lonja
|
JUtrooooo, da ne boste bz čakale na novičke. Jst sem doma. Sva z mojim včeraj štela popadke do enajstih, bili so na 8 minut, zelo redno, ampak moram priznati, da bolečina ni bila huda, daleč od tega, da bi od bolečine morala it. No, pol sem prijela telefon v roke, poklicala v P in me je tam dežurna čist ''odpikala''. Ja, gospa, dokler ne bo popadkov na tri minute ali slučajno voda odtekla je brezveze, da hodite . Sm ji še rekla, da imam občutek, da sem se v nekaj urah kr neki odprla, pa je rekla, da je to verjetno samo občutek . WTH...No, razkurila me je maximalno, sem šla vsa jezna spat in bila valda prepričana, da ne bom mogla zaspat. No, pa je šlo velik lažje kt sem mislila, stanje se je umirilo in zdej se počutim, kt da včeraj ni blo nič. Groooooozzzzzzaaaaaaa. Tako. Blackcoffee, najlepša ti hvala za pomoč včeraj, ne misli, da si povzročila le smeh, tisto o bočnem položaju bo po mojem res držalo, men je šel prvič res presredek v rit, bila pa sem skoz na hrbtu, tko da bi veljalo razmislit čist zares o kakem drugem položaju . Se slišimo kaj danes in se vzpodbujamo dalje, a ne? Mejte se, šibam v LJ po mojo princesko, tole je bila prva noč, da je prespala sploh kje drugje. Tako jo že pogrešam.....
|