Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Alja ima rahlo intoleranco na: mleko, laktozo, saharozo(beli kristalni cuker), pšenico močno intoleranco: svinjina, divjačina, jajce(beljek, rumenjK), kiwi, orehi,arašidi, barvila in konzervanse. Kaj naj ji dam sploh še za jest?? Imam srečo, da ni na nobeno drugo sadje,zelenjavo, med ter gluten. Najprej vzemi malo z rezervo vse skupaj: vedi, da imamo skoraj vsi intoleranco na prevelike količine barvil in konzervansov. Moji punci, recimo, dobita pike, če pojesta preveč gumiranih bonbonov... Kaj ji lahko daš za jest? Ful raznega sadja, zelenjave, perutnina, govedina, teletina, zajčje meso (sori, edinaos ), komot greš na antialergijsko mleko, če se bojiš rahle intolerance. Predvsem pa: zate. Jih v živo dobiš 20. decembra Ja to mi je rekla, da ima tudi v 80% odrasli ljudje ntoleranco na mleko . Saj ni nevem kakšne katastrofe, samo že misel, da ni vse čisto OK, me spravlja ob živce. Pa še candido imava obe No, pa tako majhni otroci kažejo veliko alergij, pa potem izzvene. V bistvu me najbolj moti to mleko, ker za sabo potegne skute, jogurte......
|