|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009
29.11.2008 22:44:59   
Anonimen
nism nč brala....sam povedat sm pršla da grem spatuser posted image k vem da vas vse to blazno zanimauser posted image

nočko...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4376
   [Brisano sporočilo]
29.11.2008 23:10:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4377
30.11.2008 9:02:30   
Zvezdica
Ojla

Jast pa pravim dobro jutro. Tukaj je še ena obvezna jutranja.

Grem mal sta,malim gledat risanke... ja to vas čaka. Pol pa razmišljat kaj za kosilo, danes se mi prav nič ne da kuhat.

i belive i can fly....

Neposredna povezava do sporočila: 4378
   [Brisano sporočilo]
30.11.2008 13:52:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4379
30.11.2008 14:08:07   
ronja
Men pa niso delal testa za nosečniško sladkorno. Kako pa veš, oz.sumiš, da jo imaš?

g. te da na ta pregled, če je veliko tveganje, torej če imaš v ožji družini sladkorno (pri meni sta jo imela babica in dedek in stric) ali si pretežka ali se pojavijo kaki znaki (si ful žejna, te peče, ko lulaš, je dete preveliko oz. prehitro raste...)

jaz sem mela do konca preglede pri svoji g., ko je šla na dopust, pa pri eni drugi v istem zd. V p. te napotijo šele, če je kaj narobe, vsaj v Lj. je tako. Ali pa če se kaj začne dogajat, sevedauser posted image . Ponekod pa že na PDP delajo pregled plodovnice, v Lj. te pustijo pri miru, dokler se ne začne dogajat, predvidnoma.

khurde, edino, kar je problem pri nosečniškem diabetesu (poleg možnega prezgodnjega poroda ali težjega poroda, če pač na rok rojevaš velikanauser posted image ), je to, da ima otrok, čigar mama se v user posted image ni pazila, pa je imela nosečniški diabetes, večje nagnjenje, torej da je več šans, da kdaj kasneje faše sladkorno. ni pa nujno in če mama pazi na prehrano v user posted image , potem nima nič večjih možnosti.

Ronja ja mamo povišane levkocite v krvi, ne pa v urinu

mima, jaz sem jih imela pri ronji ves čas - res sem bila pa tudi bolana - ampak jaz sem jih imela v krvi IN v urinu, pa so to lepo pripisovali user posted image , oboje, moja g. in velecenjeni Pušenjak. Pa so bili ornk povišani, ampak po njegovo je bilo to od user posted image .

Danes sem skuhala spet bučno juho, da malo pocartam lubija (jo obožuje)user posted image . Zdaj pa bojo hobotnice, jih je prineseluser posted image , verjetno kar v voku, skuhala sva jih že včeraj, danes pa še popečemo z zelenjavico... njami! Pa obvezno nekaj sladkega za čezuser posted image , hehe, glede na to, da smemuser posted image .

urša, no, fino, vidiš, za kaj vse je ta forum doberuser posted image . ja, res ni problem, tudi naši user posted image so ljudje - in imajo različne dneve, včasih se jim pač ne da ničuser posted image , saj mamo tudi mi kdaj kak tak dan, heheuser posted image . NO, mene danes moja ljuba Lejla tako boksa v jajčnik, da me vsakič kar dvigne... To pa res zaboli!

zvezdica, zdaj si pa ti meni že mal sumljiva s temi svojimi delavci... se mi zdi, da maš strašno veselje s tem, da ti skoz eni moški hodijouser posted image .
Za sneg se pa mi zdaj jezimo, ker ga je tako lepo napadlo več kot 10 cm v Lj, zdaj ga bo pa ta dež vsega pobraluser posted image .

Tudi jaz ne bom šla še 1x v MŠ, sem šla lani v dve, hehe, bo zadoščalo, pa pozabit tudi nisem mela časa. Bi pa šla na predavanje od psihologinje, da jo malo povprašam glede tega ljubosumja (kako naredit, da ga ni). A mogoče katera hodi v Lj. p. na MŠ - mi lahko prosim, pogleda, kdaj je psihologinja?

