|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009
30.11.2008 21:04:16   
Zvezdica
Niia, ja lesene igrače so tud nam full pri srcu. Zdaj bo v city parku spet stojnica - upam, z lesenimi igračami.

Kar se tiče daril imam jast letos full dobro idejo, vsaj meni se zdi, in to je mojim, njegovim sestri moji in njegovi, ter teti, ki smo res skoz skupaj bomo podarili čajnik - tak specialen za eno osebo s skodelico (za vaskega posebej) in zraven bomo dokupili škatle  za piškote in doma naredili piškote in jih dali notri. Sicer nisem nek kuki in najraje podarim bone ampak letos bom pa ustvarjalna, že zarad tamalgauser posted image Piotem bomo naredili skupaj še voščilnice in to je to. Morda nam še kaj pade na pamet, ampak res sem zadovoljna sama s seboj, da ne bodo letos vsi zdolgočaseno gledali kaj imam spet za njih. Res priznam ponavadi so boni od citya. user posted image

Tako, zdaj grem pred tv, ker sem tako otečena, da je za zjokat.

i belive i can fly....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4401
30.11.2008 21:07:53   
ronja
Še najbl mi gre na jetra, k pol pa rodiš pa ti vsi nosijo za prve tri mesece, pa ti po možnosti imaš itaq čist preveč robe

Hm, meni so pa vsi večje nosili, tako da nekatere stvari šele zdaj nosi! Mogoče odvisno od ljudi, ampak res nisem dobila skoraj nič št. 56 ali 62. največ je bilo 68, kar je pa še pri enem letu nosila, če je bil primeren kroj...

zvezdica, ja, ne vem, ne vem... glede na to, kako pogosto ti vabiš tele tvoje radnike... mogoče je pa ka metju vmesuser posted image
Jaz sem v Šparu kupila precej tehle sparki zadev za Ronjo in so se dobro obnesle - pa tudi sicer ne kupujem tam, ampak sva šla enkrat nalašč zato tja (sem videla v reklamiuser posted image ), pajcki so pa res praktiš! midva najino tamalo danes še kar pokonci drživa, da ne bo spet isto kot zadnje dni, ko je šla spat ob 7h, pa se potem zbudila ob 3h! Je pa še čisto dobre volje...

niia, potem se moramo pa res zmenit za Waldorfski sejem. No, pa saj na Miklavževem sejmu oz. tistem božičnem ob Ljubljanici, se tudi vsako leto kaka stojnica z lesom najde... Jaz bom verjetno kupila eno tako veliko težko masivno desko iz lesa za lubija, mu je ful všeč, samo so drage, pa si je še nisva privoščila - zdaj jo bo pa dobil (ker jaz te težke itak ne bom kaj dosti uporabljala, se mi ne bo dalo ven vlečt

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4402
30.11.2008 21:28:13   
Anonimen
zvezdica, tamala je ok. mislim vsajuser posted image tko zgledauser posted image

joj men so tud lesene igračke tko svetovneuser posted image user posted image Ula ma une kocke, k jih kar tko zlagaš pa čez une odprtine k jih tlačišuser posted image pa vlakec pa ene avtomobilčkeuser posted image
so pa TULE fuuuul luštne stvari, če ktero zanimauser posted image

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4403
30.11.2008 21:39:14   
Zvezdica
Ja ulla, te smo mi kupovali, pa še pri enemu. V moji ex službi sem nagovorila tajnice, ekr so one skrbele za to, da so bila darila načeloma lesena in je bila cela firma hvaležnauser posted image . Oz starši in otročkiuser posted image

Grem si nardit čaj, ker mi bo razneslo noge.

Ronja...delavciuser posted image user posted image user posted image user posted image . Bi ti kakega poslikala, pa me bodo zbrisal s foruma. Kakaega matta nalepte pa bom takoj boljše volje.... On me vedno sprav v dobro voljo.

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4404
   [Brisano sporočilo]
30.11.2008 21:45:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4405
1.12.2008 8:18:48   
ronja
Čau, punce!
Da vas malo pozdravim. Včeraj je lubi pekel hobotnico in je celo stanovanje tako smrdelo, da mi je bilo potem za umret slabo in nisem čisto nič moglauser posted image . Ah, ja... Tele pečica zadeve niso glih fajn za moje stanje zdaj - začnejo dišat že predno so narejene, pa se sprostijo žolčni sokovi in potem mi rata slabo, potem ne morem normalno jest, ker mi je slabo, potem mi je pa seveda vedno bolj slabo, pa še vonj v stanovanju in je še hujše... Začaran krog... Ne bova več jedla hobotnice v pečici, dokler bom user posted image !user posted image

Danes grem do svoje os. zdravnice, da ji dam izvide, pa za podaljšat bolniško, ko bo prišel 5.12., pa potrdilo o PDP,... Potem grem pa sproti še v knjigarno po moje knjigce, ki so prišleuser posted image .

