Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 9:49:55
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz sem dala za radovedne venček v album zimski okras Sem klikala in klikala po forumo, da sem našla tvoje venčke SUPER SO!!!!!!!
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 9:50:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo Anja je odspala 45 min zdaj poje sadno kašico in greve ven, tudi pri nas je sonček pokukal
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 9:50:45
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Alja ima rahlo intoleranco na: mleko, laktozo, saharozo(beli kristalni cuker), pšenico močno intoleranco: svinjina, divjačina, jajce(beljek, rumenjK), kiwi, orehi,arašidi, barvila in konzervanse. Kaj naj ji dam sploh še za jest?? Imam srečo, da ni na nobeno drugo sadje,zelenjavo, med ter gluten. za Aljo in mamico
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 9:51:18
|
|
|
|
suzy85
|
špelin@ naša še ne sedi. jo je treba držat, al pa jo včasih na sedežno dama, da je mal naslonjena. razmišljava o nakupu bumbota, da bi se lahka vsaj mal sede igrala, ker je težko bit skoz zraven nje. morm pa potožit, kak sem razočarana nad termovko jane, ki je v akciji v pikapolonici. zdej, ko Eva pije Hippovo mleko mam za doma litrsko termovko, ki je prevelika, da bo jo okrog nosla. pa sem kupla to od Jane, pa sem ful razočarana. po 5 urah je voda že skor mrzla, pa vrelo vodo not nalijem. ona, ko jo mam doma, mi brez težav drži 12 ur.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 9:51:34
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Evo Anja je odspala 45 min zdaj poje sadno kašico in greve ven, tudi pri nas je sonček pokukal Pošlji mi malo sončka, tu pri nas dežek pada. Prej je pa parkrat ful zagrmelo in je kar sneg nekaj padal
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 9:51:47
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Dobro jutro Jst res več ne vem kaj je z Nejcem, al ga zobki matrajo al ta prehlad, v glavnem vćčeri zaspal ob 22.30 in se zbudil ob 1h, 2.30, 4.25,5.50 in 7h vstal..dons sem kot cota...špelin jst te popolnoma štekam. Tak lepo je že spal, se sam 2x zbudil, zdej pa spet jovo na novo. HB je vsaj čez dan zlatek. Edina a Anja zdej pije ponoči tud AM ? Jst ne vem kak mu nej flašo stišim v usta, noče pa fertik. ne mi za enkrat pijemo ad. mleko samo podnevi, danes ponoči se je zbudila samo 1x in sem jo podojila, če bi se pa še zbujala pa sem imela že flaško naštudirano. Jana, kaj pa če probaš ko se ti zbudi (pač imej flaško pripravljeno), se daj v položaj, kakor se ponoči dojita in mu namesto joške daj flaško. Ali se ti toliko zbudi, da že čist gleda takoj ko se zbudi gleda kot sova, sem probala že čisto vse, ga dat z joške kr na flašo, menjat čaj -mleko, nič ne upali, dons še sadja noče, pravkar sem mu skuhala jabolko z keksom, pa zapira usta kot da smrdi. tilči jst mam več žemlje okrog njega kot pa v njegovem želodčku...tak da mu raje jst trgam koščke kruha
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 9:53:54
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Dobro jutro, SS vidm, da sve trenutno edine zbujene, se vidi da nisve sodelovale v večernem čveku , kak ste spali? Mi slabo je moj smrčal ceeelo noč Res da ti odgovarja šele po 2. dneh, ampak vseeno: bolj tako-tako. Jaz sem spala 3,5 ure
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 9:54:52
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Dobro jutro! Najprej ena kavica potem pa dolgo prebiranje včerajšnjih postov Hvala za kafe A še nisi vsega prebrala NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!! Ker ste čist nore, tolk ste napisla čez vikend
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 9:55:10
|
|
|
|
tilči
|
Ena fotka naše psice Oke
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 9:56:21
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Par vprašanj: - ali ste že dale otroka slikat za osebno izkaznico? nop - je katera že naročala kaj iz Ikeje preko spleta in koliko se poštnina plača? še ne še - ali vaš otrok kaže kaj zanimanja za plazenje? jap ampak ona se kar po riti naprej ali pa nazaj "drajsa". zraven si pa z rokicami pomaga Naj povem, da mislim, da se Gal sploh ne bo plazil, ker ne kaže niti najmanjšega zanimanja za to. Ko je na trebuhu se takoj obrne na trebuh, ko ga spet obrnem na trebuh se spet obrne na hrbet in to ponavlja jovo na novo. Nima nobenega namena se plaziti. Samostojno že sedi in mislim, da bo prišel dan ko se bo kar vstal in hodil, brez plazenja. No, ja sicer pa ni nobenega pravila, da se mora otrok plaziti, kajne??? poznam kar nekaj otrok, ki se niso plazili
