Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika O hrani je še bla debata.....Moja Taja že je jogurt, skuto ji pa noter sama kako sadje zmešam....fruchtzwerge pa te lj mlekarne skutke še nisem dala pa nirt ne mislim...me je P opozorila da so polne sladil umetnih barvil pa ...tak...pa itAK MI INTEŽKO ...PRAV Z VESELJEM JI POCKAM... oprosti,ampak a res misliš, da v jogurtih in ostalih kupljenih stvareh ni sladil in barvil. Verjemi mi, da so, tudi če piše da jih ni. Pa ne misli, da mislim kaj zlonamerno,ampak verjemi, da so v vseh kupljenih stvareh konzervanski in podobne stvari, ne glede na to kaj P rečejo ni se mi treba opravičevat, saj debatiramo. .Omenila sem, da mi je p tud tako rekla...ker pa ona in vsi ostali nimajo enotnega mennja delam itak po sebi in svoji presoji. Mislim, pa da te zadeve ki vsebujejo take stvari imjao to gor napisano-ker to morajo imeti, in jih pač ne kupim....zaenkrat, valda pa da bomo sčasoma tud take stvari jedli, dali taji, ker to pač je tako...dokler pa je še micena, bolj občutljiva opa ji z veseljem in zadovoljstvom ponudim čim bolj naravno ...pa recimo da ti ne verjamem, daso čeprav piše da jih ni... ..malo te hecam, ampak mi razloži, ker res mislim al pa vem, da jih ne sme biti in je tores tako Sem pa kupla od hipp-a ..te naravne sadne jogurnte...moram ji dat za probat...pa jaz bom itak eno žlico mogla sebi v usta spakirat... Ja seveda mora tudi mami obvezno probat, tudi mnaša je taka no s špinačo se še vedno nisem opogumila ........ PA rumenjaka še nisem dala, čeprav mi je P pri 6 mesecih rekla da že lahko no se spomnite, mi je tud kravje mleko dovolila ti delaj po svoji presoji in se bosta ti in Taja tako najbolje počutili ali ste že dale otroka slikat za osebno izkaznico? nop mi že davno taja ima nov potni list IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Najprej se pohvalim in vas potolažim, čeprav vem, da to še nič ne pomeni... No, moja Taja ga je nehala biksat ponoči, se več ne prebuja na vsake nekaj minut- pa ni lačna bla(ker že dolgo ne jeva več ponoči ), zdaj se malo predrami , pobrunda pa spi dalje, včasih jo malo premaknim ji položaj zamenjam pa je...Tako da, punce vse mine...Upam, da bo šo še samo na bolje, ker meni je blo ful težko, ker sva od 1 mesca nonostop in lepo in mirno psali ponoči, pol pa ta skoraj mesec in pol nekih motenj... Drugače pa je Taja že skoraj zdrava v kompletu, tu in tam na vsake tri ure skašlja ven...mene pa še kr nos daje...pa saj bo...enkrat , sma pa še atija pa mojo mamo okužle, tak da se spretno bacilom izogiba zaenkrat še samo moj ati. za Tajo in za zdravje vseh ostalih okuženih. Hvala Testenine- Taja papa kot velika brez težav, tudi rezance...Barrilla, ji dajem navadne ala pa integralne. Joj, zdaj pa vam dam ono slikico gor
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|