|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009
28.11.2008 22:41:13   
Anonimen
čist tazadnja semuser posted image 31.1. tko da ja, še mam fuuuul cajtauser posted image user posted image

(odgovor članu snežinka7)
  Neposredna povezava do sporočila: 4351
28.11.2008 22:52:47   
Anonimen
joj, sem glih gledla po Tv kaka štala je povsod po cestah zaradi snega...pa tolk so vpili ( razne službe, komunala itd. ) da letos jih pa zima ne more presenetit, kak so dobro pripravljeni, bla bla bla user posted image user posted image user posted image to ne moreš verjet, vsako leto pozimi jih zima presenetiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4352
29.11.2008 5:18:16   
ronja
Ojla, punce! Se samo malo javim, da ne boste mislile, da sem šla že kar rodituser posted image . Nisem, pa tudi še ne mislim, ok? user posted image Samo nisem mela ravno veliko časa danes... No, saj zdaj bi morala spat, pa ne morem, mala je v najini postelji, ker nekaj nemirno spi in potem me vsake tok mal brcne pa zbudi, jaz pa ne morem zaspat nazaj, pa sem se odločla kar vstat.

Poročilo iz pregleda: SUPER! Glukozo imam NA SPODNJI MEJI - 3,6, kar je najnižja možna vrednost, da si še zdrav, če je manj, je pa že hipoglikemija, heheuser posted image . Je rekla, da če bi bilo manj, bi se pa že tresla, pa skup letelauser posted image . Lahko žrem cuker, torejuser posted image . Z g. sva vsakič veseli, ko se vidiva v enem kosu in mislim, da si je kar malo oddahnila, da sem do sem pregurala... NO, še malo, pa bo.

Lejla je res še vedno lepo na glavico obrnjena, pridno moje deteuser posted image , ima cca 2200g, pa glavco cca 30 cm obsega in sem jo malo vprašala, koliko misli še zrast (glavica, ker to je nekak najbolj zaguljen deluser posted image ), pa je rekla, da nekje do 35 bo že prišla. Sem povedala, da je lih tok mela Ronja, pa da bi bilo fajn, da je nekje tam, ker me 1. niso rezali. Potem je rekla, da drugorodk praviloma ne režejo, se mi je kar nasmejalo od uši do ušiuser posted image .Pa sploh, če prvič ženska ni rezana, da si potem nobena babica ne gre privoščit, da bi jo 2. rezalauser posted image (kao da se to ne spodobi v babiškem poklicuuser posted image ). No, meni je prav, sem bila prav vesela, ko je to rekla! Se bom pa vseeno mazala in raztegovala zadevo, za vsak slučaj, če misli tale Lejla kak čelonja ratat.

Glede kil mi ni noben težil, čeprav sem mela tam s čevlji že 66 kg! Pa sem mal komentirala, da mam že 2 kili več kot pri Ronji, pa me pogleda sestra, pa pravi, da sem čisto v reduuser posted image . NO, meni je prav, hehe. Zdaj, ko ni cukra, se tak ne sekiram, hehe.

Aja, pa PDP mi je dala na 17.1.! Sem ful vesela! Ma, čisto vsak dan mi bo prav prišel, ko ju bom 2. leto uvajala - pa tako bom res lahko obe tak na izi uvedla... Sicer bom pa itak za 4 ure delala...

Na srečanje nisem mogla, kot sem že rekla: najprej pregled in je bila tu tašča, potem sva jo pa z Ronjo pospremili  v mesto oz. smo vse tri (pardon, vse 4) šle po očija v službo. Taščo smo potem pustili v Nami, da je šla kupovat darilo za svojo sestro, mi pa smo pičili domu. Potem sem pa v bistvu samo še ležala na klopci, ker me je buši bolel že za pop.! Upam, da ste se mele lepo!

Za kosilo je bil kuskus s pečenim piščancem, kar ga je ostalo od včeraj. Včeraj so bili mlinci in pečen piščanecuser posted image , predvčerajšnijm pa pasulj. Zvečer je pa lubi še štrudel naredil - iz listnatega testa (jaz sem samo komandirala - oz. sem ga samo vodila - se nisem vtikala, samo je skoz nekaj spraševaluser posted image , pa sem ga valjda z veseljem inštruirala - katera kretenka ne bi hotela, da njen lubi ne zna naredit štrudlauser posted image ), hehe.

