|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :)
1.12.2008 13:59:59   
jana81
no rezultat: tud pri mami je pojedel samo 60ml AM, pol pa spil še mal zize (beri se igral ali cartal), in 100 ml čajauser posted image

Grem mu zdej meseka dat kuhat za kosilo.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
1.12.2008 14:02:21   
Soncnica Sandra ***
jaz se pa do večera poslavljam.
grem malo počivat k manci, ki tako  lepo panča, potem pa domov

čao

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
1.12.2008 14:16:13   
tana7
čmrlika, ste ta tabure prinesli iz Tunizije?? mi imamo identičnegauser posted image

hvala vsem za info o kašicah in AM iz DMja!
pa hvala, ker ne greva na sprehod danesuser posted image

kar se pa konzervansov tiče:
naj bi bilo vse napisano na embalaži - če ni, je napaka ali prevara, se zgodi
se pa splača   jesti čimmanj industrijsko predelano hrano, pa je tako takoj precej manj barvil in konzervansov
v bio zadevah pa tega sploh ne sme biti
sladkor konzervira, ja, pa sol tudi
je pa sladkor še vedno bolj zdrav (ni rakotvoren), kot pa neki maltodekstrini, fenilalanini in podobno umetno sranje

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
1.12.2008 14:19:21   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: Katina

Kasso, kako si? user posted image Upam, da vreme preveč ne vpiva nate.

Jaz sem bila že pridna in sem že naredila letošnje novoletne čestitke. V kuvertah že čakajo na znamke in poštarja user posted image .
V naslednjih dneh bomo okrasili stanovanje, ker gremo konec leta na potovanje in bo predpraznično vzdušje prehitro mimo.

Naty*, če ti ne moreš z avtom, se pa mi2 pripeljeva v vaše konce ju3, če vama je prav in če ne bo snega.

Hvala dobrouser posted image vreme niti ne vpliva toliko kolikor sta mi otroka ta vikend nagajala...Varji pa danes ornk nagaja user posted image

Ma ti si res pridna s čestitkamiuser posted image

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
1.12.2008 14:19:26   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

IZVIRNO SPOROČILO: kasso

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

eno vprašanje:

naša Manca je donc kakala že 4x user posted image
in to zmerej bolj trdo, ampak FUL  temno zeleno.

od kaj bi to bilo?

od zelenjave?
naš tud vedno kaka trdo, prav kepico, ampak barve so pa različneuser posted image

Pri nas pa ne kaka več trdo, ampak vedno bolj mehko

Je pa res, da je sedaj po dolgem času spet dva dni za kosilo papala zelenjavo. Ampak blo je re "nagravžno" zelene barve. Še nikoli videla kaj takega pri njej

mogoče pa kaka želodčno kislino...nekje sem brala, da je potem blato lahko zeleno, ni pa nič hujšega.

in kaj naj bi to potem pomenilo???
da ima prevč želodčne ksline al kaj?
in kaj je razlog temu?

nevem natančno

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
1.12.2008 14:32:04   
jana81
Nejc je mrknil, spet kašlja v spanju, upam da bo vsaj tako dolgo spal da naredim kosilo.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
1.12.2008 14:41:48   
CatJa
Manca, čestitke za 7 mesecev!

Pa tudi Galu za včeraj user posted image

user posted image

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
1.12.2008 15:20:01   
barbaw

Nejc je mrknil, spet kašlja v spanju, upam da bo vsaj tako dolgo spal da naredim kosilo.

A imaš vzdignjejo vzglavje? Je fajn, da ga dvigneš, če si ga spustila. Otrok lažje diha in ga ne zaliva sluz. Če je hudo bo tako ali tako kašljal, vseeno pa lažje spijo, če imajo glavo višje.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
1.12.2008 15:29:58   
barbaw
Vidim, da je danes čisto vremensko tukaj. Pri nas je zjutraj lilo, potem je sonce sijalo, potem pa spet deževalo. Pravi april imamo. Prejšnji teden je bil minus, danes pa 9 stopinj. user posted image

Komaj zdaj sem lahko prišla do RR. Sem dala Majo v posteljico in je tiho, tako da upam, da je zaspala. Zdaj mi spi samo 2x dnevno in to bolj pošteno. Končno. user posted image  Jaka pa je juhico in je priden. Sem pomagala še tašči pospravit kuhinjo, ker je moj "svak" prelen. Verjetno bi se mu križ zlomil. user posted image  deci

Mogla bi knjigo prebrat, ker jo moram v sredo nesti nazaj, pa mi ni. Zvečer pa ponavadi tukaj čepim ali pa se mojemu posvetim.