Mala se zabava z vrečko za smeti in eno desko za rezanje - hodi po njej... Zdaj veste, zakaj morajo bit močneuser posted image . (jih imava spravljenje zelo blizu tlom - drugje ni placa- in seveda to s pridom izkorišča...)

Neposredna povezava do sporočila: 4406
1.12.2008 8:24:43   
ronja
Sem pa danes jezna! Včeraj sem imela lepo že 64,7 kg, danes pa sem se zredila za 1,2 kili! Kako je to možno v enem dnevu, v katerem niti nisem bogvekaj jedla - sem bila cel dan lačna, ker zjutraj ni bilo mogoče (tamala), potem ni bilo kaj (sem morala počakat, da se kruh speče), potem sem pojedla en kos kruha in kasneje še bučno juho in potem še malo tiste hobotnice in zelenjave, krompirja pa skoraj nič, ker je bil premalo pečen (ja, moj lubi rabi še mal timinga, hehe), pa mi je bilo že itak slabo, po premalo pečenem krompirju bi bilo pa še boljšuser posted image ... No, pa mam 1,2 kili več ko včerajuser posted image grrrruser posted image Lubi me pa sploh ne jemlje resno - mu pojamram zjutri, on pa: "in, se dobro počutiš?" Ma, bi ga nekam pritisnila - ne, nič se dobro ne počutim s skor 66imi kilami - tok jih še v življenju nikoli nisem mela! Bučman! Sej pol se mi je mal opraviču, ko sem ga najurilauser posted image . Mal heca mora bit, samo res mi gre na živce - do 17.1. je še kar nekaj časa, pa še prazniki so in takrat gre že brez user posted image kaka kilca gor... jaz pa ne bi bila rada ko user posted image -->user posted image , ker se mi ne da potem hujšat! pa na živce mi gre, če se zredim takrat, ko res nič ne jem - niti nobene čokolade ali napolitank (ker sem vse že prej zmazala, ni nič ostalo, heheuser posted image ) Se mi zdi neferuser posted image .

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 4407
1.12.2008 9:11:13   
Zvezdica
Morgen

Pa to ne moreš verjet, nevihtauser posted image
Še dobr da vem, da je december-

Najprej enauser posted image za boljši začetek dneva, potem pa vsem skup en lep nevihtni pozdravček.

Grem tole bombo v fletu zrihta, ker mam res adijo razmetano. Valjda če je vse na pol narejeno.

Ronja, kg te sekirajo....nehaj, meni teža niha tudi do 4 kg pa se nič ne sekiram. Sej gre pol samo dol, če praviš da športaš in zdravo ješ, ne vem zakaj bi morala hujšat... Vse se zrihta, pr dveh user posted image user posted image boš fit v trenutku.

Grem sem dobila obisk...čav

i belive i can fly....

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 4408
1.12.2008 9:26:25   
ronja
zvezdica, evo, zate:
http://upload.moldova.org/movie/2006/aug/mattew_mcConaughey.jpg
Ne znam prilepit slikce - kako to narediš? Ta slika je že na netu - samo zdaj bo prilepil samo url naslov - če pa hočem skopirat sliko,l pa noče prilepit... to bi morali poenostavit za take trote kot sem jazuser posted image

Kile pa - hm, jaz nisem navajena, da bi mi glih 4 kg nihalo sem pa tja, navadno pol kile, ped m. kila, ker je pač voda in ta gre tudi ven v tistem tednu m. Ampak tole mi pa ni všeč, ker nisem mela še nikoli v življenju toliko kg, pa ne bi rada, da mi kaj preveč ostaja, ker še nikoli nisem hujšala in me je malo strah, kako to izgleda - ker vsi pravijo, da je grozno... niti se ne bi vedela, kje lotit, ne poznam nobene diete, razen tiste za železo (zdravniška), ki p ani namenjena hujšanju...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4409
   [Brisano sporočilo]
1.12.2008 9:36:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4410
1.12.2008 9:41:39   
sonček33
Ronja, ne sekiraj se no...dej prilepi eno svojo sliko, pa da te me vidmo in povemo, da si čist ok user posted image user posted image

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

Neposredna povezava do sporočila: 4411
   [Brisano sporočilo]
1.12.2008 9:53:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 4412
   [Brisano sporočilo]
1.12.2008 10:16:26   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4413
1.12.2008 10:28:36   
ronja
Dobra si, da sploh ješ hobotnico, meni je zdaj v sploh ne bi pasalo jest.

