lučka 25
|
kajsica, a tako hitro je minil čas? Kdaj pa zdaj spet kaj pride? Upam, da kmalu, veš pa da me smo vedno tu. WP, super za nov začetek v januarju. V službi pa naj se vse lepo umiri. Reby, kaj pa vem kaj je to? Lahko da se še čisti od krvavitve pri punkciji. gigi, hvala za zajtrk. Se mi kar sline cedijo. Glede vgnezditve imaš pa res lahko kar prav in je obrazložitev res kar dosti logična. Goldy, upam da danes dete ne bo izbirčno. Bumo, lepo sprejmi pikici. mismis, vidim da si se danes lahko naspala. A je tvoj že uredil računalnik, da ima hitrejše obrate? Se* še malo pa greš po otročke. Kruce, ampak avatar je pa lara, meni tudi moj nič več ne nerga, ko mu rečem, če mi zmasira noge ali pa hrbet, mu rečem, vse za otroka. joj, kolk ga pa zdaj izkoriščam, ampk kaj morš, včasih je treba zagrabit priložnost. Pa saj mu vrnem, mu tudi jaz kdaj zmasiram stopala. Zvezdica, kako kaj? Vidim, da apetit imaš in to zanimiv. jaz pa čokolešnik jem tako, da notri mnadrobim piškote in narežem banano. gigi in mismis, ko bosta nosečki, bom jaz sigurno spila kak glaž rdečega vina na vajin račun. hedviga, potem si pa tako kot gigi slamnata vdova te dni. A ja, saj danes že pride. Kar eno juhco mu skuhaj, ker jo bo gotovo vesel, želodec pa še bolj. miška, kakšen šampanjec, a naj mehiška pade? blanč, ampak ti pa res nimaš sreče s testi. Da še testne črtice ni bilo. No vsaj veš, zakaj ni bilo plusa, ker je bil test pokvarjen, ker če bi deloval praviln, bi bil na njem viden +. Pa dobro skuhajta nedeljsko kosilo. zarja, vidim da si preživela žurko in takoj uletela še na eno RR žurko. Punce, narodnjaki so pa res zakon, za žur. Ampak za moja starša pa še bolj. Ko je šla mami na sindikalca v Beograd in tam hodijo vidi čez glavno cesto kako iz avtobusa ven lezejo trubači. Pa kar tebi nič, meni nič steče čez cesto in jih vpraša, kje bodo špilal. Pa pravijo, da se odpravljajo na eno poroko. Ampak ona ne bi bila ona, če ne bi odprla ust in rekla, da je iz Slovenije in da je njena velika želja, da bi kdaj slišala trubače v živo. In kaj so oni naredil, sredi beograda na parkirišču so ji tri zašpilal, ona pa jokala od sreče. Oni so pa bili itak vsi srečni, ko so eni tako ustregli. Ja kaj čmo, to je moja mami, zagrabi vsako priliko.
|