|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008 III. del
27.11.2008 12:07:06   
aprilska34
IZVIRNO SPOROČILO: novopecena pri nas so sprehodi od cca. 11h pa do 3h-probam izkoristit ves sonček. je pa mali fajn zadekan tako da ga ne zebe-sam pol ma tko fletn rdeč nosek in lička kakšno sadno kašico mu dam zunaj da poje, ko pa prideva domov je pa kosilo in fajn topel obrok.

O, madonca, kar štiri ure v kosu sta zunaj.?Ja, bravo, ne.user posted image Meni rata kakšni dve urci čez celi dan skupaj spraviti, tako čez teden, ob vikendih ko gremo skupaj kam, tudi več. .....

Me pa tako zanima, da bom še na drugi forum postavila vprašanje, tam, ko imajo različno stare otroke...user posted image

No, midve sva ravno s sprehoda, zdaj aja, jaz pa kuham za mladino. Nič posebnega, rižota in solata...

Trnuljčica, zdaj sem pa čisto paf.user posted image Kaj doktorca si? Saj sem nekje daleč nazaj zasledila, da delaš v zdravstvu, ampak nisem vedela, da si zdravnica? Za Tasyo sem prebrala, za tebe pa nisem zasledila. Madona, jaz pa taki rešpekt pred doktorji, si v ponedeljek ne bom upala priti...user posted image user posted image

Dom je tam, kjer se lahko vse pogovorimo,
pocrkljamo in zvečer
s pravljico zaspimo...

(odgovor članu novopecena)
Neposredna povezava do sporočila: 326
27.11.2008 12:24:03   
Isabellabina
Nile in Jo@n---Hvala ,bova poskusile tole narest,bova vse recepte sprobale,bo ostalo še za doma ,saj bo naša drugorazrednica v soboto praznovala 7 roj.dan in mislim da ne bo nič tortice ,ker ponavadi precej ostane in bom kar mufine naredila pa bo.

Sem prej šla po našo šolarko malo in zunaj kaže -3 stopinje pa še megla se vleče tko da s sprehodom dons nov nč in bova šla ven samo kar grem po jakoba v vrtec.

Cvetača se peče ,juha je narejena sam čakam da še fant pride domu,tavelka pa ma itak spet ta dolgo in pride šele ob 17 uri.

(odgovor članu aprilska34)
Neposredna povezava do sporočila: 327
27.11.2008 14:17:43   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: aprilska34

Trnuljčica, zdaj sem pa čisto paf.user posted image Kaj doktorca si? Saj sem nekje daleč nazaj zasledila, da delaš v zdravstvu, ampak nisem vedela, da si zdravnica? Za Tasyo sem prebrala, za tebe pa nisem zasledila. Madona, jaz pa taki rešpekt pred doktorji, si v ponedeljek ne bom upala priti...user posted image user posted image

Zdaj bom pa v rešpektu reklauser posted image : Ne serji user posted image user posted image user posted image
A ja pa K&M sem povabila v pon, se bo potrudila. Sva že danes kofetkali- kar izven plana, sicer bi te poklicala.

(odgovor članu aprilska34)
Neposredna povezava do sporočila: 328
27.11.2008 14:23:52   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: novopecena
Rene bo pa dobil kahlico user posted image zadnjo mi je nevemkatera rekla da je malega dala s 7mes na kahlico vsako jutro in zmer naredi baso. je res da pri tej starosti bolj sedijo in so pri miru, pol so pa povsod drugod (no so izjeme, ko že sedaj niso pri miru-mi ne spadamo v ta razred user posted image )

Ko sem brala - do oklepaja, sem si mislila: A ti to resno??? Da bi notri sedel mirnouser posted image user posted image user posted image . Moj bi z kahlo na riti drsal po stanovanju, že tako ga je povsod, al pa se z njo ob opori vstajal... Res bi bil lep prizoruser posted image user posted image user posted image . Sicer pa se moj vedno pokaka med hranjenjem. Ponavadi prvim dopoldanskim. Izjemoma drugim.

