Intruder24
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica intruder kako pa si Vida učila, da sam zaspi Bi bila zelo vesela kakšne dobre ideje No v petek sem se odločila, da bi bilo res dobro, da bi se moj štrudl naučil zaspat, ker vem da bo vsem lažje....dopoldan ob 9 sem ga dala spat v njegovo posteljo in itak da ni bilo nič .Dve uri joka, norenja, dretja, kreganja, smejanja (cel čas sem se vračala na minuto, če se je jokal, če se ni me ni bilo).....revež je bil že tak utrujen, da ni mogo nič, pa kr na trebuh in dvigovat...no pol je zasapal za celih 20 minut...popoldan sem ga dala v veliko posteljo spat in sem šla ven, ko ga je že čist pobiralo, isto zvečer...ko se umiri grem ven. Če me kliče, grem nazaj, ko preštejem do 60. Vztrajat moreš...moreš pa čutit, da si ti na to pripravljena in seveda, da je on...jaz sem ko je sam zaspal bila v bistvu vesela in žalostna ob enem, ker mi je bilo hudo v smislu, zdaj me pa še tu ne rabi več Imava pa zvečer tudi celo proceduro tušranje-flaša-branje-cartanje-petje...to traja vseskupaj ene pol ure! Sem rabla 6 mesecev, da je Vid zaspal v postelji... v glavnem, če se na polno joče, ga jaz cartam in dvignem, če pa se buni, pa ga ne šmirglam, ker vem da kr nekaj! More se pa res umirit...Ko si ga navajala, da zaspi v svoji postelji, ga lahko nosiš, nosiš in tik preden zsapi, ko je res že mimo odložiš..pa če se joče pol, ponoviš in tak...no pri nas je to trajalo..pa je ratalo, tako da če boš vztrajala, bo skapiral, da boš prišla nazaj tudi če sam zaspi! Aja pa metuljčka ima s katerim se carta! Upam, da me kaj razumeš in da ti bo kaj pomagalo!
< Sporočilo je popravil Intruder24 -- 30.11.2008 14:36:38 >