Saj je meni tudi niuser posted image - samo, saj veš, ko prinese lubi to ves srečen iz službe, mu tudi ne moreš rečt, da naj gre nekam s svojimi morskimi živalmiuser posted image . Ampak kuhat je pa nisem hotela, je on to narediluser posted image .
Moje spanje je tako kot tvoje, za vsak drek se zbudim in ne morem zaspat nazaj, ampak je bilo že pri Ronji tako - očitno hormoni poskrbijo, da postanemo bolj čuječe in pazljive, pa še malo se pripravljamo na to, kako bo potemuser posted image .

Vse, ki imate ta teden pregled, vam želim vse najnaj!

niia, hehe, saj ti si me že videlauser posted image . Sicer sem se pa pripravljena naučit, samo ne vem točno, kaj moram kliknit... kje je link za vstavljanje povezav? Tista zemlja v vrstici zgoraj (dodaj povezavo?) Bom se malo igrala, pa probavala.

Neposredna povezava do sporočila: 4414
1.12.2008 10:30:35   
khurde
Dobro jutro!!!

Da se malo pohvalim ... sem ravno vstala user posted image . Imam faks ob ponedeljkih od sredine novembra naprej samo na dva tedna in sem si privoščila en ornk počitek. Sicer me je moj zbudil ponoči ob treh, ker ni mogel spati in je vstal s postelje kot en manjši tornado, pa sem potem brala do štirih, drugače pa je bila noč super, heh.

Ronja, spraševala si za šolo, imam napisanih par predavanj za december, ker mi falijo štiri predavanja, ki jih nisva opravila novembra, tudi psiholog. In to predavanje bo v sredo, 17. 12., ob 16:00 in pa ob 18:15, jutranjega termina od 9:00 ni (tudi novembra ni bilo za psihologa).

Jaz imam že ene 15 kg več, pa se niti ne sekiram, ker vem, da ne pojem toliko, da bi se lahko res toliko redila, tako da računam na nekaj ekstra vode v telesu (tolažba, jaja), pa že med menstro mi itak lahko pokaže tudi do 3 kg več. Ti boš imela pa itak še več dela kot me, prvorodke, tako da bo šlo dol en-dva-tri.

Men so tudi všeč te lesene igrače, Ula, hvala za link. Sem enkrat delala nekaj malega v enem zavodu z malo posebnimi otroci in so delali po programu Montessori, pa so imel ful lesa.

Zvezdica, upam, da ti čimprej vse zrihtajo ... jaz moram danes še balkon malo pospravit, ker so nehali ostrešje z dilcam zabijat in je polno žaganja, pa še kak stiropor se najde, pa ravno ko so nehal je snežit začel, tako da prej ni bilo možno. In potem imava enega maca, ki vse to, če ne na tacah, pa na repu not prinese. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4415
1.12.2008 10:31:33   
ronja
No, ni ratalo...

< Sporočilo je popravil ronja -- 1.12.2008 10:41:21 >

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 4416
   [Brisano sporočilo]
1.12.2008 10:38:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4417
1.12.2008 10:44:44   
ronja
khurde, hvala za info, pridem na to predavanje, se vidiva tam, torejuser posted image Psihologinja je vedno pop., dop. ma preveč dela s pacientkamiuser posted image .

Mene sta danes tamalidve čisto ubili - Ronja je tečna, ker se zadnje čase zbuja ob 3h ponoči in se ne naspi, Lejla pa poskrbi, da mi je slabo in kombinacija je ubitačna!!!

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 4418
   [Brisano sporočilo]
1.12.2008 10:48:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4419
1.12.2008 11:06:07   
ronja
Ok, vem, da sem butasta, ampak če ne prašam, bom taka ostala:
kje na tipkovnici dobiš oglati oklepaj?

Drugo: prej sem dala url v tisto povezavo od zemljice, pa je samo vse skup napisal... Zakaj je sploh treba dat zemljico - če normalno popam link, potem ga samo copy-paste?

no, grem probat...

Neposredna povezava do sporočila: 4420
1.12.2008 11:10:25   
uršika***
Živijo!!

