![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 1.12.2008 7:03:21
|
|
|
|
jolly123
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga SEM KLICALA in dobila na teleofn eno, ki je na nvo in ni najbolj vedla ...menda zbirajo okvirne prijave, začelo se bo, ko bo dovolj zainteresiranih! Cena bi naj menda bla isto kot skupinska vadba 6,5€ na uro, ampk je rekla, naj pokličem jutri zjutraj, da dobim več INFO! Aja a potem se sploh še ni začelo...ja tud fino...se mi še nikamor ne mudi, je treba dinarčke zbrat Sem pa našla še nekaj. če vas zanima, zna biti to tudi v redu, se mi zdi še skoraj boljše, ampak ni v Kranju samo v Šk. Loki http://www.zavod-tamala.si/Sola.aspx#Vadba
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 1.12.2008 7:04:40
|
|
|
|
jolly123
|
Naš Tajkec ce je pa prehladil in imamo absolutno najbolj grozno noč za nami. Vstajala sem lih vsako uro, da sem mu pucala nos, ker je bil nonstop zabasan, pa vsakič je šlo toliko robe ven, da samo gledaš Nonstop nekaj kiha in kašlja, ne vem kaj naj mu naredim revežu malemu.
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 1.12.2008 7:53:53
|
|
|
|
stunfek
|
ojoj, jolly topa ni nic kaj prijetno. jaz trkam na les, ker smo se "znebili" krckov in tudi zdrav je kot ribica :) ga pa ful merkam...ko ga skopam (tukaj je tko kot, ko je pri nas poletje) mu dam kr kapco na glavo, da se mi ne prehladi, pa pazim ,da ni prepiha, ko se kopava...kopalnica tukaj ima itak tako okno, ki se ga sploh ne da zapret ker itak nikoli ni mraz. trenutno ga imam sicer v dolgih rokavckih in pajacku brez rokavov, ker je zdaj tukaj uradno "cold season" to pomeni, da tudi ce imas dolge rokave ti ni ravno vroce...no meni je vroce zato imam kar majco brez rokavov..eni indijci pa prav v jaknah naokoli hodijo....hehhe...in potrokom tlacijo kape na glave...zelo smesno...ampak to je najbolj mraz kar oni poznajo :) v tem delu indije. mi smo imeli tudi bolj cudno noc oziroma mali je spet jedel na 2 uri in se seveda temu primerno zbujal. ampak ni mi bilo panike. ocitno sem bila kar spocita :) danes me je ze polulal in pobuhal :) cez pol ure bo jedel potem grva pa malo ven...moram plenice kupit...za vsak slucaj, ce kam gremo (bambuske se mi malo slabo susijo v tem vremenu, ker cez dan tudi dezuje in je precej vlazno...tko da rabim met malo pampersk na stand by-u, ce mi zmanjka bambusk) saj z aenkrat se gre ampak komaj folgam...danes je soncek inupam, da se vse posusijo... ok, se je ze zbudil :) sibam... lep ponedeljek zelim vsem :)
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 1.12.2008 8:13:46
|
|
|
|
jolly123
|
Se ena slikica našega fanta, ki uživa v igralnem centru
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.12.2008 9:09:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 1.12.2008 10:19:47
|
|
|
|
jana84
|
Pozdravček... Naš pikec je še vedno nekam nemiren...zvečer se najprej sploh ni mogel najesti, potem je lepo zaninal pri tatku na trebuhu, pa ga je nesel v posteljico, čez 20 minut se je že zbudil, pa ga je spet uspaval...No potem je spal do 23.30, smo ga fajn nafutrali - meni je izpraznil obe dojki, pa še okrog 60ml po flaški...Potem je zaspal okrog 1h in spal do 6h zjutraj, pa spet jedl (tokrat malo manj), zaspati pa tudi ni ravno hotel...Ga je tatko uspaval in končno je zaspal pri njemu an trebuhu. Potem smo spali do 9h, ko sva midva z možem vstala, ta malga pa kar v najini postli pustila, da spi...In zdaj še vedno spi...Pa ga bo treba žal zbuditi počasi, ker imamo ob 11.45 pregled v posvetovalnici...In ga moramo najprej še preoblečt, nafutrat...Da ne bo slučajno tam kaj bruhal, ko ga bodo "premetavali" Meni se dozdeva da ima naš piščanček včasih malo zamašen nosek in da je temu vzrok presho stanovanje. V kuhinji/dnevni kjer imamo termometer in hidrometer je vlaga tam od 35-45%, pa kuhamo tam, včasih zanalašč postavim na hodnik še sušilo s perilom, da se malo navlaži...Soba pa je verjetno veliko bolj suha...Verjetno bomo kupili vlažilnik zraka, ker tudi meni baše nos ta suh zrak... Kaj menite? A ima katera doma vlažilnik zraka? Na kaj je treba biti pozoren? Zdaj imajo v decembru v BBC 20% znižanje na vlažilnike zraka, zato malo bolj aktivno o tem razmišljamo... lp
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 1.12.2008 10:22:03
|
|
|
|
laknerš
|
IZVIRNO SPOROČILO: valla. za božička bom pa Tilnu mogoče kupila tale valj: lahko dojenček fajn telovadi gor:) Tilen ima ogromno ropotuljic itak že od Nika. Pa naj ima kaj novega:) nočem te preveč razočarat ampak tale valj ni najbolj uporaben. mi smo ga kupili naši neli ko je imale pol leta pa sploh ni bil aktualen je zelo nevaren ker se je hotela vsesti nanj in se valjati po njem pa smo jo komaj ustavili preden ni padla na glavo. samo povem mojo izkušnjo da ti ne bo potem žal.