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4353
29.11.2008 5:27:21   
ronja
Aja, pa dobila sem vse papirje, za os zdravnika potrdilo o PDP in bolniško, pa za CSD, pa napotnico za rešilca in za porodnišnico... Tak da zdaj mam vse in moram drug teden zrihtat zadeve.

khurde, ma, ta nosečniški diabetes kar na slepo strelja - so sicer bolj ogrožene tiste, ki imajo preveč kil, pa ki se več bašejo s sladkarijami, ampak vseeno pa ga lahko dobijo tudi suhe, ki zdravo živijo. Saj se moraš samo še ta 2 meseca pazit, potem pa praviloma zgine. A si ponoči slučajno kaj sladkega jedla? Ker meni je zato 1. pokazalo previsok cuker, pa ga očitno nimam... Popadkov res ne moreš zgrešit - to res boli in to tako, da točno veš, da se dogaja, brez skrbi. Jaz sem mela danes spet ene dva, ampak se je umirilo, ko sem se jaz umirila, tako da sem vsa zadovoljna. g. sem čisto pozabila omenit to, sicer pa bi mi itak rekla, da naj počivamuser posted image .khurde, ti spiš pri PRIPRTEM OKNU???O šit, jaz sem še vedno zmrzljivček, tudi v user posted image , sva se ravno danes z g. pogovarjali - mene je še v porodni zeblo - do zadnje ure ves čas, tako da si bom letos vzela nadkolenke sabo. Ja, v LJ. majo dostikrat polno, pa manj se bojo s tabo ukvarjali kot v Kranju, to je ziher, pač take so velike p. Jaz bi šla v vsakem primeru v tisto, ki je najbližje mojemuj domu - to je pač samo LJ., ki jo mam 20 min peške stran...

Moja mala se budi, se mi zdi, nekaj se sliši...

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 4354
29.11.2008 6:10:36   
ronja
Aja, sem vprašala, če je še vedno user posted image , pa je g. rekla: "O, ja, seveda jeuser posted image !" in mi je lepo še slikco sprintala, da mam dokazuser posted image . Večina na tem sicer nič ne vidi, no, jaz točno vem, da je gor žemljicauser posted image .
niia, naslednji pregled imam 12.12., torej že čez 14 dni, pa če glih ažuriraš, me lahko na 17. prestaviš, če je zdaj to kao uradno. sicer se pa tele male nič kaj dosti na datume ne ozirajo... Moram pa takrat dat še kri in urin, da malo pogleda, kako sem. Sicer pa je vse ok, edino plodovnice je bilo malo malo in je rekla, da naj pijem, pa bo. Verjetno je bilo res zato, ker zjutraj nisem nič pila, predno sem šla...

saša, jaz sem tudi pozno zaspala in zgodaj vstala...

uršika, hehe, boš videla, da popadki bolj bolijouser posted image . No, vsaj mene so. Pa sem mela ful krčev z Ronjo, ker sem skoz hodila plavat in sem mela čisto prazne zaloge non stop, čeprav sem jedla vitamine in pila magnezij... je bilo vseeno premalo za tak šport + nosečnost... Zdaj je boljše, ko ne morem toliko migat, ker me že po enem malo daljšem sprehodu tako buši boli, da ne smem nič ga srat... NO, je pa krčev manj, to je utdi nekaj. Sicer pa se je mani to dogajalo potem vsako noč do poroda, nekje od 6. meseca dalje... Pa ne samo ponoči... Samo jaz sem res veliko plavala 4x na teden ornk trening... tako da ti držim pesti,d a se tebi ne bo. Pij magnezij!

Jap, mala je definitivno budna - cvili ko en kuža, hehe, vsa vesela. No, zdaj smo pa vsi vstali! Lepo se mejte punce, danes ne vem, koliko se bom kaj javljala, ker mam en kup opravkov: najprej greva z mami v Tosamo, da mi kupi, kar še rabim za Lejlo (zaščitne predloge za jogi, pa mogoče kake prekrivne hlačke, pa seveda vložke, pa zložence, pa vatirane palčke (za najuuser posted image ), pa še kaj... Mam celo listo, napišem, ko pridemo, če bo katero zanimalo.
Potem imam namen it pogledat sejem Sila na Gospodarcu, to je že tradicionalno, potem pa še na Waldorfski sejem, tako malo za dušco, pa še blizu naju je, pa tamala bo pri tašči z bratrancem, pa bi jo rada nekaj časa tam pustila, da se malo navadi na družbouser posted image .

