|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberke 2008 - 2.del
30.11.2008 20:47:31   
lonja
Hmmmm, Blackcoffee mogoče bova pa res šla. Sam ne vem, če je kej ekonomske računice v tem. Itak bo šlo potem vse s klistirjem vun user posted image . Tko da ne vem...Glavnike sem pa dala v torbo, upam, da se mi ne bodo tam smejali, če kakega vun prvlečem...user posted image . A gre še kera dans v LJ P?

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
30.11.2008 20:59:22   
blackcoffee
o, si še tukaj!!!
ZAPOMNI SI!
glavnika drži z zobmi obrnjena v dlan.. usmerjena naj bosta tja, kjer se nam ponavadi napravijo žulji.. na hribčke. in stiskaj v 2.minutnih intervalih!! SI ČULA???!
ena opcija je tudi, da je en glavnik z  zobmi usmerjen v prstne blazinice, drugi pa v dlan.
stiskaš 2 minuti, in 2 minuti popusitš.. zagotovljen je hiter in neboleč porod.
tak sem čula.
ej pa še to!
sprosti se kolk se lahko! zaupaj telesu in dihaj s trebušno prepono, tako da sam trebuh napenjaš. pusti pljuča dovolj prazna, ker če boš imela polna pljuča zraka, ne boš otroku nič pomagala in se bosta oba mučila.

p.s.
ŠE TOLE!!
če boš rodila leže na hrbtu, pejd in se daj v stranski položaj, s strani pod roko pa naj ti fajn podložijo povštre, da boš čim bolj dvignjena, skoraj v sedeči položaj, pa z nogami - podplatom se upri v jogi. drugo stopalo pa imej ob prvem. nogi imaš obe pokrčeni. ena naj leži pokrčena na jogiju, druga pa v kotu 45 stopinj. si lahko predsatvljaš???
ker če boš ležala na hrbtu, se ti trtica nima kam umaknit in ti bo presredek šel... tako pa če boš dovolj navpično in na strani, se ima trtica možnosti ukrivit nazaj in da prostor otroku!!!!!!!!!!!!!!!!

< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 30.11.2008 21:14:06 >

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
30.11.2008 21:09:25   
blackcoffee
mater babe.. a zdj si bote kr zmišljevale in hodle rojevat, ko se bo vam sprdnilo???? user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3203
30.11.2008 21:11:41   
lonja
Kaj če bi šla ti kr z mano, ej. Full bi se narežale po mojem. DEj šibaj na kolodvor, pa na prvi avtobus, te počakam. Dej no, plizzzzz user posted image .  Sem dala za vsak slučaj še krtačo v torbo, veš  user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3204
30.11.2008 21:12:21   
blackcoffee

muce, naš mesec kliče!!!!  user posted image user posted image    user posted image

user posted image
 user posted image user posted image user posted image user posted image     user posted image

user posted image         t o p       a d r e n a l i s t a  user posted image

30. 11. 2008   user posted image

1. arupnik3 -  ob 19:00h!!!user posted image user posted image    go go go!!! 

2. lonja     user posted image   user posted image      user posted image    go go go!!! 
PDP  01. 12. 2008     user posted image

3. nanaa - ob 08:00h!!!
  user posted image user posted image    go go go!!!

4. olivija user posted image     user posted image       go go go!!!

5. blackcoffee user posted image        

PDP  02. 12. 2008      user posted image
6. CIPRESA    user posted image user posted image   user posted image  

7. tian*zoja   user posted image

8. Claudi    user posted image

PDP  03.12. 
9. Julllija
user posted image           
10. tasa.m.       
user posted image     
11. skorpika      
user posted image     

PDP  05.12. 
12. Ana Luna  -
  bi rada že rodilaaaa!! user posted image
13. roal                 user posted image
14. julika   
  user posted image      user posted image
15. katja_p       user posted image    
16. roal          user posted image     

**NiNa**   user posted image ..nisi še na vrsti!!!user posted image

Blackcoffee, nimam časa - delam seznam!   user posted image

nič ni zastojn, bote dale za coffee!  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3205
30.11.2008 21:19:17   
blackcoffee
IZVIRNO SPOROČILO: lonja

Kaj če bi šla ti kr z mano, ej. Full bi se narežale po mojem. DEj šibaj na kolodvor, pa na prvi avtobus, te počakam. Dej no, plizzzzz user posted image .  Sem dala za vsak slučaj še krtačo v torbo, veš  user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image
si nora, da še mene zagrabijo popadki? hahaha
sem pozabila pripisat..  z drugo roko pa se primi dragega... torej, na eno se boš naslanjala - tisto pod katero boš imela povštre, z drugo pa boš se oklepala lubija - naj bo poleg in naj ti lepo pomaga!