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu pikapoka2)
Neposredna povezava do sporočila: 4380
   [Brisano sporočilo]
30.11.2008 14:30:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4381
30.11.2008 14:45:15   
ronja
niia, ja, na Silo je treba prit dop.! Že ob 12h se stvar kar malo izteka, veliko zanimivega je že pokupljenega in ostane samo še šara... Mi2 sva vsako leto prišla prepozno (včasih so še bolj zgodaj začeli), no letos pa sva prišli z mami ob 10h in še niso niti odprli, so zamujali ene 5 min. Mami je mal nergala, se ji ni dalo čakat, pa ona sovraži sejme - ampak saj ji ni bilo treba it - sem jo vprašala, pa če če, ok, če ne, pa tudi ok, bi jo pa drugje odložila, pa šla sama. No, sva pa čisto na hitrco pogledali, ker je bila taka gužva.
Ljubljana ponoči pred prazniki je pa res lepa! Nama je bilo vedno lepo se sprehajat - sploh se vedno spomniva, kako je bilo, ko sva si rihtala tu stanovanje, pa cel dan delala na njem, potem pa zvečer šla do najinega kebaba na nazorjevi in si privoščila vsak en kebab in potem nazaj... Je bilo ful romantičnouser posted image No, saj je še zdaj, samo da se zdaj nekdo skoz zraven oglaša, pa ga je treba zadekat, pa se noeč več vozit, pa pade rokavička.... hehe.user posted image

jaz sem mela včeraj maratonski dan, spat sem šla ob 1h ponoči, vstala sem že ob 3:30, ker nisem mogla spat, ker mala ni spala, če me ni brcala... Jaz sem bila pa še žejna in slabo mi je bilo in potem sem kar vstala, kaj pa sem hotela... No, potem je kmalu vstala še tamala, pa potem še lubi (čeprav sem hotela, da bi spal in se spočil), ampak je mala rogovilila in je vstal, pa mi šel avto spucatuser posted image , pa odnesel tamalo dol...
No, potem sem odpeljala Ronjo k tašči, tam opraskala avto (prvič), ampak se nisem nič sekirala, boljše večkrat po malo kot pa enkrat fejst nesreča, si jaz vedno rečem, sploh ej pa user posted image v 9. mesecu, ki niso celo noč spale in folgajo eno razbojnico od 16 meseci, dovoljeno vseuser posted image . potem sem šla po mami, sva šli v Tosamo in nakupili vse potrebno:
- vložke:vir 80 (4 pakete) in vir Nature (5 paketov), ker nekaj mi jih je še od prejšnjič ostalo (mela sem kar dolgo čiščo - 4 tedne, tako da me je mami za vsak slučaj založila, da mam lahko še enega, po mojeuser posted image ) in za kasneje še dva paketa navadnih s krilci sensitive
- prsne blazinice 1 paket (tudi še mam 1 paket in še par, ki mi jih je dala ena kolegica), sicer pa itak uporabljam pralne, ampak teh niso imeli
- zaščitne podloge za jogi in sicer 2 veliki 70x140 za Ronjino bodočo posteljico (za to 60x120 že imava dve podlogi - je fajn met dve, da lahko prepereš...), pa še eno malo 50x70 za zibko, pri Ronji nisva imela, amapk ni bilo panike, ekr je bilo poletje, pa se vse hitro posuši, zdaj pa bi rajši imela nekaj spodaj...
- tetra tkanino - 5m, da bom naredila kake pleničke (te, krojene)
- prekrivne hlačke - 2 Racmanke, ene Small za Lejlo, druge Medium, ki bojo mogoče še Ronji prav in ene od druge firme Large za Ronjo - madona so drage! Sem namreč naredila ene iz neke nepremočjlive tkanine, pa je počasi ratala premočljivauser posted image . Upam,d a te ne bojo. Sicer pa se volnene super obnesejo, samo poleti mi je nekak ni za v volno oblačit...
- baby krpice - 40x40, ker je to res praktiš, jih ni nikoli prevečuser posted image
- cel pok (16 škatel) celuloznih krpic za umivanje, ker so res najboljše, ker so najmehkejše za umivat tisto ultra nežno kožico. Se pa lahko uporabljajo tudi kot podloga za plenice (pralne, seveda)
- 3 paketke vatiranih krpic za umivanje
- baby vato - 1 pakiranje
- 1 majhno povijalno plenico, če bi bilo potrebno široko povijanje, da mam za mušter, kakšna mora bit velikost
- vatirane palčke - normlane
- vatirane palčke za otroke (to ni za Lejlo, ker dojenčku ne smeš z ničemer not štorat, je pa praktično za Ronjo, ki je že večja)
- zloženci - 1 škatla
- plenice (78 kosov)
- mami je kupila še eno vrečo povojev in pa vrtex tkanino za rože, da ne zmrznejo , pa še par malenkosti (ala vatirane palčke, itd...)
Vse skup je bilo 190 E, pa računajte, da so prekrivne hlačke res drage (14,2E small in medium in 20,83 tiste od druge firme - drug kroj, pa pok plenic je bil tudi 15 E - samo jih je veliko not -78)