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 1759
1.12.2008 15:51:27   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

A imaš vzdignjejo vzglavje? Je fajn, da ga dvigneš, če si ga spustila. Otrok lažje diha in ga ne zaliva sluz. Če je hudo bo tako ali tako kašljal, vseeno pa lažje spijo, če imajo glavo višje.

ne nikoli še nismo imeli vzdignjenga vzglavja, ima pa povšterček čisto tanek...a to morem pod jogi podložit al kako?

no spal je ravn 15 minut, pol je pa začel ornk kašljat in se prebudil.
Sva pa skupaj naredila kosilo.user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1760
1.12.2008 15:52:16   
barbaw
Zdaj bi lahko kaj za nazaj brala pa mi ni. Ne mi zamerit. Videla sem, da ste se večinoma vse javljale, le **** ne vem, če se je. Zadnja novica o njej, ki jo vem je bila migrena. Upam, da jo je pustila na miru.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
1.12.2008 15:53:06   
barbaw

ne nikoli še nismo imeli vzdignjenga vzglavja, ima pa povšterček čisto tanek...a to morem pod jogi podložit al kako?

no spal je ravn 15 minut, pol je pa začel ornk kašljat in se prebudil.
Sva pa skupaj naredila kosilo.user posted image

Jaz sem ji dala debele knjige pod jogi, da je imela vzdginjeno. meni je to p svetovala že pri prvem ko je kašljal.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1762
1.12.2008 15:56:25   
Estrella*

Vidim, da je danes čisto vremensko tukaj. Pri nas je zjutraj lilo, potem je sonce sijalo, potem pa spet deževalo. Pravi april imamo. Prejšnji teden je bil minus, danes pa 9 stopinj. user posted image

Komaj zdaj sem lahko prišla do RR. Sem dala Majo v posteljico in je tiho, tako da upam, da je zaspala. Zdaj mi spi samo 2x dnevno in to bolj pošteno. Končno. user posted image  Jaka pa je juhico in je priden. Sem pomagala še tašči pospravit kuhinjo, ker je moj "svak" prelen. Verjetno bi se mu križ zlomil. user posted image  deci

Mogla bi knjigo prebrat, ker jo moram v sredo nesti nazaj, pa mi ni. Zvečer pa ponavadi tukaj čepim ali pa se mojemu posvetim.

Je kar olajšanje to 2x tno spenjeuser posted image  Jaz jo bom nafutrala in gre tud naša za 2h v posteljco. Jo moram pohvalit, ker je dsanes pojedla zelenjavno-mesno enolončnico, cel krožnikuser posted image Dala sem ji vso zelenjavo, krompir in testenine, vse pretlačila z vilico in zalila z čisto juho.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
1.12.2008 16:00:04   
špelin@
Najprej se samo javljam, za nazaj sem le nekaj malega preletela, zato bom komentirala kasneje.

Pri nas je bilo prejle pravo neurje... Sem komaj spravila veliko piko do avtobusa. Katina, na koncert žal ne gre noben od nas, bo pa posnetek na rtv slo in bomo tam gledali user posted image

Pri P sva z Gregijem izvedela, da gre pač za virozo, ker mali očitno vse pokasira... user posted image  Bo treba nekako pregurat...

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
1.12.2008 16:01:14   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Je kar olajšanje to 2x tno spenjeuser posted image  Jaz jo bom nafutrala in gre tud naša za 2h v posteljco. Jo moram pohvalit, ker je dsanes pojedla zelenjavno-mesno enolončnico, cel krožnikuser posted image Dala sem ji vso zelenjavo, krompir in testenine, vse pretlačila z vilico in zalila z čisto juho.

user posted image user posted image user posted image  Alja. Da bi vsak dan mamico takole razveselila.
Ko se jaz spominjam na čas,ko je Jaka bil majhen, se ne spomnim, da bi se tako sekirala zaradi hranjenja. Zdaj pa ne vem več ali zaradi tega ker je jedel ali ker se takrat nisem toliko obremenjevala. user posted image  Ne spomnim se več.

Neposredna povezava do sporočila: 1765
1.12.2008 16:02:35   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Najprej se samo javljam, za nazaj sem le nekaj malega preletela, zato bom komentirala kasneje.