drgač pa maš prav.. res bi blo zanimivo, če bi se ti pridružila. žal sem v mb... preden pridem v lj... si lahko že rešena.
vse dobro!!! če ti bo sila pa poklič.. sem ti pustila cifro v enem od prejšnjih postov. user posted image

< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 30.11.2008 21:22:04 >

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 3206
30.11.2008 21:24:19   
blackcoffee
....krtača pa naj ti služi kasneje za frizuro! lol user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3207
30.11.2008 21:28:25   
lonja
Ej, hvala za vse nasvete, sem se full nasmejala, upam, da bo tole mojo malo M še bolj potisnilo proti izhodu. Veš, še kr čakam, nočem it prehitro, da me ne bojo slučajno domov poslali, ker ne bi htela it...user posted image . Pa, pa, sporočim, ko bo kaj novega, mejte se !

Neposredna povezava do sporočila: 3208
30.11.2008 21:38:37   
tejci01
mavrica72  lahko smo se srečale. Midva sva prišla malo pred 10 uro, ob 10.40 se šla na ctg. Tako da če si bla takrat v P smo se lahko srečale. Če mi zaupaš kako si bila oblečena ti bom lahko pomagala. Jaz sem bila v belem puliju in črne hlače.
Ginekologa pa imamo verjetno res istega in to je verjetno dr. Merlo. tako da naslednji teden imam pregled (itak je dežuren cel vikend), ma sva se odločla da greva raje v soboto. seveda če nas ne bo kaj presenetilo. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3209
30.11.2008 21:45:31   
blackcoffee
hmmm...
mogoče sem pa jaz lonjine popadke in njen odhod v P vzela preresno..
no, porodila bo otroka kot bo hotela. meni seveda ne bi bilo treba teoretizirati.. povedala sem le, kar mi je svetovala porodna babica in kar vem iz knjig. če se bo poslužila kakšne metode pa je njena osebna odločitev.
lonja, če si se ob tem le nasmejala, je tudi to je nekaj. user posted image
z dobrimi željami!

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
30.11.2008 22:28:19   
katja_p
Ej, tud pr men se je začelo dogajat. Sicer še nčp posebnega, ampak ...

Zdle sm šla na WC in sm na papirju imela rjavo barvo, kar najbrž pomeni, da se mi je začel luščit čep. A ne?

Bom zjutraj poklicala G, pa najbrž šla tud kr na pregled.

Kolk časa lajk še pol traja, da se kaj orng začne?

Neposredna povezava do sporočila: 3211
30.11.2008 22:52:55   
Ana Luna
O, vidim, da je kar pestro. lonja, katja_p user posted image user posted image - za vsako ena! dobro opravita, če vama je namenjeno it že to noč!

Blackcoffee, evo, ti še jaz naložim malo dela za seznamček - moj PDP je že nekaj časa 3.12., glede kg pa ... mah, +16 ... tudi jaz težkokategornica ... user posted image (Drugače pa user posted image user posted image user posted image za tako pester seznam, ti kar ostani doma čim dlje, da bo zabavno tu gor! user posted image )

No, pa smo le dočakale ta veseli december (še ena urca), jaz se že dva dni nacejam z malinovim čajem in si res želim, da se tudi pri meni začne kaj dogajat. Zdaj pa končno res lahko! user posted image
Čeprav me obdajajo tudi zelo mešani občutki ... Od veselja in napetega pričakovanja tudi strah pred neznanim, malo pred nepoznano bolečino ... Verjetno se še katera ubada s podobnimi strahovi. user posted image
Eh, bo že. Lepo spančkajte, se beremo ju3.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
30.11.2008 23:29:35   
moonshine
Dober večer!

Uh, vse je nekaj začelo matrat vidim...prav je tako - še slaba urca in veseli december bo tuuuu user posted image  user posted image  user posted image . Midva z user posted image  sva malo prej šele prišla domov, sva si privoščila vikend v dvoje - verjetno res zadnji user posted image - upam vsaj!
katja_p, to je čisto različno, odvisno od tvojega odpiranja...lahko ti čez čas odteče voda in greš že danes ponoči...lahko pa se "čep" počasi lušči in traja lahko še tudi do 1 tedna. Vsekakor pa mislim, da je najboljše, da greš jutri zjutraj k zdravniku, da te pregleda, boš vsaj pomirjena in boš vedela pri čem si user posted image . Vso srečo! user posted image
blackcoffee, tile napotki za lonjo so pa koristni...še za nas, ki nas v kratkem to čaka, sploh glede stranske postavitve in presredka ...user posted image Hvala!
arupnik3, upam na najboljše user posted image , ter ti želim, da čimprej k sebi stisneš svojega user posted image !
lonja, če si že kje na poti...vso srečo tudi tebi! user posted image

Vsem ostalim pa želim, karseda mirno noč, čim manj obiskov wc-ja, ter lepe sanje!!!!user posted image

(odgovor članu Ana Luna)
Neposredna povezava do sporočila: 3213
1.12.2008 5:59:56   
zverinca
Dobro jutrouser posted image

danes pa jaz ne morem spati... ghhr, sem že od 3h budna, sedaj pa ne grem nazaj saj moram biti ob 7.30 v P - spet pregledi za CR. Bom počasi mojega zbudila, da ne bova pozna....