(odgovor članu novopecena)
Neposredna povezava do sporočila: 329
27.11.2008 14:55:48   
scorpiogirl
helow user posted image

midva sva se celo dopoldne potepala, zdej spimo, pol sva pa spet zmenjena ... tko, da uradno nimam nič časa. tko kt v penziji user posted image user posted image user posted image

Miklavž ... pri nas bo nosil en dobri mož. najverjetneje dedek mraz, ker se bo treba prilagoditi, kdaj je Mark pri nas. ne gre, da bi vsakemu drug dobri mož prinesel darilo user posted image Nal dobi kahlico (ga bom pomoje kar na kahli hranila, ker vedno takrat kaka, ko je user posted image ), Mark pa kakšno igračo (zanj ni darilo, če ni igrača user posted image ). vsekakor pa le malenkost, ne bomo nekih dragih in ogromnih stvari kupovali, recesija, sej se ve user posted image

Katka, super, da si prišla naokol user posted image pa upam, da zobki hitro nehajo nagajat user posted image

Srečka, tud tebi eno user posted image za tvoj zobek. al bi rajši kaj bolj močnega user posted image

Jabček, super, da je Jurček spet ok user posted image a tako mali pa bi že komandiral user posted image

no, luknja v spominu se je razširila ... grem nekej vase vržt, pol pa počasi odpeketamo. zdej, ko sva zmenjena, bo ziher spal pa spal user posted image

Ni nam dolgčas :)

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 330
27.11.2008 15:18:12   
simvir
IZVIRNO SPOROČILO: big mamma

Prispevek za miklavža.--v župniji---v nedeljo bomo dal po 5 evrov na otroka,obdarjeni pa so otroci od 1 leta do vključno drugega razreda.Imamo pa tudi vedno igrico,vsako leto drugo in vmes popestrijo še župnijski otroški zbor,tako da je zanimivo,seveda pa vsi vedno čakajo da pride miklavž s spremstvom in pol se ponavadi začne jooook,ko pridvijo parkeljni,eni tud na oder k miklavžu nočjo--to so ponavadi prvi razred .Ja darilo pa je tudi pri nas razdeljeno po starosti otroka in za zdaj ni bilo nikoli kar nekaj brez veze tko da kar se tega tiče znajo dobro orgarnozirat.

Pri nas je prispevek 10 €, tako da če bi dala za oba bi bilo to 20, če bi bila pa na Posadkinem mestu pa 40. No meni se zdi kar veliko, očitno je darilo samo starševski prispevek, mi pa otrokom kupimo darilo itak že doma. Potem so pa tu še oboji stari starši...otrokom se bo pomoje kar zmešalo od daril.

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 331
27.11.2008 15:44:25   
Tanja555
Ojla, na hitro se javljam in poročam, komentirala bom bolj mal, ker sem le bežno preletela kar ste napisale...

Naša tamala je pred tednom dni padla s postelje direkt na nosekuser posted image , ker je dragi zraven nje zaspaluser posted image . Sem vsa panična klicala zdravnika na katere znake moram bit pozorna in je rekel naj se pridemo kr pokazat. HB ni bilo kaj hujšega, le odrgnjeno čelo in nosek!

V ponedeljek nas je presenetil prvi sneg, zato sva jo kr zvečer peljala ven na sprehoduser posted image , da so ji snežinke padale po nosku in je full začudeno gledalauser posted image .

Na parceli smo posadili tudi drevo- lipo za Neli, upam, da bosta obe lepo rasliuser posted image .

Nad plavanjem za dojenčke smo tako navdušeni, da se še z nekaterimi mamicami menimo za nadaljevalni tečajuser posted image .

Miklavž bo pri nas prinesel simbolično Miklavža-piškot, suhe hruške in jabolka ter škorenjčke, mogoče pa tudi kako igračko, razmišljam o kaki knjigici.

Keksi: včeraj sem končno v DMu našla brezglutenske kekse "Plasmon" in zdaj jih tudi Neli veselo glodauser posted image .

Prehlad: že nekaj noči ne spimo od kakih 3h do 6h, ker tamala ne more dihat zaradi zamašenega noska, pa kiha in malo kašlja, upam, da že jutri dobim Baby vac, ker z ročnim aspiratorčkom nič ne gre ven. Danes bova zato cel dan notri.

Jabolko: držim pesti, da se Jurček čim prej pozdraviuser posted image .