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 1.12.2008 10:29:41
|
|
|
|
laknerš
|
ooooooooooooooo jolly123 vi maste tudi ful las super. naša ima že celo grivo. bi jest tudi dala slikico gor pa ne znam.
< Sporočilo je popravil laknerš -- 1.12.2008 10:30:16 >
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 1.12.2008 10:40:16
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
Laknerš in Valla - pa sej za ta valj piše, da je za otroke od 1. leta naprej, to pomeni, da potem ko so že sami stabilni, je tudi bolj varen in se ga otrok nauči uporalbjat ...torej za božička ali mioklavža naslednje leto ;) Valla - sem tud jaz vidla, da je res v Medovdah ta le vadba, a bi ti hodila? Jaz bi, pa ne vem, al je Tijana še premajhna ...bi mogoče začela JANuarja Bi še katera hodila v Medvode, sej od KR je isti šmorn prit v Medvode al pa it v ŠL, mamice smo za akcijo, pa gremo vsakič po vadbi šena eno kavo in se tako družimo?
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 1.12.2008 10:43:47
|
|
|
|
laknerš
|
za vse ki vam otroci ne spijo ponoči oz bi jedli na dve uri obstaja mleko od Novalaca NF nočna formula ki otroku podaljša občutek sitosti. naša je s tem mlekom prespala več kot 5 ur in s pomočjo tega mleka se je navadla da spi zdaj še dlje brez njega. pa še to navadla sem jo da hodi spat ob 19.00 in sedaj je tečna ko če ni v postelji 19.05 in spi do 24.00 potem je in še eno rundo ob 6.00. se splača poskusit. mi je pa to svetovala patronažna še takrat ko sem še dojila in rekla da sploh ni problem da pač zadnji obrok dam Novalaca sebi pa izčrpam ter dam v skrinjo za hude čase.
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 1.12.2008 10:49:08
|
|
|
|
laknerš
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga Laknerš in Valla - pa sej za ta valj piše, da je za otroke od 1. leta naprej, to pomeni, da potem ko so že sami stabilni, je tudi bolj varen in se ga otrok nauči uporalbjat ...torej za božička ali mioklavža naslednje leto ;) Valla - sem tud jaz vidla, da je res v Medovdah ta le vadba, a bi ti hodila? Jaz bi, pa ne vem, al je Tijana še premajhna ...bi mogoče začela JANuarja Bi še katera hodila v Medvode, sej od KR je isti šmorn prit v Medvode al pa it v ŠL, mamice smo za akcijo, pa gremo vsakič po vadbi šena eno kavo in se tako družimo? jest sm načelomaza akcijo januarja AMPAK v kranju je bistveno ceneje če je res 6,5€ na uro tukaj pa 10€. če se nas več zbere nam bodo tudi v kranju naredili tečaj tako da pojdimo v kranj. mater mi gre to na k.... k moram čist za vsako stvar na dnar gledat.
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 1.12.2008 10:57:15
|
|
|
|
Dream
|
Jolly123, vidim, da vaš korenjak res uživa v igralnem centru. Naš preveč spi, ko pa je bufden, ga zanima okolica, za igrače se sploh ne zanima... A katera od vas daje spat v spalno vrečo? Mi imamo sedaj že tri, pa ga vedno dam v košaro v običajnih oblačilih (ali pižamici) in pokrijem z dekico (ker "kovtrčka" ne mara) in je to to. Danes ponoči smo podrli rekord v spanju - 8 ur!!! Jupiii...