Vidim da se je dogajalo, Lonja, Katja_p?? kje sta? je šlo? user posted image

je pa december, huraaa!! ukaz 'noge tiščat skupi' je preklican, a ne črnkofe? user posted image

nič, lepo jutro in lep dan, se pozneje javim

Prijatelji so angeli, ki te dvignejo takrat, ko tvoja krila pozabijo leteti.

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 3214
1.12.2008 6:32:53   
mamabranka
Čestitke gemina, Matija in očkauser posted image , veliko user posted image  in user posted image

Našemu Razgrajaču Eneju, se je na Miklavževo pridružil še en razgrajaček Vid.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3215
1.12.2008 6:35:02   
CIPRESA
No jaz tudi grem v P, danes imam pregled upam na najboljše user posted image Ko bi se vsaj začela počasi sama odpirati - to si najbolj želim.

Ko pridem domov vam sporočim kako je šlouser posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
1.12.2008 6:44:01   
julika
dobro jutro......
danes pa nas je že kr nekaj pokonci.jaz tud ne morem spat.me vse tk srbi.se je moja alergija čez vikend spremenila v pravega user posted image .tako da grem danes spet k moji osebni zdravnici.

zverinca in cipresa,fajn zrihtajta pregledeuser posted image user posted image

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 3217
1.12.2008 6:53:45   
mamabranka
user posted image  čestitke miraclame za punčko Manco. veliko user posted image  in user posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 3218
1.12.2008 6:59:17   
katja_p
Jutro!

Js sm še doma. Bom poklicala mal kasnej svojo G. Ampak nič ne kaže, da bi šlo kaj naprej. Mirna noč, tud nobenga izcedka ni več ... Bomo najbrž še počakali kak dan user posted image

(odgovor članu mamabranka)
Neposredna povezava do sporočila: 3219
1.12.2008 7:03:19   
julika
katja_p,a te ta vašauser posted image  mal heca???user posted image saj bo.......sicer pa ....V PETEK MAŠ TERMIN!user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3220
1.12.2008 7:09:10   
tasa.m
No pa se je začel naš mesec user posted image user posted image user posted image , uh sem že na čakalni listi, moji user posted image  se pa še nikamor ne mudi, bom zvedla jutri kako in kaj, samo da ne bo spet rekel, ja še en teden ne bo nič user posted image
Spet sem imela bujno noč z letanjem na WC, zgleda ko se uležem, mi user posted image  tako pritiska na mehur, da lahko hodim na 10 minut, mi je moj rekel, da mi bo kar povštre naštimal na WC-ju.

Je kaj novičk o Lonji in Arupnik3

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu julika)
Neposredna povezava do sporočila: 3221
1.12.2008 7:17:14   
mamabranka
čestitke pike in mala Valentinauser posted image

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
1.12.2008 7:21:20   
katja_p
Se mi menda ni treba it pokazat. Sem klicala G, pa mi je sestra rekla: "ja, mogoč boste pa že rodila." user posted image  A dej no ... user posted image  KOt da sama tega pa ne vem user posted image

NO, kakorkol, je rekla, da če se bo ponovil (ker zdej ni čist nič), naj se pridem pokazat, drgač pa v četrtek na pregled.

OStajam še doma user posted image

(odgovor članu mamabranka)
Neposredna povezava do sporočila: 3223
1.12.2008 7:23:00   
mamabranka
Čestitke Mateji, atiju in malemu Žanuuser posted image

(odgovor članu *Mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 3224
1.12.2008 7:31:42   
mamabranka
IZVIRNO SPOROČILO: blackcoffee

09.12. 
mamabranka      28 let      LJ      p  3. 12.             user posted image   105/ user posted image +3kg  user posted image

Sej jest bi jedla, jedla in jedla. Sploh zadnjih par dni, me muči neznanska lakota, pa ne smem zaradi user posted image cukra. Če bi mi kdo reku, da se da med user posted image  hujšat bi ga poslala k psihiatru. Pa sm skorajda sama zrela za tjauser posted image .

Baje da je eden od znakov priprave na porod user posted image  lakota. Kaj pravte?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?