E-bay: moj user posted image  je e-bay navdušenec in smo imeli obdobja, ko je vsak dan poštar prinesel user posted image user posted image .

Spanje: zvečer je Neli full težko uspavatuser posted image . Včeraj je zaspala šele ob 23h ob dojenju, nato sem jo položila v posteljico, potem je od 3-6h galamla in smrkala pri meni, nato pa končno zaspala do 8ih. Čez dan spi pa 2x po pol ure, prejle celo 1 uro in je bil že cel luksuz!

Zobozdravnik: jaz sem obupala nad njimi zato hodim kr samoplačniško, mi je pa škoda dinarčkov, zato upam, da me bo ena nova in baje kr uredu sprejela za pacientko.

Srečka mogoče je pri granolomu boljš, da greš kakemu uredu zobozdravniku kot pa kr enmu. Jaz ti lahk dam na ZS št. od enega iz LJ, ki je full uredu in dela v zdravstvenem domu, pa ga lahk pokličeš, če te vzame. Jaz sem bila pri njemu samoplačniško - kmalu naj bi dobil vsa dovoljenja za odprtje svoje ordinacije, ker se mu ne da **** s koncesijo. Je pa res full uredu.

Ok, grem moji miški pripravit malico.

Današnji meni: Z: surovo in kuhano jabolko + kaki + brezglutenski piškot
                       K: zajček, krompir, korenček
                       M: banana + piškot
                       V: še ne vem

Aja, še najboljša igrača: copati!

Nile: tudi moja Neli se full slabo redi, v mesecu in pol le 300-400g in sem danes klicala teto-pediatrinjo in je rekla, da dokler je živahna je to res ok, pač naj ji poskusim večkrat ponudit, da bo jedla.

No, zdaj pa res grem...

PS: Pa še to Ketrin, Misa in ostale, ki ste prilimale slikce... Vaši tamavčki so full kjutuser posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 332
27.11.2008 17:39:12   
Krista28
Ha,ha scorpio....glede zobarja bi jaz čist isto zase pisalauser posted image , a sva soimenjakinji, al kaj? hihi

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 333
27.11.2008 17:48:43   
trnuljčica
Mi sedaj gremo za Lj. Se vidimo v petek. Te dni bom brez neta.

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 334
27.11.2008 18:12:19   
misa79
Čer.

Sej ne morem verjet, da naš že drugi dan zapored spi skoraj dve uri popoldanuser posted image . No sej glede na to kakšna je bla nočuser posted image . Zaspal je okoli 22-ih, se zbudil za dotankanje že pred polnočjo, potem pa se je kar naprej neki zbujal in na koncu sem ga nosila skoraj eno uro - od 4-ih do 5-ih. No potem je zaspal, se zbudil ob pol 7-ih in zaspal po tankanju do pol desetih...........kr nekiuser posted image Ja si moram nabavt lunin koledar, da bom vnaprej vedla kera noč bo user posted image .

Da še malo pokomentiram, dokler je še tišina..........

Zobozdravnik - jaz imam tudi še zobozdravnico iz šolskih dni. Problem je le ta, da sem zdaj v LJ, pa je do nje kar dolga pot. Upam, da jo bom čim manjkrat rabila. Drugege se mi trenutno ne da iskat, ker so vsi tako zelo zasedeni.

Tanja - dobrodošla nazaj, sem te kar malo pogrešala. Upam, da se kmalu znebite prehlada in da boste spet spali ponoči. Neli pa se je tudi vpisala v klub padajočih aprilčkovuser posted image .....samo da ni bilo nič hudega.

Danes sem si umislila aparat za peko kruha. Če se ne motim, ga ima ena od vas. A lahk prosim, za kakšen Rp oziroma za kakšen trik kako rata najbolj njami kruh? Ma bomo vidli kako bo to laufal.........sej veste šparat je treba, kruh pa bodo spet podražaluser posted image . Pa še veseli december prihaja s svetlobno hitrostjo............

Neposredna povezava do sporočila: 335
27.11.2008 18:18:27   
clericv6
No, zdaj imam pa ogromno za komentirati, pa luknjo v spominu.

