Tanja555
|
Ojla, na hitro se javljam in poročam, komentirala bom bolj mal, ker sem le bežno preletela kar ste napisale... Naša tamala je pred tednom dni padla s postelje direkt na nosek , ker je dragi zraven nje zaspal . Sem vsa panična klicala zdravnika na katere znake moram bit pozorna in je rekel naj se pridemo kr pokazat. HB ni bilo kaj hujšega, le odrgnjeno čelo in nosek! V ponedeljek nas je presenetil prvi sneg, zato sva jo kr zvečer peljala ven na sprehod , da so ji snežinke padale po nosku in je full začudeno gledala . Na parceli smo posadili tudi drevo- lipo za Neli, upam, da bosta obe lepo rasli . Nad plavanjem za dojenčke smo tako navdušeni, da se še z nekaterimi mamicami menimo za nadaljevalni tečaj . Miklavž bo pri nas prinesel simbolično Miklavža-piškot, suhe hruške in jabolka ter škorenjčke, mogoče pa tudi kako igračko, razmišljam o kaki knjigici. Keksi: včeraj sem končno v DMu našla brezglutenske kekse "Plasmon" in zdaj jih tudi Neli veselo gloda . Prehlad: že nekaj noči ne spimo od kakih 3h do 6h, ker tamala ne more dihat zaradi zamašenega noska, pa kiha in malo kašlja, upam, da že jutri dobim Baby vac, ker z ročnim aspiratorčkom nič ne gre ven. Danes bova zato cel dan notri. Jabolko: držim pesti, da se Jurček čim prej pozdravi . E-bay: moj je e-bay navdušenec in smo imeli obdobja, ko je vsak dan poštar prinesel . Spanje: zvečer je Neli full težko uspavat . Včeraj je zaspala šele ob 23h ob dojenju, nato sem jo položila v posteljico, potem je od 3-6h galamla in smrkala pri meni, nato pa končno zaspala do 8ih. Čez dan spi pa 2x po pol ure, prejle celo 1 uro in je bil že cel luksuz! Zobozdravnik: jaz sem obupala nad njimi zato hodim kr samoplačniško, mi je pa škoda dinarčkov, zato upam, da me bo ena nova in baje kr uredu sprejela za pacientko. Srečka mogoče je pri granolomu boljš, da greš kakemu uredu zobozdravniku kot pa kr enmu. Jaz ti lahk dam na ZS št. od enega iz LJ, ki je full uredu in dela v zdravstvenem domu, pa ga lahk pokličeš, če te vzame. Jaz sem bila pri njemu samoplačniško - kmalu naj bi dobil vsa dovoljenja za odprtje svoje ordinacije, ker se mu ne da **** s koncesijo. Je pa res full uredu. Ok, grem moji miški pripravit malico. Današnji meni: Z: surovo in kuhano jabolko + kaki + brezglutenski piškot K: zajček, krompir, korenček M: banana + piškot V: še ne vem Aja, še najboljša igrača: copati! Nile: tudi moja Neli se full slabo redi, v mesecu in pol le 300-400g in sem danes klicala teto-pediatrinjo in je rekla, da dokler je živahna je to res ok, pač naj ji poskusim večkrat ponudit, da bo jedla. No, zdaj pa res grem... PS: Pa še to Ketrin, Misa in ostale, ki ste prilimale slikce... Vaši tamavčki so full kjut ...
|