no, zdaj že je štrudel, če katero zanima, kaj dela otrok ob 5:40 zjutrajuser posted image , je vsa zadovoljna. to je edino bitje, ki me lahko zbudi pred 6to, pa da vseeno luškana zgleda, heheuser posted image

uršika, pri nas se je sneg obdržal! Ga je že kar nekaj cm! Jaz pravim, da če je že svinjsko mraz, naj bo vsaj sneg, da je vsaj nekaj dobrega od tega (sicer sem jaz poletno dete - no, rojena sem spomladi, ampak bi morala bit praktično že skoraj poletiuser posted image , pa me verjetno to nese, hehe - skratka, jaz bi mela skoz poletje, če bi bilo po moje).
Cotke in čisto vse za otročička pa dobiš v p., brez skrbi! Bojo edino lahko malo velike, ampak naj te to ne moti, je vsaj lažje oblačituser posted image .

mima, user posted image mamo baje dostikrat povišane levkocite, tako da če je vse drugo ok in se ti dobro počutiš, potem te nima kaj skrbet. Je pa lepo, da pogledajo.

ulla, jaz 1. nisem tok zatekala kot zdaj, čeprav je bilo vroče! Ampak takrat sem ful plavala, ap se je vse prekrvavilo, pa še 1. nosečnost je bila... Sneg majo pa vsi otroci radi, brez skrbi.

No, moram vstat, mala pleza po meniuser posted image

(odgovor članu OLjica)
Neposredna povezava do sporočila: 4355
29.11.2008 9:29:06   
African queen
Dobro jutro punce!

Kako je bilo na srečanju??Jaz sem najprej mislila,da bom prišla,ampak ker je bil v Ljubljani obupen mraz sem raje predčasno odšla domov...

ronja user posted image user posted image  za uspešen pregled!!

No,naj tudi jaz poročam mal o pregledu.Naš Noah je v redu,obrnjen lepo tudi on z glavico navzdol,ima nekje 2500gr in velik okrog 43 cm..vprašala sem jo glede pdp-ja in mi je odgovorila,da ona ne rada prestavlja,torej ostajam lepo januarčica (kar sem tudi sama želela)..Rekla pa je,da ne vidi dobro posteljice,ker imam prazen mehur,torej,da moram naslednjič najprej prit k njej,šele kasneje dat urin..
Naslednji pregled imam 11.12,še prej pa moram dat kri za hepatitis A..
No,to je to na hitro..

Uživajte v snegu,pri nas je sam dež user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 4356
29.11.2008 9:42:48   
khurde
Ronja, ja, sva mele s sestro v posvetovalnici dolg razgovor glede prehrane, pa sva na koncu ugotovili, da je ta moj cuker verjetno posledica tega, da jem preveč sadja naenkrat... ker imam za zajtrk ali pa vsaj za en obrok dnevno banano, jabolko, kakšno nektarino/mandarino in še suho sadje naenkrat, naj bi pa imela te stvari malo bolj ločene. Tako da je to razlog, zanimivo. Sem imela pa povišano le tretjo meritev - 9,3 max. je pa 8,6 - samo pol mi je pa četrta padla na 3,3 in je rekla, da če ne bi bil tak test, da bi posumili na hipoglikemijo, tako pa se vidi, da je s trebušno slinavko vse ok, ker očitno samo en del časa ne more predelat vsega cukra, potem pa začne spet šopat. Edino kar naj bi spremenila sedaj je to, da jem manj sadja naenkrat, glede ostalih zadev pa ni panike. Aja. Pa več manjših obrokov, kar je prej super funkcioniralo, zdaj ko sem na faksu, pa bolj tko-tko.

Imam pa pregled naslednji petek, da mi cukr po zajtru zmerijo. Ja, meni je ful toplo v nosečnosti sedaj, pa imava kar oken priprt večino časa, prej ne bi bilo šans za to, ker sem drugače bolj zmrzljivec. Glede P, bova šla pa še v Kranj pogledat, ker smo ravno na polovici med Kranjem in Ljubljano, do obeh mest 20-23 km.

Ja, midva sva tudi mislila iti na Bazar Sila, sva bila predlansko leto, pa nama je bilo ful všeč. Samo danes greva samo do Domžal v knjižnico, nič dlje, ker se nama ne da po snegu vozit.

Mi imamo ful snega, pa še pada. Naš muc je včeraj prvič sneg videl, danes pa prvič po njem hodil, ker pač mora zjutraj na wc, in je bil prav smešen. Najprej ga je napadal, potem pa hodil tako, da je vsako taco, ki jo je potegnil ven iz snega, otresel. user posted image

Mima, mene je tudi trebuh srbel, in občasno me spet, samo pri meni to pomeni, da moram povišati frekvenco mazanja, tako da sedaj to delam dvakrat dnevno. In super, da je vse ok!