Posadka: super za zobarja- lepo, da imaš dobro izkušnjo. Si me pa nasmejala s tistim koledarjem, hehe.

Aprilska: upam, da je stanje že mirno. Če še ni, pa še bo. Enkrat tako mora, kajne? user posted image  Kar se mene tiče, je najbolj važno, da so noči ok.

Novopečena: uf, ti pa imaš dolge ture! Dobra si, da se ti da...

Majček: tudi jaz se strinjam, da vsak dela po svoje. Osebno se mi ne zdi nič slabega, če je dojenček v svoji sobici, pa tudi v tem, da je pri starših, ne vidim nič groznega. Mi smo se odločili za prvo varianto, ko je bila Kiara za moje pojme dovolj stara.

Muffni: no, zdaj ste pa spet naredile user posted image .... Jaz glasujem za čokoladno čokoladne, hehe.

Kiara je zaspana in zato malo slabe volje, spat je pa zdaj ne bom dajala, ker gre ob 19h jest in potem spat. Jo grem kar malo metat po postelji, v tem vedno zelo uživa. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 336
27.11.2008 19:29:06   
clericv6
Seveda sem pozabila na Tanjo: HB, da je bilo z Neli vse ok. Zdaj je bilo pa res med aprilčki že kar nekaj padcev, vlkjučno z mojo Kiaro. Upam, da je zdaj tega konec.

Kiara spi, jo pa moram pohvaliti- glede na to, da je dobila zobek, je bila že kar dva tedna zelo pridna in dobre volje. Mogoče bi vsak mesec morala dobiti zobek ali dva, hehe. Upam, da se ne bo zdaj pokvarila, ko sem jo pohvalila- saj veste- gospod Murphy!

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 337
27.11.2008 20:02:53   
Ketrin
Čer....

Mater, tale porodniški dopust me bo pa čist izčrpal...nobenga časa hudiča... Sej ne morem verjet, ampak to je res k v penziji...skoz neki in vedno premalo časauser posted image user posted image

Skratka... za nazaj nisem brala, zato čestitam vsem katerim je to potrebno in sočustvujem in želim srečo tistim ki je manjka...

Včeraj šoping uspel tako tako... Kaja ima novo bundico (belo - koooončno neki da ni roza). Tudi škorenjčke sva našli... oči ima nekaj novih hlač, mami pa pulover in štumfe... Tko da...nič kaj posebnega.... oz. bolj kot ne razočaranje.... IKEA... ma itak kaj čem zgubljat besede za tako štacuno... Sam z možekom nikol več... To je blo tko ko da bi tekla maraton.... Kot una nagradna igra... naberi čim več iz trgovine v 10 minutahuser posted image skratka moški in IKEA... NO GO sploh...user posted image No, vsaj malo je pa blo sprostitveuser posted image

Danes preživela delavno dopoldne pa še jutri po plavanju in v soboto najbrž ponovim... Pri nas je december v službi vedno kaos, pa moram mal pomagat... uf, kok to paše... sam možgani so totalno na offuser posted image Pismu, si ne predstavljam da bi bila 3 leta na P...najbrž bi čist zarjavela....user posted image

Padla je tudi odločitev glede vrtca... Kaja bo šla v vrtec tuki pod naš blok septembra... do takrat pa bomo malo flikali... Mal jaz dopusta, mal moja mami, mal ena družinska prijateljica ki je bila včasih vzgojiteljica zdaj pa je v penziji... tko da bomo že... Poletje bomo prevozili, saj smo bolj kot ne itak skoz na morju... pa še brate ima 3 tedne dopusta poleti... mah, skratka da ne dolgovezim... Vrtec.... septembra nas pričakujuser posted image

Kaj še... NIč.... svakinja danes diplomirala...jaz jutri oddam diplomo vezat v trdo vezavo... to je novička za spodbudo Krista, Nile, Joan... Dajmo, dajmo punce....saj bo šlo....user posted image user posted image

Možek je na tekmi, kjer bo Olimpija še zadnje moči iztisnila iz sebe in spet nč naredila... Kaja spi... jo spet zobek matra... ne vem a ta k je že žagica al nov.... No, ja....

Jaz grem pa mal pospravt, pripravt za plavanje, vklopt stroj... likalnik pa naj ta teden še sameva....