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 9:56:30
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Edina a Anja zdej pije ponoči tud AM ? Jst ne vem kak mu nej flašo stišim v usta, noče pa fertik. Varja tudi noče, pa sploh ne vem, kaj naj naredim...bom kupila flaško od tomee tipee, ker sem videla, da jih uporabljate nekatere. A se vam zdi tale flaška boljša? Jo imajo raje? Drugače imam vse od Aventa. Estrella, boga Alja na kaj vse je alergična. Ma jaz vem, da se boste držale diete in bo vse izvenelo Saj ti še dojiš, a ne?! Boš tudi ti na dieti? Varja še spi, drugače pa ponoči se je 2x zbudila, šla spat pa zelo pozno, ker je včeraj preskočila popoldansko spanje zaradi obiskov...je kar prigurala brez pretirane sitnosti. Imam pa tudi jaz občutek, da ponoči zelo malo mleka spije, ko se doji, očitno ji gre bolj za crkljanje. Ja, če bi marala dudo, bi ji dudo podturila, tako pa .... Moja tud ni hotla nobene flaše, tommee tipee pa je zagrabla po hudih borbah. Je še najbolj podobna bradavici in mehka je, ni trda kot od aventa. Dieta...ja bom probala malo pazit in pa pri njej se bom izogibala alergenov, samo z mlekom pa ne vem kaj narediti Dojiva se še, samo ne vem če dobi dovolj mleka pri meni. Ko bi vsaj imela merico
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 9:56:34
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa34 Špelin@, da spiješ kavo v miru. Te čisto razumem kako se počutiš. Saj veš, takoj ko boš lahko pa kar pokliči za kakšen čvek. Estrella, jaz sem tudi zadnje čase kar velikrat jezna na mojga. Znajo stopit na živce. Podatki: 6000 g, višina 61, za glavo pa ne vem točno, javim. Naša Eva napreduje počasi pa ziher Prav lepo princesko imaš. Ja kot sem že rekla, puberteta naredi svoje in šele takrat se bo videlo koliko bo zrasla. Jaz sem bila nekje do 6r med večjimi, pol so me pa vsi prerasli Samo, da je zdrava
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 9:57:28
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Ena fotka naše psice Oke SE je pa naštimala, da prav pozira pred aparatom Lepa je!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 9:57:41
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Najprej se pohvalim in vas potolažim, čeprav vem, da to še nič ne pomeni... No, moja Taja ga je nehala biksat ponoči, se več ne prebuja na vsake nekaj minut- pa ni lačna bla(ker že dolgo ne jeva več ponoči ), zdaj se malo predrami , pobrunda pa spi dalje, včasih jo malo premaknim ji položaj zamenjam pa je...Tako da, punce vse mine...Upam, da bo šo še samo na bolje, ker meni je blo ful težko, ker sva od 1 mesca nonostop in lepo in mirno psali ponoči, pol pa ta skoraj mesec in pol nekih motenj... Drugače pa je Taja že skoraj zdrava v kompletu, tu in tam na vsake tri ure skašlja ven...mene pa še kr nos daje...pa saj bo...enkrat , sma pa še atija pa mojo mamo okužle, tak da se spretno bacilom izogiba zaenkrat še samo moj ati. za Tajo in za zdravje vseh ostalih okuženih.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 9:58:17
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 evo Nejčkovo smrekico pa še Nejc zunaj na snegu Simpatiko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 10:00:40
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Par vprašanj: - ali ste že dale otroka slikat za osebno izkaznico? - je katera že naročala kaj iz Ikeje preko spleta in koliko se poštnina plača? - ali vaš otrok kaže kaj zanimanja za plazenje? Mi smo Evo slikali že pri 1 mesecu, ker smo ji dali osebno delat za na morje. Glede plazenja: naša se po trebuščku bolj okrog obrača (tudi za 360°), pa včasih ji uspe, da se mal nazaj potisne, in to je to.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 10:01:39