Niia, jaz sem poklicala v Postojno in vprašala, če se da ogledat P, pa so mi rekle, naj se oglasim kadarkoli, tudi med vikendom, samo da pa moram vedeti, da če bojo imele kaj veliko dela (kakšen porod v teku ali karkoli podobnega), bova malo počakala. Pa sva šla, prišla ravno med malico, se malo usedla dol, spila kavo, potem pa mi je ena babica razložila vse, kar sem hotela vedeti in pokazala porodno sobo z banjo, pa malo pokazala, kako se porodna postelja premika v različne položaje itd. Je bila ful prijazna, na koncu mi je še rekla, da če imam še kakšno vprašanje, ki sem ga pozabila zastavit, naj pošljem mejl, ki je objavljen na spletni strani in da bo odgovorila ali glavna babica ali pa direktorica.

Ostale punce, super za srečanje! Sem šele včeraj popoldne videla, da se boste dobile, ko sem malo brala za nazaj, samo mi v vsakem primeru ne bi zneslo pridet, ker sem imela do enih, malo čez, posvetovalnico.

Drugače pa ima dete že malo čez dve kili, kao precej na zgornji meji. Ampak meni se že od začetka zdi, da tista zadnja menstruacija ni bila prava, ampak samo neka mala čudna krvavitev.

AQ, a to za hepatitis je samoplačniško? In ali te to dajo "rutinsko" ali z razlogom? Ker se mi zdi, da sem zasledila nekje, ko sem brala za nazaj, da je še ena punca rekla, da bo dala kri za to testiranje.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 4357
29.11.2008 9:56:09   
pikapoka2
Imam še eno neumno vprašanje, ko ste se pač pogovarjale o tem.
Men pa niso delal testa za nosečniško sladkorno. Kako pa veš, oz.sumiš, da jo imaš? a so kaki znaki? Kaj je lahko narobe, če jo imam pa ne vem? user posted image

Glede zatekanja. Že en čas jem neslano, no zaj bom pa po vaših nasvetih še počivala več, ker zadnje dni sem bolj malo.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 4358
29.11.2008 10:00:44   
pikapoka2
AQ in Ronja user posted image  za pregled!user posted image
A lahko spet še eno vprašanje?user posted image user posted image user posted image
A zdaj ko se bliža konec imamo preglede še vedno pri svojem G ali moramo na preglede v porodnišnico?user posted image

Jaz imam pa zelo rada sneg....user posted image  in smučanje.user posted image

(odgovor članu pikapoka2)
Neposredna povezava do sporočila: 4359
29.11.2008 10:24:26   
khurde
Pikapoka, nekatere G delajo teste "rutinsko", moja G pa ne. Sem pa bila na 3D konec oktobra in je druga ugotovila, da je prevelik otrok za svojo starost, vse od glave do teže, je preveliko za kake dva tedna, tri. Potem sem pa imela pregled še pri svoji, kake dva tedna nazaj, in je rekla, da me da na ta test.

Drugače, kot sem brala po netu, pa kot je sestra rekla, ni ničesar, da bi bilo narobe z otrokom, če je pač le diabetes v nosečnosti ali pa netoleranca na glukozo, samo rodi se lahko prej, ker je večji ali pa se rodi pač normalno, ob času, in je večji otrok ob rojstvu. Kar je pa itak lahko že zaradi genetike itd. No, pri nama velikosti ni pobral/a po naju, ker sva oba okoli 1,70 m, je pa od njegovega polbrata punca rodila skoraj 5 kg težko dete, pa njegov oče je rekel, da je v njihovi družini kar precej "velikanov" ob rojstvu, tudi on. Ne vem, mogoče ima to tudi kaj veze.

Za znake tega diabetesa pa pravijo različno, od tega, da je pritisk višji kot prej, da oseba zateka, da gre pogosto na vodo (kar nosečnice itak hodimo), se preveč zredi naenkrat ... Pri meni ni bilo nič od tega, ne zatekam (upam, da tako ostane), niti ponoči ne grem več na wc (tudi to upam, da se ne spremeni), pritisk imam normalen in nič ni zrasel (naj kar ostane tako), edino kar je bilo pri meni "sumljivo" je to, da je otrok večji kot bi bilo treba po izračunih. In še vedno ni nujno, da imam res to nosečniško sladkorno, ker še imam preglede, lahko je pač samo "prej narejen" kot je izračunano ali večji. Bomo videli.