Lep večer in vse dobro....

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 338
27.11.2008 20:37:47   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin

... IKEA... ma itak kaj čem zgubljat besede za tako štacuno... Sam z možekom nikol več... To je blo tko ko da bi tekla maraton.... Kot una nagradna igra... naberi čim več iz trgovine v 10 minutahuser posted image skratka moški in IKEA... NO GO sploh...user posted image No, vsaj malo je pa blo sprostitveuser posted image

he, he ... sem se zdele nasmejala user posted image user posted image user posted image ... meni en ljubših šopingov v Ikei je bil itak 5 aprilskih nosečkic na kupu in bi z veseljem ponovila ... no ja, brez trebuhov in tudi brez user posted image , da bi bilo shopingiranje brez stresa ... aja, pa enga sponzorja bi mogla dobit, ker je zadnje čase denarnica stalno prazna user posted image

Kaj še... NIč.... svakinja danes diplomirala...jaz jutri oddam diplomo vezat v trdo vezavo... to je novička za spodbudo Krista, Nile, Joan... Dajmo, dajmo punce....saj bo šlo....user posted image user posted image

bravo za svakinjo ... jooooj, tale moj faks ... mi stalno nekaj visi nad glavo in si sploh ne predstavljam, da bom s tem ementalerjem v glavi še sposobna narest dva izpita in spisat diplomo ... oh ja, bom rabila eno ornkkkkk brcoooo v rit

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 339
27.11.2008 20:39:42   
Isabellabina
Čer

nisem nč brala zadnjo stran

Mufini narejeni nekaj še jutri

Za seznam--nataška----dobili smo 3 zobek

Grem zdaj še mal po kuhinji pospravt,ma smo se matral pri iskanju pesmi <<<Na božično noč<<< ker jo rabi ta drug otrok ,ker plešejo na ta komad ,ena ga je pa v šoli prav lepo zgubila--cd,pa se je naš ponudu ,da bo to prnesu,ma sem bla kar mal user posted image

Tko da sem okupirala Jo@n in je prav prijazno naša frikica meni spedenala to iskano pesem.user posted image user posted image Še enkrat hvalaaa

Šibam

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 340
27.11.2008 21:25:16   
Jo@n
Vas sploh ne dohajam... pri tej moji internetni povezavi pa sploh ne. BM, bo, saj bo...

Čestitke vsem za nove zobke, pa prespane noči in izboljšano počutje & zdravje. user posted image

A danes pa ne bo debate, kaj? Saj je pravtako, ko pa imam MM spet v varnem in toplem zavetju doma.

Lahko nočko, morda pa se kasneje še kaj beremo.

Neposredna povezava do sporočila: 341
27.11.2008 22:07:01   
Majček28
evo še mene, pa bl na kratko ker sem tko utrujena, kot že dolgo ne....pa tud če se cel dan potepam user posted image

Brina dons kr neki...dopoldan še OK, čeprav je bolj švoh jedla...potem pa od14-14.30 uspavanje do onemoglosti...je kar sedela v postelci pa glavo naslonila na rešetke pa tečkala zraven...sem jo dala vodoravno pa hurjnski jok...no in smo pol ure ponavljal pa ponavljal pa ponavlal in je zaspala...hura....za 15 minut user posted image ....HB je že bil že moj doma...no in smo tulil skor do 16h, ko so moje sodelavke prišle, pa nč jedl...potem pa kot da bi obrnu kaseto: režat se na vsa usta pa plezat pa puzat pa crkljat se...in kdo bi pol men verjel, da je bla groooozna user posted image ...no on 18.30 je pojedla 2x večerjo, je bla lakote še od kosila, popila vodo in ob 19h se šla spat...kakšna bo dnašnja noč sploh pomislt ne upam...tole vreme pa luna pa zgleda tud zobki so 'ubitačna' kombinacija

Majček, mojster pek, ker je mm prepozn prinesu jabčke domov in ker sva se OBA ubadala z našo tečko štrudla nisem nardila ampak sem gostjam kar Pečjakove rogljičke spekla....ampak ker mi tele štrudl ni dal miru sem ga šla narest in je bil pred 15 min pečen...zdaj pa čaka na jutri zjutraj da ga probamo...če bo užiten ga prinesem probat....hm, če bo preveč užiten pa ne user posted image user posted image user posted image
mislim, tale rr pa dela čudeže...zdaj že pečem in to celo 2x na teden, ulala user posted image

zdej grem pa pod tuš pol pa v mižule...upam, da mi jutri znese pridet na kavico

Nočko user posted image

BRINA JE POSTALA SESTRICA...WIIII
DOBILA JE BRATCA JURETA
....zdaj imamo dva sončka....
You are my sunshine, my only sunshine,
you make me happy, you make me smile....

