tinaaja
|
Helou, evo malo sem sama doma in uzivam v miru Pri AS B tudi se nima ideje, da bi kaj pritiskala kaksne gumbe. Pa gelde na to, da moram jaz ornk pritisnit, da se odpre, se mi zdi skoraj enmogoce, da bi se v kratkem sama odpela. Imava pa v mozevem avtu Kiddy Comfort plus, ki je od 9-36 kg in je super! Tudi ocene je dobil +. Predvsem pa odgovarja in kg, visini in letom brine. Jaz sem tud sprasevala, ce bi jo dala v te 15-36, pa mi je bilo odsvetovano. Sneg - zakon Hodit po njem, se ga dotikat in grrr jest Pikapola ... ma svaka cast, da tkole dva sama pedenas. Saj vem - ce moras, pac gre, ampak vseeno. In ce se spomnim, da si bila kar nekaj sama v DE, noseca in s ta malo... ufff... No, sem srecna, da mi ni treba, ceprav je vecinoma cist lustno vse skupaj, ampak mi zelo sede, da pride mozek pop domov Smrekco bomo imeli na eni omari, ki je cca 70cm od tal. In v kotu z barikadami Tko imava ze par let. Mi je kul, da je dvignjena, tud zaradi psa... Zabika - kako Lupus? Btw - a ima hana ze 13 kg? Da malo B pohvalim, ker to je cista drama pri nas zadnje 3 dni.. Punca je take zadeve, ki jih nikoli ni ali pa ze dolgo ni ali pa kolicinsko tok, da sploh verjet ne moreva. Danasnje kosilo - predjed - popeceni kruhki z gosjo pasteto. Goveja juha s 3,5 grisovimi cmoki, ene 10 kosckov piscanca, velika zlica graha, ene 8 kosckov biftka (zapecenga), mal solate + 1 cel kos limonine torte Se vedno ne dojemeva. Jaz sem bila ze zadovoljna, ko je juho pojedla, obicajno bi bilo ze do tukaj kul. Sem ful hepi Saj vem, da je nekaterim to normalno,ampak pri nas je vecinoma treba kuhat plain testenine Vcasih so bile moja najlubsa hrana, zdaj pa jih velikorkat kar tezko geldam, kaj sele jem Tale vreme v Lj je za en sranje.. OK, naj bo sneg, ampak dez cez In se 3 ali 4 dni je tak sranje napovedan. Priprave na bozic in NL... evo jaz imam voscilnice ze under construction Nekaj daril je ze nakupljenih - unih genericnih, ki jih nucas bolj na veliko. Peka pa se pride Tejcica, na plan z idejami Nic sibam mal ustvarjat dokelr je mir