|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktoberski lumpiji 08
30.11.2008 9:55:37   
vianne
Dobro jutro mame...

... kako ste spale?

To noč me je moj zamenjal in sem se kar naspala. Sedaj pa spi on. Noč je bila mirna in sta z atkotom lepo spala.
Sedaj sem pozajtrkovala in si že kuham čaj za dojenje.
Tako sem si želela, da bi se skupaj z mojim vsedla in v miru pojedla zajtrk, ta mali bi čebljal v stolčku... pa ravno tak dan je za cartanje (takšno ali drugačno)...
Pa sem ostala spet pri željah...

Sem dobila odgovor glede slinga oz. zakaj ga še nisem dobila. Je bil poslan 24.11. in zgleda da je naša pošta nekaj zasračkala. Moram iti jutri v akcijo za paketom.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 651
30.11.2008 10:09:06   
jana84
Talcy, 11 ur spanja? Uf, kje je to?!

Naš Jakob je bil včeraj zvečer tako nemiren...Stalno je jokal, pa da je kao lačen, potem pa ko sem ga dala na jošk  je nekaj časa pil, potem pa glavo stran obrnil pa jok, pa spet hlastanje okoli po joški, pa spet jok...Tako da ko sem ga po mukah podojila na obe dojki sem odtajala mleko, ki ga mam v skrinji in ga nafutrala (oziroma ga je pol nafutral mož)...Mene je poslal spat, ker sem bla že čisto živčna in zaspana, tako ad ga je potem ob 10h prnesu v spalnico v posteljico in je spal do 3h zjutraj...No vsaj nekaj...Potem je spet jedel (mirno začuda). Tata ga je potem uspaval, zaspal je ob 4h, spal do 5h potem pa neko stokanje in jok...Sem ga kar pustila neki časa naj joče...Pol pa mi je "prevrelo". sem vstala mu dudo dala v usta šla po košaro v kateri spi čez dan (če spi) in ga dala noter in na sredo najine postelje, da sva ga oba vsak malo treplala po ritki pa dudo popravljala v usta...In tako je spal oziroma demuckal še do 7.30...Neverjetno...Zdaj pa mislim da spi...

No, ne vem katera je omenjala da njen dojenček zdej ne kaka več 5x na dan...Naš že dolgo kaka na vsak drugi dan, zdej je blo celo 4 dni nekakanja...No, danes je po dveh dneh spet kakal...Ampak smo se navadli...Sej ga malo muči vmes, ampak kaj naj pomagam...

Zdej pa zgleda da se je zbudi...Moram it pogledat, ker je tatko verjetno tudi zraven zakinkal...In Jakob bo lačen, saj je jedel ob 8h...

Lepo nedeljo vam želim!!!

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 652
30.11.2008 11:07:34   
janja 27

da se vam mal oglasim no sej nimam kaj pametnega za povedatuser posted image user posted image user posted image vse je po starem naša mala metka spi sedaj že teden dni od pol enasjtih do pol šestih tko da milim da smo dobili en ritem jej mi na trei ure al tri ure in pol....tko da superca vmes je pridna včasih kaj pospi včasih opazuej z ležalnika al lupince sem jo pa tud dala v tisto igralo na tleh k ma lok čez ( ne vem kako se mu reče uradno ) in full gleda živalce in obrača glavo tko da včeraj je bila pod igralom amnca je risala ata je šel v piht tko da smo biel same mama pa je likalauser posted image user posted image user posted image in zlikala ..pridne punce nimam kaj rečt....moj se že meni da mi bo naštimal še enega (ker mi je sedaj že dolgčas )in spet odpeketal v avstralijouser posted image user posted image user posted image ja ja kr neki no...user posted image user posted image user posted image sedaj mu pa ne pustim da me pusti samo....user posted image user posted image user posted image no bom videli...
danes je nedelja in grem k mami na kosilo v postojnouser posted image user posted image user posted image potem pa šibamo na rojstni dan od mancine prijateljice iz vrta in iz iste vasiuser posted image user posted image user posted image so že praznovali včeraj ampak imata tako majhno stanovanje oz. hiško da se nisem htela drenat še jaz z metko tam..tko da gremo danes bomo sam mi pa še lahko se bove mamice pogovorile...oz. načvekale....

