Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 8:57:32
|
|
|
|
natasa34
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Eva je pravi cuker in bratec tudi Nataša a imate vi dve nemški dogi? Smo jih imeli ja. Potem pa smo spomladi zaradi spleta okoliščin (selitev ....) sprejeli težko odločitev in ju dali naprej v dobre roke, kjer uživata. Mi je pa še sedaj zelo hudo zaradi tega
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 8:58:44
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: kasso Imam pa tudi jaz občutek, da ponoči zelo malo mleka spije, ko se doji, očitno ji gre bolj za crkljanje. Ja, če bi marala dudo, bi ji dudo podturila, tako pa .... Pri nas je popolnoma enako. Tu pa tam sicer več spije, drugače pa gre res verjetno bolj za crkljanje. Duda pa tudi pri nas ne ostane v ustih Za vaju obe
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 8:59:29
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa34 IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Eva je pravi cuker in bratec tudi Nataša a imate vi dve nemški dogi? Smo jih imeli ja. Potem pa smo spomladi zaradi spleta okoliščin (selitev ....) sprejeli težko odločitev in ju dali naprej v dobre roke, kjer uživata. Mi je pa še sedaj zelo hudo zaradi tega Verjamem, da ti je težko Ej, a si videla, kako se je stemnilo?? Ko sem šla v vrtec, je bilo fajn svetlo, dzaj pa kot zvečer...
< Sporočilo je popravil špelin@ -- 1.12.2008 9:00:14 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 8:59:49
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Dobro jutro , mi smo končnoo spali krasno, zbudili smo se samo ob 24:30h se najedli in spali do 7h . kdaj jo ti dojiš, zjutraj, zvečer in ponoči, ali tudi to preskočiš? Moje prsi so že čisto uplahnele, ker ne dojim več čez dan.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 9:01:45
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Dobro jutro , mi smo končnoo spali krasno, zbudili smo se samo ob 24:30h se najedli in spali do 7h . Pa še vedno nisem izbrskala smajlija za fovšijo...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 9:03:26
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Dobro jutro , mi smo končnoo spali krasno, zbudili smo se samo ob 24:30h se najedli in spali do 7h . Pa še vedno nisem izbrskala smajlija za fovšijo...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 9:03:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Dobro jutro Jst res več ne vem kaj je z Nejcem, al ga zobki matrajo al ta prehlad, v glavnem vćčeri zaspal ob 22.30 in se zbudil ob 1h, 2.30, 4.25,5.50 in 7h vstal..dons sem kot cota...špelin jst te popolnoma štekam. Tak lepo je že spal, se sam 2x zbudil, zdej pa spet jovo na novo. HB je vsaj čez dan zlatek. Edina a Anja zdej pije ponoči tud AM ? Jst ne vem kak mu nej flašo stišim v usta, noče pa fertik. ne mi za enkrat pijemo ad. mleko samo podnevi, danes ponoči se je zbudila samo 1x in sem jo podojila, če bi se pa še zbujala pa sem imela že flaško naštudirano. Jana, kaj pa če probaš ko se ti zbudi (pač imej flaško pripravljeno), se daj v položaj, kakor se ponoči dojita in mu namesto joške daj flaško. Ali se ti toliko zbudi, da že čist gleda
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 9:04:35
|
|
|
|
natasa34
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: natasa34 IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Eva je pravi cuker in bratec tudi Nataša a imate vi dve nemški dogi? Smo jih imeli ja. Potem pa smo spomladi zaradi spleta okoliščin (selitev ....) sprejeli težko odločitev in ju dali naprej v dobre roke, kjer uživata. Mi je pa še sedaj zelo hudo zaradi tega Verjamem, da ti je težko Ej, a si videla, kako se je stemnilo?? Ko sem šla v vrtec, je bilo fajn svetlo, dzaj pa kot zvečer... Grozno je to vreme, ful je temno, sem morala luči prižgat . Pa še ven ne moreva, joj, bo danes dolg dan
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 9:05:08
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: natasa34 IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Eva je pravi cuker in bratec tudi Nataša a imate vi dve nemški dogi? Smo jih imeli ja. Potem pa smo spomladi zaradi spleta okoliščin (selitev ....) sprejeli težko odločitev in ju dali naprej v dobre roke, kjer uživata. Mi je pa še sedaj zelo hudo zaradi tega Verjamem, da ti je težko Ej, a si videla, kako se je stemnilo?? Ko sem šla v vrtec, je bilo fajn svetlo, dzaj pa kot zvečer... Pri nas je bila prej nevihta, ful pihalo in treskalo... Uživajte danes zvečer na koncertu in za tvojo veliko piko. IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Sicer je vreme , ampak še vedno bolje kot sneg . Edinaos; ja ni dneva, da me ne bi razkuril, samo če me pa na vsezgodaj zjutraj je pa za pop...it. Pa še Alja tečka na tleh in se krega z želvico Danes bo pestro, že vidim. Pri nas je bilo včeraj tako pestro, da sem začela že maltretirat otroke . Otroka sta bila za znoret, potem še moj živčen, za vse sem bila jaz kriva
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 9:05:13
|
|
|
|
špelin@
|
Anitka, ja, ta izgleda kar uporaben
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 9:05:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Dobro jutro , mi smo končnoo spali krasno, zbudili smo se samo ob 24:30h se najedli in spali do 7h . Pa še vedno nisem izbrskala smajlija za fovšijo... aja to ti pa ne verjamem, jaz dobro vem da nam ti vsem lepo privoščiš celo noč spanja, kakor tudi jaz tebi in vsem ostalim.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 9:06:03