NO, to je poročilo iz Tosame. Potem sva šli na ta sejem Sila, kupili sicer samo 2 malenkosti (ona ene lesene žlice in vilice za mešat solato - oz. dvoje, ene zase, ene za prijateljico, jaz pa setek lesenih miniaturnih kuhinjskih pripomočkov, da bom naredila kuharčke iz blaga, ki bojo to držali v rokah in dala za darila).

potem sva šli v BTC, najprej vsaka po svoje, jaz v Baby center, kjer sem nakupila darila za mojo malo razbojnico: za Miklavža (set metla in metlica in smetišnica, lubiju je bilo ful všeč, ko sem prinesla domu, moje pobožne želje so seveda, da bi mi potem pustila mojo metlo za 5 min. v rokahuser posted image ), za dedka Mraza bo dobila leseno kuhinjo in en set posodic, da bo mogoče kdaj blagovolila zraven "kuhat", ko bom jaz kuhalauser posted image in mi bo dala mir, hehe), potem pa še darilo, ki ga bo Lejla prinesla (poleg knjigice, seveda, to sem že na sejmu kupila; no, zdaj pa še prstne barve), pa še eno darilce za vsak slučaj, če bo kdaj kaj ali pa kar tako: to je pa ena taka igrica, kjer loviš lesene ribice z magnetkom na palčki. poleg tega sem kupila še plenične predloge, ker jih bom za lejlo rabila (za Ronjo ni problem, ker kaka na kahlico). ulla, a te od Popolinota, ki piše, da so razgradljive, lahko daš v wc? Ker onih drugih ne smeš... katere imaš ti - daj, pliz poglej.
No, mami pa je medtem šla po svoje zadeve in pa v mulerja in nam kupila 8 paketov plenic! Obeh velikosti, za Lejlo in za Ronjo. Ful lepo, zdaj smo res preskrbljeni, hehe. Vmes sem jaz letala še okoli in iskala Veletekstil, da bi kupila tiste živali za pod vrata/okna, da ni prepiha. Ko sem ga končno našla, pa seveda niso več meli tega, so že vse razprodaliuser posted image . Sem pa vmes kupila še meter ful luštnega blaga, ki sem ga ravno videla v moji ljubi štacunci z blagom (pa sem se trudila, da sploh en bi gledala, ampak ta me je res kar klicaluser posted image , je pa res ful luškan! Itak da otroški...)

Potem sem klicala taščo, kako se imajo, če naj pridem po tamalo ali jo pustim še eno uro tam - odgovori itak da naj jo pustimuser posted image , ok, meni je prav, hehe, sem šla še na Waldorfski sejem. No, ko sem bila tam, mi je bilo pa kar malo žal, da nismo vsi 3je. Ker bi bilo tudi za Ronjo zanimivo, so meli ful za otroke naštimano... samo jaz je ne bi mogla nosit po stopnicah, p alovit tam okoli, bi moral bit lubi zraven. No, lubi je medtem doma spančkal, 6 ur, hehe.

Še sreča, sicer ne vem, kako bi midva današnjo noč sfolgala, ko so se gospodična spomnili ob 3h ponoči vstati! Pri tašči je ful malo spala in potem je vedno ponoči kriza - je bilo že včeraj isto... pa neke flekce je dobila po nogah in jo mogoče to srbiuser posted image - sicer jih ma že par dni, pa zdaj je boljše, amapk mogoče vseeno, ne vem... No, zdaj oba čorita stisnjena na postelji, sta ful srčkana!