Niia ko sem videla tisto lepo slikico s čokolado sem takoj odvihrala v kuhinjo in si pripravila kakav. Njamiuser posted image
Ma saj jaz tudi nisem ravno nek genij na računalniku, samo potrudim se za takšne stvari, ki me zanimajo. Če kaj ne znam pa si pokličem sosedovo tamalo, ki obvlada-1.letnik srednje- saj veš, kako so zdaj tej otroc- računalnik obvladajo že v plenicah- skoruser posted image . Drugače pa imava za filme dol vlečt BitComet, za muziko(to je moje delouser posted image ) pa eMule. Mi je všeč, ker je ful na simpl, tudi za takšne loleke kot sem jazuser posted image . Kar poizkusi, boš videla da ni težko. Pa saj ti pa res obvladaš - tole urejanje seznamčka, pa stalno nam take lepe slikice lepiš, da se nam sline cedijouser posted image Full lep seznamček imamouser posted image user posted image user posted image user posted image

Ronja: si se mi kar zasmilila- meni tudi nebi bil všeč vonj po hobotniciuser posted image user posted image -smo imeli pa včeraj tudi podobno kosilo, samo da smo imeli lignje- nekaj ocvrtih, nekaj polnjenih na žaruuser posted image , pa sem se kar potrudila in nevohalauser posted image , okus mi je bil pa všeč. Aja, pa ne seri no s kg. Saj veš kako je Ulla enkrat napisala: zdaj smo noseče in imamo pravico bit debele in tečne!!!! Sploh pa ti s svojimi 66 kg ne moreš bit debela. Zato si to izbij iz glave in verjemi, da ko boš rodila boš čez par mesecev takšna kot si bila. Sploh pa, ker si tak živček, pa še dve živčici boš imela za rihtatuser posted image . Dont wory, be happyuser posted image user posted image user posted image
Ah, ma saj jaz tudi nisem ne vem kako verna, mi je pa fajn za božič pa veliko noč, ko barvamo jajčke, pša jaslice...da si daš mal duška in lahko kaj ustvarjaš, pa neko pričakovanje jeuser posted image
Tvoj Ex je pa potem tak kot mi2. Tudi vedno letava za tem snegom kot dva norca. Samo letos še nisva nikamor šlauser posted image , čakamo, da tudi pri nas zapadeuser posted image

Tudi moje spanje je podobno vašem- najprej ne morem zaspat, vroče mi je non stop, radiatorji so vsi ugasnjeni, preluftano je, meni pa še kar vroče. Potem se pa stisnem k lubiju, ki je tko fino mrzel, da se kar treseuser posted image user posted image user posted image . Božček. Upam, da se ne bo prehladil zaradi meneuser posted image . Ko se spravljam spat pa začne naš korenjak Alen svojo boksanje in brcanje, da me kar premetava po postelji. Ponoči enkrat lulat, pa obračam se non stop, ko takšen odojek na ražnjuuser posted image - in to seveda čisto počasi in s stokanjem, da bolečin v kolkih sploh ne omenjam. Spijem pa zdaj po 2 magnezija na dan, pa od zadnjič ni bilo več krčauser posted image user posted image user posted image user posted image . Zjutraj imam pa rjuho čist nagužvano in zmečkanouser posted image

Zvezdica a imaš ti tudi tako vroče noge, ko so otečene? Moje kar žarijouser posted image

No, sem se spet zasedela tukaj. Moram it malo spucat kopalnico. Ne vem kaj je delal moj lubi včeraj zvečer- je pa celo ogledalo zamazano od paste ali pene za britje,nimam pojmauser posted image
Se tipkamo, papa

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 4421
1.12.2008 11:13:47   
ronja
[img]http://www.craftster.org/pictures/showphoto.php?photo=123620&ppuser=125668[/img]
Evo, tole je Ronja na svoji dekici, ki sem jo naredila dobesedno med njenim porodom oz. med popadki... Če bo seveda zadeva delala...

< Sporočilo je popravil ronja -- 1.12.2008 11:16:07 >

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 4422
1.12.2008 11:14:02   
uršika***
O, vidim, da imaš inštrukcije Niiauser posted image user posted image user posted image
Bom še jaz poizkusla tole.

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 4423
1.12.2008 11:15:33   
uršika***
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mislim, da ti ni uspelo, Ronja

Neposredna povezava do sporočila: 4424
1.12.2008 11:18:50   
ronja
Hehe, dej bit pametna, uršikauser posted image

niia,
kot je že uršika ugotovila - meni tole ne rata... No, še 1x probam, pol pa rabim nadaljne inštrukcije...
[img]http://www.craftster.org/pictures/showphoto.php?photo=136986&ppuser=125668[/img]
To je ena druga slikca, Ronja v oblekci, ki sem jo naredila zato, da bo lepa za k babiciuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?