temenc sem se skoraj rešila jih ima še čisto čisto malo....user posted image user posted image user posted image

mi pa kakamo še vedno petkrat na danuser posted image user posted image user posted image ne vem kdaj se bo to nehalo....jah...bo že pelnice gredo kot za med na mesec porabim 3 pakete pampes jumpo pack 3 pa jih je noter 96 to je skori 300 plenicuser posted image user posted image user posted image

ja jolly o denarju pa tud jaz ne bi komentirala ničuser posted image user posted image gre k med...se mi zdi da s temi euroti še bolj,,,,pa mi mamo sedaj miklavža pa pol manca rojstni dan pa bol dedek mraz al božiček ne vem še kateri bo nosil oba ziher nuser posted image user posted image user posted image
metki bo miklavž prinesel plenice....user posted image user posted image manca pa o dobila knjige in ker sem sosedovim puncam k so skupi kupila take majhne dojenčke ( jim bo prinesel miklavž) bo ona tud dobila lih takega da ne bo kakega ljubosumja..čeprav je manca full skronma je rekla da naj ji prinese miklavž bombone ,.....tko da bom tud to pimaknila zravenuser posted image user posted image
za noo leto pa vsakemu nekaj...malenkost oz. mal tud odvisno kolk bomo dobili letos božičnce oz, 13 plače ne vem kaj bo letos naša firma dajala v glavnem da nekaj dauser posted image user posted image user posted image

jah..nič ...lepo deževeno nedeljo....zvečer moram še obe pupi sama skopat atko gre v nočno...pa dat spat...tko da mi bo dan minil kot strelauser posted image user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 653
30.11.2008 11:10:21   
janja 27

JUTRI PRAZNUJE SVOJ

user posted image user posted image user posted image user posted image   DRUGI MESEC  user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image   user posted image

HANA  od mamici LAKRNEŠ

TIBOR od  mamici  VIANNE

user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 654
30.11.2008 12:07:55   
laknerš

IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

Pismo jaz tudi razmišljam o kaki telovadbi, bi mi čist sedla, sam kaj ko trenutno nimam za burek kaj šele za karto za fitnes. Sva dobila poračuna za elektriko skor 400 €, pa jaz eno staro kazen za plačat 300 €, pa je totalna kriza.... pa še december, darila pa vse skupaj...ah ja....
a boste vašim sončkom kaj nastavile pod smrekico?

ja mi bereš misli, tudi nam je elektrika zbila proračun za darila ampak smo vseeno še napraskali za voziček in punčko za taveliko za malo pikico smo pa kupili nastavek za kopanje v banji in še malenkosti in oblačila.

za telovadbo pa tudi jaz razmišljam. bi mogla janja narest seznam kg pa bi hitro vse hujšale, vam povem bi se rekordi podirali user posted image . če pa maš kakšno idejo pa lahko po novem letu ko si malo finančno opomoreva začneva skupaj v fitnes hodit. parkrat na teden.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 655
30.11.2008 16:14:54   
PikicaStonoga
Čao!

Zdej bom verjetno imela nekaj ur miru, ker je Tijana dobila flaško! ...
Mogoče tud na njo vreme vpliva, ker ima danes še slabši dan od povprečnega, ko že itak počasi je in  zaspi zraven ...ampk še vedno vztrajam z dojenjem, razen zvečer 1x dodam, ke rmi zmanjka mleka.
ene 2x na teden se zgodi, da ji dodam že popopldne, ko sem že tkao utrujena, da ne morem več in rabim mal miru, ker od zjjutraj že nič ne spi oz.  je, pa zaspi in potem se zbudi čez 15 min in spet je in spet po nekaj minutah zaspi ...
Včeraj je imela pa tako dobr dan,je pridno jedla in še oblj pridno spala, da smp šli lahko vsi 3je v shopping in potem še na obisk k prijtlom ...
NO, zdej si obm vzela čas in mla o pregledala stran od baby centra, da vidim, kakšne so prve igrače, das ji še kakšno kupim za miklavža ...no midva ji bova kr kakšno igračo, včeraj sva že eno ropotuljico pa eno tusot za zobke za grist pa še kakšno bo dobila ...pri nas božiček in dedek mraz nič ne kupueta daril in upam,da bo tkao ostalo tudi v prihodnosti! ...bo kr miklavž dovolj, ps še ta bo zanekrat dokler zidamo bolj skromen ...atiju bo prinesel rokavice, mamici še ne vem kaj, nečakom in nečakinjam vsakemu en DVD v akciji ;) hehe + vsakemu še malo sadja in sladkarih in to je to ne bom komplicirala ker si trenutno zarad financ ne morem zmišljevat ...tud o financah je blo govora a ne ...no smo na istem ...evro je vse zasral se mi zdi ...
telovadba, jaz če se bo dalol bom čim večkrat šla na sprehod ampk to kako hitro hojo, zanjdič sme prila domov premočena, kot bi bla na aerobiki al pa smučanju ...pazite se in ne po porpdu prehitro začet s fitnesom aerobiko oz podobnim ...bi bla kaka popodona vadba blj primerna ker kljub temu, da se odlično počutimo, telo še vedno ni v stari formi ...
no zdje grem pa pogledat, če najdem kje kakšno poceni pa fajn igračko za najino pikico pa da atija pošljemo še ta teden jo kupit...
lep večer