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 342
28.11.2008 6:15:24   
zolika
Dobro jutro...sploh mi več ne uspe priti do RRja! Vedno se kaj dogaja - alipa loviva sončne žarke po parku!user posted image Zvečer pa sem samo še za "vodoravno" - pa oči me ful pečejo že nekaj dni user posted image nekaj me bo skuhalo - imam občutek!user posted image

Malo sem vas preletela - sem vidla,da se Trnjulčica o kavi pogovarjauser posted image KDAJ??? Kje???user posted image

Danes gremo k mojima staršema čez vikend - grem jaz danes na 10.obletnico valete! Tako,da... Me zanima kakšni so po 10ih letih - enih niso vidla sploh!user posted image joooooooooooooooooooooooooooj kaj naj oblečem in obujem????user posted image user posted image user posted image

Sicer pa - LEPO se imejte!

Čestitke za vse zobke in obmesečnike - mi smo danes stari natanko 9.mesecev!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image In pred nami ni varno več nič! Beri; rože, stoli, stavri na tleh,.... user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa še nekaj za vse, ki nimate ideje kaj nabavit za Božička za otroke - Toy s Rus ima SUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUPER zadeve! Poglejte malo na njihovo stran in prelistajte katalog! Jaz bi kr nekaj zadev nabavla...a me je MM že opomnil na recesijo! user posted image user posted image

http://www.toysrus.at/

Sicer pa LEP LEP petek! Upam,da ste vsi zdravi - Jurček - si bolše?user posted image Ter seveda vsi, ki bolehate....

POzdrav iz Slatne!user posted image

28.2.2008 smo postali družinica

Neposredna povezava do sporočila: 343
28.11.2008 7:16:09   
sasy20
Jutro...pa da ne pozabim user posted image

Plavalke danes uživajte...naju žal ne bo user posted image . Včeraj smo šli v Direndaja zapravit bone ki jih je MM dobil za Nika v službi...mali je mel tok velike očke tm med igračami...pa on bi kr vse u usta vtaknu user posted image ...no na koncuje pol dubu kocke, pa pojočo knjigico pa oči je zbral bagarja user posted image .
Pol smo šli še po hano in se zaklepetali z mojim sodelavcem....in na koncu dobili še obisk...fanta ki bo našemu tamalmu boter....tako da je bil dan pester in lušten.

Tukaj gor vidim da nič kaj novega....Ketrin kje pa sta nabavljala v AUS....a je Ikeo težko najti???? Lepo da si končno dubila bundico za Kajo in to belo user posted image .
Da pa je bilo z TM težko kupovati oz štafnati v Ikei te pa čist razumem...jaz ga vedno pošljem v kakšno športno al pa štacuno z elektroniko da mam jaz pol mir...drugače pa je pri nas tudi maraton...user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: NiLe

IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin

bravo za svakinjo ... jooooj, tale moj faks ... mi stalno nekaj visi nad glavo in si sploh ne predstavljam, da bom s tem ementalerjem v glavi še sposobna narest dva izpita in spisat diplomo ... oh ja, bom rabila eno ornkkkkk brcoooo v rit

Žal tudi sama spadal še med tiste ki šešešešeše nismo končale...jao sploh ne vem kdaj...vsak dan gledan na stran od faksa pa upam da bo kakšen ispit kr priznan user posted image  jaja...uglavnm morm se spravt pa še ne vem kdaj...upam da kmal...ker me podzavestno ful muri...

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 344
28.11.2008 7:59:29   
clericv6
Dobro jutro!