Neposredna povezava do sporočila: 4382
30.11.2008 14:51:06   
ronja
Sem bila v tosami, to, kar sem napisala, ti lahko povem točne cene, ene so prav smešne - recimo 1 m tetra tkanine stane 1,24 E! Za ostalo ne bom vedela natančnih cen, ampak po občutku bi rekla, da se splača.
Oblekice mogoče niso glih tako poceni kot v kakem Kiku - po reklamah sodeč, ampak so pa res kvalitetne - midva sva te po 100x preprala, pa so še vedno lepe barve, šivi so kvalitetni,... se vidi, da je šivano v Sloveniji, ne na Kitajskem... Pa tudi kroji, ne, vem, drugače je krojeno in to igra ful veliko vlogo, kako doglo bo otrok nekaj lahk onosil - nekatere  od teh cotk je Ronja nosila še pred pol leta, pa recimo že skoraj od začetka - kakšne so pa tako smotano krojene, da jih obleče 2x, pa je nekje premajhno...
Tako da zdaj mi je kar malo žal, da nisem še kakih cotk kupila... Ampak nisem hotela glih izkoriščat mami, pa tudi še ne vem, koliko sploh imam in kaj vse rabim... Nimam občutka, kakor se to hecno sliši, ker je bila pač Ronja julijska in ji ni nič manjkalo, ampak je bila skoz v bodijih s kratkimi rokavi ali pa v kakih poletnih pajacih in to zdaj ne bo uporabno, ker so brez rokavov in hlačnic... Takrat je bilo pa tako vroče, da bi jo v čem drugem skurila... Moram malo pregledat, prebrat, oprat... pa če bo treba dokupit ali sešit, če bom imela čas in če ne bom imela zasedene svoje šivalne sobe (kot recimo zdaj, se mi oba zbudiata, da začnem zdaj divje šivatuser posted image ).

Neposredna povezava do sporočila: 4383
   [Brisano sporočilo]
30.11.2008 15:25:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4384
30.11.2008 16:05:58   
ronja
Ja, njihovi bodiji in hlačke s stopalci so super! fajn kroj, pa mehki, poglej malo, če ti bo kak všeč. Pa spisek si prej naredi, sicer so pa prodajalke res super prijazne in znajo svetovat in ti bojo tuid same povedale, če boš želela, kaj bi še mogoče rabila...
ja, Waldorfski sejem je res narejen za otroke, ful simpatično vse skupaj, pa tuid dobiš kako dobro idejo. Tam sem kupila eno leseno mucko na koleščkih, ki jo vleče mala za špagico okoli. To je super za otroke, ki so ravno začeli hodit, baje ful radi vlečejo te stvari za sabo. No, ronji je všečuser posted image . Bila je pa 4 E, če pomisliš, kaj dobiš za ta denar v kakem BC, se mi  zdi, da je kar poceni... Pa vse je v gl. iz naravnih materialov, veliko je bilo iz volnene preje, pa nekaj lesenih zadev,... In še ves denar gre za otroke iz indije, pa še nekih drugih bogih držav..., tako da človek res nima slabe vesti kaj zapravit tamuser posted image . Lahko gremo drugo leto vse januarčice skup, hehe.

Neposredna povezava do sporočila: 4385
   [Brisano sporočilo]
30.11.2008 16:27:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4386
30.11.2008 17:35:36   
uršika***
Dober dan. Se včeraj nisem mogla javit, smo imeli polno hišo obiskovuser posted image

Danes je pa tako dolgočasen dan- dež pada, megla je, no sedaj je pa že tako tema.
Je moj brat pri nama in gledamo že 3 film. Prej smo gledali komedije, pa grozljivko, zdaj pa imata neko akcijo, pa sem se rajš umaknila, ker ne maram tega streljanja, pa avtov, pa fajtanjauser posted image
Si bom pa naredila en fajn CD božično novoletnih pesmi- samih najboljših, pa sem razmišljala, da bi lahko dala takšen CD tudi za božična darila. Kako se pa vam zdi? Ravno zdaj vlečem dol full pesmi, pa albumov in poslušam Do they know its christmas time...lalalalalalauser posted image  Sem že čist noter padla.

Potem ste bile samo tri na srečanju? Ja, meni je tudi zelo žal, da nisem mogla pridet, je pa najbrž boljše tako, če so bile res ceste tako grde, kot pravite.

Last christmas i gave you my heart......lalalauser posted image

Komaj čakam na torek, ko imam pregled, da spet vidim našega Alena. Je bil pa zdajle tri dni tako živahen, da me je že vse bolelo. Pa včeraj sem spet skup zlezla in me je malo strah, da ni kaj narobe s krvjo.
Ah, našega tamalga je spet ena bejba klicala in je šel. Sem se že čudila, da je do zdaj zdržal doma-to ni v njegovi navadiuser posted image