Neposredna povezava do sporočila: 4360
29.11.2008 10:35:04   
pikapoka2
khurde hvala ti za odgovor user posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 4361
   [Brisano sporočilo]
29.11.2008 11:31:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 4362
29.11.2008 11:44:20   
African queen
IZVIRNO SPOROČILO: khurde

AQ, a to za hepatitis je samoplačniško? In ali te to dajo "rutinsko" ali z razlogom? Ker se mi zdi, da sem zasledila nekje, ko sem brala za nazaj, da je še ena punca rekla, da bo dala kri za to testiranje.

Meni bo testirala kri za Hep.A ,ker sem ravno prišla iz Afrike...sem zasledila,da ostale testirajo za Hep.B..

pikapoka2,še vedno greš k svoji ginekologinji,le da so pregledi zdej na 14 dni..in test za sladkorno delajo v Afriki rutinsko,nisem imela nobenih posebnih znakov..v prvih dveh nosečnostih (ki sem jih v celoti prebila v Sloveniji)pa me niso testirali..

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 4363
29.11.2008 15:45:32   
uršap
hej,
men je ful žal, da nisem mogla pridt na srečanje, noben me ni mogel peljati, pa tud sama nisem imela avta doma. no, se bom pa tuki večkrat oglasila.
ronja..glede gibov si me mal potolažila...sej tudi, ko dete ni tako aktivno, naštejem 15 gibov.sej, danes pa rogovili v trebuhu kt največji fuzbaler, al pa mogoče balerina;) samo, ko je pa par dni bolj pr miru, me pa malo skrbi...

glede krvavečih dlesni...men ful krvavijo, že ene par mesecev, zobozdravnica mi je samo rekla, da je normalno, zaradi hormonov, pa nej si še bolj redno nitkam zobe, da hrana ne ostaja vmes, pa parogensyl zobno pasto sem si kupila, sam ne vem koliko res pomaga....nič kaj preveč.

nasmehni se:)

(odgovor članu African queen)
Neposredna povezava do sporočila: 4364
29.11.2008 17:46:38   
snežinka7
ronja potem pa imave PDP samo en dan v razmaku

(odgovor članu uršap)
Neposredna povezava do sporočila: 4365
29.11.2008 18:08:29   
Zvezdica
Ojla

Kako ste kaj v tem snegecu? Mi smo radosti snega včeraj zvečer doživljali, tamalmu se je čist utrgal in je blo sploh super. Seveda dokler danes ni začelo deževati.  In smo user posted image

Spet sem imela delavca tu... za balkon. Zdaj je znotraj zaključeno, zunaj pa .....
Mi imamo itaq kolobocije z balkonom že od poletja. Zdaj vsaj vemo, da je glavni krivec beton... ampak zdaj itaq ne moremo nič, dokler ne bo suho in vsaj 5°C. Tak da zdaj se lotim ostalih del v stanovanju, balkon bo pa POGOJNO uporaben.

Niiia...sorry, sem mislila prit ampak se je zavlekl in sem bila do šestih okoli. In sem bila čist izmučena. Imam pa tvoj tel, pa bom ko rodim tebi in ulli lahko sporočila user posted image

AQ, bila si v LJ? No, daj naslednjič ko bo pregled pa res pade kavica a prav?

Punce, sem se odločila da ne bom šla v materinsko šolo. Sem bila prvič in tudi ko sem postala mamica, sem vsaj po besedah drugih obvladala zadeve v nulo. Še patronažna je bila le 2x pri meni, enkrat za 5 min, enkrat pa ko je liama skopala in rekla, da ma občutek da je to moj 5 otrokuser posted image user posted image user posted image , ker sem tko suverena. In pol ni več hodila, jast pa itaq vedno mislim, da vse najbl vemuser posted image user posted image user posted image
Kaj pravte na to? Moj bo pa šel na tist predavanje zarad potrdila.

Tako, grem vas na hitr za nazaj brat. pa pol še kaj "pametnega" napišem.

LP

i belive i can fly....

(odgovor članu snežinka7)
Neposredna povezava do sporočila: 4366
29.11.2008 18:58:42   
barba
Zvezdica - a ni tko, da mož ne rabi novega potrdila, če je od prejšnega poroda oz. veljavnost potrdila manj kot 5 let? Se mi zdi, da je v KR tako. Moram vprašat naslednjič na pregledu.

