ronja
|
Aja, sem vprašala, če je še vedno , pa je g. rekla: "O, ja, seveda je !" in mi je lepo še slikco sprintala, da mam dokaz . Večina na tem sicer nič ne vidi, no, jaz točno vem, da je gor žemljica . niia, naslednji pregled imam 12.12., torej že čez 14 dni, pa če glih ažuriraš, me lahko na 17. prestaviš, če je zdaj to kao uradno. sicer se pa tele male nič kaj dosti na datume ne ozirajo... Moram pa takrat dat še kri in urin, da malo pogleda, kako sem. Sicer pa je vse ok, edino plodovnice je bilo malo malo in je rekla, da naj pijem, pa bo. Verjetno je bilo res zato, ker zjutraj nisem nič pila, predno sem šla... saša, jaz sem tudi pozno zaspala in zgodaj vstala... uršika, hehe, boš videla, da popadki bolj bolijo . No, vsaj mene so. Pa sem mela ful krčev z Ronjo, ker sem skoz hodila plavat in sem mela čisto prazne zaloge non stop, čeprav sem jedla vitamine in pila magnezij... je bilo vseeno premalo za tak šport + nosečnost... Zdaj je boljše, ko ne morem toliko migat, ker me že po enem malo daljšem sprehodu tako buši boli, da ne smem nič ga srat... NO, je pa krčev manj, to je utdi nekaj. Sicer pa se je mani to dogajalo potem vsako noč do poroda, nekje od 6. meseca dalje... Pa ne samo ponoči... Samo jaz sem res veliko plavala 4x na teden ornk trening... tako da ti držim pesti,d a se tebi ne bo. Pij magnezij! Jap, mala je definitivno budna - cvili ko en kuža, hehe, vsa vesela. No, zdaj smo pa vsi vstali! Lepo se mejte punce, danes ne vem, koliko se bom kaj javljala, ker mam en kup opravkov: najprej greva z mami v Tosamo, da mi kupi, kar še rabim za Lejlo (zaščitne predloge za jogi, pa mogoče kake prekrivne hlačke, pa seveda vložke, pa zložence, pa vatirane palčke (za naju ), pa še kaj... Mam celo listo, napišem, ko pridemo, če bo katero zanimalo. Potem imam namen it pogledat sejem Sila na Gospodarcu, to je že tradicionalno, potem pa še na Waldorfski sejem, tako malo za dušco, pa še blizu naju je, pa tamala bo pri tašči z bratrancem, pa bi jo rada nekaj časa tam pustila, da se malo navadi na družbo . no, zdaj že je štrudel, če katero zanima, kaj dela otrok ob 5:40 zjutraj , je vsa zadovoljna. to je edino bitje, ki me lahko zbudi pred 6to, pa da vseeno luškana zgleda, hehe uršika, pri nas se je sneg obdržal! Ga je že kar nekaj cm! Jaz pravim, da če je že svinjsko mraz, naj bo vsaj sneg, da je vsaj nekaj dobrega od tega (sicer sem jaz poletno dete - no, rojena sem spomladi, ampak bi morala bit praktično že skoraj poleti , pa me verjetno to nese, hehe - skratka, jaz bi mela skoz poletje, če bi bilo po moje). Cotke in čisto vse za otročička pa dobiš v p., brez skrbi! Bojo edino lahko malo velike, ampak naj te to ne moti, je vsaj lažje oblačit . mima, mamo baje dostikrat povišane levkocite, tako da če je vse drugo ok in se ti dobro počutiš, potem te nima kaj skrbet. Je pa lepo, da pogledajo. ulla, jaz 1. nisem tok zatekala kot zdaj, čeprav je bilo vroče! Ampak takrat sem ful plavala, ap se je vse prekrvavilo, pa še 1. nosečnost je bila... Sneg majo pa vsi otroci radi, brez skrbi. No, moram vstat, mala pleza po meni