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Eno vprašanje: kaj mislite o avtosedežih 9-36kil, predvsem tiste, ki imate tolk velike otroke. A pridejo prav? Ker midva razmišljava, da bi kr tega kupila. Lupinca nam je že skor premajhna, pa čeprav mamo tisto, ki je do 13 kil. Sej 10 jih skor že ma, ampak to še zmer ni 13 ... Naši je šla lupinica že orto na živce. Bila ji je že malce mala, pa nič ni videla, ker je nazaj gledala. Mi smo kupili 9-36kg, Evolva 123 Ultra Red. Mislim, da je bil ta sedež do nedavnega od firme Romer, sedaj pa ga izdeluje če se ne motim Briatx (ali nekaj podobnega). In Manca ga ima kar rada. Edino malce mi je smotano, ker sem bila prej navajena, da sem jo lepo v dnevni oblekla, posedla v lupino, zapela, .... Sedaj jo je pa treba v avtu pripasati in se še malce učiva,ampak bo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 10:04:07
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Ali ve vso gh same pripravljate? Kdaj pa mislite dati testenine? Jaz več ali manj vse sama doma pripravljam. Imam nekaj frutkov kupljenih za vsak slučaj, če kam na hitro gremo, drugače pa sama kuham za mojo mišo mašo. Testenine bom pa probala 1x ta teden jih dat, pol bomo pa videl kako bo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 10:05:22
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Tilen se baše z žemljo Nejc odmetava sneg Vidim, da tudi Tilnu paše žemljica v roke, tako kot naši Nejc je pa priden, da atiju pomaga
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 10:06:33
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
uff evo, zmagala sem več ali manj sem vse preletela Aja: Manca se še 1x vsem prav lepo zahvaljuje za čestitke
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 10:10:53
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Ali ve vso gh same pripravljate? Kdaj pa mislite dati testenine? Jaz več ali manj vse sama doma pripravljam. Imam nekaj frutkov kupljenih za vsak slučaj, če kam na hitro gremo, drugače pa sama kuham za mojo mišo mašo. Testenine bom pa probala 1x ta teden jih dat, pol bomo pa videl kako bo Jaz sem dala Vidku v soboto malo juhice z rezanci, ene 3 žlice je pojedo, pa je bilo vse ok. Zadnjič me je tako gledal, ko sem jedla kruh in sem mu dala malo skorjice in je glodal kot mali hrček.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 10:13:21
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Evo Anja je odspala 45 min zdaj poje sadno kašico in greve ven, tudi pri nas je sonček pokukal Pridna Gregi je spal CELIH 20 minut... tilči, kakšna srčkana kužika
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 10:14:28
|
|
|
|
aurora28
|
A se vam zdi tale flaška boljša? Jo imajo raje? Drugače imam vse od Aventa. Kasso jaz imam od Aventa in od Tommee Tippee in ti povem, da Gal bolj obrajta Tommee Toippijevo flaško kot Aventovo, zdaj pa uporabljam Aventovo flaško za prekuhano vodo. Nataša34 za , verjamem, da je hudo. Jaz si sploh ne morem predstavljati, da ne bi imeli naše psičke, ker je naš družinski član, ampak če bi okoliščine pripeljale do tega, da bi morala stran, pa nevem kako bi ravnala Verjamem, da ste sprejeli dobro odločitev in da vam ni bilo lahko. Tilči krasne slikice tvojih dveh navihančkov in NIč šibam v trgovino.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 10:15:57
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Ali ve vso gh same pripravljate? Kdaj pa mislite dati testenine? Jaz več ali manj vse sama doma pripravljam. Imam nekaj frutkov kupljenih za vsak slučaj, če kam na hitro gremo, drugače pa sama kuham za mojo mišo mašo. Testenine bom pa probala 1x ta teden jih dat, pol bomo pa videl kako bo če sem doma pol ja, sama skuham, drugače dam frutek, al pa če res ni časa za skuhat, pol dobi frutek. Testenine pa bomo tudi ta teden probali, ampak bariline brez jajc.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 10:16:07
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Ali ve vso gh same pripravljate? Kdaj pa mislite dati testenine? Jaz več ali manj vse sama doma pripravljam. Imam nekaj frutkov kupljenih za vsak slučaj, če kam na hitro gremo, drugače pa sama kuham za mojo mišo mašo. Testenine bom pa probala 1x ta teden jih dat, pol bomo pa videl kako bo Jaz sem dala Vidku v soboto malo juhice z rezanci, ene 3 žlice je pojedo, pa je bilo vse ok. Zadnjič me je tako gledal, ko sem jedla kruh in sem mu dala malo skorjice in je glodal kot mali hrček. jaz dam zadnje dni naši marsikaj za poskusit, pa ji gre zadnji dni vse v rit
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?