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 656
30.11.2008 16:40:57   
afnica mala
živjo,

bom pi9sala vse z malo. v eni roki imam neli, laptop na mizi, zraven se vrti cd od romane kranjčan, vmes plešem in po0jem....  križ se mi bo glih kar prelomil.. nimam gor kosmodiska, ker jo je danes do prejle imel oči, zdaj je moral nekam iti

no, bakterija e.coli je zaenkrat odpravljena, antibiotikr mora jemati do 6.januarja. 5. januarja ima preiskavo mzug- če urin zateka v ledvička. upajmo, da ne!

no, v ponedeljek je pikica začela štrajkat s hrano in dobila drisko. v torek sem jo odpeljala nazaj na gastro, kjer so rekli, da ni tako slabas.  jedla mi je normalno okoli 800ml na dan, v torek, sredo in četrtek samo še okoli 500. sem jo v četrtek odpeljala nazaj na gastro, kjer so končno poklicali za izvide torkovega blara- rotavirus!!!!!
bog ve kje je fasala, poslali na infekcijsko, kjer so naju poslali domov, ker je še dovolj jedla.drskamo še vedno, od petka je kot uška, vsake3 ure 120, hoče že po 2h urah jest. nevem, a naj ji dam?no, ko je v naročkah in pojerm in plešem pozabi, da je lačna- potem mogoče ni zares?
miklaqvž- če bo čas ji bo miklavž prinesel kakšno kapico, pa kaj za glodat- ne mara dude, obroč za gugalnik moramo iskat.
nujno pa rabim nosilko- ne vem kaj naj nabavim, ko bo kaj časa, vas moram kaj več prebrat, da vidim, če imate izkušnje.
meni pa bo miklavž prinesel masažo telesa- to si najbolj želim. novih cunj ne rabim, sem shujšala vseh 15 kg, 12 takoj, ob nelinih težavah še ostalo.
zadnjič mi jec uspelo do g. kontracepcija tableti- ne vem točno eni novi... user posted image itak ne vem kdaj, čeprav spi od 20h do 7h- 2x nahranimo, sva z možem koma

no, zdaj tudi ples  ne pomaga, šibam, čaqw

'

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 657
30.11.2008 16:48:37   
jolly123
Kako pa veš kdaj ma dojenček drisko?? Naš ma skoz eno zdrizasto blato??

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 658
30.11.2008 16:50:04   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš

če pa maš kakšno idejo pa lahko po novem letu ko si malo finančno opomoreva začneva skupaj v fitnes hodit. parkrat na teden.

Komot, jaz sem mislila iti še na tisto telovadbo mame + dojenčki, zna biti zanimivo. Naš bo pa takrat že skoraj 4 mesece star, se verjetno ne bo več toliko drl, pa ga bom lahko v javnost peljala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 659
30.11.2008 17:10:22   
PikicaStonoga
jolly kje pa je ta telovadba mame+dojenčki? in ob kateri uri jaz bi tud ...kr decembr začela ... ;) to je uf jutri ;)

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 660
30.11.2008 17:14:16   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

jolly kje pa je ta telovadba mame+dojenčki? in ob kateri uri jaz bi tud ...kr decembr začela ... ;) to je uf jutri ;)

http://megacenter.si/MEGA1,,ponudba,malcki,vadba_za_dva.htm

jaz bi tudi že decembra, če bo šlo..bomo videli.

Neposredna povezava do sporočila: 661
30.11.2008 17:52:54   
afnica mala
jolly- kakala je cca 7x na dan- tekoče, obilno.

Sem vas uspela mal prebrati. seveda z Neli pod eno roko. Zdaj sem jo nafutrala- dala sem ji 120, pa je jokala, pa sem rekla ma klinac, pa sem ji dala še 30ml. Kolk kaj vaši pojejo. V četrtek je bila stara 7 tednov in imela 4.500g, ob rojstvu 3.080. Ne vem, a naj ji dodajam čaj?

Partnerji- moj ko pride s lužbe- ob 15h je mala v njegovih rokah- razen previjanja, isto ponoči, vstaneva oba, jaz previjem on nahrani, ppodre kupčka in jo da spat. Samo od 7h do 15h je dolga, če je ves čas v naročju.