Ronja vidim, da ti kar veselo uživašuser posted image  Ampak ne pretiravaj. Saj veš. Naj bo Lejla na toplem in varnem območju še nekaj časauser posted image . Zdaj se bodo začeli božični sejmiuser posted image user posted image user posted image . Moram jaz tudi it nekam, drugače se mi bo zmešalo. Lani smo bili v Salzburgu in je bilo noro lepouser posted image . Jaz sem pa zimski otrok in imam rajši zimo kot poletje- vsem se zdi to ful čudno, ampak jaz imam rada sneg in komaj čakam, da dobimo bebiko, da se bom lahko spet igrala zunaj na snegu- če ga bo kaj , sevedauser posted image user posted image

lp

Neposredna povezava do sporočila: 4387
30.11.2008 17:35:48   
lunica12
Zivijo punce.....Vem da sem smotano ker se tako redko javlam,ampak obljubim da bom zdaj bolj pridna....

In kako ste kaj?Meni je tako dolgcas.

Zadnje case imam tako cuden obcutek v trebuhu.Ponoci me tako medenica boli in pa tu pa tam imam pekoc obcutek v levem spodnjem delu trebuha...Ne vem tako cudno je.Ali ima katera kaksne podobne izkusnje?Mislite da je to normalno?Sem pa zdaj v 33 tednu nosecnosti.

Drugace vam pa sporocam da sem kupla vozicek tako da imam zdaj ze vse za bebiko,razen kozmetika pa te stvari mi se manjkajo.

15.1.2009 se nama je pridruzila Anina :)

Neposredna povezava do sporočila: 4388
30.11.2008 17:39:44   
lunica12
Ursika meni se zdi to prav fajn darilo.Se mores kr potrudit za take stvari.Snega pa js ne maram kaj prevec ceprav je pa pozimi tako lepo vzdusje ko je vse tako belo pa v luckahuser posted image Tako romanticno,potem pa se pride postavljanje smrekice pa darilauser posted image

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 4389
30.11.2008 19:05:55   
Anonimen
ronja predloge mam jst une na roli, sem jih prek neta kupila, sam se ne spomnem al od racmana al od štorkljeuser posted image so pa razgradljive in jih lohk v wc vržem...čak....evo TOLE...

lunica nič bat, to je vse normalnouser posted image te zna še kej doletet, preden prideš do koncauser posted image

pri nas smo boljše, tamala zgleda da je zdravauser posted image bomo vidl....jst sem tudi ok, mam zgleda res kljub vsemu fajn imunski sistem, ker me take stvari ne dodelajo preveč n ne trajajo dolgouser posted image lubi je pa druga pesem, njega pa vse čist dotolče, je zgleda res čist neodporenuser posted image revež...

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4390
30.11.2008 19:08:37   
lunica12
Sem ze cist user posted image ,ko nobene ni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4391
30.11.2008 19:09:06   
ronja
hehe, uršika, saj veš, kako sva midva z božičem, dva ateista na kupu... Bova baje slavila Newtnovo rojstvouser posted image . No, letos bo vsekakor žurka za božič, ker bo ravno 3 tedne pred PDPuser posted image ...
Cd kompilacija je lahko ful lepo darilo, če poznaš obdarovančev okus.
Mene je za sneg in posledično zimo navdušil bivši fant (sicer hecno, tudi rojen poleti - v bistvu na Ronjin rduser posted image ), ker je bil tak otrok glede tega - mel je ful rad sneg in vedno sva ga šla gledat in se valjat po snegu, čim je kje v Slo. zapadel - navadno je najprej na Vršiču in sva se potem peljala tja sredi noči, da je vidu svoj sneguser posted image . Simpatično. Mam pa vseeno še vedno rajši vročino in morje, heheuser posted image .

lunica, ja, če ti je dolgčas, pa se večkrat tu oglasi, nam ni nikoli dolgčas, a ne, punce?user posted image Glede bolečine - če izgine, potem ni problem - če bi pa fuuuul bolelo in ne bi hotelo nehat, ampak bi bolelo vedno bolj, potem je treba k zdravniku. Ampak takrat res ful boli, ne samo da špika ipd...