Pri nas je bilo prejle pravo neurje... Sem komaj spravila veliko piko do avtobusa. Katina, na koncert žal ne gre noben od nas, bo pa posnetek na rtv slo in bomo tam gledali user posted image

Pri P sva z Gregijem izvedela, da gre pač za virozo, ker mali očitno vse pokasira... user posted image  Bo treba nekako pregurat...

user posted image user posted image user posted image user posted image  Ti ga verjetno ne boš dala drugo leto v vrtec. Bo več doma kot tam. Upam, da bo tle minilo najkasneje po 3 letu kot pri nas.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1766
1.12.2008 16:02:37   
tana7
hm... gledam paparico
a jabolko naj bi skuhaliuser posted image
jaz surovega naribam

Neposredna povezava do sporočila: 1767
1.12.2008 16:03:10   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: tana7

hm... gledam paparico
jaz surovega naribam

Jaz dam tudi surovo. Ni nič narobe. čim manj komplicirat.

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
1.12.2008 16:08:13   
Naty*
Naty*, če ti ne moreš z avtom, se pa mi2 pripeljeva v vaše konce ju3, če vama je prav in če ne bo snega.

Ja super user posted image user posted image user posted image , vabljena!!! Ti bom poslala tel. po zs pa pokliči, ko bosta šla od doma. Pa če se še kateri ljubi zapeljat do logatca user posted image ...

A veste, da prvič po dolgem času nisem brala strani za nazaj, pa mam kr krizo, ker ne vem, kaj ste vse načvekale user posted image user posted image user posted image !!! Ma bom pol...

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 1769
1.12.2008 16:18:30   
hijenca
In mamika ima zopet user posted image . user posted image user posted image user posted image  Res, da ni rdeč, je bel, ampak meni je čisto vseeno, pa če bi mel na rdečo barvo gor zelene pike, ko bi ga mela. Samo, da nisma več peš. Da sem se sedaj zapufala 100 na uro, o tem nima smisla debatirat, ker tako vsi vemo kako je na stvari.

Grem sedaj malo prebrat.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1770
1.12.2008 16:19:32   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

In mamika ima zopet user posted image . user posted image user posted image user posted image  Res, da ni rdeč, je bel, ampak meni je čisto vseeno, pa če bi mel na rdečo barvo gor zelene pike, ko bi ga mela. Samo, da nisma več peš. Da sem se sedaj zapufala 100 na uro, o tem nima smisla debatirat, ker tako vsi vemo kako je na stvari.

Grem sedaj malo prebrat.

user posted image user posted image user posted image user posted image  za avto

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
1.12.2008 16:21:10   
Estrella*
Alja je v mižaklih, Andraž je enolončnico s kruhomuser posted image  jaz sem pa frejuser posted image . Tu pa skoraj nobene. Jaz sem tudi danes v zaostanku, ker sem imela obiske ravno v času največjega čvekauser posted image

barbaw: nam se miklavž izmika, bo traba na gas stopit, drugače ne bo nič s 7 delom.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1772
1.12.2008 16:21:59   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

Ja super user posted image user posted image user posted image , vabljena!!! Ti bom poslala tel. po zs pa pokliči, ko bosta šla od doma. Pa če se še kateri ljubi zapeljat do logatca user posted image ...

A veste, da prvič po dolgem času nisem brala strani za nazaj, pa mam kr krizo, ker ne vem, kaj ste vse načvekale user posted image user posted image user posted image !!! Ma bom pol...

Kake so te kašice od allnature?To so brez mleka in se delajo z vodao al kako?

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1773
1.12.2008 16:23:13   
Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: tana7

hm... gledam paparico
jaz surovega naribam

Jaz dam tudi surovo. Ni nič narobe. čim manj komplicirat.

Jaz sem ji 2x skuhala in ga ni marala, surovega pa je tako tako, max 100gOna je bolj usekana ma marelice, breskve in sliveuser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
1.12.2008 16:24:20   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Alja je v mižaklih, Andraž je enolončnico s kruhomuser posted image  jaz sem pa frejuser posted image . Tu pa skoraj nobene. Jaz sem tudi danes v zaostanku, ker sem imela obiske ravno v času največjega čvekauser posted image

barbaw: nam se miklavž izmika, bo traba na gas stopit, drugače ne bo nič s 7 delom.

Se zavedam ja. >Jaz pa bom še sama do božiča. Mojega najmanj do 18 ne bo domov in se moram sama znajt. Meni se je Maja po 3/4 ure zbudila. Vseeno spi več kot prej. Se igram z njo, Jaka pa se zraven s svojimi igračkami igra. jaz pa imam laptopa zraven. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?