Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 30.11.2008 12:28:36
|
|
|
|
jana81
|
kaj lahko otroku daš če kašlja in kiha? razen toplega čaja..pa da ga toplo oblečem.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 30.11.2008 12:59:16
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 kaj lahko otroku daš če kašlja in kiha? razen toplega čaja..pa da ga toplo oblečem. Pri tako majhnem otroku ne bi vedla če kaj lahko daš Odvisno od kašlja se da; npr prospan, da se izkašlja čez dan, zvečer pa sinecod, da oblaži kašelj.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 30.11.2008 13:02:05
|
|
|
|
Estrella*
|
Sinecod je šele po 3 letu Jana, pokliči v dežurno lekarno in vprašaj.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 30.11.2008 13:21:16
|
|
|
|
mixi
|
ojla evo tudi nas , nismo še izbrisane. 25. smo ble v posvetovalnici in mere so take 77 cm, 8350 g in obseg glavice 45 (ob rojstvu 35). drugače mamo vročino ker bomo dobili hkrati 4 zobke zgornje enkice in dvojkice ki nam nikakor ne morejo predret dlesni, je pa zelo pridna in malček sitnari zaradi zamašenega noska.Drugače pa uživamo v novem stanovanju in čakamo internet za katerega bomo mogli plačat 200 evrov.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 30.11.2008 13:39:31
|
|
|
|
sesil
|
še ena izgubljena duša is back včeraj smo pohajkovali. sva si omislila dnevno in novo tv (trenutno je vse staro s pantiveka), pa sva malo oprezala. kupila nisva nič, niti za anejo - kar je že čudež.n no, mama je dobila čokolado od linth 70% in 85%. danes počivamo.... aneja še vedno kašlja, pa v nosu ima šmrkelj, uni tekoč. zdej sem ji fiziološko malo kanila v nos. upam da kaj priteče, ker zelo narada vlečem z vakumom. beri sploh še nisem. za vse ki bolehate . Žan pa že šiba...bravo Žan Alja alergična , nikoli nebi rekla, da je na vse to alergična. Estrella, saj nisi nikoli kaj preveč jamrala.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 30.11.2008 13:42:48
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 kaj lahko otroku daš če kašlja in kiha? razen toplega čaja..pa da ga toplo oblečem. nebi vedela, jaz tudi razmišljam, ker ima aneja tak suh kašelj. v sredo imam P, pa bom vprašala (do takrat je še dolga, ma... )
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 30.11.2008 13:44:42
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Mi pa še ni jasno a ona to nalašč dela, da vidi koliko smo glupe al je ženska totalno "despret" in na vsak način želi sodelovati v neki debati okrog ? Ej, isto se sprašujem tudi sama... a še ne misli nehat? vsato tele ima svoje veselje.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 30.11.2008 13:48:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Mi pa še ni jasno a ona to nalašč dela, da vidi koliko smo glupe al je ženska totalno "despret" in na vsak način želi sodelovati v neki debati okrog ? Ej, isto se sprašujem tudi sama... a še ne misli nehat? vsato tele ima svoje veselje. da se ji da......
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 30.11.2008 13:51:01
|
|
|
|
valentina2006
|
OJJJJ... Vidim ,da je naša prjatlca fenomenalna ... Za vse, ki ste slabo spali ... Matevž jo je dons potegnu kr do 8.00 ... pa za vse hroščke, ki so bubani .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 30.11.2008 13:52:33
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally Evo slikice zrihtane Ja tako je bolje Včasih bi kar kliknila na kakšno, da bi jo zadržala Ti maš tut lepe. Bratec ma rad sestrico pol pa akcija, izpolni sinu željo Ja ampak full. Mi je rekel, da bi rad imel še enega Tako je zaščitniški do nje in jo zelo rad mal poahta. Mi je zelo všeč, da je tak do nje, prav nič ljubusumen
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 30.11.2008 13:52:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Danes je pa en tak žalosten dan nimam volje za nič.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 30.11.2008 13:56:59
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tally: Emilija je pa danes kar veliko pojedla Naša je cca 700g+ 2x dojenje, še kar zadovoljivo. Vsak večer se vprašam, le kako bo ju3?? Ja je kr pojedla v primerjavi z včerajšnjim dnem. Zelenjava in mleko ji ne gresta dol . Jaz se tudi vsakič ko ji kaj delam sprašujem koliko bo pojedla in sem potem cela vesela ko kaj poje. Ni kej vsak dan je novo presenečenje naša izbirčnica pa je imela danes na meniju (spet) krompir, pa da ji bo šel bolj v slast, sem ji zmešala od hippa korenček kašico. ni varijante mati, da jaz to pojem . sam korenček ja, ko je bil pa krompir, pa ne. potem je pojedla 1/4 kašice korenja, naprej sem ji pa dala slivo - jo je zmazala kot za stavo. da jo ne kaj zapre
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 30.11.2008 13:58:25
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Danes je pa en tak žalosten dan nimam volje za nič. jaz sem danes na off. nimam energije za nič. kiham pa zabasan nos imam. sem se nalezla od aneje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 30.11.2008 14:01:08
|
|
|
|
valentina2006
|
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 30.11.2008 14:05:48
|
|
|
|
aurora28
|
Gal je danes star 7. mesecev Jana ne bi vedela kaj lahko daš tako majhnemu otroku, najbolje da pokličeš v lekarno ali dežurno. Par vprašanj: - ali ste že dale otroka slikat za osebno izkaznico? - je katera že naročala kaj iz Ikeje preko spleta in koliko se poštnina plača? - ali vaš otrok kaže kaj zanimanja za plazenje? Naj povem, da mislim, da se Gal sploh ne bo plazil, ker ne kaže niti najmanjšega zanimanja za to. Ko je na trebuhu se takoj obrne na trebuh, ko ga spet obrnem na trebuh se spet obrne na hrbet in to ponavlja jovo na novo. Nima nobenega namena se plaziti. Samostojno že sedi in mislim, da bo prišel dan ko se bo kar vstal in hodil, brez plazenja. No, ja sicer pa ni nobenega pravila, da se mora otrok plaziti, kajne???