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 4392
30.11.2008 19:11:36   
ronja
ulla, a ti si potem vse to prek neta kupovala oz. še vedno prek neta to kupuješ? Jaz sem kupila ene na roli, ampak so od Popolinota. piše, da so razgradljive, ne piše pa izrecno, da lahko vržeš v wc. Zato sprašujem, da ne bi kaj zasvinjala...
Jaz sem sicer zelo odporna - hitro prebolim, pa navadno vse stoje, ampak v user posted image me pa vse podere in se težko poberem - verjetno ker pač ne odležimuser posted image . Ampak vsekakor traja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4393
30.11.2008 19:20:02   
Anonimen
ronja ja, jst sm jih kar prek neta naročila....ne vem za te od popolinota, bom pogledla...zdej če so razgradljive, je po moje okuser posted image glede na to da je sam papir( no, te moje so kot mal bolj kompakten wc papir, sem pa enkrat ene kupla, k so ble cele plastične, kt une cunje za prah...pa to me noben ne prepriča da je razgradljivouser posted image )

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4394
30.11.2008 19:21:49   
Anonimen
kok se pa prov napiše ta popolinouser posted image k mi stric gugl nič vn ne vržeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4395
30.11.2008 19:28:59   
lunica12
Ja ronja obljubim da se bom veckrat oglasilauser posted image Ja js upam da res ni to kaj hujsega.Pregled mam pa 11.12 tak da komaj cakam da bo ta dan prisel.

Drugace mam pa js tudi rajsi poletje.Zdaj se posebi upam da bo cimprej tolk toplo da se bomo lahko zacele z bebeki sprehajat vzunaj.Js sem ze cisto navdusena in skos neki slatam vozicek pa gledam pa urejamuser posted image Se moj samo cudi.Vem da sem ful not padla.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 4396
30.11.2008 20:31:34   
Zvezdica
ola bejbike user posted image

Ronja, te moji delavci niso nč po mojmu okusuuser posted image user posted image user posted image . Če bi zgledal k matthew mcconaughey.. tkole pa bl žalost vešuser posted image
Pridna, si vse nakupila v tosami.

Jast sem usput kupovala, zdaj moram za tamalga še vse nakupit, sicer imam že veliko ampak št 56 imam samo 2x bodi k se cel odpira, pa 2x žabice s stopalkami, pa enkrat plišast pajacek, pa ene kulske šiserjeve hlačke, ki so stale tok, da me je sram povedat ampak so take šik, da si nisem mogla pomagat. potem mam pa št. 62  3 majčke, 6x body, 2 od tega k se po celem odpirata, 2 hlačke na stopalke, 2 x brez stopalk take hude, ene hlačke na tregrčke, en plišast komplet jopca pa hlačke, pa jopca, pa en spalni pajac. zdaj pa sploh ne vem kaj še dokupit. Dokupit že moram, pa sploh ne vem kaj bi še, razen pajaca za ven, ker je itak nujno. Še najbl mi gre na jetra, k pol pa rodiš pa ti vsi nosijo za prve tri mesece, pa ti po možnosti imaš itaq čist preveč robe. Aja, pol sem se zafrknila pa kupila 6x body s kratkimi rokavi v mullerju, sem hotla kupit za poleti pa sem vzela ta male....ampak jih bo imel za pod pajaca za spat. Aja, v šparu sem vidla full lepe plišaste pajace za spat, sicer tam ne kuppujem ampak ti so res lepi. No, kokrkoli, ko bom zrihtala fletkota, pa oprala cotke, pa vse polikala bom šla še dokupit, tkole na pamet bolj težko.

lunica, večkrat na s obišči pa ti ne bo dolgcajtuser posted image user posted image user posted image

Aja, mi smo bili pr tašči, smo bili vabljeni na kosilo. In je bilo super, smo nardili snežko SUZY, je imela take obline, da sem jo morala poimenovat. Je bilo smeha fulluser posted image , tamal je itak bil že tok zbit, da je med vožnjo dam zaspal in ker sem ga morala umit...tega nečloma ne počnemo če zaspi ampak je imel res blatne laseuser posted image user posted image user posted image user posted image je prbil ko sva ga budila, da on itaq ne spi, ampak da zapre očke zato, da pod kožo gledauser posted image user posted image user posted image user posted image . Smeha je bilo danes res veliko.

Tako, zdaj grem mal popeglat, pol pa mal pred tv pa spat.
Aja, pa vas še pridem kukat.

Ulla, kako je tamala?

lp

i belive i can fly....

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 4397
30.11.2008 20:33:03   
Zvezdica
Aja, pozabila sem dopisat da imam še 2 kompletka, ki sem ju kupila v okaidiju včeraj, pa enega še v H&M danes... bo k medvedekuser posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4398
   [Brisano sporočilo]
30.11.2008 20:44:41   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lunica12)
  Neposredna povezava do sporočila: 4399
   [Brisano sporočilo]
30.11.2008 20:50:21   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?