stvari, ampak če je stvar konzervirana na kakršen koli način, morajo biti dodane stvari, da se stvar pač ne pokvari (tako kot če delaš doma naprimer slivovo marmelado,moraš doati ful sladkorja).

Lahko pa ti pvem da je kolegica pred dobrim leton na nekem mlečnem izdelku, ki naj bi bil pav za otroke, zasledila med sestavinami nek čuden napis in ker ni vedela kaj to je, in kej jo je firbec matral je šla raziskovat (je pač malo bolj iz tega foha) in je prišla do zaključka, da je to nekakšen E, ki je med bolj škodljivimi
In to v otroški hrani, lepo prosim

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 1723
1.12.2008 13:02:53   
eole
Dober dan..
po dolgem času spet jaz..
malo sem na hitro preletela za nazaj ..

sedenje - julija tudi še ne sedi user posted image  čisto je mehka, kar naprej padeuser posted image
HG - nikamor ne gre.. danes bomo probali banano.. že 14 dni probavamo, pa nič.. ne pogoltne nič. oz kar pogolten po pomoti.. user posted image
včeraj sem opazila, da je pokakala popolnoma neprebavljeno korenje. ali je to normalno user posted image

no, pa še jaz potarnam kakšen težave smo mi včeraj imeli. cel dan smo bili brez elektrike. ker imamo ogrevanje stanovanja in vode na plin ter imamo lastno peč tudi to ni delovalo. torej smo bili na mrzlem, brez tople vode in luči.. takoj zjutraj smo se pobrali k mojim domov in se šli begunce user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1724
1.12.2008 13:03:27   
Soncnica Sandra ***

user posted image

user posted image

Evo o tem sem govorila. Slikano prejšnjo nedeljo ko je Taja zbolela, in ima na tej sliki vročino reva...user posted image  je ni blo varjante drugače zamotit in se je ati domislil koristnega s prijetnim user posted image  ,eno uro je tako sesal lepo z njo.user posted image  user posted image  user posted image , ona pa uživala,pa še vročina ji je vmes padla user posted image

Eto in v soboto sem to slikico pogledala pa sem kr slabo vest dobila da nič ne delam...in sem generalko vsekala, da ne bo treba taji in atiju sesat.user posted image

Prijetno s koristnim user posted image user posted image user posted image user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?