lonja
|
Pr nas je tako čist sluzasto in deževno vreme.... . Tako, ki mi gre najbolj na jetra. ni ne sneg, ne dež, pa tudi sonca ni na spregled. Bljak. Ninica04, tolk kt je pr nas stroj zdej v pogonu, ni bil že dolgo. Se mi zdi, da jima bo v treh dneh cot zmanjkal in da bo morala tamala umazana okol hodit. Kaj šele, če bom kak dan potegnila.... . Srajc pa na srečo moj ne nosi, ima uniformo, tak da še s tem pa res ni problemov. 5ra_28, mene tudi ta hudičev prehlad že par dni jezi. Zvečer obe s tamalo dobiva sterimar v nos, da lahko vsaj ponoči normalno diham . No, dans je že sedmi dan, odkar traja, tko da bi počasi moral it na bolš. Pozdravi se tudi ti. Blackcoffee, vidim, da si ti bolj nočna ptičica , dopoldne te pa ni na spregled. Dej mi še enkrat zaupaj naslov tele tvoje knjige. Veš, res tisto o presredku mi je dal full mislt, ker to je bila pri mojem prvem porodu edina bolečina, ki sem si jo res zapomnila, tist hudičev prerez, men se zdi, da sem zatulila kt zmaj, čeprav moj pravi, da ni blo tolk hudo. Pa sej pozabiš, sam šivi te pa res pol še par dni fejst bolijo. In bi bla res Amerika, če bi se jih izognila . Neki moram pojest, pa stanovanje je spet v razsulu. Ah, ja, jst hočeeeeeemmmmmm rodddddiiiiiiittttt !
|