Kave danes ne bom postregla, ker sta bili Zolika in Sasy pridni in sta poskrbeli za dozo kofeina.

Čestitke Vidu za 8 mesecev! Še malo, pa bo tudi Kiara stara toliko, madona, gre hitro tole! Zdaj bo pa kmalu konec porodniške.... Priznam, da se čisto nič ne veselim!

Toys 'R us: uuuuuuuuu, tole pa ni za nas! Midva z MM bi kar vse pokupila, ampak ima Kiara že tako preveč igrač, pa še Miklavž ji bo prinesel eno, tako da to odpade. Sicer ne vem, kaj bo dobila od Božička, ampak igrača kot taka sigurno ne bo.

Tiste, ki ne dojite: koliko mleka na dan spijejo vaši user posted image ? Kiara ima 2 stalna mlečna obroka, včasih dobi še 3., tako da znese nekje 420- 550 ml. Pa se sprašujem, če je to dovolj? Počasi bomo uvedli tudi jogurt in skuto..

Ikea: jaz sem tudi čisto navdušena nad to trgovino! Kar se pa nakupovanja tiče, je pa pri nas obratno. Jaz sem tista, ki tega ne mara, MM pa je tisti, ki mu to sploh ni odveč. Ko sva bila še brez user posted image , sva stvari zame vedno nabavljala skupaj, ker jaz zase vedno stopim v trgovino, na hitro pogledam in letim ven. MM pa me nekako "prislili", da pomerim kakšno zadevo, pa tudi v garderobo mi prinese stvari. In HB ima super okus, tako da je prav fino. Za Kiaro pa oba zelo rada nakupujeva, tako da ji nič ne manjka user posted image .

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 345
28.11.2008 8:41:01   
scorpiogirl
Dobro jutro user posted image
sicer sem še bolj user posted image , ker je bila kratka noč ... pa ni bil mali nič kriv (no, razen tega, da je njemu ob 7h že cajt za vstat user posted image ), sem seminarsko delala, pa kar pozabim na cajt ... pol je blo pa treba še žehto obesit ... je blo pa premal spanja user posted image

mleko ... no, pri nas je dojenje pri koncu. smo pa že navalili na skutke in jogurtke, tko da pije mleko le še zvečer in ponoči, zjutraj dobi pa mlečno kašico. če so noči take kot zadnje čase (naj take kar ostanejo user posted image ), sta to dva obroka mleka (ponoči dobi precej razredčeno) pa zjutraj kašica. tko da mleka ne spije ful veliko, okrog 300ml. je pa res, da obožuje skuto in jogurte in lahko precej tega poje čez dan.

kar se nakupovanja zame tiče, je pri nas enaka situacija kot pri Evi. meni se ful ne da pomerjat pa iskat, kaj bi blo zame ... mi je ful muka kupovanje cunj zase (sploh hlač user posted image ). tudi sicer MM ni tak, da bi se mu grozno mudilo iz trgovine, ne mara pa, da hodim okol pa si mal ogledujem user posted image je treba po listku kupovat user posted image no, kar se tiče kupovanja za Nala, ima pa k sreči on malo bolj določeno mero ... jst bi kar pokupila pol trgovine (no, denarnica tko al tko tega ne dopušča), pol me pa on nazaj drži user posted image
sem bila pa zadnjič kar huda, ko sem ugotovila, da več denarja gre za Marka, ki sploh ne živi z nami, kot pa za Nala user posted image
ma, ni važno.

noč je bila kul user posted image , naj tako tud ostane. zdej se zbudimo šele okrog 2h, pa potem zjutraj. tud tistega večernega zbujanja na par minutk ni več toliko, oziroma traja ene pol urce, potem pa zaspi user posted image

Nile, sem jst tud grozen ementaler, za faks se pa kar nekak spravim skupaj, pa obdržim kaj tud med luknjami user posted image je pa res, da se je težko spravit ... pri več otrocih si pa to nekak ne predstavljam ...

no, mali že ni več zadovoljen v stajici ... se mi zdi, da je nekaj prismrdelo user posted image pa zajtrk bo treba vase spravit (oziroma malico), pa psa sprehodit ... kolk fajn, da pride MM za vikend domov user posted image user posted image user posted image

imejte se krasno user posted image

Ni nam dolgčas :)

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 346
28.11.2008 8:45:40   
Krista28
Dobro jutro,

Pri nas noč v okviru normale, je pa včeraj pa dons mala ful kašljala zjutraj, in  to suh kašelj.Sem klicala zdravnico, pa ni panike, saj se čez dan to umiri... Jeza se je umirila, mah saj se ne splača, sam čist čez sebe pa ne morem...hihi...mam potem bolj skravžlane lase...