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 30.11.2008 14:14:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Danes je pa en tak žalosten dan nimam volje za nič. jaz sem danes na off. nimam energije za nič. kiham pa zabasan nos imam. sem se nalezla od aneje tudi jaz sem danes bolj na off. Grem smrekco postavit
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 30.11.2008 14:23:05
|
|
|
|
špelin@
|
ZA GALA IN DAVUDA!!!!!!! za vse s težavami mixi, tvoja deklinca je pa res dolginka Uživajte v novem domku sesil, boste pa nobel z novo dnevno in tv-jem IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Par vprašanj: - ali ste že dale otroka slikat za osebno izkaznico? Ja, že avgusta. - je katera že naročala kaj iz Ikeje preko spleta in koliko se poštnina plača? Ne. - ali vaš otrok kaže kaj zanimanja za plazenje? Zanimanje že kaže, ampak mu še ne potegne, potem se pa jezi On bolj obvlada hrbtno lezenje sem in tja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 30.11.2008 14:24:15
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Gal je danes star 7. mesecev Jana ne bi vedela kaj lahko daš tako majhnemu otroku, najbolje da pokličeš v lekarno ali dežurno. Par vprašanj: - ali ste že dale otroka slikat za osebno izkaznico? Samo za potni list stara je bila cca3m - je katera že naročala kaj iz Ikeje preko spleta in koliko se poštnina plača? Ne vem - ali vaš otrok kaže kaj zanimanja za plazenje? Mislim da sta Nejc pa Žan tahitra, pa ne vem če se še kakšen plazi aja pa Gregi od Špeline je zadnjič nekaj ustvarju Naj povem, da mislim, da se Gal sploh ne bo plazil, ker ne kaže niti najmanjšega zanimanja za to. Ko je na trebuhu se takoj obrne na trebuh, ko ga spet obrnem na trebuh se spet obrne na hrbet in to ponavlja jovo na novo. Nima nobenega namena se plaziti. Samostojno že sedi in mislim, da bo prišel dan ko se bo kar vstal in hodil, brez plazenja. No, ja sicer pa ni nobenega pravila, da se mora otrok plaziti, kajne??? Pri nas je isto. Takoj ko jo dam na trebuščka je avtomatsko na hrbtu in to skozi ponavlja. Sedi pa še ne samostojno, jo mal meče levo, desno in nazaj . Mislim da ni nč narobe če otok preskoči eno razvojno fazo. Verjetno se bo iz sedečega položaja kr na nogice začel postavljati
< Sporočilo je popravil tally -- 30.11.2008 14:25:22 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 30.11.2008 14:28:04
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tally: Emilija je pa danes kar veliko pojedla Naša je cca 700g+ 2x dojenje, še kar zadovoljivo. Vsak večer se vprašam, le kako bo ju3?? Ja je kr pojedla v primerjavi z včerajšnjim dnem. Zelenjava in mleko ji ne gresta dol . Jaz se tudi vsakič ko ji kaj delam sprašujem koliko bo pojedla in sem potem cela vesela ko kaj poje. Ni kej vsak dan je novo presenečenje naša izbirčnica pa je imela danes na meniju (spet) krompir, pa da ji bo šel bolj v slast, sem ji zmešala od hippa korenček kašico. ni varijante mati, da jaz to pojem . sam korenček ja, ko je bil pa krompir, pa ne. potem je pojedla 1/4 kašice korenja, naprej sem ji pa dala slivo - jo je zmazala kot za stavo. da jo ne kaj zapre Pri nas je bilo na meniju krompir-korenček -bučke, šlo je v želodček 160g pa verjetno bi še sam je mama mal pripravila. Kdo bi vedu koliko bo ona pojedla?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 30.11.2008 14:29:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Danes je pa en tak žalosten dan nimam volje za nič. jaz sem danes na off. nimam energije za nič. kiham pa zabasan nos imam. sem se nalezla od aneje tudi jaz sem danes bolj na off. Grem smrekco postavit Mi smo tud bolj na off ,se mi čist nč ne da. Ma je tako čudno vreme,da smo vsi bl leni. Sm pa zdele naredila lazanjo za jutr,tako da mi ne bo trebu jutr kuhat . Edina a vi boste pa že smrekco postavljal. No lepo jo okraste . Davud in Gal vse naj naj za tini mini rojstne dneve . Aurora mi smo dal osebno že delat,ko je bila stara manj kot en mesec. Smo jo rabili,ker smo šli v Poreč. IZVIRNO SPOROČILO: mixi ojla evo tudi nas , nismo še izbrisane. 