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Dobro jutro Jst res več ne vem kaj je z Nejcem, al ga zobki matrajo al ta prehlad, v glavnem vćčeri zaspal ob 22.30 in se zbudil ob 1h, 2.30, 4.25,5.50 in 7h vstal..dons sem kot cota...špelin jst te popolnoma štekam. Tak lepo je že spal, se sam 2x zbudil, zdej pa spet jovo na novo. HB je vsaj čez dan zlatek. Edina a Anja zdej pije ponoči tud AM ? Jst ne vem kak mu nej flašo stišim v usta, noče pa fertik. ne mi za enkrat pijemo ad. mleko samo podnevi, danes ponoči se je zbudila samo 1x in sem jo podojila, če bi se pa še zbujala pa sem imela že flaško naštudirano. Jana, kaj pa če probaš ko se ti zbudi (pač imej flaško pripravljeno), se daj v položaj, kakor se ponoči dojita in mu namesto joške daj flaško. Ali se ti toliko zbudi, da že čist gleda Vidim, da smo v projektu že tri "sotrpinke" in upam, da vsem kmalu uspe.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 9:06:28
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Dobro jutro Jst res več ne vem kaj je z Nejcem, al ga zobki matrajo al ta prehlad, v glavnem vćčeri zaspal ob 22.30 in se zbudil ob 1h, 2.30, 4.25,5.50 in 7h vstal..dons sem kot cota...špelin jst te popolnoma štekam. Tak lepo je že spal, se sam 2x zbudil, zdej pa spet jovo na novo. HB je vsaj čez dan zlatek. Edina a Anja zdej pije ponoči tud AM ? Jst ne vem kak mu nej flašo stišim v usta, noče pa fertik. ne mi za enkrat pijemo ad. mleko samo podnevi, danes ponoči se je zbudila samo 1x in sem jo podojila, če bi se pa še zbujala pa sem imela že flaško naštudirano. Jana, kaj pa če probaš ko se ti zbudi (pač imej flaško pripravljeno), se daj v položaj, kakor se ponoči dojita in mu namesto joške daj flaško. Ali se ti toliko zbudi, da že čist gleda A za ponoči daš flašo v termusko?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 9:06:44
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Anitka, ja, ta izgleda kar uporaben Bi bil, a ne?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 9:07:50
|
|
|
|
Anitka
|
Pri nas je tudi tako temnooooo, da je za znoret. Se sicer nekje v daljavi nekaj svetlika in upam, da dobimo kakšen sončni žarek.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 9:08:02
|
|
|
|
tilči
|
Tilen se baše z žemljo Nejc odmetava sneg
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 9:08:55
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa34 IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Eva je pravi cuker in bratec tudi Nataša a imate vi dve nemški dogi? Smo jih imeli ja. Potem pa smo spomladi zaradi spleta okoliščin (selitev ....) sprejeli težko odločitev in ju dali naprej v dobre roke, kjer uživata. Mi je pa še sedaj zelo hudo zaradi tega hudo za . A ju greš kaj obiskat in pocrkljat?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 9:09:10
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Tilen se baše z žemljo Nejc odmetava sneg Opala, kakšna korenjaka . A je žemlja fina?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 9:10:05
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa34 IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Eva je pravi cuker in bratec tudi Nataša a imate vi dve nemški dogi? Smo jih imeli ja. Potem pa smo spomladi zaradi spleta okoliščin (selitev ....) sprejeli težko odločitev in ju dali naprej v dobre roke, kjer uživata. Mi je pa še sedaj zelo hudo zaradi tega To pa verjamem, da ti je hudo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 9:10:10
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: tilči Tilen se baše z žemljo Nejc odmetava sneg Opala, kakšna korenjaka . A je žemlja fina? Prima! Se kar rukat začne, ko jo zagleda
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 9:10:38
|
|
|
|
kasso
|
tilči, lušni fotki
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 9:10:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Dobro jutro , mi smo končnoo spali krasno, zbudili smo se samo ob 24:30h se najedli in spali do 7h . kdaj jo ti dojiš, zjutraj, zvečer in ponoči, ali tudi to preskočiš? Moje prsi so že čisto uplahnele, ker ne dojim več čez dan. kasso: mi se dojimo samo še ponoči. Čez dan noče . Če je pa kriza z mojimi zizami, pa jo nekako nahecam da mi vsaj malo pritisk popusti. Moje zize so spet ratale kot bombe , se vidi da se samo ponoči dojimo. Ne vem, kako so ti splahnele, jaz mislim da če bi ti ponoči vsaj 2x orng pojedla da ti ne bi smele, očitno ti potem res malo poje (ponoči), se samo crklja Pa ja probaj z flaško Tomy T. jaz imam nastavek 3, pa orng teče, mislim da zaradi tega še raje poje.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 9:11:12
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: tilči Tilen se baše z žemljo Nejc odmetava sneg Opala, kakšna korenjaka . A je žemlja fina? Prima! Se kar rukat začne, ko jo zagleda Kak fajn . Koliko zobkov pa vi že imate?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 9:11:33
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa34 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: natasa34 IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Eva je pravi cuker in bratec tudi Nataša a imate vi dve nemški dogi? Smo jih imeli ja. Potem pa smo spomladi zaradi spleta okoliščin (selitev ....) sprejeli težko odločitev in ju dali naprej v dobre roke, kjer uživata. Mi je pa še sedaj zelo hudo zaradi tega Verjamem, da ti je težko Ej, a si videla, kako se je stemnilo?? Ko sem šla v vrtec, je bilo fajn svetlo, dzaj pa kot zvečer... Grozno je to vreme, ful je temno, sem morala luči prižgat . Pa še ven ne moreva, joj, bo danes dolg dan Zdaj je pa še grmet začelo...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 9:13:02
|
|
|
|
Anitka
|
Jeeeeeeeeeeee, pri nas je pa sonceeeeeeee
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?