afnica mala
|
živjo, bom pi9sala vse z malo. v eni roki imam neli, laptop na mizi, zraven se vrti cd od romane kranjčan, vmes plešem in po0jem.... križ se mi bo glih kar prelomil.. nimam gor kosmodiska, ker jo je danes do prejle imel oči, zdaj je moral nekam iti no, bakterija e.coli je zaenkrat odpravljena, antibiotikr mora jemati do 6.januarja. 5. januarja ima preiskavo mzug- če urin zateka v ledvička. upajmo, da ne! no, v ponedeljek je pikica začela štrajkat s hrano in dobila drisko. v torek sem jo odpeljala nazaj na gastro, kjer so rekli, da ni tako slabas. jedla mi je normalno okoli 800ml na dan, v torek, sredo in četrtek samo še okoli 500. sem jo v četrtek odpeljala nazaj na gastro, kjer so končno poklicali za izvide torkovega blara- rotavirus!!!!! bog ve kje je fasala, poslali na infekcijsko, kjer so naju poslali domov, ker je še dovolj jedla.drskamo še vedno, od petka je kot uška, vsake3 ure 120, hoče že po 2h urah jest. nevem, a naj ji dam?no, ko je v naročkah in pojerm in plešem pozabi, da je lačna- potem mogoče ni zares? miklaqvž- če bo čas ji bo miklavž prinesel kakšno kapico, pa kaj za glodat- ne mara dude, obroč za gugalnik moramo iskat. nujno pa rabim nosilko- ne vem kaj naj nabavim, ko bo kaj časa, vas moram kaj več prebrat, da vidim, če imate izkušnje. meni pa bo miklavž prinesel masažo telesa- to si najbolj želim. novih cunj ne rabim, sem shujšala vseh 15 kg, 12 takoj, ob nelinih težavah še ostalo. zadnjič mi jec uspelo do g. kontracepcija tableti- ne vem točno eni novi... itak ne vem kdaj, čeprav spi od 20h do 7h- 2x nahranimo, sva z možem koma no, zdaj tudi ples ne pomaga, šibam, čaqw '
|