25. smo ble v posvetovalnici in mere so take 77 cm, 8350 g in obseg glavice 45 (ob rojstvu 35). drugače mamo vročino ker bomo dobili hkrati 4 zobke zgornje enkice in dvojkice ki nam nikakor ne morejo predret dlesni, je pa zelo pridna in malček sitnari zaradi zamašenega noska.Drugače pa uživamo v novem stanovanju in čakamo internet za katerega bomo mogli plačat 200 evrov. za mere. Pa uživajte v novem stanovanju Grem zdej mal kavč peglat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 30.11.2008 14:31:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tally: Emilija je pa danes kar veliko pojedla Naša je cca 700g+ 2x dojenje, še kar zadovoljivo. Vsak večer se vprašam, le kako bo ju3?? Ja je kr pojedla v primerjavi z včerajšnjim dnem. Zelenjava in mleko ji ne gresta dol . Jaz se tudi vsakič ko ji kaj delam sprašujem koliko bo pojedla in sem potem cela vesela ko kaj poje. Ni kej vsak dan je novo presenečenje naša izbirčnica pa je imela danes na meniju (spet) krompir, pa da ji bo šel bolj v slast, sem ji zmešala od hippa korenček kašico. ni varijante mati, da jaz to pojem . sam korenček ja, ko je bil pa krompir, pa ne. potem je pojedla 1/4 kašice korenja, naprej sem ji pa dala slivo - jo je zmazala kot za stavo. da jo ne kaj zapre Pri nas je bilo na meniju krompir-korenček -bučke, šlo je v želodček 160g pa verjetno bi še sam je mama mal pripravila. Kdo bi vedu koliko bo ona pojedla? O Tally dons pa Emilija spet lepo je . Mi smo pa skuto probal ,sm jo zmešala z jabolkom in je blo mnjamiiiii
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 30.11.2008 14:31:51
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: mixi ojla evo tudi nas , nismo še izbrisane. 25. smo ble v posvetovalnici in mere so take 77 cm, 8350 g in obseg glavice 45 (ob rojstvu 35). drugače mamo vročino ker bomo dobili hkrati 4 zobke zgornje enkice in dvojkice ki nam nikakor ne morejo predret dlesni, je pa zelo pridna in malček sitnari zaradi zamašenega noska.Drugače pa uživamo v novem stanovanju in čakamo internet za katerega bomo mogli plačat 200 evrov. Vi ste pa dolgi . za Kajo. Pa uživajte v novem stanovanju.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 30.11.2008 14:33:17
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tally: Emilija je pa danes kar veliko pojedla Naša je cca 700g+ 2x dojenje, še kar zadovoljivo. Vsak večer se vprašam, le kako bo ju3?? Ja je kr pojedla v primerjavi z včerajšnjim dnem. Zelenjava in mleko ji ne gresta dol . Jaz se tudi vsakič ko ji kaj delam sprašujem koliko bo pojedla in sem potem cela vesela ko kaj poje. Ni kej vsak dan je novo presenečenje naša izbirčnica pa je imela danes na meniju (spet) krompir, pa da ji bo šel bolj v slast, sem ji zmešala od hippa korenček kašico. ni varijante mati, da jaz to pojem . sam korenček ja, ko je bil pa krompir, pa ne. potem je pojedla 1/4 kašice korenja, naprej sem ji pa dala slivo - jo je zmazala kot za stavo. da jo ne kaj zapre Pri nas je bilo na meniju krompir-korenček -bučke, šlo je v želodček 160g pa verjetno bi še sam je mama mal pripravila. Kdo bi vedu koliko bo ona pojedla? O Tally dons pa Emilija spet lepo je . Mi smo pa skuto probal ,sm jo zmešala z jabolkom in je blo mnjamiiiii Jaz sploh ne vem kaj jo včasih daje . za Gajo da je pridno skuto pojedla.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?