Bio gaia- jaz mali dajem 5 kapljic 1x dnevno- preventiva zaradi antibiotikov- mi je svetovala zdravnica na pediatriji

ad3- danes sem šele začela z uvajanjem, zadnje 14 dni se nisem upala zaradi vseh Nelinih težav- bomo videli, zdaj bo 3 dni dobivala po 1, potem po 2 vse do 5.
Neli je v ležalniku, pojedla 150ml, pa mi pleničko, ki jo dam pod glavico poskuša glodat-user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 662
30.11.2008 20:29:29   
*talcy*
ojla punce....
jana_k ja tok časa je spal oz.smo spali user posted image  .... vi ste pa prav bogi če ste tko pokonci ... men se zmešauser posted image  ....

hrana  ma men poje okoli 600ml na dan user posted image user posted image user posted image  ne vem če je to dovolj user posted image user posted image user posted image  70 ml na obrok je pa vsake dve uri čez dan , drugač ponoči na 3-4 ure

berem pa da imajo vaši user posted image  okoli 5 kg ... a je katera tuki ki ima njen user posted image  okol 6kg? namreč moj je zelooooo blizu .... praw krofek je user posted image  

6.10.2008 se nama je pridružil najin angelček Tijan

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 663
30.11.2008 20:33:27   
laknerš

ne vem al sem jest mal čudna al kaj ampak ne najdem kolk je cena tele vadbe mame+dojenčki. bi jest tudi šla če ni predrago. naša bo jutri stara dva meseca

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 664
30.11.2008 20:35:14   
PikicaStonoga
Čao, dekleta!

A je tle ktera iz Lj-Fužine oz. okolice? Danes še vedno prespim v LJ, pa bi lahko jutri šle na sprehod, če bo vreme, seveda ...
Drugače smo se pa danes zabavali ob Nintendo Wii če veste kaj je to, kr ne konzola za igirce, gledaš v TV, v roki držiš kot en joystick in igraš tenis, bowlaš, boks ...ful dobra zadeva res, sva bla z mojim kot dva otroka! :)

Lahko in mino noč, jaz bom počasi šla v miževo deželo! 

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 665
30.11.2008 20:35:44   
PikicaStonoga
Laknerš, tud jaz ne najdem cene ... :(

Neposredna povezava do sporočila: 666
30.11.2008 20:44:39   
PikicaStonoga

ne vem al sem jest mal čudna al kaj ampak ne najdem kolk je cena tele vadbe mame+dojenčki. bi jest tudi šla če ni predrago. naša bo jutri stara dva meseca

SEM KLICALA in dobila na teleofn eno, ki je na nvo in ni najbolj vedla ...menda zbirajo okvirne prijave, začelo se bo, ko bo dovolj zainteresiranih! Cena bi naj menda bla isto kot skupinska vadba 6,5€ na uro, ampk je rekla, naj pokličem jutri zjutraj, da dobim več INFO!

Neposredna povezava do sporočila: 667
30.11.2008 20:47:09   
laknerš

naša bo jutri stara dva meseca pa je na tri ure pa poje 120-130 ima pa 4700.

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 668
30.11.2008 20:58:46   
laknerš
kolk bi jih pa šlo od vas.

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 669
   [Brisano sporočilo]
30.11.2008 21:35:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu *talcy*)
  Neposredna povezava do sporočila: 670
   [Brisano sporočilo]
30.11.2008 21:42:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 671
30.11.2008 22:07:16   
*talcy*
valla ....  uf sem se že ustrašla da je kaj narobe k imamo tok kil user posted image  pri skoraj dveh mesecih... sicer je bil tvoj pri porodu pravi korenjak user posted image  .... no saj tud naš ni bil med suhci user posted image user posted image  ....

no punce MIRNO NOČ naš škrat je zdaj zaninal tko da gremo spat še mi ....

6.10.2008 se nama je pridružil najin angelček Tijan

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 672
30.11.2008 22:29:01   
janja 27
talcy da te potolažim tud moja metka ma 5800 tko da se bližamo 6 kguser posted image user posted image user posted image

valla dobra ideja naša ima tud polno igrač oz. ropotuljic še od mance....tale valje je pa videt superca....edino me skrbi da ne bo manca več noteruser posted image user posted image user posted image

evo jaz sem obe skopala jih dala spat....upam da bo mir do pol šestih zjutrajuser posted image user posted image ma itak da bouser posted image user posted image user posted image sedaj pa šibam počasi pod tuš ..se mi zdi da kr non stop dišim po mlekuuser posted image user posted image user posted image moj pravi da sem prov mlečnauser posted image user posted image user posted image

evo že zadnji mesec tega leta se jutri začenja.....veselo in mirno nočko v decemberuser posted image user posted image user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 673
   [Brisano sporočilo]
30.11.2008 22:38:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu janja 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 674
1.12.2008 6:59:18   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš

Ne nisi čudna ker tudi jaz nisem našla, sem jim pa poslala mail pa sporočim, ko pride odgovor.

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.