Včeraj smo se potepale....sem bila v službi in verjetno bom šla na novo delovno mesto...to sem si že prej želela pa nisem čist vedla kako izvest, zdaj pa je taka situacija, da bo za vse ok...pa v mulerju, pa na kavici, pa na tržnici...sam da se odpravim od doma, pa gre...zvečer sem bila pa končno na predstavitvi od justa - in to brez priključkov zdraven....jupiii...pasalo....

Posadka, škoda da nisem včeraj tega brala. A prideš dons na coffee v Lj.? Eucasol obstaja samo sprej, kapljice so pa eukaliptusovo eterično olje, tako kot teatree. Povej pa ti naročim, ni problema...

Aprilska, probaj odklopit oz. odmislit če lahko...upam da čim prej mine, ker to ful nervira.....

Simvir, pridi še ti na coffe dons...

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 347
28.11.2008 9:33:57   
barby78
user posted image

No,pa še en lep pozdrav od mene.

Najprej čestitke za 3.del user posted image

Sama sploh ne najdem časa,da bi kaj napisala,saj naša Lia zadnje čase spi samo kake pol urce.tak,da takrat pa poskušam vsaj malo v red spravit naša hiško.
Mi smo še vedno brez zobkov user posted image  ,pa tud plazimo se še ne.se pa že poskuša usest iz ležečega položaja.malo še ji manjka.na nogice se tud še nič ne postavlja.bo že,ko bo hotela.

Vidim,da se nekaj dogovarjate o kavici na Pobrežju.Aprilska,hvala za povabilo in močno upam,da se bom udeležila srečanja.
no,to bo zaenkrat to.
lepo se imejte in prijeten vikend vsem skupaj.
Midva z user posted image  bova jutri dala otroke v varstvo in si privoščila nekaj uric samo zase.verjetno se bova šla malo razvajat v savno,če me ne bo kak user posted image  presenetil.

uživajte,se čujemo,pa-pa

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 348
28.11.2008 9:39:02   
Isabellabina
dober dan

Spali smo še kar.

No jaz sem čist u peki mufinov,sem zdajle nardila še dve pladnji in čakam da se pečica segreje da ruknem pečt.

Mleko---Midva imava flaško ob 20.00 ,ob 03.00 in zjutraj ob 6.30,tako nekako se futrava.Včasih zjutraj nič in šele tam okrog 8,00.

Jogurtov in skutk pa kar nekako ne prebavlja ,sicer poje ,samo mi to čez ene pol ure ven zmeče-pobruha,pa je P rekla da naj še malo počakam.Tko da midva tega zaenkrat ne jeva,sva bolja na sadju ,zelenjavi in kašici.

Čestitke obmesečnikom

Škoda ker imam še toliko v planu za danes ,ker me vleče na kakav pa se vam pridružim naslednji teden.Pa vseeno se imejte fajn.
Mufini so v pečki ,zdaj grem pa tole pospravt,dokler jernej še spi in lahko v miru postorim.
Ve pa kar čvekajte.....

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 349
28.11.2008 9:43:57   
barby78
IZVIRNO SPOROČILO: zolika

Danes gremo k mojima staršema čez vikend - grem jaz danes na 10.obletnico valete! Tako,da... Me zanima kakšni so po 10ih letih - enih niso vidla sploh!user posted image joooooooooooooooooooooooooooj kaj naj oblečem in obujem????user posted image user posted image user posted image

Ja,jaz sem tud imela kake 3 tedne nazaj 15.obletnico valete.moram povedat,da je blo res fajn,čeprav sem pričakovala,da nas bo dosti več.ampak sem se ful nasmejala in nasploh zabavala.
Tak da-Zolika lepo se imej in uživaj v današnjem večeru user posted image

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?