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4367
29.11.2008 19:31:09   
African queen
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

Ja,sem bila v Lj,ampak sem prišla pozno popoldne (mal pred pregledom)in potem sem šla h prijateljici domov,ker me je full zeblo,naslednje jutro pa takoj domov!Upam,da bo naslednjič mal lepše vreme in da se dobiva na kavici!

Sem vprašala sestro Jagodo kako je glede potrdil za očije in je rekla,da je najboljše,da pokličem v porodnišnico, kjer bom rodila,ker imajo povsod drugače....ona misli,da potrdilo ni potrebno,če je že enkrat sodeloval pri porodu..

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4368
29.11.2008 19:55:57   
VRTNICA84
Zdravo!

Kako kaj? Dolgo se vam nisem javla, ker pri mojem še nimam interneta. Pa tudi časa mi premankuje za računalnik.
Sedaj smo zaključli z materinsko šolo in včeraj smo bili na koncertu Zečića. Bilo je super. Imam se zelo fajn in se tudi dobro počutim. Ampak zgaga me peče v eno.

Neposredna povezava do sporočila: 4369
29.11.2008 20:04:03   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: barba

Zvezdica - a ni tko, da mož ne rabi novega potrdila, če je od prejšnega poroda oz. veljavnost potrdila manj kot 5 let? Se mi zdi, da je v KR tako. Moram vprašat naslednjič na pregledu.

Kolikor vem v Lj velja potrdilo 3 leta, vsaj tako je bilo nazadnjeuser posted image . Pa moj možek si želi it, pravi, da bo zanj bolje.
Sicer sem slišala, da se da dobit potrdilo tudi brez obiska predavanj, da je sicer malo dražje ampak ne, moj hoče it pa fertikuser posted image .

Kako si ti barba...malo manj te zasledim na rr zadnje čase.

i belive i can fly....

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 4370
29.11.2008 20:06:58   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: African queen

IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

Ja,sem bila v Lj,ampak sem prišla pozno popoldne (mal pred pregledom)in potem sem šla h prijateljici domov,ker me je full zeblo,naslednje jutro pa takoj domov!Upam,da bo naslednjič mal lepše vreme in da se dobiva na kavici!

Sem vprašala sestro Jagodo kako je glede potrdil za očije in je rekla,da je najboljše,da pokličem v porodnišnico, kjer bom rodila,ker imajo povsod drugače....ona misli,da potrdilo ni potrebno,če je že enkrat sodeloval pri porodu..

Sem ravno barbi odgovarjala, da mislim, da v LJ potrdilo starejše od treh let, ampak ti boš itak v NG rodila a ne?
Kar povprašaj da ne bo presenečenj.

Ja naslednjič pa ne glede na vreme draga mojauser posted image user posted image user posted image
Kavica pade in pika. Pa če bo snega do riti.

i belive i can fly....

Neposredna povezava do sporočila: 4371
29.11.2008 20:18:24   
sasa78
dober večer!

Mi danes nekaj pohajkujemo - mal po snegu veliko pa v kuhinji, sem naredila francosko, pa kremšnite, pa jogurtove rezine, pa meso pripravila za jutri - ojoj moj križ. Upam da bom kmalu šlauser posted image user posted image user posted image user posted image , tole v enem kosu je že tečno, me moj zeza da lahko samo ob določenih dnevih grem ker ma on drugač veseli december.

O neeeeeee, šla bom k me bo prelouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

In kako ste? Danes ni nikjer nobene - verjetno se že stiskateuser posted image user posted image  (grejete).

Moram it počivat ker jutri je naporen dan - možev rojstni dan!

LP

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4372
29.11.2008 20:20:26   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: sasa78

dober večer!

Mi danes nekaj pohajkujemo - mal po snegu veliko pa v kuhinji, sem naredila francosko, pa kremšnite, pa jogurtove rezine, pa meso pripravila za jutri - ojoj moj križ. Upam da bom kmalu šlauser posted image user posted image user posted image user posted image , tole v enem kosu je že tečno, me moj zeza da lahko samo ob določenih dnevih grem ker ma on drugač veseli december.

O neeeeeee, šla bom k me bo prelouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

In kako ste? Danes ni nikjer nobene - verjetno se že stiskateuser posted image user posted image  (grejete).

Moram it počivat ker jutri je naporen dan - možev rojstni dan!

LP
ti si le oddahni,da boš lahk feštalauser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 4373
   [Brisano sporočilo]
29.11.2008 21:19:44   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4374
   [Brisano sporočilo]
29.11.2008 21:30:02   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?