uršika***
|
Živijo!! Niia ko sem videla tisto lepo slikico s čokolado sem takoj odvihrala v kuhinjo in si pripravila kakav. Njami Ma saj jaz tudi nisem ravno nek genij na računalniku, samo potrudim se za takšne stvari, ki me zanimajo. Če kaj ne znam pa si pokličem sosedovo tamalo, ki obvlada-1.letnik srednje- saj veš, kako so zdaj tej otroc- računalnik obvladajo že v plenicah- skor . Drugače pa imava za filme dol vlečt BitComet, za muziko(to je moje delo ) pa eMule. Mi je všeč, ker je ful na simpl, tudi za takšne loleke kot sem jaz . Kar poizkusi, boš videla da ni težko. Pa saj ti pa res obvladaš - tole urejanje seznamčka, pa stalno nam take lepe slikice lepiš, da se nam sline cedijo Full lep seznamček imamo Ronja: si se mi kar zasmilila- meni tudi nebi bil všeč vonj po hobotnici -smo imeli pa včeraj tudi podobno kosilo, samo da smo imeli lignje- nekaj ocvrtih, nekaj polnjenih na žaru , pa sem se kar potrudila in nevohala , okus mi je bil pa všeč. Aja, pa ne seri no s kg. Saj veš kako je Ulla enkrat napisala: zdaj smo noseče in imamo pravico bit debele in tečne!!!! Sploh pa ti s svojimi 66 kg ne moreš bit debela. Zato si to izbij iz glave in verjemi, da ko boš rodila boš čez par mesecev takšna kot si bila. Sploh pa, ker si tak živček, pa še dve živčici boš imela za rihtat . Dont wory, be happy Ah, ma saj jaz tudi nisem ne vem kako verna, mi je pa fajn za božič pa veliko noč, ko barvamo jajčke, pša jaslice...da si daš mal duška in lahko kaj ustvarjaš, pa neko pričakovanje je Tvoj Ex je pa potem tak kot mi2. Tudi vedno letava za tem snegom kot dva norca. Samo letos še nisva nikamor šla , čakamo, da tudi pri nas zapade Tudi moje spanje je podobno vašem- najprej ne morem zaspat, vroče mi je non stop, radiatorji so vsi ugasnjeni, preluftano je, meni pa še kar vroče. Potem se pa stisnem k lubiju, ki je tko fino mrzel, da se kar trese . Božček. Upam, da se ne bo prehladil zaradi mene . Ko se spravljam spat pa začne naš korenjak Alen svojo boksanje in brcanje, da me kar premetava po postelji. Ponoči enkrat lulat, pa obračam se non stop, ko takšen odojek na ražnju - in to seveda čisto počasi in s stokanjem, da bolečin v kolkih sploh ne omenjam. Spijem pa zdaj po 2 magnezija na dan, pa od zadnjič ni bilo več krča . Zjutraj imam pa rjuho čist nagužvano in zmečkano Zvezdica a imaš ti tudi tako vroče noge, ko so otečene? Moje kar žarijo No, sem se spet zasedela tukaj. Moram it malo spucat kopalnico. Ne vem kaj je delal moj lubi včeraj zvečer- je pa celo ogledalo zamazano od paste ali pene za britje,nimam pojma Se tipkamo, papa
|