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 1.12.2008 11:01:51
|
|
|
|
*talcy*
|
lankerš ... hvala za informacijo ... mi smo na novalacu proti zaprtju k itak ni mleka že dolgo in sem premišljevala če bi šla kupit tega za občutek sitosti pa sem mislila da je bla bla .... sedaj bom pa res skočila v lekarno da provamo še mi s tem .... naš fant ima itak že 6kg in mi papca vsake dve uri ponoči (odvisno od noči) .... no skratka hvala za info. no danes smo imeli tud mi bolj nemirno noč ... vsako uro pa pol bi on jedu .... pa smo preživeli no ni blo panikle .... zdaj pa šibam k je odpru očke in se neki pomenkuje sam s sabo
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 1.12.2008 11:06:02
|
|
|
|
laknerš
|
Sm kar mal pozabla MI MAMO PA DANES DVA MESECA
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 1.12.2008 11:07:53
|
|
|
|
jolly123
|
Tisto nočno formulo od Novalaca smo mi sprobali pa naš ne mara Novalaca. Noče pit....Kaj čmo pol
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 1.12.2008 11:08:38
|
|
|
|
jolly123
|
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš jest sm načelomaza akcijo januarja AMPAK v kranju je bistveno ceneje če je res 6,5€ na uro tukaj pa 10€. če se nas več zbere nam bodo tudi v kranju naredili tečaj tako da pojdimo v kranj. mater mi gre to na k.... k moram čist za vsako stvar na dnar gledat. Hvala enako....joj kdaj se bo to nehalo
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 1.12.2008 11:09:11
|
|
|
|
laknerš
|
Aja talcy pa še to pravijo da lahko to mleko uporabljaš čez cel dan če se ti zdi da je otrok predebel oz se ne more nasititi
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 1.12.2008 11:35:17
|
|
|
|
maserati
|
Cau, vidim da ste vse pridne in vasi dojenčki tudi . Mi smo kar OK, Iztok se lepo doji na tri ure, tudi ponoči, čeprav je kar krepek fantek in bi bila kar vesela, če bi malo podaljšal. Sem pa zelo hvaležna, da nimamo teh nadleznih krčev in kričanja, kot pri ta prvi... je veliko lažje shajat in tudi bolj sem spočita... Ja, pri nas se tudi pripravljamo na Miklavža in bo darilo dobil tudi tamali, ker drugače bo tavelika malo čudno gledala. Mi je pa letos v velik užitek kupovati in komaj čakam sobotno jutro, da vidim njen izraz na obrazu. Do zdaj je bila še malo premajhna da bi zares dojela, letos je pa pismo napisala (narisala) in je pridna in komaj čaka... Telovadba in kilogrami.... raje ne razmišljam. Jaz sem sicer vse nosečniške kilograme že izgubila a kaj ko je bilo tisto tako malo v primerjavi s tem, koliko jih imam viška... Upam, da bo šlo, me je ginekologinja spet kregala Saj pa vem, da je te besede težko slišat, hvala bogu pa, da mi hoče samo dobro... Se bo treba v roke vzet! OK, punce, uživajte!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.12.2008 11:35:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 1.12.2008 12:08:32
|
|
|
|
sončnica24
|
Hojla, pa mam malo časa, nas tudi nonstop šraufa in jočemo od jutra do večera. Najbolj mu paše če je v avtu ali v vozičku. Tako da ga zdaj z eno roko vozim z drugo pa pišem. ŽHvala bogu da zvečer spimo,sicer ne celo noč ampak tam na tri štiri ure, ko smo lačni se zbudimo, upam da vsaj to tako ostane. Smo pa danes stari 1. mesec
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 1.12.2008 12:32:56
|
|
|
|
janja 27
|
ups spončnica sem te čist pozabila včeraj dodat na senamček da maste že mesec dni tko da ga dajem danes ponovno
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 1.12.2008 12:53:09
|
|
|
|
janja 27
|
DANES PRAZNUJE SVOJ DRUGI MESEC HANA od mamici LAKRNEŠ TIBOR od mamici VIANNE IN SVOJ P R V I M E S E C NIK od mamice SONČNICA24
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 1.12.2008 13:49:49
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
Valla, če si zraven, pol je OK :) lahko ga pa prinese zajček za pisanke, bodo takrat ravno pol leta stari ;) ...komaj čakam na CD da mal pogledam ... Jaz sem tud ZA telovadbo, dejmo se zmenit, Zavod tamala je cena 10€, če plačaš vsakič posebej, če pa za cel mesec skupaj (4 vadbe), je pa cena 30€, kar bi zneslo 7,5€ na uro.
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 1.12.2008 13:50:41
|
|
|
|
janja 27
|
da vam tud jaz pokažem kako slikico pa še obe manca in metka
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 1.12.2008 13:52:06
|
|
|
|
janja 27
|
boste mal obrnile glavo sem jih pozabila obrnit navpično
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiDojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.